You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι εκανες με την καυλιαρα τσατσα ρε αλ,την εστησες στα τεσσερα ?η καυλιαρα τσατσα η μελαχρινη στο Φριξου 13...
Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο....ειναι μια διαχρονικη φαντασιωση μου να με προθερμανει
μια τσατσα ποσο μαλλον αυτη που μ'αρεσει και πολυ
Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω?![]()
![]()

Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
[size=20pt]Και την CANDY ρε φιλαράκι..........[/size]Αφρο
Σαρα
Τζεσυ
Αντριανα ισπανιδα
Και μια σαρα νομοζω που δουλευε ενα φεγγαρι κωλετη.μαυρισμενη μελαχροινη αδυνατη με ωραιο μικρο στητο φυσικο βυζι.
Και δεν εβγαλα καμια κακια... Αν θες να σου προτεινω οφθαλμιατρο παντως. Η κοπελα εχει χαλια σωμα,ειναι χοντρη, βυζια απαισια, και σκυλοφατσα με φουλ κραγιον που σορρυ που ειμαι περιεργος αλλα τα σιχαινομαι. Δεν εχω δει ποτε μου κοπελα σε ρδελο με κραγιον

mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα σας από μένα!όπως προανάφερα το μεσημέρι τελικα πέρασα το απόγευμα από τι Φρίξου 14 για να τιμήσω ξανά την Χριστίνα.ητανε πολύ φιλική και ζεστή με το που βγήκε στο σαλόνι.πολύ καλές υπηρεσίες με αποκορύφωμα το τέλειο τσιμπούκι όλο σάλιο και γλώσσα.το μωρό το κατέχει το άθλημα

mixalisspa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παρέα που κάνουμε την καύλα μας στις μπουρδελότσαρκες μη ξεχνάμε το εξής... παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!!!συμφωνω με οσα λες αδερφε!!!η γυναικα κινειται γυρω απο το χρημα,απο τη φυση αυτο.αλλα καποια που σε γουσταρει θα γαμηθει εστω για μια φορα.το θεμα ειναι οταν ειναι κατι σοβαρο και στην κανει την μαλακια... αλλα δεν ειναι να το συζηταμε εδω αυτο το θεμα γιατι ειμαστε στο θεμα Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικηςκαι εδω θα μιλαμε πως ωραια γαμιεται η καθε μια οπως η Νταιανα η Μολδαβη παραδειγμα
![]()
![]()
ακομα και στα μπουρδελα υπαρχουν καλα κοριτσια αλλα λογω δουλειας δυσκολα τις καταλαβαινεις.οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βρισκονται εξω απο τα μπουρδελα!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: gl στις χθες στις 14:57
ναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου..... Grin Grin Grin Grin
θα σε πειραζε αν ερχομασταν συνοδεια με καμια ιεροδουλη
δεν παιζοσαστε με τιποτα!! για αυτες τις ατακες και μονο φτανει για να μπαινεις στο site 
ναι οπωσδηποτε.....και θα χει και τραπεζι στο μαγαζι.....παιδια απο το μπου..... Grin Grin Grin Grin
θα σε πειραζε αν ερχομασταν συνοδεια με καμια ιεροδουλη

Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Μονο που το παπουτσι μας το ελλαδιτικο εχει παραξυλωσει,και δεν χωραει αλλα μπαλωματα φιλε mixalispa ;) ;)....παρέα που κάνουμε την καύλα μας στις μπουρδελότσαρκες μη ξεχνάμε το εξής... παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!!!
Επισκέπτης
Το 40άρι να το σνομπάρετε είναι η δικιά μου γνώμη. 30 είναι εντάξει.
Λαϊκή αντίσταση κ έτσι...
Λαϊκή αντίσταση κ έτσι...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Βολτα πριν λιγο με μετρια καταθεση στη μιλφ Μαρινα που αποψε ηταν στο Αν.Γεωργιου 30...
μαλακια μου...
Στο Βαρδαρη ειχαμε
-Προμηθεως 5.τη νταρντανουλα Μικαελα με τα μεγαλα βυζια και τα ομορφα ματια.Αυτη πλακα πλακα μου αρεσει,μου θυμιζει και εντονα την Ειρηνη στη φατσα αλλα δε το ρισκαρω να μπω
-Προμηθεως 11.Ελενα ή αλλιως Αλεξανδρα ροναλντινιο
-Σαπφους 8.η ξανθια Μαγια η οποια ειπαμε οτι χαλασε παρα πολυ και εμφανισιακα αλλα κυριως μεσα στο δωματιο
-Τανταλου 9.ειχαν μια καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω
Και ολα τ'αλλα ηταν κλειστα...
Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπαν
Εκει ηταν η Χριστινα η ρωσσοπακιστανη που λετε η οποια ναι μεν ειναι ασχημο μπαζακι αλλα εχει κατι καυλωτικο πανω της αλλα πουλησε πολυ θεωρια για τον εαυτο της στο σαλονι και με χαλασε
-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε

-Φριξου 15.η Χριστινα η ψηλη η ξεδοντιαρα
-Αχελωου.η Βικυ
-Νικ.Ουρανου 1α.η αδυνατη μικροσκοπικη Αντζελα
-Αν.Γεωργιου 52.η ξινοΕρρικα το μοντελο ξαναγυρισε
-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπως
εκει λιγο αρχισα να φορτωνω και πλεον την ρωταω με αγριο υφος αν εχει σκοπο να μου πει ποια δουλευει.Ελα μεσα να δεις μου λεει...η κοπελιτσα ηταν συμπαθητικη,ομορφη νταρντανουλα με μεγαλα βυζια.Κανω να φυγω και αρχιζει παλι τις μαλακιες το ζωον η τσατσα,κουνουσε το κεφαλι στο στυλ σας ξερουμε εσας και με ακολουθησε μεχρι εξω και μουρμουριζε απο πισω μου
Πολυ σωστα εγραψε καποιος προχθες οτι η συγκεκριμενη μεσα στις επομενες μερες θα μαζεψει σφαλιαρες απο καποιον.Ειναι δεδομενο...Και επειδη η κυρια Αφρο της Κωλετη μας διαβαζει και πλασαρεται και ως ιδιοκτητρια απο τις τσατσαδες της αλυσιδας καλο θα ηταν να τη σουταρει αυτη απο μονη και απο αυριο κιολας αν γινεται
-Αν.Γεωργιου 30.Η Μαρινα η Ρωσσιδα μιλφ.Μου'κανε κατι γλυκες στο σαλονι,γιατι δεν περνας ποτε μαζι μου ειμαι πολυ καλη και τετοια.Η αληθεια ειναι οτι την εχω απορριψει απειρες φορες,πριν 3 χρονια ειχα περασει καλα μαζι της και λεω αντε ας μπω.
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε
καληνυχτα γεια σας λεω και κανω να φυγω αλλα πεταγεται η Μαρινα και μου λεει περνα με 40ε αφου εισαι παλιος πελατης
Η τσατσα στραβωσε ασχημα κι ενω ειμαι ηδη στο δωματιο και ετοιμος να πληρωσω με ξαναρωταει τι προγραμμα πηρα και ξαναρωταει και τη Μαρινα τι τιμη μου ειπε.Αφου το εμπεδωσε και εκλεισα την πορτα αρχισε ενας εντονος διαλογος μεταξυ τους προφανως για την τιμη απ'οσο καταλαβα.Δηλαδη αυτη η τσατσα με ολα της τα σωστα ηθελε 70ε για 69 γι'αυτο το απιστευτο ανω των 50 ετων μπαζο
Μακρυγορω λιγο για να καταλαβετε ακομα μια φορα για ποσο μαλακες μας εχουν δηλαδη
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει
.Τιποτα...πολυ μετρια και τυπικα πραματα και φυσικα δε την εγλειψα διοτι απο τα βυζια και κατω δε βλεπεται.Τι κοιλιες,τι σαμπρελες,τι κυτταριτιδες,τι μαυρες ουλες απο λιποπλαστικη μαλλον...
Μαλακια μου επρεπε να παω στη Βερονικα ή να φυγω.
Και το τελευταιο μου παραπονο...Αφου δεν ευχαριστηθηκε το λαϊκο παληκαρι ειχε ορεξη για ουισκακι και τελι.Φευγω λοιπον απο κει και παω για το Χαραμα που υποτιθεται ειναι ανοιχτο αποψε.Αρχιδια κλειστο ηταν λεω δε γαμεις πανε στις Μουσες,κλειστες κι αυτες
Σε μια πολη με 1,5 εκατομμυριο κοσμο ρε παιδια και δεν υπαρχουν μπουζουκια Τριτη βραδυ να παει ενας ανθρωπος να ευχαριστηθει.
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε

Απογοητευτηκα δυστυχως και ειχα πολλα κεφια αποψε :- :-

Στο Βαρδαρη ειχαμε
-Προμηθεως 5.τη νταρντανουλα Μικαελα με τα μεγαλα βυζια και τα ομορφα ματια.Αυτη πλακα πλακα μου αρεσει,μου θυμιζει και εντονα την Ειρηνη στη φατσα αλλα δε το ρισκαρω να μπω
-Σαπφους 8.η ξανθια Μαγια η οποια ειπαμε οτι χαλασε παρα πολυ και εμφανισιακα αλλα κυριως μεσα στο δωματιο
Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπαν

-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε

-Αχελωου.η Βικυ

-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπως

Πολυ σωστα εγραψε καποιος προχθες οτι η συγκεκριμενη μεσα στις επομενες μερες θα μαζεψει σφαλιαρες απο καποιον.Ειναι δεδομενο...Και επειδη η κυρια Αφρο της Κωλετη μας διαβαζει και πλασαρεται και ως ιδιοκτητρια απο τις τσατσαδες της αλυσιδας καλο θα ηταν να τη σουταρει αυτη απο μονη και απο αυριο κιολας αν γινεται
-Αν.Γεωργιου 30.Η Μαρινα η Ρωσσιδα μιλφ.Μου'κανε κατι γλυκες στο σαλονι,γιατι δεν περνας ποτε μαζι μου ειμαι πολυ καλη και τετοια.Η αληθεια ειναι οτι την εχω απορριψει απειρες φορες,πριν 3 χρονια ειχα περασει καλα μαζι της και λεω αντε ας μπω.
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε

Η τσατσα στραβωσε ασχημα κι ενω ειμαι ηδη στο δωματιο και ετοιμος να πληρωσω με ξαναρωταει τι προγραμμα πηρα και ξαναρωταει και τη Μαρινα τι τιμη μου ειπε.Αφου το εμπεδωσε και εκλεισα την πορτα αρχισε ενας εντονος διαλογος μεταξυ τους προφανως για την τιμη απ'οσο καταλαβα.Δηλαδη αυτη η τσατσα με ολα της τα σωστα ηθελε 70ε για 69 γι'αυτο το απιστευτο ανω των 50 ετων μπαζο
Μακρυγορω λιγο για να καταλαβετε ακομα μια φορα για ποσο μαλακες μας εχουν δηλαδη
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει

Και το τελευταιο μου παραπονο...Αφου δεν ευχαριστηθηκε το λαϊκο παληκαρι ειχε ορεξη για ουισκακι και τελι.Φευγω λοιπον απο κει και παω για το Χαραμα που υποτιθεται ειναι ανοιχτο αποψε.Αρχιδια κλειστο ηταν λεω δε γαμεις πανε στις Μουσες,κλειστες κι αυτες

Σε μια πολη με 1,5 εκατομμυριο κοσμο ρε παιδια και δεν υπαρχουν μπουζουκια Τριτη βραδυ να παει ενας ανθρωπος να ευχαριστηθει.
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε
Βολτα πριν λιγο με μετρια καταθεση στη μιλφ Μαρινα που αποψε ηταν στο Αν.Γεωργιου 30...μαλακια μου...
Στο Βαρδαρη ειχαμε
Φευγω καρφωτος για Κωλετη και αποφασισμενος να μπω με Ισαμπελα αλλα δεν ηταν και θα λειψει καμια βδομαδα μου ειπανΕκει ηταν η Χριστινα η ρωσσοπακιστανη που λετε η οποια ναι μεν ειναι ασχημο μπαζακι αλλα εχει κατι καυλωτικο πανω της αλλα πουλησε πολυ θεωρια για τον εαυτο της στο σαλονι και με χαλασε
-Φριξου 13.πολυ σεξυ αποψε η Εμμα με μια καλτσοδετα στο ενα ποδι και καυλιαρικα τακουνια.Η τσατσα η καυλιαρα μας επεστρεψε![]()
-Αχελωου.η Βικυ
-Αν.Γεωργιου 21.εδω παραλιγο να εχουμε συρραξη...παρκαρω ακριβως απ'εξω με σκοπο να παω και στα 3 εκει γυρω.Κατευθυνομαι προς το 52 αλλα βλεπω οτι η τσατσα του 21 βγαινει εξω οποτε την ρωταω ποια κοπελα εχει...Τι το'θελα?...και τι σε νοιαζει ποια εχει αφου πας στο αλλο...και αρα δε θες να μπεις...και κουνουσε και το κεφαλι της σαν αγανακτισμενη...η Γκρετα ειναι μεσα ρωταω εγω...τι σε νοιαζει τη Γκρετα θελεις μηπωςεκει λιγο αρχισα να φορτωνω και πλεον την ρωταω με αγριο υφος αν εχει σκοπο να μου πει ποια δουλευει.Ελα μεσα να δεις μου λεει...η κοπελιτσα ηταν συμπαθητικη,ομορφη νταρντανουλα με μεγαλα βυζια.Κανω να φυγω και αρχιζει παλι τις μαλακιες το ζωον η τσατσα,κουνουσε το κεφαλι στο στυλ σας ξερουμε εσας και με ακολουθησε μεχρι εξω και μουρμουριζε απο πισω μου
Ρωταω τιμες προγραμματων την τσατσα στο σαλονι με τη Μαρινα μπροστα και μου λεει το 69 με γυμνο τσιμπουκι στα 70ε![]()
![]()
καληνυχτα γεια σας λεω και κανω να φυγω αλλα πεταγεται η Μαρινα και μου λεει περνα με 40ε αφου εισαι παλιος πελατης
Τελοσπαντων μες το δωματιο μετρια πραματα,πολυ επιθετικη πιπα και επιφανειακη με απειρο σαλιο σε βαθμο αηδιας δηλαδη,χαμηλο αρχιδογλειψιμο,κατι πουτσοσφαλιαρες πολυ επιφανειακα που το εκανε αυτη,καβαλημα απο πανω με το κρεβατι ετοιμο να διαλυθει και τελικα στησιμο απο κατω οπου εκανε την υπομονη της,καποια στιγμη νομισα οτι πεθανε κιολας και την κουνησα να δω αν αναπνεει.Τιποτα...πολυ μετρια και τυπικα πραματα και φυσικα δε την εγλειψα διοτι απο τα βυζια και κατω δε βλεπεται.Τι κοιλιες,τι σαμπρελες,τι κυτταριτιδες,τι μαυρες ουλες απο λιποπλαστικη μαλλον...
Ε χεστε μας....παρακμη σε ολα τα επιπεδα,στο τελος θα μετακομισουμε ολοι στη Λαρισα μπας και σωθουμε![]()
Εισαι ωραιος!!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
δεν πρεπει να ειναι καινουρια....η ιζαμπελα η παχουλη που ειχα κι εγω πρωτοπαρει εδω και μετα πηγε και μπροστα στην ανδρεου γεωργιου ειναι,καμια φορα φοραει μποτες,εχει μεγαλη κωλαρα.....μεσα καλη ηταν οταν δοκιμασα-Κατεχακη.μια καινουρια Ιζαμπελα χοντρη με κοιλια και εντελως αδιαφορη και μαζι της η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια η οποια συνεχιζει να σπαει αρχιδια.Μεχρι εξω στο αμαξι ηρθε μαζι μου για να μου οτι την αδικω την κοπελα

-Αχελωου.η Βικυ

[/quote]
Al μιλας για την μαρινα που δουλευει και στο π.ερημιτη;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
ειναι μαλλον αυτη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ απ'οτι βλεπω,που δε λεμε το ονομα του γιατι κανει τζιζδεν πρεπει να ειναι καινουρια....η ιζαμπελα η παχουλη που ειχα κι εγω πρωτοπαρει εδω και μετα πηγε και μπροστα στην ανδρεου γεωργιου ειναι,καμια φορα φοραει μποτες,εχει μεγαλη κωλαρα.....μεσα καλη ηταν οταν δοκιμασα
ναιAl μιλας για την μαρινα που δουλευει και στο π.ερημιτη;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων; Κατα τα αλλα για την τσατσα που λες εχεις απολυτο δικιο. Αα και κατι αλλο πηγα προχθες απο κωλεττη και δεν ηταν η αφρο και αρχισε η τσατσα να μου την λεει, οτι εγω θα επρεπε να μην πηγαινω σε τετοια μαγαζια και πτι δεν αγαπαω την γυναικα μου και κατι τετοιες αμπελο φιλοσοφιες του κωλου. Πως δεν αρχισα να βριζω ενας το ξερει...
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
δεν γράφω συχνά γιατί δεν ζώ και θεσ/νικη αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό ποθυ λέει το παρακάτω άρθρο παραθέτω λινκ
συγνώμη αν βγήκα
συγνώμη αν βγήκα

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
ε μαλλον οσο ηταν και η Βικυ ιδιοκτητρια του Αχελωου και τωρα δουλευει στην Κατεχακη.Al ποσο σιγουρο ειναι αυτο περι αφρο να ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων; Κατα τα αλλα για την τσατσα που λες εχεις απολυτο δικιο.
Ετσι τουλαχιστον μου'παν πανω στην κουβεντα 2 τσατσαδες...
Μηπως πετυχες κι εσυ την ιδια καριολα?Μελαχρινη,κοντη,χοντρη με σουβλερη μυτη ηταν αυτη η χθεσινη στο Αν,Γεωργιου 21
ελα ρε φιλε;δεν αμφισβητω αυτα που λες αλλα εχω περασει δυο φορες και τις δυο στην π.ερημιτη και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.πολυ ωραιο βυζι,σωμα καλο για την ηλικια της. Και συμμετοχη αρκετα καλη θα ελεγα.και χαιδεματα και δαχτυλα και η αισθηση απ το μουνι της ειναι τελεια παρα τα χρονια που μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.ισως θα ελεγα πτι ειναι αρκετα βιαστηκη στα προκαταρτικα.παντως οχι δε λεει σε τιποτα.τελικα καταληγω σε ενα συμπερασμα:δεν υπαρχουν καλες και κακες κριτικες. Το μονο που παιζει ρολο ειναι αν εχει ορεξη η γκομενα. Εδω πας τη μια φορα και λεει το χω στανταρακι και πας μετα απο μια βδομαδα και λες δεν ξαναπαταω.ειναι μαλλον αυτη που τη δειχνει και στο αλλο σαϊτ απ'οτι βλεπω,που δε λεμε το ονομα του γιατι κανει τζιζ
ναι
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα τωρα,ολο μαγκες απο δω στο σαιτ εισαιΠως δεν αρχισα να βριζω ενας το ξερει...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.861
- Πόντοι
- 12.815
δεν γράφω συχνά γιατί δεν ζώ και θεσ/νικη αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό ποθυ λέει το παρακάτω άρθρο παραθέτω λινκ
συγνώμη αν βγήκα![]()
Δεν νωμιζω να ειναι αληθεια, ολο και κατι θα ειχε ψυθιριστει...
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δεν νωμιζω να ειναι αληθεια, ολο και κατι θα ειχε ψυθιριστει...
αν δεις στα σχολια απο κατω ενας τυπος δίνει τη διεύθυνηση ν.ουρανού 1Β
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38