Αντριαννα Τουμπανιεθ ( η Ισπανιδα )
Με νεο σετακι φωτογραφιων μαλλον το καλυτερο που ειχε ποτε
και με νεα τατου , επιστρεφει μετα απο κανα δυμηνο απουσιας
οπως μας ειπε καιο ο Διαβασμενος σημερα φιλος Μητσος
![]()
Αστέρι ο γραφίστας

Αντριαννα Τουμπανιεθ ( η Ισπανιδα )
Με νεο σετακι φωτογραφιων μαλλον το καλυτερο που ειχε ποτε
και με νεα τατου , επιστρεφει μετα απο κανα δυμηνο απουσιας
οπως μας ειπε καιο ο Διαβασμενος σημερα φιλος Μητσος
![]()
Οκ ευχαρηστω πολλυ gl,ξερεις και σε ποια βαρδυα ειναι??φριξου 9 ρε συ,βιλα εροτικα
διπλα την δινει αυριο πρωινη....παρε τηλεφωνοΟκ ευχαρηστω πολλυ gl,ξερεις και σε ποια βαρδυα ειναι??
Ευχαρηστω και παλι gl,αλλα δεν ξερω τηλ αυτο ειναι ενα προβλημα....διπλα την δινει αυριο πρωινη....παρε τηλεφωνο
ρε φιλε,ψαξε κατιΕυχαρηστω και παλι gl,αλλα δεν ξερω τηλ αυτο ειναι ενα προβλημα....
εαν μου πει καποιος που ξερει το τηλ, για το μαγαζι το οποιο ζηταω κατευθειαν χωρις να ψαξω, εσενα θα σε πειραξει deker???????????????????????????ρε φιλε,ψαξε κατι
εχει ολοκληρο θεμα με τα τηλ απο τα στουντιο κ τα μπουρδελα
6934917169εαν μου πει καποιος που ξερει το τηλ, για το μαγαζι το οποιο ζηταω κατευθειαν χωρις να ψαξω, εσενα θα σε πειραξει deker???????????????????????????
οχι φιλε μου δεν ια με πειραζει,απλα καποιοι μπαινουν για να δουν νεα εδω μεσα κ οχι ερωτησεις του τυπου που θα βρω αυτο κ εκεινο εφοσον υπαρχει ολοκληρο θεμα με τα τηλ των μαγαζιων κ με μια απλη αναζητηση στα θεματα των μπουρδελων της πολης μας θα το εβρισκεεαν μου πει καποιος που ξερει το τηλ, για το μαγαζι το οποιο ζηταω κατευθειαν χωρις να ψαξω, εσενα θα σε πειραξει deker???????????????????????????
Κοιτα για να καταλαβεις,εγω εκανα μια απλη ερωτησει γιατι δεν εχω και πολλυ χρονο τωρα συνγκεκρημενα να κατσω να ψαξω και να ασχοληθω,οποτε κοιτα την δουλεια σου εσυ και εγω την δικια μου και αν θελει ο φιλος gl ας μου απαντησει, για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.οχι φιλε μου δεν ια με πειραζει,απλα καποιοι μπαινουν για να δουν νεα εδω μεσα κ οχι ερωτησεις του τυπου που θα βρω αυτο κ εκεινο εφοσον υπαρχει ολοκληρο θεμα με τα τηλ των μαγαζιων κ με μια απλη αναζητηση στα θεματα των μπουρδελων της πολης μας θα το εβρισκε
ας μαθουμε να ψαχνουμε κ να μην τα περιμενουμε ολα ετοιμα.κ στο λεω σαν συμβουλη γιατι αν διαβαζες κ κανα 2 σελιδες πιο πριν θα καταλαβαινες κ που ειναι η καθε κοπελα αλλα θα μπορουσες αν εψαχνες σε ολα τα θεματα να διαβασεις για την καθε μια χωριστα αλλα κ να βρεις κ τα τηλ κ τις οδους των μπουρδελων κ ολα
δοξα το θεο ειναι σχετικα καλα οργανωμενη η μπουρδελοκατασταση κ αρκετα πληρης
αντε καλα πολυασχολεΚοιτα για να καταλαβεις,εγω εκανα μια απλη ερωτησει γιατι δεν εχω και πολλυ χρονο τωρα συνγκεκρημενα να κατσω να ψαξω και να ασχοληθω,οποτε κοιτα την δουλεια σου εσυ και εγω την δικια μου και αν θελει ο φιλος gl ας μου απαντησει, για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.
καλα κανω και ειμαι πολυασχολος,εγω τουλαχηστον εχω δουλεια σε σχεση με μερικους που ειναι ολοι μερα εδω μεσα....τωρα για το ποιος ασχοληθηκε και μας ζαλιζει τα αρχιδια φενεται νομιζω.....εγω μια απλη εροτησει εκανα και εσυ μου κανεις τον εξυπνο κατσε ψαξε και μαλακιες τετοιες,δεν γουσταρω ρε να ψαξω τωρα αναφορα θα σου δοσω???????αντε καλα πολυασχολε
σε ενημερωσε ετσι κ αλλιως οποτε μην μας ζαλιζεις
Ευχαρηστω πολλυ gl.6934917169