Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ναι ρε φιλε, μετα απο καμια 15αρια καταθεσεις που εκανα στην Νατασσα στην Προμηθεως 11, κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει ουτε 10€, και ο λογος που πηγα τοσες φορες μαζι της ασχετα νε τα ανοργασμικα πρωκαταρκτικα της,ηταν οτι εχυνα πανω της οπου ηθελα εκτος απο προσωπο, και το εκμεταλευτηκα αυτο εκεινη την περιοδο,γιατι καμια αλλη εκει γυρω δεν το εκανε αυτο και εκανα το γουστο μου στην τελικη ασχετα αν δεν υπηρχε gfe κατασταση.
15 φορες με μια κοπελα που δεν αξιζει μονο και μονο για το χυσιμο πανω της δεν ειναι λογικο...δε στεκει αυτο που λες...Και αλλες δεχονταν χυσιμο πανω τους

Παρατηρω οτι εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια με το Προμηθεως 11 παντως εδω και πολυ καιρο

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
15 φορες με μια κοπελα που δεν αξιζει μονο και μονο για το χυσιμο πανω της δεν ειναι λογικο...δε στεκει αυτο που λες...Και αλλες δεχονταν χυσιμο πανω τους

Παρατηρω οτι εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια με το Προμηθεως 11 παντως εδω και πολυ καιρο
Προμηθεως 11 ηταν το στεκι μου κατα καποιο τροπο,γιατι ειχα στανταρακια εκει οπως η Ηρα,τζοαννα κλπ που μου εκαναν και γαμω τα γαμησια,για μενα αν μου κανει η τανα τα γουστα εστω και με το μικροτερο παραβολο των 25€,δεν λογαριαζω ιδιαιτερα αν με αφηνει να χυνω πανω της ειδηκα,στην Νατασσα πηγα γιατι της τα αμολουσα πανω της και οχι για gfe και ρομαντισμους που δεν εκανε σε καμια περιπτωση,εκεινη την περιοδο pacino δεν ειχα βρει καποια αλλη που το εκανε αυτο, και αν το εκανε το εκανε με παραπανω λεφτα οποτε βολευτηκα με Νατασσα, για μενα ειναι λογικο και στεκει απο την στιγμη που ηθελα να κανω το γουστο μου.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ναι το εχω παρει πρεφα αυτο,εδω και δυο χρονια που διαβαζω την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης....
Και χρειαστηκαν καμια πενηνταρια p.m. για να το παρεις πρεφα αυτο???
Τοσο βρωμικα οσο και τα σημερινα σου, δημοσια επιτελους!!
Τα κραταω, σαν μνημειο βλακειας!!!
Και 15 φορες για να καταλαβεις οτι η Νατασσα ηταν χαλια??  :2funny: :2funny:

Αισθανομαι πολυ ασχημα που αγγιξαμε τις ιδιες γυναικες...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
231
εφαρα χτες και τα μυαλα στα καγγελα. Επισης εβαλε και τιμες στα 30.

φιλε τιμη στα 30 ειναι το ιδιο προγραμμα που ειχε τοσα χρονια των 40€ ή εχει οριο κανα 7λεπτο στα γρηγορα?

ανεφερε τπτ τετοιο η τσατσα? εσυ με ποιο μπηκες?

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Hagem καλημέρα ... φίλε άμα ξέραμε όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα και τα καθαρά στανταράκια μας με τον κάθε άλλο πελάτη ... θα το ξανασκεφτόμασταν.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Μαλλον εχεις δικιο.
Οταν το μαθαινεις ομως, ε, οσο και να ΄ναι ενα σοκ το αισθανεσαι...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Βιλλα πριβε...τωρα...Παμελα. Μετα Μιχαελα.com
εροτικα...Καντυ, μετα Καρμεν, βαση τηλεφωνικης επικοινωνιας...

Πηγε κανενας Παμελα.?? Μεχρι της 20.00 λεει εκει θα ειναι, θα παω να την ριξω ενα βλεφαρο...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Καλημέρα και χρόνια πολλά, λοιπόν πέρασμα από περιοχή Μύλου λόγο κάποιας υποχρέωσης-απέχω εδώ και κάποιους μήνες-και θα αναφέρω αυτά που είδαν τα ματάκια  μου για όποιον ενδιαφέρεται για κατάθεση έως της 19:00.

Α.Γεωργίου 16 η Ντανιέλα, ωραίο κορμάκι αλλά πιπίνι για τα γούστα μου.
Α.Γεωργίου 24 η Ζωή μια Milf από την Μολδαβία , καλή περίπτωση, καθαρή, προσεκτική έως και λίγο δύσκολη, νταρντάνα.
Α.Γεωργίου  30  μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεμάτη, ξανθιά που θυμίζει την Ρωσίδα νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.
Α.Γεωργίου 34 η Μαρία από Σλοβακία ( πρώην Τσεχοσλοβακία ) μπορώ να πω πως είναι κορμάρα ( αθλητικό σώμα αλλά όχι γυμνασμένο, σφικτό με καμπύλες ), πανέμορφη και καλούτσικη στο κρεβάτι, θυμάμαι πως δεν ανέβαινε από πάνω και εδώ θέλω να ρωτήσω αν ακόμη εξακολουθεί να το κάνει η λόγο μεγέθους αποφασίζει ανάλογα.
Μέλισσες: η Ανίτα με ρίζες Ιταλικές, όντως μεσογειακή λεκάνη, μελαμψή και μελαχρινή, σοβαρή και πανέμορφο κορμί.
Κεφαλλήνιας  η Αφροδίτη μια περίπου Milf  με μεγάλο πισινό  που δηλώνει Ελληνίδα.
Φρίξου 14 η Χριστίνα.
Φρίξου 15 η Έφη, παιδιά πιστέψτε με δεν την έχω πάρει ποτέ, αν και όμορφη με αρμονικό σώμα και αεράτη με πανέμορφο χαμόγελο, ίσως  αν  δεν ήταν σε πρόγραμμα να έσπαγα την αποχή μου.
Φρίξου 13 δεν θυμάμαι όνομα αλλά μάλλον  ήταν η Τάνια που αν και είχε τα πονηρά χαμογέλα δεν με ρίχνει.
Τρίδυμα: Α) η Ελένη την οποία και κάποια ημέρα θα την δοκιμάσω και εγώ και αφού και ο δοκιμαστής την τίμησε και περιέγραψε κάποια πράγματα τα οποία και μου τα βγάζει όταν την βλέπω. Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα  άκυρο  στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.
        Β) μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεματούλα  και κοντούλα σε ξανθιά έκδοση.
        Γ) η Λουΐζα άγνωστη για έμενα έβγαινε από πρόγραμμα με κομπινεζόν ήμαρτον τη να δούμε από προσόντα.

Αυτά είχα καιρό να γράψω και είχα όρεξη για έκθεση.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.295
Πόντοι
6.255
Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα  άκυρο  στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.

Όταν δεν είχα μπει και εγώ στραβομουτσούνιασε όντως...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τις κοπέλες πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και επιλέγει για το που θα επενδύσει τα χρήματα του, και τέλος νομίζω πως επισκεπτόμαστε ιδιωτικές επιχειρήσεις με τεράστιο ανταγωνισμό. Πχ το χαμόγελο της Ελένης από τα τρίδυμα δεν το έχει καμία από όλες, ένα χαμόγελο χωρίς προσποίηση, ένα χαμόγελο αθώο και πρόστυχο συνάμα.
Συμφωνείς κύριε Δοκιμαστή…

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Καλά παιδιά ηρεμήστε, τέλειωσαν οι ημέρες κατάνυξης και είπατε να βγείτε από τα ρούχα σας, λες και έχετε να χωρίσετε κάτι, συνιστώ ψυχραιμία.
Να κρατήσουμε το Forum σε μια άλλη διάσταση…αλλα να τη είναι οι γυναίκες, ζιζάνια…

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Ήμαρτον, θα τα βλέπουν οι νεώτεροι και θα γελάνε, Hagem αν απαντήσεις κλείσε το θέμα χωρίς συνέχειες  και Death χαλαρά μαχητή, εμπόλεμη ζώνη το κάνατε..

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με  σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά  ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ήμαρτον, θα τα βλέπουν οι νεώτεροι και θα γελάνε, Hagem αν απαντήσεις κλείσε το θέμα χωρίς συνέχειες  και Death χαλαρά μαχητή, εμπόλεμη ζώνη το κάνατε..
Αν γελανε οι νεοτεροι με μια μικρη αντιπαραθεση οπως αυτη ρε ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,τοτε τι να πουνε ολοι οι υποληποι γυρω απο την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης???? αν ψαξει αρκετες σελιδες παρακατω κανεις ειναι γεματο off topic,μαλωματα και σπαμαρισματα.... τεσπα αυτο κλεινει εδω ok.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με  σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά  ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.
Δεν μιλαμε για τσαρινα,για αλλη Νατασσα εγινε το πατιρντι εδω....αυτη που λεμε ηταν μια Νατασσα μολδαβη και καλα.... οπως  ελεγε η τσατσα,και δουλευε Προμηθεως 11 αυτο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Για να χαλαρώσουμε και λίγο, η Νατάσσα είναι τσαρίνα αν δεν κάνω λάθος, προσωπικά μάγκες δεν θα πήγαινα ότι καλό και να κάνει-θυμάμαι το διαφήμιζε και η τσατσά- αλλά θέλω την γυναίκα με  σέξι καμπύλες ( όχι αδύνατη ) με μακριά μαλλιά   ( όχι τα κοντά η καρέ ) διότι τα γούστα θα βγουν ανάλογα με τις δυνατότητες και χάρες που έχουμε.
εισαι πολυ λαθος....απο εμφανιση ουτε εμενα ειναι του γουστου μου λογω του οτι ειναι πολυ αδυνατη (σχετικο αυτο,εγω γουσταρω γεματουλες) αλλα μεσα στο δωματιο κανει παπαδες.....η πιπα της ειναι για οσκαρ,ειναι πεντακαθαρη και πολυ καυλα.....ισως η τελευταια των ρωσιδων που μπορουμε να απολαυσουμε για να θυμομαστε εμεις οι παλιοι την παλια καλη ρωσικη σχολη περιποιητικων και θηλυκων ιεροδουλων οπως την μαθαμε πριν δεκα χρονια στην αθηνα που γαμουσαμε τοτε.....και η οποια πλεον εχει εκλειψει σε μεγαλο βαθμο αντικαθιστωμενη απο ρουμανια και ουκρανια κλπ....

εντιτ φυσικα μιλαω παντα κι εγω για την νατασσα του ερως

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.295
Πόντοι
6.255
Πχ το χαμόγελο της Ελένης από τα τρίδυμα δεν το έχει καμία από όλες, ένα χαμόγελο χωρίς προσποίηση, ένα χαμόγελο αθώο και πρόστυχο συνάμα.
Συμφωνείς κύριε Δοκιμαστή…

Ναι να πω την αλήθεια δεν είναι και το μοντελέ κορίτσι. Δεν είναι η σούπερ γκόμενα. Αλλά με το χαμόγελό της κόλλησα την πρώτη φορά και μπήκα! Δε νκαταλαβαίνουν ότι πρέπει να μας κάνουν κλικ οι κοπέλες για να δώσουμε τα λεφτά μας. Και στην τελική δεν μας πέφτουν από τον ουρανό...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Αν γελανε οι νεοτεροι με μια μικρη αντιπαραθεση οπως αυτη ρε ΠΑΡΛΑΒΑΤΖΑ,τοτε τι να πουνε ολοι οι υποληποι γυρω απο την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης???? αν ψαξει αρκετες σελιδες παρακατω κανεις ειναι γεματο off topic,μαλωματα και σπαμαρισματα.... τεσπα αυτο κλεινει εδω ok.
Μάγκα γενικά δεν κατάλαβα ποτέ τις αντιπαραθέσεις , οπότε απλά ότι καταλαβαίνω  πάνω σε αυτά που γραφτήκαν απαντώ με βάση την λογική που πρέπει να βασιλεύει και εδώ.
Θα χρησιμοποιήσω και  την εκδοχή του Επίκτητου: Μην σε αποτρέπουν από το καθήκον σου τα ανόητα σχόλια των ανθρώπων, γιατί αφού δεν μπορείς να εμποδίσεις τις επικρίσεις τους, δεν πρέπει φυσικά και να φροντίζεις γι’ αυτές.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Ναι να πω την αλήθεια δεν είναι και το μοντελέ κορίτσι. Δεν είναι η σούπερ γκόμενα. Αλλά με το χαμόγελό της κόλλησα την πρώτη φορά και μπήκα! Δε νκαταλαβαίνουν ότι πρέπει να μας κάνουν κλικ οι κοπέλες για να δώσουμε τα λεφτά μας. Και στην τελική δεν μας πέφτουν από τον ουρανό...
Ναι, κάνεις λες και δεν ξέρεις κύριε δοκιμαστή, κάτι τέτοια κορίτσια όμως βγάζουν τα καλά γούστα, όπως στο λύκειο που οι καλύτερες και καπαρωμένες γκόμενες ήταν όλο δήθεν και τα μέτρια κορίτσια σε ρίχνανε  στην κυριολεξία από κάτω, που και τότε τα πράγματα ήταν και λίγο πολύ πίσω σε σχέση με τα τωρινά και παράλογα δεδομένα. Για αυτό το σωστό χαμόγελο, το σωστό βλέμμα  έμενα προσωπικά με σκοτώνει ( να μην το αναλύσουμε όμως γιατί υπήρχε και παλιότερη μου τοποθέτηση ).

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
εισαι πολυ λαθος....απο εμφανιση ουτε εμενα ειναι του γουστου μου λογω του οτι ειναι πολυ αδυνατη (σχετικο αυτο,εγω γουσταρω γεματουλες) αλλα μεσα στο δωματιο κανει παπαδες.....η πιπα της ειναι για οσκαρ,ειναι πεντακαθαρη και πολυ καυλα.....ισως η τελευταια των ρωσιδων που μπορουμε να απολαυσουμε για να θυμομαστε εμεις οι παλιοι την παλια καλη ρωσικη σχολη περιποιητικων και θηλυκων ιεροδουλων οπως την μαθαμε πριν δεκα χρονια στην αθηνα που γαμουσαμε τοτε.....και η οποια πλεον εχει εκλειψει σε μεγαλο βαθμο αντικαθιστωμενη απο ρουμανια και ουκρανια κλπ....

εντιτ φυσικα μιλαω παντα κι εγω για την νατασσα του ερως
Gl, δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά όταν υπάρχουν και εναλλακτικές, πχ η καλύτερη πίπα για μένα είναι η Ειρήνη από Ν.Ουρανού το καλύτερο σεξ πάλι η Ειρήνη η Λούση ( που χάθηκε αυτή ) η Ναταλί που ήταν πριν χρόνια στο Κεφαλληνίας ( πρέπει να έφυγε για Γερμανία ) αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά έμενα με ενδιαφέρει να χορταίνει το μάτι μου η αγκαλιά μου και για τα αλλά δεν ανησυχώ.
Για αυτό έχω την άποψη αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom