You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 923
- Πόντοι
- 7.205
Στην Βιλλα αν δεν είναι άδεια εντελώς δεν μπαίνεις σε δωμάτιο…
Μπορεί να περιμένεις από 30 λεπτά μέχρι και πάνω από ώρα αν είσαι τελευταίος…
Η Βίλλα έπιασε ως μαγαζί από τη στιγμή που άνοιξε και γι αυτό κρατά τις τιμές εκεί που είναι. Πιστεύω ότι κάπου κέρδισε μια συγκεκριμένου είδους πελατεία, δηλαδή κόσμο που δεν πάει τακτικά σε μπουρδελοστούντιο και δεν έχει διάθεση να ψάξει παραπέρα.
GeoSexMachine
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, θέλω να πάω με ένα φιλαράκι μου για παρτούζα, ξέρετε κανένα μπουρδέλο κατα δώ Θεσσαλονίκη που να έχει στο μενού παρτούζα; Αν ναι, δώστε μου πληροφορίες (π.χ. Οδός μπουρδέλου, χρηματικό ποσό κ.λ.π) Ευχαριστώ.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
στην νικηφορου ουρανου 1α και 1β συνηθως οι κοπελες κανουν παρτουζες και το λενε και οι τσατσαδες στο σαλονι αμα πατε παρεα.....η αντριαννα επισης στην τσουκαλα νομιζω ειναι βραδυα και η βικυ στην αχελωου δηλωνουν οτι κανουν και μαλιστα με διπλη διεισδυση αφου κανουν και κωλο....Ρε παιδιά, θέλω να πάω με ένα φιλαράκι μου για παρτούζα, ξέρετε κανένα μπουρδέλο κατα δώ Θεσσαλονίκη που να έχει στο μενού παρτούζα; Αν ναι, δώστε μου πληροφορίες (π.χ. Οδός μπουρδέλου, χρηματικό ποσό κ.λ.π) Ευχαριστώ.
τωρα γενικα επειδη ειμαι βεβαιος οτι λογω αναδουλειων πολλες θα κανουν,αμα πατε παρεα τσαρκα οπου μπειτε ρωτα,δεν χανεις τιποτα....
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Να κανω μια ερωτηση στους εμπειρους συμφορουμιτες? Ανδρεου Γεωργιου ποσο ειναι το ιδρυμα που βρισκεται ακριβως πισω απο τη Βιλκα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
21 το γαλαζιο λες;Να κανω μια ερωτηση στους εμπειρους συμφορουμιτες? Ανδρεου Γεωργιου ποσο ειναι το ιδρυμα που βρισκεται ακριβως πισω απο τη Βιλκα?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.875
- Πόντοι
- 12.815
Να κανω μια ερωτηση στους εμπειρους συμφορουμιτες? Ανδρεου Γεωργιου ποσο ειναι το ιδρυμα που βρισκεται ακριβως πισω απο τη Βιλκα?
Ακριβως απο πισω ειναι το 21, και απεναντι μερια απο το 21 ειναι το 50 και το 52.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.875
- Πόντοι
- 12.815
Αυτη η παμελα που βαλανε και φωτο στο γνωστο site εχω παθει πλακα οσοι δεν την εχετε δει μπειτε να τσεκαρετε
Εν το μεταξυ στο μπανερακι στην αρχικη σελιδα πριν μπεις στο μενου τις κοπελας, οι φωτογραφιες με τα ροζ, ειναι αλλη κοπελα που λεγετε Τζοζεφιν, αλλα οταν μπενεις μεσα βλεπεις την παμελα, δεν ξερω αν ηταν η παμελα πρωην Τζοζεφιν, γιατι την Τζοζεφιν την πηδηξε ο κολητος τελευταια φορα που ειχαμε παει αθηνα και δεν ειναι τοσο φιλοτιμη στα απλα προγραμματα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
johnys77777
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 181
- Πόντοι
- 2.955
Αυτη η παμελα που βαλανε και φωτο στο γνωστο site εχω παθει πλακα οσοι δεν την εχετε δει μπειτε να τσεκαρετε
ΚΡΟΤΙΔΑ!!!!!!!!!!

Συνημμένα
Επισκέπτης
ΚΡΟΤΙΔΑ!!!!!!!!!!![]()
![]()
θα πεσουν πολλα γκαφρα
![]()
![]()
![]()

GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Παρόλα αυτά, Προμηθέως 11, Προμηθεως 25, Ταντάλου 9, Σαπφούς 20 και Σαπφούς 8 το απογεματάκι λειτουργούσαν κανονικά, θα πέσει ο Βαρδάρης αλλά θα αργήσει ακόμη, έτσι εκτιμω :-
manowar30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σορρυ ρε μαν,ελλειψη χρονου... περναει αρκετη ωρα εκει στο σαλιωμα της πουτσαςManowar ακόμα απάντηση περιμένω ...

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Εγω πηρα τηλεφωνο να ρωτησο γιαυτη την Παμελα αλλα η τσατσα δεν ηξερε τιποτα. Μαλλον θα αργησει να μας ερθει ο μουναρος.
baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Αρκεί να μην είναι κομοδίνο. Κριτικές που βρίσκουμε?
Αν έχει το 70% από το κορμί που βλέπουμε στις φωτό θα πέσει πολύΚΡΟΤΙΔΑ!!!!!!!!!!![]()
![]()
θα πεσουν πολλα γκαφρα
![]()
![]()
![]()

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.271
- Πόντοι
- 39.777
σορρυ ρε μαν,ελλειψη χρονου... περναει αρκετη ωρα εκει στο σαλιωμα της πουτσας. η συγκεκριμενη δεν δουλευει πια εκει γιατι περασα και ειδα μια ξανθια τελειως αβυζη..
Ευχαριστω παντος για την απαντηση σου φιλε
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά σήμερα το βράδυ τι προτείνετε??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Λοιπον ακουστε κατι πολυ σοβαρο :o :o....Μολις γυρισα απο καταθεση στην Εμμα,δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ.Παραμενει η γνωστη Εμμα που δε βιαζεται,η κοινωνικη που θελει πολυ κουβεντα
,αυτη που δε θα σου χαλασει χατηρι,η αγερωχη καβαλαρισσα του πουτσου και εν τελει η αγνη σκλαβα σου
Δε εχω λογο ουτε ορεξη να μπω σε διαφωνια για το αν εχει χαλασει,μου ειπε καποια πραματα κι αυτη σχετικα με προσφατο αρνητικο σχολιο που γραφτηκε εδω μεσα.Εγω ξερω οτι αποψε με 40ε μου εκατσε 35 λεπτα στο δωματιο και δεν ενιωσα ουτε μια στιγμη οτι ειμαι με πουτανα επι πληρωμη.Ημουν με τη γκομενα μου και καναμε ερωτα...
Επειδη μαλιστα μπηκαμε σχεδον συγχρονως με εναν αλλον αλλα αυτος πριν απο μενα,πριν η Εμμα παει στο αλλο δωματιο ανοιξε την πορτα μου και μου ειπε 'ξερεις μωρο μου θα αργησω λιγο'σχεδον με απολογητικο υφος και εκανε καμια 20 λεπτα κι εκει.
Δεν εχει αλλαξει λοιπον τιποτα με την Εμμα ισα ισα που την ειδα και πολυ ανανεωμενη με εντονες ξανθιες ανταυγειες και πιο κοντο μαλλι πλεον,σεξυ ζαρτιερες στο κατω μερος και κορσε στο πανω.
Επισης μπηκα στο καινουριο στις Μελισσες(Αν.Γεωργιου 32) οπου ηταν η Αννιτα η Ιταλιδα
...μα ειναι ονομα για μπουρδελο αυτο?
Δηλαδη κοιταξαν τριγυρω,ειδαν τα Μαμουνια απεναντι και τους κατεβηκε το ονομα Μελισσες?
Και πρεπει να ηταν ανοιχτο και το Πηγασου αλλα να πω την αληθεια βαρεθηκα μετα να ξαναβγω 26ης και να κανω τον κυκλο για να μπω στο στενο

Δε εχω λογο ουτε ορεξη να μπω σε διαφωνια για το αν εχει χαλασει,μου ειπε καποια πραματα κι αυτη σχετικα με προσφατο αρνητικο σχολιο που γραφτηκε εδω μεσα.Εγω ξερω οτι αποψε με 40ε μου εκατσε 35 λεπτα στο δωματιο και δεν ενιωσα ουτε μια στιγμη οτι ειμαι με πουτανα επι πληρωμη.Ημουν με τη γκομενα μου και καναμε ερωτα...
Επειδη μαλιστα μπηκαμε σχεδον συγχρονως με εναν αλλον αλλα αυτος πριν απο μενα,πριν η Εμμα παει στο αλλο δωματιο ανοιξε την πορτα μου και μου ειπε 'ξερεις μωρο μου θα αργησω λιγο'σχεδον με απολογητικο υφος και εκανε καμια 20 λεπτα κι εκει.
Δεν εχει αλλαξει λοιπον τιποτα με την Εμμα ισα ισα που την ειδα και πολυ ανανεωμενη με εντονες ξανθιες ανταυγειες και πιο κοντο μαλλι πλεον,σεξυ ζαρτιερες στο κατω μερος και κορσε στο πανω.
Επισης μπηκα στο καινουριο στις Μελισσες(Αν.Γεωργιου 32) οπου ηταν η Αννιτα η Ιταλιδα

Και πρεπει να ηταν ανοιχτο και το Πηγασου αλλα να πω την αληθεια βαρεθηκα μετα να ξαναβγω 26ης και να κανω τον κυκλο για να μπω στο στενο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις