Καλημέρα και χρόνια πολλά, λοιπόν πέρασμα από περιοχή Μύλου λόγο κάποιας υποχρέωσης-απέχω εδώ και κάποιους μήνες-και θα αναφέρω αυτά που είδαν τα ματάκια μου για όποιον ενδιαφέρεται για κατάθεση έως της 19:00.
Α.Γεωργίου 16 η Ντανιέλα, ωραίο κορμάκι αλλά πιπίνι για τα γούστα μου.
Α.Γεωργίου 24 η Ζωή μια Milf από την Μολδαβία , καλή περίπτωση, καθαρή, προσεκτική έως και λίγο δύσκολη, νταρντάνα.
Α.Γεωργίου 30 μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεμάτη, ξανθιά που θυμίζει την Ρωσίδα νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.
Α.Γεωργίου 34 η Μαρία από Σλοβακία ( πρώην Τσεχοσλοβακία ) μπορώ να πω πως είναι κορμάρα ( αθλητικό σώμα αλλά όχι γυμνασμένο, σφικτό με καμπύλες ), πανέμορφη και καλούτσικη στο κρεβάτι, θυμάμαι πως δεν ανέβαινε από πάνω και εδώ θέλω να ρωτήσω αν ακόμη εξακολουθεί να το κάνει η λόγο μεγέθους αποφασίζει ανάλογα.
Μέλισσες: η Ανίτα με ρίζες Ιταλικές, όντως μεσογειακή λεκάνη, μελαμψή και μελαχρινή, σοβαρή και πανέμορφο κορμί.
Κεφαλλήνιας η Αφροδίτη μια περίπου Milf με μεγάλο πισινό που δηλώνει Ελληνίδα.
Φρίξου 14 η Χριστίνα.
Φρίξου 15 η Έφη, παιδιά πιστέψτε με δεν την έχω πάρει ποτέ, αν και όμορφη με αρμονικό σώμα και αεράτη με πανέμορφο χαμόγελο, ίσως αν δεν ήταν σε πρόγραμμα να έσπαγα την αποχή μου.
Φρίξου 13 δεν θυμάμαι όνομα αλλά μάλλον ήταν η Τάνια που αν και είχε τα πονηρά χαμογέλα δεν με ρίχνει.
Τρίδυμα: Α) η Ελένη την οποία και κάποια ημέρα θα την δοκιμάσω και εγώ και αφού και ο δοκιμαστής την τίμησε και περιέγραψε κάποια πράγματα τα οποία και μου τα βγάζει όταν την βλέπω. Α κύριε Δοκιμαστή για την κοπέλα που ρωτάς μάλλον πρέπει να ήταν η Έρυκα, δεν την έχω πάρει αλλά κάθε φορά που έριχνα άκυρο στραβομουτσούνιαζε, τη να κάνουμε δεν μου έβγαζε κάτι θετικό για σεξ εκτός από ότι είναι μοντελάκι όντως.
Β) μια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ γεματούλα και κοντούλα σε ξανθιά έκδοση.
Γ) η Λουΐζα άγνωστη για έμενα έβγαινε από πρόγραμμα με κομπινεζόν ήμαρτον τη να δούμε από προσόντα.
Αυτά είχα καιρό να γράψω και είχα όρεξη για έκθεση.