Χθεσινοβραδινη καταδρομική επίθεση στα ιδρύματα...
Προμηθέως 25: Την βόλτα την έκανα χθές πρωτη φορά μετά απο καιρό μόνο και μόνο για να επισκεφτώ το πολύ καλό μωρό που διάβασα ότι υπήρχε εκεί... Πήγα λοιπόν για να βρώ το νεοσύλλεκτο πιπίνι και αντ'αυτού βρήκα ένα αδιάφορο ψιλομπαζάκι που αν δεν κάνω λάθος το λέγανε Άντζυ (επιφυλάσομαι)... Μεταβολή... Μάρς...!!
Προμηθέως 11: Η εντυπωσιακή Μιρέλλα... Τι να λέμε τώρα, η κοπέλα είναι άλογο...!! Απλά είναι με τα φεγγάρια της, άλλες φοράς σε ξεζουμίσει και άλλες φορές σε ξεπετάει... Πάντως το -ξε- το έχει, είτε για καλό είτε για κακό...
Σαπφώς 5: Νομίζω ότι ήταν η Βερόνικα, όμως είχε γύρω στα 70 άτομα να περιμένουν στο σαλόνι και δεν χωρούσαμε και είπα να μην πιάσουμε κανα παιδί και έφυγα...
Σαπφώς 7: Αν δεν κάνω λάθος ήταν η Ιονέλλα... Ξανθό, στρουμπουλό, πρόσχαρο, ασουλούπωτο νεαρό Ρουμανάκι, μου θύμισε την Μολδαβή Νταιάνα απο το μπλέ (που χάθηκε εκείνη η ψυχή που γούσταρε να του τον καρφώνει η Νταιάνα και έγραφε και ανορθόγραφες κριτικές, το χάσαμε το μαργαριτάρι! εεε... το παλικάρι ήθελα να πώ!!)...
Σαπφώς 20: Η έκπληξη της βραδιάς... Εκεί που κάθομαι βαρεμένος, σκάει μύτη ένα πανέμορφο ξανθό μοντελάκι που μου έφυγε το καφάσι...!! Εμμανουέλα την λέγανε, κουκλί αληθινό... Επειδή όμως μυριζε κομοδινίλα μπήκα αμέσως στο ιντερνετ (!!!) να δω αν έχει καμμια κριτική γιατί ψηνόμουν τρελά να την πάρω αλλά δεν βρήκα τίποτα και είπα να μην κάνω κασκαντεριλίκι...
Ταντάλου(πράσινο): Μια μελαχροινή ζουμπουρλού με υπέρβυζα και ψιλομέτρια φάτσα, ανώνυμη, μιας και η τσατσά δεν καταδέχτηκε να μας πεί το όνομά της...
Ταντάλου(αλουμινάτο): Η ουρά έφτανε ώς την πόρτα, ώσπου ξεπρόβαλλε απο ένα δωμάτιο με το λιπαντικό στο χερι η Λάουρα που τραγουδούσε πριν κανα μήνα στο τσίρκο (δίπλα στο πλάτιμουν)... Μέτρια φάτσα, δουλευταρού όμως, δίνει και κώλο...
Αυτά απο το Βαρδάρη που έσφυζε απο ζωή, παπάκια, φαντάρους και west side πιτσιρικάδες...