al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Έχω δει πολλές κοπέλες της δουλειάς ντυμένες και κάποιες από αυτές ήταν πολύ εντυπωσιακές, ίσως περισσότερο και από χωρίς ρούχα =). Έχω δει Ίρα (θεά, δεν πίστευα ότι έκανα σεξ τόσες φορές με μια τέτοια γυναίκα), Μαρία Σλοβάκα (κουκλίτσα και απλή, μ΄ αναγνώρισε και με χαιρέτησε, ευγενέστατη), Βίκυ Ουκρανή (πολύ κλασάτη στο ντύσιμό της, σαν στέλεχος εταιρείας, καμία σχέση με τον χαρακτήρα της), Γιάννα Πολωνέζα (απλά ντυμένη, σέξυ κοριτσάκι διπλανής πόρτας), Εμμανουέλα ρουμάνα ξανθιά που δουλεύει στον Βαρδάρη τώρα (απλό μαύρο ντύσιμο) και πολλές άλλες που δούλευαν παλιότερα.
Aυτα δεν ειναι τιποτα...Ποια Ηρα και ποια Μαρια?Σιγα τις γυναικες...στην αλλαγη εχω πετυχει κι εγω καποιες με πολιτικα απο τις παλιες
δαναη με ωραιο λουκ με τζην παντελονι μπουφαν,αννα μαρια απο καζιουαλ με τζην και μπουφανακι μεχρι καυτο μινι ασπρο,μποτακι και γυαλιστερο καλσον ενω χριστινα αλβανιδα και μαρια ντυνονταν πολυ απλα σε βαθμο που εχαναν κιολας σε λουκ εξω....η εμμανουελα η πατρινια επισης με απλο κοριτσιστικο ντυσιμο αλλα σεξι
Εγω ειχα πετυχει την Καμελια μια φορα ντυμενη να γυρναει στο τετραγωνο