Φιλε νου ακου να σου πω.Δεν ξερω ποσο εισαι ή τί εμπειρια εχεις με μεγαλομαστα θυληκα...Εχεις 2,5αρια?Μην εισαι υπερρβολικος...Λοιπόν η Αντριαννα εχει C+ cup,η Νικολ που ανεφερες,επειδη μου το εδειξε η ιδια όταν τη ρωτησα,εχει F...H Mαιρη(αν εννοεις το Μπλε) εχει D cup....Aυτο εχει σημασια...η κουπα(cup)και όχι το νουμερο.Τα 5αρια και 6αρια ή 4αρια,εχουν σχεση και με το ανοιημα της πλατης.Δηλαδη μια χοντρη και αβυζη,εχει πχ B cup και 5αρι στο ανοιγμα....Επισης,το αντιστροφο,μια αδυνατουλα με βυζια μεγαλα,πχ η Τζουλια η Πολωνεζα που ηταν Δεκεμβριο του 2009 κατω στην Προμηθεως,ειχε DD cup, και 3αρι σε μεγεθος....
Θελω να σου πω λοιπον,εοτι ειναι αστοχη η ερμηνεια σου ετσι οπως τα εγραψες.Καταλαβαινω απολυτα τί ψαχνεις...ΕΕσυ θελεις cup απο DD και πανω...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ....Κι εγω το ιδιο παθος εχω και τα ψαχνω αλλα πουυυυυ?????(Μονο η Μισε στο Le Cabaret) ειχε...κρατησου αδελφε...G!!!!!!!!!!!!!(Mου το εδειξε...παντα ρωταω γκομενα με μεγαλα βυζια να μου δειξει το νουμερο απο το cup της)