onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια μια ενημερωση please αν δουλευει η εμμα κατεχακη βραδυ.ανεβαινω αυριο κ να μην τσιμπισω ακυρο παλι
φερτε πισω το μωρο!!!![]()
![]()
H IONEEEEEEEΛΛΑΑΑΑΑΑ???????ΑΧΧΧΧΧ..... ξερουμε κ περιοχη???????Το ΜΩΡΟ είναι στην Κύπρο !!! Όπως επίσης στην Κύπρο είναι και η Ιονέλλα ...
παιδια μια ενημερωση please αν δουλευει η εμμα κατεχακη βραδυ.ανεβαινω αυριο κ να μην τσιμπισω ακυρο παλι
στα εκει γυρω στο τανταλου 9 μια πιτσιρικα απο ουγγαρια αλεξανδρα, πολυ καλο μωρο και με 25, απεναντι η νασια και τανταλου 8α η 19 χρονη 
H IONEEEEEEEΛΛΑΑΑΑΑΑ???????ΑΧΧΧΧΧ..... ξερουμε κ περιοχη???????

μεγαλη στουντιοτσαρκα νωρις σχετικα το πρωι και η κατασταση στην πολη ειχε ως εξης
-ουρανου 1β η σεξι και καυλιαρα αναστασια με τις θεσπεσιες βυζαρες.....
-ουρανου 1α η μιλφ μελιτα κι αυτη με πλουσια βυζοπροσοντα διαγραφομενα κατω απο το διαφανο σετακι
τωρα που κατεθεσα το αφηνω για λιγο στην φαντασια σας μεχρι να δημοσιευτουν οι κριτικες μου
την αναστασια την θελω με τρελα αλλα την αφησα για χριστουγεννιατικο δωρο.....την ειχα παρει εξαλλου προσφατα......ειναι σουπερ καυλα........σε αυτες τις 2 με εκπληξη ισως την...Καντυ.???
την αναστασια την θελω με τρελα αλλα την αφησα για χριστουγεννιατικο δωρο.....την ειχα παρει εξαλλου προσφατα......ειναι σουπερ καυλα.....
καντυ και στεφη για να λυσω την απορια λοιπον......
ακουω καλα λογια για εμμα και αντριαννα ισπανιδα......δες και βερονικα αφου οπως ειπαν γυρισε....paidiια για βραδτυ σήμερα τι προτείνετε??
μεγαλη στουντιοτσαρκα νωρις σχετικα το πρωι και η κατασταση στην πολη ειχε ως εξης
-26ηςοκτ 52 κλειστο
-κωλετη χριστινα
-κοροβαγκου βιλα πριβε η σαρα
-φριξου 9 βιλα εροτικα η καντυ αδυνατισμενη και με αλλαγμενο μελι μαλλι
-φριξου 14 η βυζαρου ρουμανα χριστινα
-φριξου 15 η ιταλιδα προμιλφ στεφη ,καλο σωματακι,κουλουρι στα 80 ευρω
-πετρου ερημιτου η ναντια που εμφανισιακα δεν αλλαξε καθολου
-ουρανου 26 η ειρηνη που καποτε εγω και ο πατσινο την αναδειξαμε σε τοπ κρεβατι της πολης αν και εμφανισιακα μετρια
-ουρανου 1β η σεξι και καυλιαρα αναστασια με τις θεσπεσιες βυζαρες.....
-ουρανου 1α η μιλφ μελιτα κι αυτη με πλουσια βυζοπροσοντα διαγραφομενα κατω απο το διαφανο σετακι
-κεφαλληνιας μια ψηλη ξανθια μοντελε,ξεχασα το ονομα αλλα καινουρια νομιζω
-κατεχακη ειρηνη που δεν ειδα,ειχε πελατη....
-ματζαρου 14 η πετιτ ισπανιδουλα φλωρη....ομορφο προσωπακι....μελαχρινη σγουρο μαλλι
-ερως 16 κλειστο στην ματζαρου 1 και λαφαμ δεν πηγα
-ανδρεου γεωργιου 4 η μιλφ χριστινα
-ανδρεου γεωργιου 30 θα ερχοταν η μερτσυ
-ανδρεου γεωργιου 24 μια ευσωμη ψηλη με μαυρο μαλλι,προφανως η σανταλ;
-ανδρεου γεωργιου 21 νομιζω η βικτωρια ηταν,μια μιλφ ξανθια εν πασει περιπτωση που η τσατσα παινευε για βαθυ λαρυγγι
-το καινουριο που εμφανιζεται η βικυ η ουκρανη ηταν επισης κλειστο πρωι που περασα εγω τουλαχιστον
τωρα που κατεθεσα το αφηνω για λιγο στην φαντασια σας μεχρι να δημοσιευτουν οι κριτικες μου

καλησπέρα παιδιά ..gl.. να ρωτήσω η ειρήνη δουλεύει πρωινή βάρδια ..για να την![]()
πρωινη ναι....καλησπέρα παιδιά ..gl.. να ρωτήσω η ειρήνη δουλεύει πρωινή βάρδια ..για να την![]()