You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
κ παλι χρονια πολλα κ καλα χριστουγεννα
περασε κανεις απο φριξου 9 να μου πει ποια ειναι?
θελω να πετυχω την αντριαννα αλλα οσες φορες εχω παει η εχει φυγει νωριτερα η εχει γινει αλλαγη στο προγραμμα σε σχεση με το αλλο σαιτ
θελω να πετυχω την αντριαννα αλλα οσες φορες εχω παει η εχει φυγει νωριτερα η εχει γινει αλλαγη στο προγραμμα σε σχεση με το αλλο σαιτ
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Καλησπερα,νομιζω οτι πρεπει να ειναι η Καντυ τετοια ωρα στην Φριξου 9, γιατι αποσο ξερω ειναι 2η απογευματινη αυτες τις μερες στην βαρδια της,σε περιπτωση που κανω λαθος ομως sorry ας με διορθωσει καποιος :-αλλα για ποιο σιγουρια κανε τους ενα τηλεφωνο,για να μην τραβιεσαι αδικα μεχρι εκει ;).κ παλι χρονια πολλα κ καλα χριστουγεννα
επαιρνα κ δεν απαντουσανΚαλησπερα,νομιζω οτι πρεπει να ειναι η Καντυ τετοια ωρα στην Φριξου 9, γιατι αποσο ξερω ειναι 2η απογευματινη αυτες τις μερες στην βαρδια της,σε περιπτωση που κανω λαθος ομως sorry ας με διορθωσει καποιος :-αλλα για ποιο σιγουρια κανε τους ενα τηλεφωνο,για να μην τραβιεσαι αδικα μεχρι εκει ;).
σ ευχαριστω
Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Να εισαι καλα,το μονο που μενει τωρα ειναι ''αν'' θες να πεταχτεις μεχρι την Φριξου 9, για να δεις στα ποιο σιγουρα :-.επαιρνα κ δεν απαντουσαν
σ ευχαριστω
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
καλα μποτοχριστουγεννα σε ολους ελπιζω τα σπιτια να γεμισουν μποτα κ εμεις να ειμαστε υγιεις κ να χουμε λεφτα να τις πιτσιλαμε 
υγ καλα με τοσο κρυο δε πηρε το ματι σας καμια μποτουλα?
υγ καλα με τοσο κρυο δε πηρε το ματι σας καμια μποτουλα?
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!
Αν και πρωτο ποστ , ειμαι μελος εδω και αρκετα χρονια , βεβαια ποτε δεν ειχα την τιμη να αναφερω και εγω, λογω αποστασεως με δουλεια.. Οποτε τωρα με το καλο πισω στην ομορφη μας πολη και στο αγωνισμα.. Χρονια πολλα ξανα.. Και ελπιζω να ανταποδωσω τις γνωσεις ποθ μοιραζεται εδω..
Αν και πρωτο ποστ , ειμαι μελος εδω και αρκετα χρονια , βεβαια ποτε δεν ειχα την τιμη να αναφερω και εγω, λογω αποστασεως με δουλεια.. Οποτε τωρα με το καλο πισω στην ομορφη μας πολη και στο αγωνισμα.. Χρονια πολλα ξανα.. Και ελπιζω να ανταποδωσω τις γνωσεις ποθ μοιραζεται εδω..
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Χρόνια πολλά κι από εμένα.......πολύ πράμμα έχει έξω φίλτατε μποτόφιλε!!!καλα μποτοχριστουγεννα σε ολους ελπιζω τα σπιτια να γεμισουν μποτα κ εμεις να ειμαστε υγιεις κ να χουμε λεφτα να τις πιτσιλαμε
υγ καλα με τοσο κρυο δε πηρε το ματι σας καμια μποτουλα?![]()

mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
Χρόνια πολλά κι από εμένα.......πολύ πράμμα έχει έξω φίλτατε μποτόφιλε!!!
![]()

εξω ναι το 8εμα ειναι μεσα στα σπιτακια τι γινεται?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
Χρονια πολλα και απο μενα. Για την ελιζα παντως κριτικη δεν ειδα ακομα
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
σε ποια αναφερεσαι?
κ οι 2 δουλευουν εκει αλλα η μια εχει δουλεψει σε παρα μα παρα πολλα μαγαζια υποδοχησε ποια αναφερεσαι?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
ποσα λες να 8ελουν για να τους γλειψω τις μποτουλες?

εισαι θεος
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
Χρονια πολλα και καλα Χρισουγεννα και παλι.!!
Αρε μποτοφιλε σημερα σε θυμηθηκα.!! Μπορει να την πετυχαν και αλλοι την περιπτωση...σημερα το απογευμα μικρο μαυρομαλικο αθωο κοριτσακι με μαυρο παλτο μαυρο καλτσον και ασπρες γουνινες μποτουλες εως το γονατο (μαλλον ασπρο φορεμα απο μεσα να τεροιαζει με της μποτουλες) περπατουσε πανω στην τσιμισκι, δυστηχως και οχι σε καποιο σπιτακι.!!
...σκετη καυλα οι μποτουλες.!!
...μπηκε ο δοιαολος μεσα μου Χριστουγεννιατικα.!!
και ενα ωραιο μηνυματακι που μου στηλανε σας το αφιερωνω σε ολους τους καυλιαρηδες της μπουρδελοκαταστασης.!!
Ο ερχομος του Κυριου να μας φερει αγαπη, υγεια και ευτηχια και ο Αγιος Βασιλης τα υπολοιπα.!! Χρονια πολλα.!!
Αρε μποτοφιλε σημερα σε θυμηθηκα.!! Μπορει να την πετυχαν και αλλοι την περιπτωση...σημερα το απογευμα μικρο μαυρομαλικο αθωο κοριτσακι με μαυρο παλτο μαυρο καλτσον και ασπρες γουνινες μποτουλες εως το γονατο (μαλλον ασπρο φορεμα απο μεσα να τεροιαζει με της μποτουλες) περπατουσε πανω στην τσιμισκι, δυστηχως και οχι σε καποιο σπιτακι.!!

και ενα ωραιο μηνυματακι που μου στηλανε σας το αφιερωνω σε ολους τους καυλιαρηδες της μπουρδελοκαταστασης.!!
Ο ερχομος του Κυριου να μας φερει αγαπη, υγεια και ευτηχια και ο Αγιος Βασιλης τα υπολοιπα.!! Χρονια πολλα.!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
ημαρτον χυστες η πουτσα εχει φτασει στο ταβανι μη μου λετε αλλα

Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
οι φωτο καλυτερα να βγουν γιατι ειναι ασχετες με το θεμα
κ η μια μαλιστα ειναι γνωστη στην πολη επειδη εχει δουλεψει σε πολλα μαγαζια κ ειναι κριμα να τις βγαζουμε ολες φορα παρτιδα
Έχεις δίκιο,λάθος μου που την πόσταρα.
Παρακαλώ να σβηστούν και συγγνώμη....... :- :- :-
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
κ παλι χρονια πολλα κ καλα χριστουγεννα
Φιλε εγω που δοκιμασα την ντεμεκ Ιταλιδα (αντριανα) πολυ μαπα το καρπουζι ακομα το κλαιο το 30αρι...
Παιδες , ξερει κανεις που δουλευει και τι βαρδια αυριο η Καντυ ? γιατι δεν εχει ανανεωθει το αλλο με τισ βαρδιες.. το τηλ δεν σηκωνουν.. παει το εκλεισαν.. η εκτος αν μαζι με την Καντυ ντηθυκε συσσωμο το μαγαζι Αγιος βασιλης Α.Ε. και βγηκαν για δωρα.. ειναι και η καταραμενη η κριση... 
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις