GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Χθες τ βραδυ καταθεση στη Μερτση στο τσιρκο. Θα ανεβασω κριτικη. Το τιμησε αν και οι απαιτησεις μας εχουν ανεβει...
Άξιος.

Χθες τ βραδυ καταθεση στη Μερτση στο τσιρκο. Θα ανεβασω κριτικη. Το τιμησε αν και οι απαιτησεις μας εχουν ανεβει...
φιλαρακι η κωλαρα της μερτσυ δεν παιζεται...αλλα βαζει παααρα πολυ κρεμα κ ειναι σαν να γαμς πηγαδι...Η μερτσυ απο "πισω οψη" πως παει?
Πολύ επιλεγμένη βόλτα απόψε στην ομάδα με το καινούργιο ρόστερ δεν κατέθεσα όμως.
-Προμ 25: Η εμμανουέλα από τη Κατεχάκη 13. (Οποιος πει "η πατρινιά?" είναι χαϊβανι)
Aναφορα για χθες (25/4) απογευμα 19.00 Βαρδαρη:
Προμηθεως 25: Μια (και καλα) Ισπανιδα. Αδιαφορη φατσα, ψιλογεματο σωμα. Στηθος καλο. Μελαχροινη. Ποια ειναι?
χθεσινη βραδυνη βολτα στα μπουρδελα και στουντιο της πολης
Προμηθεως 11 η Μιρελλα . Εδω εγινε η καταθεση επειδη ηταν στοχος . τα λεμε παρακατω...
Προμηθεως 25 η Εμμανουελα. απο κατεχακη προφανως με κωλαρα που πεταει ! :o κοντο μαλακι εκφυλη φατσα , δυσκολευοταν να περπατησει πανω στα τακουνια της ... στα υποψη
Σαπφους 5 η Βερονικα
Σαπφους 7 η Μαντλεν (μαντελαιν ) . Την ειδα επιτελους ! αρκετα γεματουλα για τα γουστα μου και με πολλα ταττους
Σαπφους 20 η σεξοβομβα Κελλυ. Ειχε παρα πολυ κοσμο και βγαινει με μπλαζε υφακι λεγοντας χαρακτηριστικα προς συναθλητη : αυτος τον πιανει κιολας ....![]()
ΜΑΥΡΟ
Τανταλου και Σαπφους: Αριαννα ( ή Αντριαννα ) δεν ακουσα καλα μια μελαχρινη ασχημουλα με πεταχτο κωλαρι
Τανταλου 14 : η Λαουρα που δουλευει και στο αδερφακι Τσιρκο σουλατσαρε με την κρεμα στο χερι.
Τανταλου 8Α : Η Καρινα με τις μονο αρνητικες κριτικες.
Κατεχακη 13 η αλλη Λαουρα η Ισπανιδα![]()
Μαντζαρου 14 : 2 ΦΟΡΕΣ προσπαθησαμε να εισελθουμε με διαφορα ωρας αλλα και τις 2 φορες μας ειπαν στο τηλ οτι εχει προγραμμα 1 ωρας η κοπελα... Μαλλον ειδαν οτι ειμασταν 4 ατομα και δεν ανοιξαν γιατι ενας συναθλητης που πηγε μονος αργοτερα μπηκε λοιπον.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ
Κωλεττη 17 : η ομορφη πιπινα Νικολ. καλα γινοταν χαμος απεξω ειχε 6-7 παρκαρισμενα αυτοκινητα με ενα Cayenne turbo να ξεχωριζει
Βιλλα: η γερμανιδα Μαντυ με ασπρομαυρο φορεματακι .
Φριξου 14 : η ομορφουλα Ρωξανη .. εδω ελεγα να καταθεσω αλλα σκεφτικα τις αρνητικες κριτικες και μεταβολη ...
Νικ Ουρανου : η Βουλγαρα καβλο Βιολεττα με ταση προς << κομοδινιζουσα >> συμπεριφορα :-
Ερημιτη : η Μιλφ Αννα
Τσιρκο: Η μερτσυ την οποια δεν ειχα δει και μου φανηκε πολυ αδιαφορη ιδαιτερα στο προσωπο
αν και δεν προσεξα καλα κωλαρακι ..
Λα Φαμ η Σιμονα που μολις εμπενε με πετσετουλα για τζακουζακι.. Θα κρυωσει αυτη η κοπελα με τοσα τζακουζια....
Ανδρεου Γεωργιου 4 η Ιταλιδα ..Αννιτα .. μεγαλη φολα...
Σε γενικες γραμμες πολυ κακη βραδια για καταθεση.. πρωτη φορα βλεπω τοσο κοσμο σε βαρδαρη ακομη και στα στουντιο ο χαμος...
Οι τσατσαδες μες τα νευρα επειδη πολλοι πηγαιναν για χαζι . Μαλιστα οταν πηγα για 2η φορα στη Μιρελλα την ακουσα κιολας απο την τσατσα επειδη πριν βγηκαν καμια 15αρια ατομα .. αλλα της την ειπα ασχημα... ακολουθησε και καυγας μεταξυ τσατσας και Μιρελλας .... αυτα με προιδεασαν αρνητικα αρκετα...
Βγενοντας μου την ειπε παλι η τσατσα γιατι αργησα να βγω απο το δωματιο ... τι να κανουμε επλενα την πουτσα μου γιατι με τοση ΜΠΟΧΑ μπορει να παθουμε και τιποτα απο εκει μεσα ... Πρεπει να μαθουν επιτελους να σεβονται τ λεφτα που δινουμε ...
Πολύ επιλεγμένη βόλτα απόψε στην ομάδα με το καινούργιο ρόστερ δεν κατέθεσα όμως.
-Προμ 25: Η εμμανουέλα από τη Κατεχάκη 13. (Οποιος πει "η πατρινιά?" είναι χαϊβανι)
-Κατεχάκη 13: Η ΒΒW Λάουρα.
Σκατά, νομίζω έχασα το υπερφρέσκο πιπινάκι του Προμ 25 όταν γαμήσα την Εμμανουέλα τις προαλλές! Το καημένο φαίνεται δούλεψε μια μέρα κ δεν του άρεσε η δουλειά.....