Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Δεν μιλαμε για τσαρινα,για αλλη Νατασσα εγινε το πατιρντι εδω....αυτη που λεμε ηταν μια Νατασσα μολδαβη και καλα.... οπως  ελεγε η τσατσα,και δουλευε Προμηθεως 11 αυτο.
Εντάξει Death το έβαλα για χαλάρωση εξάλλου από μπουρδέλα είμαι άσχετος.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μάγκα γενικά δεν κατάλαβα ποτέ τις αντιπαραθέσεις , οπότε απλά ότι καταλαβαίνω   πάνω σε αυτά που γραφτήκαν απαντώ με βάση την λογική που πρέπει να βασιλεύει και εδώ.
Θα χρησιμοποιήσω και  την εκδοχή του Επίκτητου: Μην σε αποτρέπουν από το καθήκον σου τα ανόητα σχόλια των ανθρώπων, γιατί αφού δεν μπορείς να εμποδίσεις τις επικρίσεις τους, δεν πρέπει φυσικά και να φροντίζεις γι’ αυτές.
Σωστα τα τελευταια σου λογια ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,αλλα μερικες φορες δεν μπορεις να αφηνεις να λεγονται πραγματα που δεν ευσταθουν σε λογικα πορισματα, ιδιαιτερα αν εχεις περασει και δοκιμασει και εσυ με μια ιεροδουλο που ειναι υπερεκτιμημενη, δεν μπορω να πω ναι σε κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα, και με μεγαλη ''βεβαιωτητα'' ξερω οτι εχουν και αλλα ατομα την ιδια γνωμη με μενα για την συγκεκρημενη....και εχω μιλησει μαζι τους αλλα απλα δεν το λενε το αφηνουν να περασει ετσι το θεμα, τεσπα ελαβε τελος το λιξον θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ελατε ρε ειρηνη υμιν.....καντε ενα βημα πισω και αφηστε τις αντιπαραθεσεις....ολοι ειναι χρησιμοι στο φορουμ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
καποιο αρχιδακι που προχθες ταχα ρωτουσε απο ενδιαφερον αν θα κλεισουν τα σπιτια του Βαρδαρη μου εστειλε σημερα το γνωστο πμ για τη Νασια ακριβως το ιδιο με τις αλλες φορες και ταχα με κοροϊδευε και γελουσε...Βεβαιως εχει ηδη διαγραφει

Το πραγματικα αστειο ομως θα ηταν να μπει εδω,να συστηθει και να μας πει τι απεγινε η Νασια  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!
Πιστεύω να βοήθησα και να είναι όλα καλά, εξάλλου Η μοίρα των ανθρώπων είναι κοινή .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Σωστά κύριοι ολα από τη γη προέρχονται και όλα εκεί καταλήγουν.

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι, ειχα ισως την πιο δυνατη καταθεση για φετος στην ανανεωμενη ΚΑΡΜΕΝ μπραβο της, φοβερη αλλαγη απο τοτε που δουλευε βαρδαρη.

Στα λιγα σπιτακια που επισκευτηκα εχθες το βραδυ ειχαμε:
26ης Οκτωβρίου 35Α Η καινουργια κοπελα γιουλη αν δεν κανω λαθος, δεν μου εκανε το κλικ εχθες για να περασω αλλα θα την δοκιμασω στο μελλον.
Αχελώου 10 Η βικυ μου ειπαν, δεν εκατσα να την δω μιας και την ξερω καλα.
Φρίξου 13 Η γνωστη εμμα, πολυ μπλα μπλα με τους συναδελφους για να περασουν, με ξενερωσε λιγο αυτο και εφυγα.
Κοροβάγκου 5 Η μαυρομαλα πλεον καρμεν, πολυ καλο σεξ καναμε, λεπτομερειες στην κριτικη.
Ανδρέου Γεωργίου 21Εδω ηταν η νταιανα απο ταυλανδη  :think: η καπως ετσι. προσωπικα δεν μου αρεσει.
Ανδρέου Γεωργίου 16 Η ψιλη αντζελα που δουλευε πριν απο λιγες μερες στο στουντιο με τα πολλα σκαλια α.γεωργιου 50
Στον βαρδαρη ειχε αρκετα μαγαζια ανοιχτα αλλα δεν σταματησα να δω της κοπελες.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Καλά Ocean πότε άλλαξαν οι βάρδιες, το πρωι στο Α.Γεωργίου 16 ήταν μια Ντανιέλα κοντούλα ,πιπίνι με μαζεμένο μαλλάκι  και στο Φρίξου 13  αν και δεν θυμάμαι όνομα είμαι σίγουρος πως η Εμα δεν ήταν αλλά πρέπει να ήταν η Τάνια, άρχισαν του αιφνιδιασμούς τα μαγαζιά…

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Για χτες βραδυ μιλαει...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
1
χαμος στο καινουργιο στο βιλα πριβε
1 ωρα αναμονη
η γκομενα αρκετα καλη για μεσα δεν ξερω επιδοσεις

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Για χτες βραδυ μιλαει...
Α πάλι καλά είπα μήπως δεν έβλεπα καλά...

Μια παρατήρηση σήμερα κατά τις 20:05 ερχόμενος προς κέντρο βλέπω στα φανάρια του Media Markt την Αντριάνα να περιμένει να περάσει απέναντι προς στις γραμμές, μάλλον για εργασία πήγαινε.Δεν ξέρω εγώ τη λέτε οι περισσότεροι αλλα ήταν σαν την Barbie, λουλουδάτο κολάν, ροζ μπλούζα και το μαλλάκι στην τρίχα. Πολύ μωρό...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Μα καλα ολοι πηγατε τσαρκα και δεν περασατε να δειτε Παμελα? Εμενα παντως ο φιλος μου προτιμησε να μπει Βερονικα και του αρεσε παρα πολυ. Επισης ΓΙΩΡΓΟΣ παρλαβαντζας, προσεχε λιγο με τα μηνυματα που γραφεις. εχεις 4 ποστς το ενα μετα το αλλο. υπαρχει και η Προεπισκοπηση απο κατω πριν πατησεις Αποστολη.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Μα καλα ολοι πηγατε τσαρκα και δεν περασατε να δειτε Παμελα? Εμενα παντως ο φιλος μου προτιμησε να μπει Βερονικα και του αρεσε παρα πολυ. Επισης ΓΙΩΡΓΟΣ παρλαβαντζας, προσεχε λιγο με τα μηνυματα που γραφεις. εχεις 4 ποστς το ενα μετα το αλλο. υπαρχει και η Προεπισκοπηση απο κατω πριν πατησεις Αποστολη.
Μαλλον δεν ξερει να κανει πολλαπλο quote και απαντα στον καθενα ξεχωριστα αλλα δεν βαριεσαι. Πριν λιγο περασα απο βαρδαρη νεκρα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
kaποιος σε μια περιγραφη της τσαρκας παραπανω  σκεφτονταν να  :fuck2: την  αννιτα  την ντεμεκ ελληνοιταλιδα. την ειχα παρει στο βαρδαρη κανα δυο φορες  πριν χρονια. ξεπετα μεγαλη  σταφυδιασμενη  και φουλ στη κυταριτιδα.α βουλγαρα ειναι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815

Και η Βερονικα ειναι must.!  :rockon: θα πρωταγωνιστει δυνατα στην περιοχη...

Μετα απο Παολα 26ης οκτωβρη, την Μ.Τεταρτη, οπου περασα μετρια, μετα την Βερονικα την Δευτερα που μας περασε που περασα τελεια, τρωγομουνα και αλλο, οποτε πηγα χτες αργα το βραδυ και καρμεν θελοντας να περασω θεικα, τελικα δεν ηταν οπως τα περημενα, η καρμεν ειχε διαθεση αλλα καπου δεν μου εβγενε, και εφαγα τα μουτρα μου θα ελεγα φευγοντας απογοητευμενος, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν μου βγενει να πηγαινω πολες φορες στα κοντα στην ιδια κοπελα, οποτε ενα διαλημμα με την Καρμεν επιβαλετε, μια Καρμεν που ηταν πολυ ευδιαθετη χτες, την προηγουμενη φορα που πηγα μαζι της σαν να την ειδα αδυνατησμενη, αλλα χτες μου φανηκε οτι πηρε κανα κιλακι ακομα, κατι που με χαλασε, το μαυρο μαλι να πω την αληθεια δεν με εντυπωσιασε, την προτιμω ξανθια γιατι το ξανθο της παει περισοτερο και κατα δευτερο...ξανθο μουνι τρελο γαμισι.!

Πρωτη φορα στην Φριξου μετα την ψιλοανακαινηση που κανανε, σημαζεματα μου φανηκανε, τα πατωματα στα δωματια τριζουν σαν τρελα, η διαρυθμιση που εγινε στο δωματιο ποιο πολυ αναβαθμιστηκε αισθητικα, λειτουργικα μου φανηκε λιγο σκορποχωρι, σκορπια τα πραγματα απο εδω και απο εκει, το θετικο με τα 2 μαγαζια ειναι η πετσετα για ντουζακι που την κανανε στανταρ και προσφερετε-ειναι στο δωματιο, ανεξαρτητως προγραμματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom