mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
για αλλη θα λεω γιατι τα τατουαζ αυτηνης ειναι πολυ ευδιακριταΔεν θυμάμαι για τατουάζ, αλλά ήταν πολύ όμορφη.
για αλλη θα λεω γιατι τα τατουαζ αυτηνης ειναι πολυ ευδιακριταΔεν θυμάμαι για τατουάζ, αλλά ήταν πολύ όμορφη.
www.grimmemennesker.dk/data/media/2/2_2.jpg]http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/2_2.jpg[/url]
xaxaxaxa να κερασω ενα γαμησι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα... μακρυά από το μωρό ρεμάλια.... Αυτό το θέλω ΜΟΝΟ δικό μου...www.grimmemennesker.dk/data/media/2/2_2.jpg]http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/2_2.jpg[/url]
xaxaxaxa να κερασω ενα γαμησι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Έλα... μακρυά από το μωρό ρεμάλια.... Αυτό το θέλω ΜΟΝΟ δικό μου...![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως, σήμερα είναι η τελευταία της Τσαρίνας για το 2012. Όσοι πιστοί... έχετε άλλες 4 ώρες...
Εγώ, το χρέος μου προς αυτήν και προς εσάς... το έκανα...![]()

κατι παιζει με το νιμου της και μου το χε πει θαρρω παλιοτερα.....καποιο ειδος επεμβασης αποκαταστασης ισως μετα απο το ατυχημα που ευθυνεται και για την δυσμορφια στα χειλη.....Είχα πάρει το κουλούρι της Νικόλ πριν καμια βδομάδα. Αυτό που έχω να πω ρε παιδιά είναι ότι είναι πολύ ξεχαρβαλωμένο. Πετάγεται το έντερο της έξω !! Εν τω μεταξύ 'οσο κι αν έσπρωχνα δε μπορούσα να τελιώσω.. :S Μετά ε΄κανα ass to pussy (αυτό δεν είναι βλαβερό για την ίδια..?) και διαπίστωσα ότι το μουνί της είναι απίστευτα στενό και τελιώσα έτσι.. Μία κοκκινομάλλα busty Νατάσσα που εμφανιζόταν και σαν Βανέσσα στο Μαντζάρου 10 παίζει μπάλα ακόμα? Και αν ναι που?
Είχα πάρει το κουλούρι της Νικόλ πριν καμια βδομάδα. Αυτό που έχω να πω ρε παιδιά είναι ότι είναι πολύ ξεχαρβαλωμένο. Πετάγεται το έντερο της έξω !! Εν τω μεταξύ 'οσο κι αν έσπρωχνα δε μπορούσα να τελιώσω.. :S Μετά ε΄κανα ass to pussy (αυτό δεν είναι βλαβερό για την ίδια..?) και διαπίστωσα ότι το μουνί της είναι απίστευτα στενό και τελιώσα έτσι.. Μία κοκκινομάλλα busty Νατάσσα που εμφανιζόταν και σαν Βανέσσα στο Μαντζάρου 10 παίζει μπάλα ακόμα? Και αν ναι που?
μια ευσωμη ειναι ψηλη;Για μια Σοφία που δούλευε στο Νικ Ουρ 1Α πρόσφατα έχετε άποψη; Ή κάποια κριτική γιατί δεν βρίσκω τίποτα.
δεν μου λεει κατιΌχι, ήταν λεπτή, σχετικά μικρό βυζί, καστανόξανθη, μέτρια προς το κοντό και πολύ όμορφη φάτσα. Μοιάζει η περιγραφή με την Αντζέλικα που έχει στις κριτικές αλλά η τσατσά την είχε συστήσει ως Σοφία.
Όχι, ήταν λεπτή, σχετικά μικρό βυζί, καστανόξανθη, μέτρια προς το κοντό και πολύ όμορφη φάτσα. Μοιάζει η περιγραφή με την Αντζέλικα που έχει στις κριτικές αλλά η τσατσά την είχε συστήσει ως Σοφία.
Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.
Σιγα ρε φιλε,πιο κοσμια πες το.Τοσο απεγνωσμενα τι θες?Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.
εχεις παει με καμια αλλη?Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.

Πού διάολο έχει χαθεί η εμμενουελα η Κύπρια ρε παιδιά ; Θέλω να την γαμησω κ δεν ξέρω που να την βρω.