al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
η καυλιαρα τσατσα η μελαχρινη στο Φριξου 13 μου ειπε πως στο Νικ,Ουρανου 26 ειναι η Αλινα και στο Κατεχακη η μιλφ Ειρηνη η οποια βαραει διπλοβαρδιες πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26 και βραδυ στην Κατεχακη.
Πρωινη στο Φριξου 13 ειναι η Μιραμπελα και στην Κατεχακη η Βικυ η Ουκρανη.
Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο
....ειναι μια διαχρονικη φαντασιωση μου να με προθερμανει
μια τσατσα ποσο μαλλον αυτη που μ'αρεσει και πολυ
Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω?

Πρωινη στο Φριξου 13 ειναι η Μιραμπελα και στην Κατεχακη η Βικυ η Ουκρανη.
Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο

Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω?