Λοιπον, μια που ο καιρος ζεστανε σημερα, βγηκα απ΄το καβουκι μου,
κι εκανα μια μεσημεριανη βολτα στο μυλο.
Η κατασταση εχει ως εξης:
Ερημιτου, Νικ. Ουρανου 26, Φριξου 13, Φριξου 14, Ερως, κλειστα

Κριμα τα καινουρια σπιτια. Τι θα κανουν οι αγροτες που γεμισαν την περιοχη γυρω
απ΄ την εκθεση με τα 4χ4?
Κωλεττη Επιτελους ειδα την Μαγια! Βυζαρες!!! Αν και δεν ειναι ομορφη, θα περνουσα, αλλα ειχα
ορεξη για βολτες σημερα. Ειπα να ξαναπερασω αργοτερα, αλλα τα σχεδια αλλαξαν απροοπτα και δεν...
Φριξου 9 Η Μαντυ. Δεν ξερω γιατι δεν πηγα ποτε, αλλα σημερα ηταν πολυ γυναικαρα
με το εφαρμοστο φορεμα που φορουσε!
Νικ. Ουρανου 1 Η Αντριαννα, γνωστη σε ολους. Γυναικαρα, αλλα ειναι σε αλλο κοσμο.
Αν. Γεωργιου 30 Η Ναντια. Δεν την ειδα, αλλα ειχε αφησει χαρτι στην πορτα στο προηγουμενο της
που εδινε το στιγμα της
Αν. Γεωργιου 25 Η Καρμεν. Μια φορα ηταν αρκετη. Φιλοτιμη ομως ειναι, το τιμαει το παραβολο.
26 Οκτωβριου 52 Η αγελαδιτσα Νταιζη. Η χαρα του βυζολατρη νομιζω. Με γνωρισε απ΄ τις προηγουμενες
συναντησεις μας, αλλα εγω ειχα το μυαλο μου σε αλλα βυζια

Αμ δε...
26 Οκτωβριου 35Α Απ΄το τηλεφωνο η αφεντικινα Μισελ. Μετα τις εξι η -πολυ καλη- Νασια.
Απο αυριο ειπε νεες αφιξεις!
Μαντζαρου 14 Απ΄το θυροτηλεφωνο μου ειπε οτι η Γιαννα ειναι σε προγραμμα.
Την πρωτη φορα που θα βγει στο σαλονι με χαμογελο η Γιαννα, υποσχομαι οτι θα περασω!
Μαντζαρου 1Α Τελευταια σταση, με το ζορι ανεβηκα τις σκαλες, αφου στο μυαλο μου ειχα τα βυζια της Μαγιας

Ο συναγωνιστης που εβγαινε απ΄το δωματιο ρωτησε με τα σαλια να τρεχουν

ποτε δουλευει η Βερονικα. Λες λεω?
Βγηκε ενα πολυ αδυνατο κοριτσακι, οχι φυσικα η γνωστη Βερονικα, καμια σαρανταρια κιλα ολα κι ολα...αλλα μ΄ενα χαμογελο...
Υπεροχο! Αφηνω λοιπον στην ακρη τα βυζια της Μαγιας και βουρ στο δωματιο..προς χαριν της ενημερωσης φυσικα

Περασα υπεροχα!! Ακολουθει κριτικη.