βολτα αποψε τη νυχτα...
Καταρχην στο Βαρδαρη ολα κλειστα :o :o,ναι ειναι γεγονος,με υποψια κρυφολειτουργιας τα Σαπφους 8 και Προμηθεως 25.Ειχανε απο ενα μικρο φωτισμο διακριτικο απ'εξω
-Νικ.Ουρανου 26.Αλινα
-Φριξου 13.Εμμα
-Κωλετη.η Ισαβελα η οποια μαλλον ηταν φορτωμενη στη μαστουρα.Ενω ηταν να μπει σε δωματιο κι εγω ψιλομιλουσα με την τσατσα σταθηκε μπροστα μας και κολλησε με απλανες βλεμμα.Η τσατσα αρχισε να της φωναζει μπες μεσα αλλα αυτη παλι ηταν αλλου...
-Αν,Γεωργιου 21.η συμπαθητικη Γκρετα.Μονο 50ε το γυμνο αλλα για μενα η γυφτοτσατσα το αφηνε στα 40ε :o :o
-Λαφαμ.Ειδα επιτελους τη Λαρα...ε σιγα τη γκομενα μωρε.Οσο προλαβα να δω δηλαδη διοτι εκτος οτι ηταν 50μ πιο μακρυα στο σαλονι,εμφανιστηκε ολο κι ολο για κανα 2 δευτερολεπτα
-Μελισσες.Η Τζεσικα μελαχρινη γυφτοφατσα αδιαφορη σαν συνολο.Νομιζω ειναι ιδια που ειδα προ ημερων στο Μινωταυρου
-Αν.Γεωργιου 24.Εδω εχουμε μια ωραια εκπληξη διοτι η μοντελαρα η Μιρελα ηρθε για να μεινει οπως ειπε
Θεωρητικα ηθελα καπου να μπω αλλα δε μου εκανε κατι ιδιαιτερο κλικ,δε μου'γινε και καμια καλη προσφορα οποτε και εφυγα απραγος
Και παλι αποψε κλειστα τα Μαντζαρου και Κατεχακη,οπως και Ερημιτη,Αχελωου,Εκκλησια και παρεκκλησι,Αν.Γεωργιου 52-4