καταθεση αποψε στο Σαπφους 7 στη Μιρελα για 50ε με 69.Υποτιθεται οτι αυτη την ειχα απο τις σιγουρες επιλογες και ειπα να την παρω σαν μια σιγουρη και αποχαιρετηστιρια επιλογη διοτι εχω μερικες δοκιμασμενες στη λιστα που θελω να ξαναπαρω πριν φυγουνε κι αυτες.Θελω δηλαδη Νικολ,Ηρα,Βερονικα,Μαρινα,Νταινα,Ειρηνη....λεμε τωρα,θα δουμε.
Τελοσπαντων η Μιρελα το ειχα πει απο την πρωτη στιγμη οτι τεχνικα ειναι ασχετη αλλα εδειχνε μια φοβερη διαθεση και σε καυλωνε με 2 χαδια και με τα παιχνιδια της.
Σημερα μπηκε πραγματι χαμογελαστη και ευδιαθετη αλλα χωρις ορεξη για πολλα πολλα.Με το που ξαπλωσε,ανοιξε την καποτα και πηγε να μου την βαλει αμεσως.Τι κανεις την λεω??Δε θα παιξουμε λιγο?Δε θα με καυλωσεις πρωτα?Ετσι κατευθειαν καποτα?Λιγο υποχωρησε εκει αλλα αρχισε να κανει κατι μαλακιες...με τσιμπουσε,τιναζοταν αποτομα στο κρεβατι,την αρχισα γλειφομουνι και εσφιγγε υπερβολικα τα ποδια της σα να με πνιγει.Μαλακιες δηλαδη που με αποσυντονιζαν ολη την ωρα.Καπου εκει καταλαβα οτι το πεταξαμε παλι το πενηνταρικο

Οπως ηταν φυσικο δε μου σηκωθηκε,μου περναει την καποτα οπως οπως και αρχιζει μια πιπα...ρε παιδια σοβαρα πονουσα κανονικα.Λες και ηθελε να μ'εκδικηθει για κατι η γκομενα.Υπερβολικα σφιχτο ρουφηγμα στο πουτσοκεφαλο.Αναγκαστηκα τη σταματησα.Προσπαθησα λιγο με το χερι να μου σηκωθει να το χωσω.
Με το ζορι της το εβαλα,εσπρωξα λιγο πισωκολλητο αλλα δεν καυλωνα καθολου.Καπου εκει επεσε και η ατακα 'εχεις ενα λεπτο ακομα'λογω του οτι ακουγε και την πορτα του σαλονιου αλλα τελικα μου εκανε τη χαρη και εδειξε λιγη ανοχη παραπανω.Αλλωστε σε οικο ανοχης ημασταν

Ε καπου εκει πηρα να φορτωνω κιολας οποτε τη γυρισα παλι σε 69,της εγλειφα την τελεια σουφρα και τελειωσα με μαλακια τελικα.
Τιποτα...μηδεν,σα να μην εγινε.Ξεπετα και τυπικη διαδικασια η Μιρελα.Χαλασε και αυτη.
Αυτη η εποχη τελικα ειναι πολυ περιεργη.Ακουμε ολη μερα τις μαλακιες,πεφτει η διαθεση μας,γαμαω τη Ρουμανα και σκεφτομαι οτι το μισο συναλλαγμα της χωρας εχει παει στη Ρουμανια και στην Ουγγαρια

λεω τι μαλακες ειμαστε τελικα,εκνευριζομαι,μου φευγει η ορεξη.
Απο τη αλλη στα μπουρδελα βαρανε μυγες,λογικο ειναι να εκνευριζονται κι αυτες και με το που ακουν την πορτα στο σαλονι κοιτανε να πεταχτουνε εξω.Εχω δωσει 240ε ως τωρα μες το Μαιο και αυτα που πηρα εγω ηταν μετριοτατες εμπειριες.
Κατι παρομοιο ειχε συμβει και το Φθινοπωρο οπου ειχα μια σειρα μετριων καταθεσεων,αρχισε να πεφτει η ψυχολογια μου,δε μου σηκωνοταν,βρε τι εχω παθει...και τελικα ειχα παει στη Ναντια τοτε και με απογειωσε.Οποτες μαλλον δε φταιω μονο εγω ;) ;)
Καποτα σε πεσμενη πουτσα και μαλιστα περασμενη με κακο τροπο σημαινει οτι εχει τελειωσει το ματς απο τα αποδυτηρια ακομη