Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Επισκεψη πριν λιγο στην Άντζελα, Αν. Γεωργιου 50.
Εξαιρετικη περιπτωση για τα γουστα μου!  Φιλικη, ευγενεστατη, γλυκυτατη!
Special thanks to Apollo64, που με την κριτικη του με επεισε να δοκιμασω.
Την ειχα δει βεβαια πιο πριν και μου ειχε κανει κλικ.
Να αναφερω εδω οτι η Άντζελα ειναι πολυ αδυνατη για οσους αυτο ειναι σοβαρο μειονέκτημα

Παρακαλώ :cheesy: Θέλω και εγώ να ξαναπάω για ένα δεύτερο γύρο κάποια στιγμή.

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ΝταΪάνα, καλή μου κοπέλα γιατί δεν φτιάχνεις ένα κανονικό προφίλ να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου όμορφα κι ωραία..

Δεν είναι κακό ούτε ντροπή... Αυτό που κάνεις, μάλλον κακό σου κάνει, παρά καλό.

Είναι εξόφθαλμο στους περισσότερους από εμάς και το λέω με όλη τη καλή διάθεση.
αν λέτε γι' αυτή την Νταϊάνα έχει είδη θέμα εδώ  στα bourdela.com 

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παλιοτερα ειχα μιλησει σε πμ με την αφεντικινα του 104 και της ελεγα πως και δεν ανοιγουν μια οδο συνεργασιας με στουντιο της συμπρωτευουσας να ερχονται εστω για λιγες βδομαδες καποιες γνωστες απο το σαιτ κοπελες κατα καιρους και θεσσαλονικη....πως κανουν δλδ τα μαγαζια διασκεδασης που φερνουν καποια δημοφιλη σχηματα μιας σεζον.....

και μου ελεγε οτι ναι μεν θα ειχε ενδιαφερον η ιδεα αλλα η επαγγελματικη εγκατασταση,αδεια,ισχυον νομικο πλαισιο κλπ ειναι αρκετα γραφειοκρατικα και επι της ουσιας απαγορευτικα μιας τετοιας επιχειρηματικης κινησης.....δεν μπορει μια κοπελα να δουλευει πχ σε δυο νομους νομιζω κλπ....η αδεια εκδιδεται ανα νομαρχιακη αυτοδιοικηση....οι νομικοι του σαιτ ας μας πουν αν λεω λαθος
Πόσο χρονών είναι η Angela? την κόβω πάνω από 40,όμως παραμένει sexy!

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Βερόνικα από Σαπφώς 20 ξέρει κανείς που δουλεύει? please!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
περισσότερο χρόνο 30 λεπτά,σπέσιαλ τσιμπούκι... και κατάθεση πάνω στην κοιλιά
[/quote]

Σπεσιαλ τσιμπουκι?
deepthroat?η απλα περναει αρκετη ωρα εκει στο σαλιωμα της πουτσας?

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναδελφοι, βολτα εχθες το βραδυ και σε ενα συντομο περασμα απο βαρδαρη περιπου τα μισα ντελα ηταν ανοιχτα.
Το προμηθεως 25 ειχε την λουιζα, το τανταλου 9 με μια πετιτ κοπελα, πρωτη φορα την βλεπω, στο σαπφως 5 η μιρελα, στο σαπφως 7 μια στρουμπουλη μαυρομαλα, καπου α.γεωργιου την ειχα δει τελευταία, στο σαπφως 8 η ξανθια εμανουελλα η αδυνατη.
Και στο τελευταιο που μπηκα προμηθεως 11 η ροναλντινια  :grin: με 50 ευρω σουπερ προγραμμα!!  :2funny: ανοιχτο ηταν και το προμηθεως 5 αλλα δεν μπηκα, τα αλλα που δεν εγραψα ηταν κλειστα.
Στα στουντιο, σε οσα πηγα μια απο ιδια.
26ης Οκτωβρίου 35Α. Η παολα, δευτερη καταθεση σε δεκα μερες δεν γουσταρα οποτε και εφυγα.
Ανδρέου Γεωργίου 21. Η βικτωρια, καλη περιπτωση αυτη η κοπελα εχω γραψει κριτικη για αυτην στο φριξου 15.
Ανδρέου Γεωργίου 34. Δυστυχως η λιλη, για μενα η κοπελα αυτη δεν αξιζη.
Ανδρέου Γεωργίου 52. Πηγα για βερονικα αλλα ηταν αλλη κοπελα που δεν την ξερω.
Ι. Κωλέττη 17. Η κοντη ισαμπελα, καποια στιγμη θα την δοκιμασω.
Φριξου 14. Η γιασμην, δεν ψηνομαι να περασω σε αυτην.
Φριξου 15. Η τανια
Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Η εβελινα, θα περνουσα με 40 γυμνο αλλα μου ειπαν 50 και εφυγα.
Νικηφόρου Ουρανού 1Α. Μια αδυνατη κοπελα πολυ λεπτη, εχει κανει και βαρδαρη προμηθεως 5 νομιζω την λενε αντζελα.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
στην εκτίμηση αυτό τον καιρό έχω την Ntaiana Sweet  :thumbsup: για δύο λόγους επειδή πρώτα η βάση κάθε κριτικής είναι μια αξιολόγηση και ένας διαχωρισμός που την ανεβάζουν ψηλά και το δεύτερο γιατί δέχεται μεγάλο πόλεμο από άλλα..."στρατόπεδα" .Τώρα που είδα το blog της μπορείτε να δείτε και φωτο από Αχελώου 10 σε εσωτερικούς χώρους που λείπουν από το site μας εδώ στα bou     στις επόμενες ημέρες θα την επισκεφτώ.το μόνο μην περιμένετε να γράψω κριτική γιατί βαριέμαι :grin:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια. :idiot: :idiot:
τι να λένε οι Αθηναίοι όταν εκεί είναι στα 50€  :headbang: . στα 30€ να κατέβουν και να πουν πολλά ευχαριστώ!!!!

Επισκέπτης
Στην αθήνα απ'όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ σε πολλά αφήνουν με 40 και επίσης υπάρχουν κ με 30Ε. Τώρα το διαχωρισμό στούντιου κ μπουρδέλου πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.. το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος και το παπατζιλίκι που θα σου πουλήσει η τσατσά το πως θα περάσεις από τη κοπέλα εξαρτάται.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στην αθήνα απ'όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ σε πολλά αφήνουν με 40 και επίσης υπάρχουν κ με 30Ε. Τώρα το διαχωρισμό στούντιου κ μπουρδέλου πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.. το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος και το παπατζιλίκι που θα σου πουλήσει η τσατσά το πως θα περάσεις από τη κοπέλα εξαρτάται.
Το καλό που έγινε σε μας είναι ότι στούντιο και μπουρδέλο έγιναν ένα με τιμές λογικές.όταν ακούς 40€ απο Villa,Venus.. λογικό είναι να βαράνε μύγες  :jerking:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

οπως λες ο χωρος αλλαζει και ειναι ενα ατου αυτο.το παπατζιλικι της τσατσας απο το ενα αυτι μου εμπενε και απο το αλλο μου εβγαινε παντα.ποτε δε τις ακουγα.λογικο ειναι να εκθειαζει την κοπελα.μου θυμιζουν τις γυφτισσες στα παζαρια που με το ζορι σε κανουν να αγορασεις το χαλι για το σαλονι....
ολα εξαρτονται απο τηην κοπελα,και σε μπουρδελο εχω περασει πολυ καλυτερα απο στουντιο,οχι πως δεν εχει γινει το αντιθετο βεβαια.απλα στα στουντιο μολις επερνε μεταγραφη μια κοπελα που πριν ηταν σε μπουρδελο παρατηρησα οτι ειχε ενα τουπε μετα..καπως μεγαλοπιανοταν...λες και πηρε μεταγραφη απο τον Αρη στην Μπαρτσελονα..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Είναι περίπου έτσι όπως τα λες. Ιστορικά τα μπουρδέλα της Αθήνας ήταν ανέκαθεν από τα πολύ παλιά χρόνια κατά 30% φθηνότερα από αυτά εδώ της Θεσσαλονίκης και με άθλιες υπηρεσίες, ξεπέτας του 3λεπτου,  τόσο εδώ όσο και κάτω.
Η πτώση του τείχους και η έλευση των κοριτσιών από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης έφερε σταδιακά κάποια ποιότητα στις υπηρεσίες που εδώ και μια 5ετια απολαμβάνουμε όλοι μας σε γενικές γραμμές.
Τα στούντιο των Αθηνών όταν δημιουργήθηκαν ήθελαν να καλύψουν το κενό της ποιότητας στους χώρους που στην Αθήνα ειδικά ήταν και είναι άθλιοι καθώς επίσης και της ποιότητας στις υπηρεσίες και έτσι δικαιολογήθηκε ο 2πλασιασμος έως 3πλασιασμός στις τιμές.
Στην δικιά μας περίπτωση εδώ πάνω τα πράγματα λειτούργησαν διαφορετικά γιατί δεν είχαμε τόσο άθλιους χώρους και οι τιμές των μπουρδελων ήταν ήδη υψηλές και δεν θα μπορούσαν να είναι υπερτιμημένες αυτές των studio όπως έγινε στην Αθήνα.
Έτσι η διαφορές είναι μικρές και οι τιμές παραπλήσιες.
Όπως και να γίνει όμως ο παράδεισος του μπουρδελιάρη είναι η Αθήνα , είχα την τύχη στο παρελθόν να την ζήσω για μερικά χρόνια και δεν ξεχνώ να ρίξω τη γύρα μου σε κάθε ευκαιρία όταν ο δρόμος με φέρνει προς τα κάτω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Manowar ακόμα απάντηση περιμένω ...

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.277
Πόντοι
6.125
εγω σε στουντιο στην αθηνα που πηγα, σε απλο προγραμμα στα 50, ειχα δωρεαν μπανιο και πετσετα + κερασαν ποτακι στην αρχη και στο τελος.

Επισκέπτης
εγω σε στουντιο στην αθηνα που πηγα, σε απλο προγραμμα στα 50, ειχα δωρεαν μπανιο και πετσετα + κερασαν ποτακι στην αρχη και στο τελος.
μπραβο ρε φιλε εχεις υπομονη εγω δε μπορω να πιω με τιποτα ποτο σε μπουρδελο  παω ριχνω το ξερογαμι μου και μετα παω για ποτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
μπραβο ρε φιλε εχεις υπομονη εγω δε μπορω να πιω με τιποτα ποτο σε μπουρδελο  παω ριχνω το ξερογαμι μου και μετα παω για ποτο
δεν σου εχει τυχει να περιμενεις ποτε μαν;εγω στην βιλα πριν δυο τρεις βδομαδες περιμενα μιση ωρα στο δωματιο και κανα τεταρτο στο σαλονι πριν μεχρι να βγει η καρμεν....δεν θα λεγα οχι σε ενα ποτο πχ...

Επισκέπτης
δεν σου εχει τυχει να περιμενεις ποτε μαν;εγω στην βιλα πριν δυο τρεις βδομαδες περιμενα μιση ωρα στο δωματιο και κανα τεταρτο στο σαλονι πριν μεχρι να βγει η καρμεν....δεν θα λεγα οχι σε ενα ποτο πχ...

εγω με το ποτο θελω ολα τα κομφορ φιλε θελω να καπνισω ξηροκαρπια και τετοια δε μπορω ετσι να πιω αγχωτικα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Στην Βιλλα αν δεν είναι άδεια εντελώς δεν μπαίνεις σε δωμάτιο…
Μπορεί να περιμένεις από 30 λεπτά μέχρι και πάνω από ώρα αν είσαι τελευταίος…
By the way η Αντριάνα η Ισπανίδα επειδή σιγά μειώνει τις εμφανίσεις της βλέπω φέρνουν μία Πάμελα Σερβίδα και βλέπω ότι ανοίγουν και πολλά νέα μαγαζιά… Βρε λες σιγά σιγά εκεί η περιοχή να αναβαθμιστεί και γίνει μικρό Amsterdam και να έχουμε και τουρίστες που έρχονται για σεξο τουρισμό…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom