Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλαράκια έκανα χτες μια έρευνα στα μασατζίδικα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ένα στην Καλαμαριά που δουλεύει μια Τζένη. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά τα χέρια της κάνουν θεικό μασάζ. Μετά αν γουστάρεις σου κάνει πίπα ακάπωτη. Ενα άλλο στην Βασιλέως Γεωργίου δίπλα στην έκθεση της Ford, έχει δυο κουκλάκια με ράστα μαλλιά που σε χαιδεύουν τέλεια μέχρι να χύσεις. Από ότι κατάλαβα από τη συζήτηση, αν γίνεις τακτικός πελάτης προσφέρουν περισσότερα. Θα το διαπιστώσω. Τα υπόλοιπα μασατζίδικα δεν λένε τίποτα. Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο επί του θέματος, ενημερώστε.
Φιλαράκια έκανα χτες μια έρευνα στα μασατζίδικα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ένα στην Καλαμαριά που δουλεύει μια Τζένη. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά τα χέρια της κάνουν θεικό μασάζ. Μετά αν γουστάρεις σου κάνει πίπα ακάπωτη. Ενα άλλο στην Βασιλέως Γεωργίου δίπλα στην έκθεση της Ford, έχει δυο κουκλάκια με ράστα μαλλιά που σε χαιδεύουν τέλεια μέχρι να χύσεις. Από ότι κατάλαβα από τη συζήτηση, αν γίνεις τακτικός πελάτης προσφέρουν περισσότερα. Θα το διαπιστώσω. Τα υπόλοιπα μασατζίδικα δεν λένε τίποτα. Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο επί του θέματος, ενημερώστε.
Στην Ανδ.Γεωργιου υπαρχει μια ψηλη ξανθια Σουηδεζα αν θυμαμαι καλα..η οδος ειναι στον δρομο για σφαγεια ακριβως στο φαναρι που εχει και τις σιδηροδρομικες γραμμες..
φιλε woo δοκίμασε στο "καινουργιο" πριν απο το βιλκα 26ης Οκτωβριου 52 έχει μια βραζιλιανα . ψηλή , με καλό σωμα . πάρε απλό 30Ε αλλά μέσα ζήτησε κάτι παραπάνω . η κοπέλα θα σου ζητησει κάτι επιπλέον αλλά επειδη τα τσεπωνει όλα αυτή "παίζει" πιό καλά !!.
φιλε woo απο όσο ξέρω στο μπ..ο στις 26ης δουλευουν δυο κοπελες που αλλαζουν βαρδια ανα εβδομαδα . θα σου στειλω το τηλ με pm για να μαθεις ότι θελεις.
"ειναι απεναντι απο το ΦΙΞ περιπου εγω πριν λιγο καιρο ειχα πετυχει μια μαυρη εκει που εδεινε και κωλαρακι την πηρα αλλα δεν με ενθουσιασε ηταν αρκετα βιαστικη τσιμπουκι με εκανε στο ορθιο 1 λεπτο και μετα κατσαμε στο κρεββατι... ......και την ειχα πετυχει βραδακι 11-12......"
εχω ακουσει και άλλο σχολιο παρόμοιο με του συναδελφου . ισως το εξτρα δωρακι που της εδωσα μεσα να έφτιαξε την "ατμοσφαιρα" και η αντιμετωπιση ηταν πολυ καλη.!!