gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
τι λες ρε;γαματο το μωρο....ω ρε μαγκες τι μουτρα ειναι αυτα??? πιο κομοδινο πεθαινεις![]()
![]()

τι λες ρε;γαματο το μωρο....ω ρε μαγκες τι μουτρα ειναι αυτα??? πιο κομοδινο πεθαινεις![]()
![]()
εσυ σαν παλιος θυμασαι οτι πριν τεσσερα χρονια εγραψα την πρωτη της κριτικη σαν κομοδινο στην εκκλησια τοτε....ε εγω θα την αποκαταστησω λοιπον.....οπαααα.!!! δηλωσεις.!!
εσυ σαν παλιος θυμασαι οτι πριν τεσσερα χρονια εγραψα την πρωτη της κριτικη σαν κομοδινο στην εκκλησια τοτε....ε εγω θα την αποκαταστησω λοιπον.....![]()
θα παω με μπλουζακι γλομπεου ρε μαν με σταμπα.....δεν την παταω αυτην την φορα ;)Θα πρεπει να την παρεις ομως στο απλο προγραμμα, αν της δωσεις παραπανω ισως γλυκαθει και σου κανει χαρουλες... ;)
θα παω με μπλουζακι γλομπεου ρε μαν με σταμπα.....δεν την παταω αυτην την φορα ;)
... και επειδή είδα και απόειδα ότι κανένας δεν έκανα το κασκαντεριλίκι ... είπα να δώσω εγώ το καλό παράδειγμα ... και ως ένας από τους νεότερους ίσως![]()
![]()
σε αυτή την παρέα (και όχι δυστυχώς στην ηλικία) ... όπερ και εγένετο ... σήμερα λοιπόν πρωινή επίσκεψη στο κοροβάγκου ... κριτική αναρτάται άμεσα.
Υ.Γ.: Βρε Κάραμαν γιατί δεν το έγραψες αυτο το τελευταίο νωρίτερα ... πήρα 69 γυμνό στα 60€ ... και δεν πέρασα άσχημα ... υπάχουν εμφανώς συμπτώματα ψεπέτας - άκρατου επαγκελματισμού - κομοδινοπούλευσης ... αλλά υπήρχαν γλυκές χαρούλες και υπομονή και δουλειά ... την μούσκεψε αρκετά την φανέλα ... τα περαιτέρω άμεσα στην κριτική.
το μαλλι στην πραγματικοτητα παραμενει βεβαια μαυρο....αλλα οι βυζαρες νεανικες και λαχταριστες λαχταριστεςω ρε μανα μου οι νεες φωτο της Καρμεν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατεμε πιο πολυ αξιζει η νταιανα απο την βικυ αλλα γουστα ειναι παλι αυταΔε γνωριζω αν οντως παιζουν τιμες στο 25αρι η και 20αρι στα studio... αληθεια??? εστω για τα απλα προγραμματα μιλαμε... Αλλα δε πρεπει να χαθει αυτο το "σκαλακι"... Στο κατω κατω τα μπουρδελα ειχαν παντα ενα "ταβανι" που στηριζες την ευχαριστιση σου ενω στο studio αν περασεις με απλο η κοπελια μπορει να στο βγαλει και ξινο...
Πολυ κουβεντα βλεπω ρε μαγκες για την Νταιανα που πηγε στο Αχελωου το καινουργιο.. εγω σε εκεινο μονο με την αλλη την ξανθια με το κοντο μαλλι την Βικυ εχω ασχοληθει και αυτο γιατι την ηξερα οταν δουλευε Προμηθεως..μου δωσε και διαφημιστικο οταν θα πηγαινε στο καινουργιο..! Αξιζει οντως η Νταιανα?? μακαρι να ξεραμε και τις Βαρδιες τους.. γιατι δεν κανουν κανενα site...?????? Και δω πισω ειμαστε!!!!
![]()
![]()
μεσα εισαι....Ε θα παω τοτε...!;)
για την εμφανιση μονο με τις petite εχω ενα θεματακι ( μικρουλι..
) γιατι γενικα προτιμω οσο πιο ψηλες ( και νταρντανες σε με ενοχλει
)
τι συγκρινεις ρε συ?...ιεροσυλια...δεν κανει :o :oκατεμε πιο πολυ αξιζει η νταιανα απο την βικυ αλλα γουστα ειναι παλι αυτα
Χρόνια πολλά. Δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Πάντως εδώ είναι γιατί το μεσημέρι που κατέβαινα κέντρο την πέτυχα δίπλα μου πάνω στη Β.Όλγας.Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια!Ξερετε τιποτα για την Ελισα αν εφυγε η αν θα δουλεψει μεσα στην εβδομαδα ?
Ευχαριστω..
Χρόνια πολλά. Δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Πάντως εδώ είναι γιατί το μεσημέρι που κατέβαινα κέντρο την πέτυχα δίπλα μου πάνω στη Β.Όλγας.