Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
gl η μαρια η τσεχα ποια ειναι την ξερω ονομαστικα αλλα δεν την δοκιμασα ποτε οπως επισης καντυ και καρμεν. Κανουν γλωσσοφιλα κτλ αυτες?
η μαρια ειναι πολυ παλια ρε....την θυμαμαι τουλαχιστον απο το 2006 απο ανδρεου γεωργιου 4....ξανθια μεγαλο βυζι ωριμο φρουτο πια.....ειπα καλη μεσα με οσους γουσταρει η ιδια ομως.....ιδιαιτερος χαρακτηρας και φαση....μπορει να βγαλει καλα γουστα.....εχει τυχει να γλωσσοφιληθουμε,εχει τυχει να το αποφευγει κιολας σε αλλη φαση ή να με ζαλιζει να μην της πιεζω πολυ το στηθος....κυκλοθυμικη καπως
εχει τυχει να την κανω και να χυσει απο γλειφομουνι....αμα γουσταρει ειναι καλη και δυνατη

με την καρμεν γλωσσοφιλα καναμε....δεν μπορω να ξερω τι κανει με τον καθενα,εγω προσωπικη εμπειρια καταθετω.....το ιδιο και με καντυ

Μπιανκα στο Μινώταυρο, με μετριες επιδοσεις ομως
προσθετω και σανταλ ....οχι τοσο στο χοντρο-νταρντανε στυλ αλλα ψηλη,πληθωρικη κοπελαρα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Α ρε Candy,άνω-κάτω με έκανες πάλι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
και μια φορα που δεν ειχα περασει μεσα αρχισε να μουρμουραει στα γυφτορουμανικα διαφορες μ@λ@κιες,την ρωταω τι ειπες και αυτη συνεχιζε..

επιπλεον νευριαζω αφάνταστα οταν στο δικο μου το κρατος ο καθε μεταναστης εχει ενα απιστευτο τουπέ.τις προαλλες στο Παπανικολαου σκανε μυτη κατι Αλβανοι με κατι Ρωσσους και βριζανε τους παντες,το κρατος τους γιατρους ,δεν περιμενανε στη σειρα τους και οταν βγηκε ο γιατρος τους βαρεσε και προσοχη.μου γυρισανε τα μυαλα!αν ηξερα καμια πολεμικη τεχνη θα τους γ@μουσα τα μπρεκια..δεν ειμαι ρατσιστης ,εχω φιλους ξενους αλλα εχουμε δωσει παρα πολυ αερα σε κατι παλιομαλακες του κωλου.
Σορυ αν χαλασα το θρεντ και ειμαι οφ τοπικ αλλα τετοιες καταστασεις με εξοργιζουν.ερχεσε ρε σκατοφατσα στο κρατος μου σε φιλοξενω σε ταιζω,ζεις με τα δικα μου τα λεφτα και με βριζεις κιολας?οχι ρε μεγαλε

έτσι ακριβώς είναι φίλε
όποιος δε γουστάρει την Ελλάδα και τους Έλληνες να σηκωθεί να πάει εκεί που θεωρεί ότι είναι καλύτερα και να μας αδειάσει τη γωνιά, δε θα λείψει σε κανέναν
αφού εδώ όλα είναι τόσο χάλια ας πάνε πίσω στην πατρίδα τους να κάνουν τις μαγκιές τους και να μας δείξουν πόσο άξιοι είναι
sorry για το  :offtopic:

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
και μια φορα που δεν ειχα περασει μεσα αρχισε να μουρμουραει στα γυφτορουμανικα διαφορες μ@λ@κιες,την ρωταω τι ειπες και αυτη συνεχιζε..

επιπλεον νευριαζω αφάνταστα οταν στο δικο μου το κρατος ο καθε μεταναστης εχει ενα απιστευτο τουπέ.τις προαλλες στο Παπανικολαου σκανε μυτη κατι Αλβανοι με κατι Ρωσσους και βριζανε τους παντες,το κρατος τους γιατρους ,δεν περιμενανε στη σειρα τους και οταν βγηκε ο γιατρος τους βαρεσε και προσοχη.μου γυρισανε τα μυαλα!αν ηξερα καμια πολεμικη τεχνη θα τους γ@μουσα τα μπρεκια..δεν ειμαι ρατσιστης ,εχω φιλους ξενους αλλα εχουμε δωσει παρα πολυ αερα σε κατι παλιομαλακες του κωλου.
Σορυ αν χαλασα το θρεντ και ειμαι οφ τοπικ αλλα τετοιες καταστασεις με εξοργιζουν.ερχεσε ρε σκατοφατσα στο κρατος μου σε φιλοξενω σε ταιζω,ζεις με τα δικα μου τα λεφτα και με βριζεις κιολας?οχι ρε μεγαλε

Σόρρυ που συνεχίζω το off topic, αλλά αν οι αλβανοί και οι ρώσοι ήταν 3 Κριτικοί και 2 Μανιάτες δεν θα είχες πρόβλημα, σωστά? Αντιθέτως θα ήταν και μάγκες και παληκάρια!

Η συμπεριφορά που περιγράφεις την έχουν οι 8 στους 10 στην Ελλάδα παντός γένους... Το συναντάω καθημερινά στον φούρνο, στο σουπερ μάρκετ, στην οδήγηση και γενικά παντού.

Έτσι μάθανε ότι κάνεις τη δουλειά σου στην Ελλάδα, έτσι κάνουν κι αυτοί.

Δεν έχει να κάνει με τη φυλή. Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια και δεν έχει να κάνει ούτε με ρασιστές, αντιρατσιστές, κουμμουνιστές και χρυσαυγίτες.

Όλα τα παραπάνω είναι ταμπέλες που σκοπό μόνο έχουν να διχάσουν τους ανθρώπους. "Διαιρεί και Βασίλευε", το αρχαιότερο κόλπο στην ιστορία.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως δεν φταίνε μόνο οι ξένοι για την εικόνα αυτή αλλά το ίδιο το σύστημα-πολίτικο είτε αριστερό ,κεντρώο, δεξιό-που κατέστρεψε έναν φορέα-ΕΣΥ,ΙΚΑ-για τον οποίο  ένας και μόνο άξιος άνθρωπος οραματίστηκε αλλά χάθηκε λόγο του στόχου του-όταν βάζεις στόχους γίνεσαι ο ίδιος στόχος-.
Τώρα για του αλλοδαπούς-πχ Ρώσους, Αλβανούς –που έχουν έρθει χιλιάδες στην χώρα μην πάτε μακριά διότι αυτοί στις χώρες τους πριν την κατάρρευση του κομουνισμού είχαν μάθει σε διαφορετικό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας με αποτέλεσμα στην Ελλάδα του 2000 και βαλε να ξεσαλώνουν και να χρησιμοποιούν το μεσογειακό στυλ αντίδρασης.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Έκανα βραδυνη τσάρκα κι απογοητεύτηκα τελείως...

Να φανταστείτε είχα τρελές κάβλες και με αυτά που είδα δε μου έκανε κούκου και δεν κατέθεσα πουθενά.

Ξεκίνησα για Μάρα που μου έχει μπει στο μυαλό τελευταίες μέρες, αλλά το Αν. Γεωργίου 52 που δουλεύει τελευταία ήταν κλειστό.

Πέτρου Ερημίτη : Βανέσσα Ρωσίδα... Καινούρια κοπέλα 105 Kg, την βλέπει ο Φραγκεστάιν κι αλλάζει δρόμο. Απορώ που πάνε και τις βρίσκουν..
Αν. Γεωργίου 34 : Λάρα, η πιο καλή από τις μέτριες... Στραβοκάνα με εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας. Προσωπικά δεν μου βγάζει τίποτα η συγκεκριμένη.
Αν. Γεωργίου 32 : Ανίτα, με χαμόγελο που σκοτώνει και κυτταρίτιδα να κάνει πάρτυ κι εδώ
Αν. Γεωργίου 24 : Η milf Ζωή. Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Πως τη βάζετε στα μαγαζιά αυτήν ρε άνθρωποι. Ουτε Λάτζα σε ουζερί δεν την έπαιρνα. Μ' αρέσει που μου έκανε και πέσιμο
βρωμούσε το στόμα της τσίπουρο και listerine. Τρομακτικός συνδυασμός! Εκεί σηχάθηκα τελείως την ώρα και τη στιγμή που βγήκα βόλτα.
Αν. Γεωργίου 16 : Ντανιέλα, βυζιά-κοιλιά που λέει κι ένα φίλος μου. Γεμάτη κυτταρίτιδα κι αυτή. Κάντε λίγο gym ρε πούστη μου, τι επαγγελματίες είστε?
Αν. Γεωργίου 4 : η Ρενάτα, το ίχνος γυναίκας... 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Εδώ η τσατσά μουτζωνε τη κάμερα που έχει στο σαλόνι... Να την έχουν υπ' όψη οι παντρεμένοι-δεσμευμένοι. Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

Στις βίλλες δεν μπήκα καθώς Κάντυ και Σάρα τις έχω δοκιμάσει κι ήθελα κάτι καινούριο. Άσε που το 40άρι για τη 2η το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό.
Στο Φρίξου 15 επίσης δεν μπήκα γιατί τελευταία πετυχαίνω τη Μόνικα που τη βλέπω και τρομάζω. Μου θυμίζει εκείνο το ζώο από την ταινία "Η εποχή των Παγετώνων"

Κοινώς μια ψηλή, με ωραίο σώμα γκόμενα χωρίς κυτταρρίτιδες άξια να πηδήξεις δεν είδα. Εντάξει για πρόσωπο ας μην το συζητήσουμε καν.
Σαν αυτές που βλέπω συνέχεια στα banner των αθηναϊκών στούντιο είναι πλεονασμός αν αξιωθούν να φέρουν 2-3 και προς τα εδώ.

Τέσπα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
+1 στην αναφορα του βασιλι, η κατασταση ειναι απελπιστικη, εκανα και εγω μια γυρα συμερα το βραδυ, συνολικα 21 σπιτια στον μυλο, αυτην την στιγμη ανοιχτα, μπηκαμε στα 18 απο αυτα, και 4 ανοιχτα μπουρδελακια στον βαρδαρη, ενα βαρδαρη εριπωμενο που με εκανε να νοσταλγισω τις παλιες καλες νυχτες που γινοταν χαμος...

...καληνυχτα για τωρα, αυριο πρωι θα σχολιασω και θα συμπληρωσω την αναφορα του βασιλι, οποτε αυριο πρωι κερναω καφε.!!  :dancing:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777

Στις βίλλες δεν μπήκα καθώς Κάντυ και Σάρα τις έχω δοκιμάσει κι ήθελα κάτι καινούριο. Άσε που το 40άρι για τη 2η το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό.

Τέσπα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αποχη απο τις βιλλες,μακρια κι αγαπημενοι!!!
ΕΛΕΟΣ ME TA 40e μινιμουμ,βαλτε επιτελους μυαλο(σε ολους το λεω)ο κοσμος πειναειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νινα η Αννα απο μαντζαρου.ξερει κανεις αν δουλευουν και ποια βαρδια;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Καλημερες...χτεσινη βολτα και συμπληρωνω την αναφορα του βασιλι.

26ης Οκτωβρη 35Α. Το πολυσηζιτημενο τελευταια πιπινι η Παολα, μαυρομαλα, με κοκκαλακι στα μαλλια, σχετικα ψιλη πανω στα ψιλοτακουνα, με ελαφρια ποιασηματακια, βυζι μικρο, φατσουλα ομορφη ωραιο χαμογελακι, σωμα κοινο, γενικα ειναι ενα κοριτσακι που θες να το σκισεις.
Τσουκαλα. Μονο το ενα το πρωτο ηταν ανοιχτο, μεσα μια μαυρομαλα Ελενη, μπαστυ γκομενακι κοντουλα, ομορφο προσωπο, πρεπει να δουλευε ενα φεγγαρι στο Α.Γεωργιου 30, αν δεν κανω λαθος.
Α.Γεωργιου 4. Ανοιχτο, αλλα δεν ανεβηκα μιας και ο jo, μου ειπε απο πριν οτι θα διωχνει πελατες η Ρενατα η μιλφαρα...δεν εκανα το κοπο να ανεβω να την δω και συμφωνα με τον βασιλι δεν εχασα και τιποτα.
Α.Γεωργιου 21. Μαυρομαλλα και εδω, με παραπανησια κιλα, αλλα φενοταν σφιχτοκορμη, με πολλα αξεσουαρ πανω της δυχτια, φουλαρια, γιατι αραγε??  :think: :2funny: απο προσωπο καλουτσικο, με κλικαρισε θα ελεγα, εχω καιρο να παω με ψιλομπαζακι, απο την Τζουλια την χοντρη στο βαρδαρη θυμαμαι  :headbang:
Α.Γεωργιου 24. Λεει η τσατσα εχω νοστιμη κοπελα.!! και βγενει μια μιλφαρα Ζωη.!!  :headbang: :headbang: :headbang: να γαμισουμε ηρθαμε οχι να την φαμε. Ζωη μιλφ μαυρομαλα με ατσουμπαλο σωμα, μονο για μιλφακιδες με μυωπια.!  :2funny:
Α.Γεωργιου 32. Το καινουριο μπουρδελακι με ονομα Μελισες.! :S μεσα ο χωρος υποδοχης καλουτσικος, και η κοπελα οντως η Ανιτα η Ιταλιδα, με αλαγμενο μαλι, η περηφερεια της ξεχωριζε αρκετα.
Α.Γεωργιου 34. Η πιπινα Λαρα, βγηκε απο το δωματιο αλαφιασμενη, πρεπει να ταρακουνηθηκε αρκετα μεσα στο δωματιο απο καπιον συναθλητη, γυαλιζε το ματι της... :fuck1:
Α.Γεωργιου 50. Ανοιχτη η πορτα κατω και πανω πριν μπεις στο αχανες χωρο, βαλανε κατι φιμε τζαμοπορτες, στο σαλονακι πεσανε λεφτα, με συνθεση απεναντι απο το καναπε, χωρις τν αλλα με ραδιοσιντι technics, ποιος το ξεστοκαρισε αυτο.??  :think: η κοπελα ακουει στο ονομα Αντζελα και ειναι μια μαυρομαλα με ψιλοφουντοτο μαλι, σχετικα ανορεξικο κοριτσακι που νωμιζεις θα σπασει στα δυο. Μετριο συνολο.
Αχελωου. Ξανθια ομορφοπροσωπη με καρε ξανθο μαλι ανοιχτο, καυλοφατσα θα ελεγα, αλλα απο σωμα ψιλομπαζεβε οπως κατεβαζες το βλεμα σου προς τα κατω.
Κωλετη. Η πιπινα Ισαβελα, κοντουλα, μαθητριουλα, καστανο μαλι, σωμα οχι τιποτα το ιδιαιτερο, βυζι δεν φενετε να εχει, γενικα δεν μου κανει κλικ, αν και εχει καλα σχολια.
Κεφαληνιας. Το μαγαζι ανοιχτο με σαλονακι υποδιαληση, και βαση της κοπελας που ειδα παει να τα παιξει χοντρα στο παιχνιδι...ΒΕΡΟΝΙΚΑ.!!  :rockon: :rockon: :rockon: Η Βασιλισσα του βαρδαρη παιζει μπαλα εδω, για ποσο ποιος ξερει, αδυνατησμενη, αλαγμενη στο προσωπο, ειχα καιρο να την δω, ξανθο μαλι σχετικα μακρυ  :cum: αλλα δεν μπηκα κακως.!! :headbang:
Μαντζαρου 10. Το μπαζο της βραδυας.!! Η καρμεν φυσικα μεσα σε μαυρο νεγκλιζε...τι την κρατανε απορω... :think:
Μινοταυρου. Μοσχομυρηζε το μπουρδελακι, καθως περημενα να αναψει ο στυλος και να σαλοναριστει η κοπελια, παρατηρησα το ενυδριο στα δεξια οπως κοιτας την εξοδο,  αλλα και το φιδι που πηρανε στα αριστερα σε γυαλινο πλαισιο...εχει και κολπακια το μενου με φιδι.??? :think: :think: :2funny: μολις αναψε το φως στο στυλο, βγηκε ενα ξανθο γαμευσιμο κοριτσακι, με μπουκλωτο μαλακι, αφρατο κωλαρακι, προσωπακι καλο, θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν....
Ν.Ουρανου 1Β. Μπενω μεσα βλεπω την μπιτζοτσατσα...αλαξε μαλι το ισιαξε.! μολις την ειδα με το ζορι κρατιομουνα να μην  :2funny: κοπελα η Ρουμανα Καρινα απο βαρδαρη, εχει ενα σωμα που μου αρεσει, με πεταχτη περηφερεια και μεση που ξεχωριζει, καστανοξανθο μαλι, βαμενο προσωπο, αλλα κριτικες μετριες, και λεφτα για δοκιμες γιοκ.
Ν.Ουρανου 26. Αλαγμενο μαλι η Αλινα που τραγουδουσε Φριξου 13, πολυ δραστηρια στην υποδοχη, στο δωματιο μπαλονι, απο σωμα μετριο, φατσα καλη, αλλα δεν τραβαει...
Πετρου ερημιτη. Μπαζολα Βανεσα, ξανθια Ρωσιδα, ποιος το γαμαει αυτο το πραμα.??  :headbang: αυτη πρεπει να σε πληρωνει για να δει χαρα στα σκελια της...
Φριξου 15. Χριστινα στο ονομα, ψιλη μελαχρινη κοινη κοπελα, αδυνατη για το υψος της, μετριο προσωπακι, μονο σε στιγμες απελπισιας.
Φριξου 14. Η Γιασμιν η ξανθια, εχει ριζωσει σε αυτο το μαγαζι, αλλα και εχει αδυνατισει αρκετα, πατιετε μαλον.?? :think: ξανθο μαλι ισιο μακρυ, μουνεψε αρκετα.!  :cum: σιλικονατο βυζι πετρα, τουρλωσε την σκινι κωλαρα της κλασικα, αλλα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος, αν και ετοιμος ημουν να το κανω, ισως η καλυτερη παρουσια χτες βραδυ...
Φριξου 13. Η Εμμανουελα στο ποστο της, το ιδιο μαλι που ειχε και τα Χριστουγεννα που ειχαμε βρεθει  :knockinb:, αλλα για Πασχα δεν ειχα σκοπο να κανουμε μαζι.!  :2funny: ανταλαξαμε ευχες και αποχωρησα, την αφηνω για αλλη φορα... ΥΓ.Εμμα, βαλε κανα κιλακι τωρα το πασχα να φουσκωσει λιγο η βυζαρα.! :tits: γινε λιγακι μπαστυ γκομενακι.!! ;)
Φριξου 9. Το γκρις λειντις ελεγε Καρμεν, οπου και θα πηγαινα στο τελος της βολτας, ομως δεν πηγα, ΜΕΓΑ λαθος μου, και οποτε δεν μπηκα να δω...
Κοροβαγκου. Επισης το γκρις ελεγε για Καντυ, ουτε και εδω μπηκα να επιβαιβεωσω, μιας και δεν ηθελα να με δει να φευγω η καυλαααα.!!

οποιο στουντιακι δεν αναφερθηκε την ωρα που βολταρα, ηταν ερμιτικα κλειστο, οπως και το Πηγασου που τελευταια στιγμη το πηρα πρεφα, ειχε αναμενα φωτακια, αλλα λουκετο απο εξω.

και εγινε και μια γυρα στον βαρδαρη, η ποιο φαστ που εχω κανει ποτε μου, μιας και μονο 4 μαγαζια ηταν ανοιχτα χτες βραδυ.

Προμηθεους 25. Μια χοντρουλα μπαζακι, μαυρομαλα.
Σαμφως 7. Κοντο πιπινακι, με ωραιο προσωπακι, με παραπανισια κιλακια για το υψος της, μαυρα μαλια.
Σαμφως 8. Η καμουφλαρισμενη Τζουλια ταχα ισπανιδα, αλαξε μαλι, αλαξε ρουχα, τροπαριο ομως οχι...
Σαμφως 5. Η ανορεξικια Μιρελα, εχει ποδαρα της το καταλογιζω, αλλα πολυ αδυνατη πως να την πιασεις να μην σπασει.?? βυζι.?? αλφαδι.!!

αυταααα...καλο Πασχα και η Ανασταση του κυριου να μας φερει κανα καλο μουνι, γιατι σκουρα τα πραγματα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Η Άννα θα λείπει για αρκετούς μήνες, για την άλλη δεν ξέρω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Για να κανουμε και μια συγγριση με το προγραμμα του γκρις λειντις, που τελευταια καπιος επηχηρησε να κανει ενημερωση απο εκει, οπως ειχε γινει και παλαιοτερα απο ενα αλλο μελος, δεν του την λεω του ανθρωπου, αλλα η πραγματικοτητα με του να καψεις βενζινη, να λιωσεις παπουτσια και θερμιδες στο περπατημα, να καταναλωσεις μοναδες στο τηλεφωνο, για να γραψεις μια αναφορα για το ποιες κοπελες δουλευουν-δουλεψαν χτες, απεχει αρκετα απο μια αντιγραφη σε μια ιστοσελιδα, που δεν ευθηνετε αυτη αλλα τα μαγαζια που κανουν αλαγες χωρις ενημερωση.

Οποτε το γκρις ελεγε....

Α.Γεωργιου 16. Ελεγε Κασανδρα και συμφωνα με την αναφορα του βασιλι, γιατι οταν περασα εγω ηταν κλειστο ηταν η Ντανιελα, αν δεν κανω λαθος ειναι μια ξανθια με τατουαζ καπου στα βυζια
Α.Γεωργιου 21. Ελεγε Αλεξανδρα μεξικανα, και βρηκα την χοντρουλα μαυρομαλα.
Α.Γεωργιου 32. Ελεγε Ανιτα και οντως Ανιτα βρηκα.
Κωλετη. Ελεγε Ισαβελα και Ισαβελα βρηκα.
Κεφαληνιας. Ελεγε για μια Ελενη και βρηκα την Βερονικα. Θαυμα.!
Μαντζαρου 10. Ελεγε για Λορυ και ηταν η μπαζολα Καρμεν.
Ν.Ουρανου 1Β. Ελεγε για Αντζελα, αλλα ηταν η Καρινα, δεν ξερω αν αλαξε το ονομα της η Καρινα σε Αντζελα.
Ν.Ουρανου 26. Ελεγε για Ειρηνη μαλλον μιλφ, και ηταν η Αλινα.
Φριξου 13. Ελεγε για Μιραμπελα και ηταν η Εμμανουελα.
Φριξου 9. Ελεγε για Καρμεν, δεν μπηκα, μαλλον Καρμεν θα ηταν, γιατι εγινε αλαγη στο προγραμμα τριτη την εβλεπα πρωινη και τεταρτη την βαλανε βραδυνη, αλλα ποτε δεν ξες.
Κοροβαγκου. Ελεγε Καντυ, αλλα επισης δεν μπηκα.

11 μαγαζια μονο τα 2 ηταν εγγυρα και τα αλλα 2 που δεν μπηκα με ερωτηματικο, με τα βιας 4 να πουμε ηταν εγγυρα ουτε τα μισα μαγαζια σωστα...

Οποτε το γκρις λειντις δεν ειναι αξιοπιστο για ενημερωση προγραμματος, μονο για οφθαλμολουτρο.  :grin:

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Καλημέρα σε όλους.
Σκιάχτηκα με τις βραδυνες αναφορές... Έλεγα σήμερα να κάνω μια τσάρκα μετά από πολύ καιρό, αλλά το ξανασκέφτομαι. Λέτε να έβαλε ο Ανθιμος το χεράκι του για να κρατήσουμε τη νυστεία;

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Καλημερες...χτεσινη βολτα και συμπληρωνω την αναφορα του βασιλι.

26ης Οκτωβρη 35Α. Το πολυσηζιτημενο τελευταια πιπινι η Παολα, μαυρομαλα, με κοκκαλακι στα μαλλια, σχετικα ψιλη πανω στα ψιλοτακουνα, με ελαφρια ποιασηματακια, βυζι μικρο, φατσουλα ομορφη ωραιο χαμογελακι, σωμα κοινο, γενικα ειναι ενα κοριτσακι που θες να το σκισεις.
Τσουκαλα. Μονο το ενα το πρωτο ηταν ανοιχτο, μεσα μια μαυρομαλα Ελενη, μπαστυ γκομενακι κοντουλα, ομορφο προσωπο, πρεπει να δουλευε ενα φεγγαρι στο Α.Γεωργιου 30, αν δεν κανω λαθος.
Α.Γεωργιου 4. Ανοιχτο, αλλα δεν ανεβηκα μιας και ο jo, μου ειπε απο πριν οτι θα διωχνει πελατες η Ρενατα η μιλφαρα...δεν εκανα το κοπο να ανεβω να την δω και συμφωνα με τον βασιλι δεν εχασα και τιποτα.
Α.Γεωργιου 21. Μαυρομαλλα και εδω, με παραπανησια κιλα, αλλα φενοταν σφιχτοκορμη, με πολλα αξεσουαρ πανω της δυχτια, φουλαρια, γιατι αραγε??  :think: :2funny: απο προσωπο καλουτσικο, με κλικαρισε θα ελεγα, εχω καιρο να παω με ψιλομπαζακι, απο την Τζουλια την χοντρη στο βαρδαρη θυμαμαι  :headbang:
Α.Γεωργιου 24. Λεει η τσατσα εχω νοστιμη κοπελα.!! και βγενει μια μιλφαρα Ζωη.!!  :headbang: :headbang: :headbang: να γαμισουμε ηρθαμε οχι να την φαμε. Ζωη μιλφ μαυρομαλα με ατσουμπαλο σωμα, μονο για μιλφακιδες με μυωπια.!  :2funny:
Α.Γεωργιου 32. Το καινουριο μπουρδελακι με ονομα Μελισες.! :S μεσα ο χωρος υποδοχης καλουτσικος, και η κοπελα οντως η Ανιτα η Ιταλιδα, με αλαγμενο μαλι, η περηφερεια της ξεχωριζε αρκετα.
Α.Γεωργιου 34. Η πιπινα Λαρα, βγηκε απο το δωματιο αλαφιασμενη, πρεπει να ταρακουνηθηκε αρκετα μεσα στο δωματιο απο καπιον συναθλητη, γυαλιζε το ματι της... :fuck1:
Α.Γεωργιου 50. Ανοιχτη η πορτα κατω και πανω πριν μπεις στο αχανες χωρο, βαλανε κατι φιμε τζαμοπορτες, στο σαλονακι πεσανε λεφτα, με συνθεση απεναντι απο το καναπε, χωρις τν αλλα με ραδιοσιντι technics, ποιος το ξεστοκαρισε αυτο.??  :think: η κοπελα ακουει στο ονομα Αντζελα και ειναι μια μαυρομαλα με ψιλοφουντοτο μαλι, σχετικα ανορεξικο κοριτσακι που νωμιζεις θα σπασει στα δυο. Μετριο συνολο.
Αχελωου. Ξανθια ομορφοπροσωπη με καρε ξανθο μαλι ανοιχτο, καυλοφατσα θα ελεγα, αλλα απο σωμα ψιλομπαζεβε οπως κατεβαζες το βλεμα σου προς τα κατω.
Κωλετη. Η πιπινα Ισαβελα, κοντουλα, μαθητριουλα, καστανο μαλι, σωμα οχι τιποτα το ιδιαιτερο, βυζι δεν φενετε να εχει, γενικα δεν μου κανει κλικ, αν και εχει καλα σχολια.
Κεφαληνιας. Το μαγαζι ανοιχτο με σαλονακι υποδιαληση, και βαση της κοπελας που ειδα παει να τα παιξει χοντρα στο παιχνιδι...ΒΕΡΟΝΙΚΑ.!!  :rockon: :rockon: :rockon: Η Βασιλισσα του βαρδαρη παιζει μπαλα εδω, για ποσο ποιος ξερει, αδυνατησμενη, αλαγμενη στο προσωπο, ειχα καιρο να την δω, ξανθο μαλι σχετικα μακρυ  :cum: αλλα δεν μπηκα κακως.!! :headbang:
Μαντζαρου 10. Το μπαζο της βραδυας.!! Η καρμεν φυσικα μεσα σε μαυρο νεγκλιζε...τι την κρατανε απορω... :think:
Μινοταυρου. Μοσχομυρηζε το μπουρδελακι, καθως περημενα να αναψει ο στυλος και να σαλοναριστει η κοπελια, παρατηρησα το ενυδριο στα δεξια οπως κοιτας την εξοδο,  αλλα και το φιδι που πηρανε στα αριστερα σε γυαλινο πλαισιο...εχει και κολπακια το μενου με φιδι.??? :think: :think: :2funny: μολις αναψε το φως στο στυλο, βγηκε ενα ξανθο γαμευσιμο κοριτσακι, με μπουκλωτο μαλακι, αφρατο κωλαρακι, προσωπακι καλο, θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν....
Ν.Ουρανου 1Β. Μπενω μεσα βλεπω την μπιτζοτσατσα...αλαξε μαλι το ισιαξε.! μολις την ειδα με το ζορι κρατιομουνα να μην  :2funny: κοπελα η Ρουμανα Καρινα απο βαρδαρη, εχει ενα σωμα που μου αρεσει, με πεταχτη περηφερεια και μεση που ξεχωριζει, καστανοξανθο μαλι, βαμενο προσωπο, αλλα κριτικες μετριες, και λεφτα για δοκιμες γιοκ.
Ν.Ουρανου 26. Αλαγμενο μαλι η Αλινα που τραγουδουσε Φριξου 13, πολυ δραστηρια στην υποδοχη, στο δωματιο μπαλονι, απο σωμα μετριο, φατσα καλη, αλλα δεν τραβαει...
Πετρου ερημιτη. Μπαζολα Βανεσα, ξανθια Ρωσιδα, ποιος το γαμαει αυτο το πραμα.??  :headbang: αυτη πρεπει να σε πληρωνει για να δει χαρα στα σκελια της...
Φριξου 15. Χριστινα στο ονομα, ψιλη μελαχρινη κοινη κοπελα, αδυνατη για το υψος της, μετριο προσωπακι, μονο σε στιγμες απελπισιας.
Φριξου 14. Η Γιασμιν η ξανθια, εχει ριζωσει σε αυτο το μαγαζι, αλλα και εχει αδυνατισει αρκετα, πατιετε μαλον.?? :think: ξανθο μαλι ισιο μακρυ, μουνεψε αρκετα.!  :cum: σιλικονατο βυζι πετρα, τουρλωσε την σκινι κωλαρα της κλασικα, αλλα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος, αν και ετοιμος ημουν να το κανω, ισως η καλυτερη παρουσια χτες βραδυ...
Φριξου 13. Η Εμμανουελα στο ποστο της, το ιδιο μαλι που ειχε και τα Χριστουγεννα που ειχαμε βρεθει  :knockinb:, αλλα για Πασχα δεν ειχα σκοπο να κανουμε μαζι.!  :2funny: ανταλαξαμε ευχες και αποχωρησα, την αφηνω για αλλη φορα... ΥΓ.Εμμα, βαλε κανα κιλακι τωρα το πασχα να φουσκωσει λιγο η βυζαρα.! :tits: γινε λιγακι μπαστυ γκομενακι.!! ;)
Φριξου 9. Το γκρις λειντις ελεγε Καρμεν, οπου και θα πηγαινα στο τελος της βολτας, ομως δεν πηγα, ΜΕΓΑ λαθος μου, και οποτε δεν μπηκα να δω...
Κοροβαγκου. Επισης το γκρις ελεγε για Καντυ, ουτε και εδω μπηκα να επιβαιβεωσω, μιας και δεν ηθελα να με δει να φευγω η καυλαααα.!!

οποιο στουντιακι δεν αναφερθηκε την ωρα που βολταρα, ηταν ερμιτικα κλειστο, οπως και το Πηγασου που τελευταια στιγμη το πηρα πρεφα, ειχε αναμενα φωτακια, αλλα λουκετο απο εξω.

και εγινε και μια γυρα στον βαρδαρη, η ποιο φαστ που εχω κανει ποτε μου, μιας και μονο 4 μαγαζια ηταν ανοιχτα χτες βραδυ.

Προμηθεους 25. Μια χοντρουλα μπαζακι, μαυρομαλα.
Σαμφως 7. Κοντο πιπινακι, με ωραιο προσωπακι, με παραπανισια κιλακια για το υψος της, μαυρα μαλια.
Σαμφως 8. Η καμουφλαρισμενη Τζουλια ταχα ισπανιδα, αλαξε μαλι, αλαξε ρουχα, τροπαριο ομως οχι...
Σαμφως 5. Η ανορεξικια Μιρελα, εχει ποδαρα της το καταλογιζω, αλλα πολυ αδυνατη πως να την πιασεις να μην σπασει.?? βυζι.?? αλφαδι.!!

αυταααα...καλο Πασχα και η Ανασταση του κυριου να μας φερει κανα καλο μουνι, γιατι σκουρα τα πραγματα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

Stories

Νέο!