Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι εχει πεσει σε αυτην την κατασταση ο Βαρδαρης...?????  θα το αφησουμε να παει ετσι..?? ο προβληματισμος μου αφορα στο γεγονος οτι με το κλεισιμο του βαρδαρη ( χωρις να θελω να κανω συζητηση περι ποιοτητας-σε αυτο εχετε ολοι δικιο με το "καλα να παθουν" ) δε θα υπαρχει φτηνος χωρος για απλες "εκτονωσεις" ...  Δηλαδη θα πρεπει να τα σκανε ολοι σε studio (και με αυτους τους καιρους) , χωροι οι οποιοι εγιναν με το σκοπο καλυτερης περιποιησης για τους απαιτητικους( αν δεν κανω λαθος) μιας και υπηρχαν ηδη μπουρδελα...  καταστρεφεται το σκαλακι ετσι....  Η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα τελικα σε κατι που θα μπορουσε και η θεσσαλονικη στα δικα της μετρα παντα.. Στην Αθηνα εχει και τα studio εχει τα μπουρδελα τα οποια με 10-15e σου προσφερουν υπηρεσια που μπορει να σε καλυψει αρκετες φορες χωρις να πας παρακατω... Εδω πλεον παμε σε μια κατασταση μονο studio αφηνοντας ενα "κενο" ....   :idiot:
γιατί τα λες έτσι... στο χέρι μας είναι αν θα τα αφήσουν ανοιχτά?? με την κρίση που υπάρχει μόλις κλείσει ο Βαρδάρης οι τιμές θα παίζουν 20,25 ευρώ και πολλά τους είναι με την γυφταριό που επικρατεί.ή μήπως κάνω λάθος ότι και τώρα παίζουν αυτές οι τιμές στα στούντιο..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
Και αμα κλησεις και απο νωρις με τον Οσε, με 18€ πας και ερχεσε... :rockon:

Athens by filis.! :rockon:
:thumbsup: :thumbsup:
ειδικα η περιοχη Φυλης-Λιοσιων-Βεργας-Τροφωνιου κ περιξ την γυρναει καποιος πολυ ευκολα με τα ποδια... ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ολη τη νυχτα εβλεπα στον υπνο μου τη Νταϊανα  :smitten: :smitten: :smitten:  :bigdick: :kissass: :kissass: :tits: :tits:
κάτι καινούργιο στο πρόγραμμα πρόσθετη από μόνη της ...συνεχεία η πουτάνα  :smitten: και όταν κάνω την γύρα μου πάλι σε αυτήν επιστρέφω.ε δεν είναι και η μοναδική που αξίζει και περνάω ωραία αλλά η Νταϊάνα συμπεριφέρεται έξυπνα και τις βγάζω το καπέλο  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω ολη τη νυχτα εβλεπα στον υπνο μου τη Νταϊανα  :smitten: :smitten: :smitten:  :bigdick: :kissass: :kissass: :tits: :tits:
την Νταΐανα την Μολδαβη λες?απλα υπεροχη για μενα... :rockon:
ειναι η μονη που ξεχωρισε στις τελευταιες μου καταθεσεις που ειχα κανει Σαλονικα...κ παρουσιαστικο σουπερ (τουλαχιστον για μενα) κ υπηρεσιες δεν το συζητω... :rockon:
Στον Βαρδαρη ηταν σαν την μυγα μεσ το γαλα.... :rolleyes:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
την Νταΐανα την Μολδαβη λες?απλα υπεροχη για μενα... :rockon:
ειναι η μονη που ξεχωρισε στις τελευταιες μου καταθεσεις που ειχα κανει Σαλονικα...κ παρουσιαστικο σουπερ (τουλαχιστον για μενα) κ υπηρεσιες δεν το συζητω... :rockon:
Στον Βαρδαρη ηταν σαν την μυγα μεσ το γαλα.... :rolleyes:
ναι αυτήν εννοώ πού δουλεύει Αχελώου 10.η γάτα έχει και facebook και μιλάς μαζί της :thumbsup: ]  

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Κανενας δεν πηγε στην Μιχαελα ακα Αντριανα την κομοδινα, να μας πει αν εστρωσε.?? :think:
ελα καντο...αφου σε τρωει  :2funny: αλλωστε σου βγαινουν τα κασκαντεριλικια με πρωην κομοδινα

Τωρα για το Βαρδαρη που λεμε,αν κι εγω τον προτιμουσα σαν παραδοση και σαν βολτα,ε δεν ειχε και καμια φοβερη διαφορα στις τιμες που λεμε για να κλαιμε κιολας.Λαμβανοντας υποψιν και την αθλιοτητα των χωρων δηλαδη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
ελα καντο...αφου σε τρωει  :2funny: αλλωστε σου βγαινουν τα κασκαντεριλικια με πρωην κομοδινα

Τωρα για το Βαρδαρη που λεμε,αν κι εγω τον προτιμουσα σαν παραδοση και σαν βολτα,ε δεν ειχε και καμια φοβερη διαφορα στις τιμες που λεμε για να κλαιμε κιολας.Λαμβανοντας υποψιν και την αθλιοτητα των χωρων δηλαδη...

Μπααα δεν παιζει τετοιο σεναριο, αν δεν δωσει αλλος πιστωποιηση, δεν υπαρχει περιπτωση...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955

Πάντως σήμερα το απόγευμα λίγο πιό πριν, 6 μαγαζιά  ήταν ανοικτά, με τα λαμπιόνια τους να φωτίζουν, δεν θα τον κλείσουν έτσι εύκολα, είναι η τελευταία εναπομήνουσα πιάτσα αυτή από τις παλιές, ανθίσταται σθεναρά μιλάμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
γιατί τα λες έτσι... στο χέρι μας είναι αν θα τα αφήσουν ανοιχτά?? με την κρίση που υπάρχει μόλις κλείσει ο Βαρδάρης οι τιμές θα παίζουν 20,25 ευρώ και πολλά τους είναι με την γυφταριό που επικρατεί.ή μήπως κάνω λάθος ότι και τώρα παίζουν αυτές οι τιμές στα στούντιο..

25 παίζει σε στούντιο, σε ορισμένα όμως και μετά από παζαράκι, με 20 δεν μου έχει τύχει ούτε όμως το προσπάθησα, στο βαρδάρη μόνο και αυτό σε 4 περιπτώσεις μούκατσε το 20αρικο.  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Πάντως σήμερα το απόγευμα λίγο πιό πριν, 6 μαγαζιά  ήταν ανοικτά, με τα λαμπιόνια τους να φωτίζουν, δεν θα τον κλείσουν έτσι εύκολα, είναι η τελευταία εναπομήνουσα πιάτσα αυτή από τις παλιές, ανθίσταται σθεναρά μιλάμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin:
και ποιες δουλευουν ειδες καθολου?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
και ποιες δουλευουν ειδες καθολου?

Μόνο εξωτερική περιπολία έκανα με το αυτοκίνητο, έτσι για τη βόλτα, αλλά μαντεύω ότι θα είναι καμιά μαγια, η τζούλια η ρουμανα η μελαχρινή, η ροναλτινα, η πιπινα η καρίνα η στρουμπουλη που πηρα προχθες στο σα 7, αυτες μουρχονται στο μυαλό ετσι στα προχειρα.... :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
κάτι καινούργιο στο πρόγραμμα πρόσθετη από μόνη της ...συνεχεία η πουτάνα  :smitten: και όταν κάνω την γύρα μου πάλι σε αυτήν επιστρέφω.ε δεν είναι και η μοναδική που αξίζει και περνάω ωραία αλλά η Νταϊάνα συμπεριφέρεται έξυπνα και τις βγάζω το καπέλο  :rockon:

Πες την δικια σου να γυρησει την βαρδια της σε βραδυνη μπας και ξανα- :knockinb: και εμεις την περηβοητη μολδαβεζα με τα πρασινα ματια, αλλιως δεν βλεπω να γραφει κανας καμια εγγυρη κριτικη για δαυτη... ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Πες την δικια σου να γυρησει την βαρδια της σε βραδυνη μπας και ξανα- :knockinb: και εμεις την περηβοητη μολδαβεζα με τα πρασινα ματια, αλλιως δεν βλεπω να γραφει κανας καμια εγγυρη κριτικη για δαυτη... ;)
Νομιζω ο μηνας Μαϊος πρεπει να ειναι ποιοτικος...αρα εχω ηδη στο προγραμμα μου Βερονικα και Νταϊανα που τις πεθυμησα πολυ...Κλεισαμε...
Αλλα μου λειπει αλλη μια και λεω να παρω μια αδοκιμαστη  :think: :think:

Συμφωνουμε ολοι??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Νομιζω ο μηνας Μαϊος πρεπει να ειναι ποιοτικος...αρα εχω ηδη στο προγραμμα μου Βερονικα και Νταϊανα που τις πεθυμησα πολυ...Κλεισαμε...

Συμφωνουμε ολοι??

Καλά.......πας να βγάλεις ολόκληρο Μάη με 3 καταθέσεις  :think:  :o :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω σε ποια αδοκίμαστη γουστάρεις να πας, πάντως μακριά από αλίνα από μένα.........ίσως πιό σημαντικό για έναν μπουρδελιάρη είναι ποιες κοπέλες δεν θα πηδήσει παρά ποιες θα πηδήσει  :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Καλά.......πας να βγάλεις ολόκληρο Μάη με 3 καταθέσεις  :think:  :o :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξέρω σε ποια αδοκίμαστη γουστάρεις να πας, πάντως μακριά από αλίνα από μένα.........ίσως πιό σημαντικό για έναν μπουρδελιάρη είναι ποιες κοπέλες δεν θα πηδήσει παρά ποιες θα πηδήσει  :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:
ε τι λιγες ειναι 3?...
Σωπα ρε και η πλακα ειναι οτι Αλινα ειναι πολυ καυλιαρα τωρα τελευταια στο σαλονι αλλα δε την ειχα στο προγραμμα ετσι κι αλλιως

Εχω μια περιεργεια για την Ισαβελα της Κωλετη θα ελεγα αλλα δε γουσταρω καθολου την τσατσα της.Καριολα με ολη τη σημασια της λεξης
Τελοσπαντων θα δουμε...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
ε τι λιγες ειναι 3?...
Σωπα ρε και η πλακα ειναι οτι Αλινα ειναι πολυ καυλιαρα τωρα τελευταια στο σαλονι αλλα δε την ειχα στο προγραμμα ετσι κι αλλιως

Είναι όντως καυλιάρα αλλά πρόσεξε μην την πατήσεις όπως εγώ πρόσφατα..... :headbang: :headbang:

Εχω μια περιεργεια για την Ισαβελα της Κωλετη θα ελεγα αλλα δε γουσταρω καθολου την τσατσα της.Καριολα με ολη τη σημασια της λεξης
Τελοσπαντων θα δουμε...

Για κωλέττη δεν ξέρω να σου πω κάτι...από τότε που μετακόμισε η Έφη από εκεί μαύρη πέτρα έριξα..... :P

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνουμε ολοι??
εγω συμφωνώ με τις επιλογές σου.η Βερόνικα είναι σταθερή αξία και βγάζει έναν ερωτισμό και μια γοητεία!!η Νταϊανα εξίσου το ίδιο αλλά αυτή έχει όλο το πακέτο που θα απολαμβάνεις τα πάντα.για την τρίτη κοπέλα λέω η μοντελάρα η Μιρέλα.έχει κάποιος άλλη γνώμη..??  ;)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είναι όντως καυλιάρα αλλά πρόσεξε μην την πατήσεις όπως εγώ πρόσφατα..... :headbang: :headbang:

Για κωλέττη δεν ξέρω να σου πω κάτι...από τότε που μετακόμισε η Έφη από εκεί μαύρη πέτρα έριξα..... :P
θέλουμε πίσω ξανά την Έφη και την Νατάσα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom