Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Από χθεσινή grande γύρα στην περιοχή Του Βαρδάρη αλλά και στα καινούρια : Αρχικά πολύ κρύο!!Η βόλτα ξεκίνησε γύρω στις 11.30 το πρωί γιατί από την Αθήνα έχω μάθει ότι η πρωινή βάρδια είναι συνήθως πολύ πιο δυναμική!!!Εγώ βέβαια ως μπαζοψάχτης δεν μπορώ να πω ότι βρήκα καμιά καβλιάρα χοντρή η βυζαρού όπως έψαχνα....Έχω να δηλώσω όμως ότι ο Βαρδάρης μάλλον έχει ξεφτίσει πια τελείως και σαν υλικό και σαν κόσμος που περιφέρεται (φαντάζομαι ότι το βράδυ θα είναι πολύ χειρότερα...) αλλά κυρίως το στάνταρ 30άρι.Συνάδελφοι τα λεφτά είναι παρα πολλά!Μετά ας μην παραπονιούνται που οι δουλειές είναι πεσμένες.Βάλε ένα 20άρι μπουρδελάκι και να δεις ουρές μέχρι το δρόμο.Τέλος πάντων...Στην Προμηθέως ανεβαίνοντας στο πρώτο αριστερά μια πολύ ψηλή ανατολική (μάλλον YUG) με μεγάλα φυσικά βυζιά (στο 4άρι).Γελαστή και γενικά καλή μέσα.Μια μελαχρινή με αρκετό βυζί και αρκετό κρέας έπαιζε στο 1ο δεξιά στην Προμηθέως.Στα παραπάνω τελείως ψόφια τα πράγματα με αδιάφορες κοπέλες.Ακόμα κι εγώ που δεν έχω απαιτήσεις δεν καταθέτω σε τέτοια μαγαζιά.Πάμε από Ταντάλου.Ανοιχτό μόνο ένα (1)!!!Κατεβαίνοντας αριστερά αυτό με την άσπρη αλουμινόπορτα που έφερνε παλιότερα συχνά μαύρες.Εκεί ήταν μια ανατολική στην οποία κατέθεσα.στο σκοτάδι μου φάνηκε πιο μεγάλη.Τελικά ήταν νεαρή αλλά με τράβηξαν τα μεγαλούτσικα βυζιά της και το χαρούμενο πρόσωπό της.Τελικά αποδείχθηκε καλή επιλογή.Πίπα με τον κώλο στραμένο στον καθρέφτη (ωραία φάση!),βαθιά και υπομονετική,χάδια free και ωραίο γαμησάκι.Καλή επιλογή μεταξύ των υπαρχόντων....Από πλευρά Μύλου τώρα στο Κοροβάγκου που ξεκινάει από 35 ευρώ μια κάπως ατσούμπαλη μελαχρινή που είναι του γούστου μου αλλά τα 35 δεν τα δίνω....Αδιάφορης εμφάνισης νεαρή στο Κεφαλληνίας και όμορφη ξανθούλα στο Ανδρ.Γεωργίου με κόκκινα εσώρουχα.Πάντως ο χώρος στο Κεφαλληνίας είναι ΑΨΟΓΟΣ!!!!Σίγουρα κάποια στιγμή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κοπέλας θα καταθέσω γιατί είναι ένας απίθανος χώρος και η διαφορά από τα μπουρδέλα του Βαρδάρη είναι χαώδης
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
παλικαρε ωραιο το review σου αλλα δε μας ειπες κατι βασικο,ποιες φορουσαν μποτες?
 

NOTNot

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
299
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Φιλαράκο mpotofile  θα σε στεναχωρήσω αλλά μπότες δεν έπαιξαν πουθενά τουλάχιστον την ώρα της αυτοψίας μου....Αν ενδιαφέρεσαι πάντως η νεαρή μελαχρινή πρωινή σγουρομάλλα στο 1ο ανεβαίνοντας δεξιά στην Προμηθέως φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
6
Από χτεσινή μπουρδελοκατάσταση.

Ώρα 18:30
Ταντάλου, πολωνέζα ξανθιά skinny για τον πούτσο καβάλα πολύ ξενέρωτη, απαίσια συμπεριφορά. Σαν να έκάνες σεξ με πάγο!Την πηδούσα και αυτή έλεγε να τελιώσω!Μου έσπασε τα αρχίδια την είπα τελιώσαμε και σηκώθηκα έφυγα. Κλάψαμε τα 30 ευρώ!Εκείνη την ώρα κλείνανε!

Ώρα 19:30
Για Ανδρέου Γεωργίου 4 η γνωστή σουηδέζα καλή αλλά συμπεριφορά τσατσάς για τον πούτσο! Αλήθεια αν κάποιος υποψήφιος πελάτης μπει μέσα για να δει την πουτάνα και δεν του κάνει και σηκωθεί και φύγει γιατί οι τσατσάδες του λένε διάφορα; Καμιά φορά θα βρεθεί κανένας τρελός και τότε θα στρώσουνε.

Ώρα 03:00

Σε ότι αφορά την Γιαννιτσών έξω από το Επαφή είχε ένα τραβέλι ούτε καν για τον πούτσο!
 

ΑΝΤΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά,

είμαι καινούργιος στην παρέα και σχετικά άβγαλτος στο χώρο. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα μετά από αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικά, και εμεινα στο Holyday Inn στην Εγνατίας. Κάτω δεξιά από το ξενοδοχείο είναι ένα στριπτιτζάδικο. Ξέρει κανείς τι παίζεται εκεί μέσα; Μπορεί να πάρει κανείς γκόμενα και νατην πάει πάνω στο ξενοδοχείο;
Θενκς
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν, ας μπω κι εγώ στην παρέα με τα κόκκινα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης. Είμαι στην ''γύρα'' μόλις τα τελευταία 4 χρόνια, αποκλειστικά στην περιοχή ''Σαπφούς - Προμηθέως''. Δεν μ'αρέσει η πιάτσα του ΦΙΞ γιατί δεν έχει καλή ''βόλτα''. Έχει λίγα μαγαζιά, όπου πρέπει να χτυπήσεις κουδούνι για να μπεις και είναι δίπλα σε όλα τα κλαμπ, οπότε κινδυνεύεις να ''επικυρηχθείς'' σ'όλη την πόλη αν κάνεις βραδυνή επίσκεψη :o

Σας προειδοποιώ ότι έχω λίγο ''περίεργα γούστα'' και εξηγούμαι: Δεν μ'αρέσουν οι γκόμενες-μοντέλα γιατί πιστεύω ότι κάνουν άθλιο γαμίσι. Οι μαύρες (αν και είναι φετίχ μου) κάνουν ακόμη αθλιότερο! Η μόνη καλή μαύρη (απλά καλή) που έχω πάρει ήταν μια πανήψηλη, μειώδης και με υποψία τραβελογκόμενας, περίπου 2 χρόνια πριν. Πάντα ψάχνω για γυναίκες χαμογελαστές και με καλή συμπεριφορά. Θεωρώ ότι οι βορειοευρωπαίες (Γερμανίδες - Ολλανδέζες) είναι οι πιο καλές επαγγελματίες.

Αυτή την στιγμή στην συγκεκριμένη πιάτσα, υπάρχουν 2-3 σε σύνολο 10 που πληρούν αυτή την προϋπόθεση. Μία είναι μια μικροκαμωμένη Ρωσογκόμενα δίπλα στο πράσινο σπιτάκι. Την έχω πάρει 2-3 φορές. Πολύ ευχάριστη, έχει πάντα ουρά για να την πάρεις παίρνει καλή πίπα (απλά καλή) και βγάζει ωραίους ήχους. Δεν πρόκειται να την ξαναπάρω όμως γιατί δεν ξέρει να στήνεται καλά στο πισωκολητό και επίσης μου την είπε άσχημα όταν αποπηράθηκα να της δώσω 1-2 χαστουκάκια στον πωπό! (αθώα χαστουκάκια  :rolleyes:)

Η άλλη είναι ένα σητεμενάκι που δουλεύει προμηθέως 14. Εκεί καταθέτω κάθε βδομάδα. Σητεμενάκι (μου είπε ότι είναι 54!) λοιπόν εξ Ιταλίας (λέει) ονόματι Τζώρτζια. Μέτριο ανάστημα, με αέρα ... κυρίας (που με καυλώνει αφάνταστα  :cheesy:) και πολύ καλό σώμα για την ηλικία της (σιλικονάτα  :boobies:, ολοστρόγγυλος αν και κάπως χαλαρός  :booty:, + κορμί μαυρισμένο από solarium). Σωστή αριστοκράτισσα! Πρέπει να δούλευε στην πιάτσα του ΦΙΞ αν κρίνω από προηγούμενα posts. Εν πάσει περιπτώσει, στο δωμάτιο είναι πολύ καλή και φιλική σου τον παίζει με ακάπωτα με κρεμούλα, σου τρίβει και τα μπαλάκια (κίνηση που με βοηθά ΠΑΡΑ πολύ) ενώ είναι απλά καλή στο τσιμπούκι. Το πισωκολητό είναι στάνταρ (οχι κακό αλλά ούτε και σούπερ στήσιμο) ενώ προσφέρει ισπανικό με 40? και 69 με 50? τα οποία δεν έχω τιμήσει (μάλλον θα πάρω ισπανικό κάποια στιγμή σύντομα  ;) ). Θα πάω να καταθέσω και σήμερα. Μειωνέκτημα το γεγονός ότι ΔΕΝ μιλάει Ελληνικά, μιλάει μόνο Ιταλικά και πολύ (μα πάρα πολύ) βασικά Αγγλικά και Γερμανικά.

Τέλος, ψάχνω για μια γκόμενα που δούλευε περιστασιακά στην περιοχή, ονόματι Στέλλα. Μικροκαμωμένη, ''γυφτοειδής'', λίγο σητεμενάκι κι αυτή, θεότρελη, πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο! Το καλύτερο γαμίσι που μ' έχουν κάνει στην περιοχή!!! Έμοιαζε λίγο με ξωτικό αν αυτό βοηθάει. Χάθηκε όμως ... πάει :( :( :( :( Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό, ας ενημερώσει!

Αυτά
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν, εντυπώσεις από την χθεσινή επίσκεψη στην περιοχή Σαπφούς-Προμηθέως. Η επίσκεψη ''έλαβε χώρα'' κατά τις 8 το απόγευμα. Επι συνόλου 8 σπιτιών είχα επισκευθεί παλιότερα τις 6, ποσοστό 75%, οπότε θα σας κάνω σπέσιαλ ανάλυση!!!

Υπήρχε λοιπόν η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία.

Επί της οδού Σαπφούς, το πρώην ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία ψηλή (πολύυυυ ψηλή) νταρντανογκόμενα ανατολικού μπλοκ (το συμπέρανα από τα τραγούδια που παίζανε) η οποία είναι η μία από τις δύο που δεν έχω πάρει. Την θεωρώ λίγο κρύα και θα την πάρω μόνο σε περίπτωση ύψηστης αναβροχιάς!

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι η Αλβανογκόμενα που σε τελειώνει με το (υπέροχο είναι αλήθεια) τσιμπούκι της! Ψιλομπάζο εμφανισιακά, απότομη στην υποδοχή, αλλά το τσιμπούκι της είναι ΜΑΓΕΙΑ! Την συστήνω για τους λάτρεις του είδους. Ήταν η δεύτερή μου επιλογή χθες.

Επί της Προμηθέως τώρα, το σπιτάκι που είναι απέναντι από το Εμπορικό κέντρο, έχει μία μικροκαμωμένη Ρουμάνα που κάνει σχετικά καλό αλλά απότομο τσιμπούκι, όμως η ''δύναμή της'' είναι όταν ανεβαίνει από πάνω! Λόγω μικρής μυηκής μάζας (είναι μισοριξιά! σαν 7μηνίτικο!) την κάνεις ότι θέλεις + το γεγονός ότι δεν σε πονάει! Την συστήνω σε αυτούς που τους αρέσει το ... ροντέο! Ήταν η τρίτη μου επιλογή χθες!

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα. Εκεί υπάρχει μια ρωσογκο, τύπου ''νοικοκυρά''! Σητεμενάκι και πολύ φιλότιμη στο δωμάτειο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μια χτικιάρα ξανθιά την οποία δεν προκειται να πάρω στον αιώνα τον άπαντα γιατί εκτός των άλλων είναι και κρύα! (Ναι λοιπόν, είναι η δεύτερη της χεσινής βόλτας και τελευταία από αυτές που δεν είχα πάρει ποτέ)

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε μία μαύρη, ίσως η πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή από όλες τις κοπέλες της πιάτσας. Βυζάρες, κωλάρα χειλάρες και γενικά όλα τα εις ''αρες'' και ''αρα'' ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρόκειται για ΜΕΓΑ κούτσουρο μέσα στο δωμάτειο με μηδενική συμμετοχή, άθλια συμπεριφορά και φουλ της κρέμας στο μουνί!!! Δεν την συστήνω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Από ότι φαίνεται, οι συναγωνιστές το έχουν πιάσει το μήνυμα γιατί το σπίτι ήταν άδειο χθες (το πιο άδειο από όλα!!!)

Και πάμε τελευταία στο σπίτι που με έκανε να καταθέσω χθες! Βασικά μιλάω για το Προμηθέως 14, όπου για άλλη πήγαινα και άλλη βρήκα! Πήγαινα για την Ιταλίδα Τζώρτζια για την οποία έχω αναφερθεί στο προηγούμενό μου ποστ και βρήκα ... την Ρουμάνα Αναστασία! Σητεμενάκι κι αυτή, με look απογοητευμένης συζύγου που την πηδάει ο πλούσιος έλληνας γείτονας (καλό εεε?)! Βυζί μεγάλο αλλά ... τιραντέ! Μελαχρινή επιδερμίδα, μακρύ-καρέ μαλί καστανό (μάλλον) με wet-look. Ανατομικά όμως, το δυνατό της σημείο είναι ... ο πέτρινος κώλος της!!! Μιλάμε για νταμάρι! Απίστευτο! Όλο το σώμα της είναι ψιλοχαλαρό όμως η πατούρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! Δεν της φαίνεται καθόλου γιατί δεν φροντίζει να αναδείξει καθόλου το συγκεκριμένο της πλεονέκτημα (φοράει ένα σχετικά μακρύ και φαρδύ κομπινεζόν). Αν και η Τζόρτζια θα είναι από σήμερα και πάλι στο μαγαζί΄και μπορούσα να κάνω υπομονή, αποφάσισα να μπω γιατί ποιος ξέρει πότε άλλωτε θα είχα την δυνατότητα να απολαύσω αυτό το περίεργο της φύσης! 30? το στάνταρ, 60? το εξτρα πρόγραμμα, το οποίο δεν γνωρίζω τι περιλαμβάνει γιατί απλά δεν με ενδιέφερε λόγω αφραγγίας!!! Φιλότιμο τσιμπούκι αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, σ'αφήνει όπως να της πιάσεις τον κώλο! Προσφέρει καβαλαρία, αλλά δεν ήθελα με τίποτα να αφήσω τα ζουμερά μαγουλάκια της παραπονεμένα κι έτσι το έκανα πισωκολητά! Φαρδύ μουνί (ή μικρό λιλί, πείτε το όπως θέλετε, προτειμώ το φαρδύ μουνί όμως!!!) αλλά η κοπέλα ξέρει να στήνεται! Από τις ελλάχιστες που ξέρουν πως να στήνονται! Πραγματικά απολαυστική!

Όταν τελειώσαμε την ρώτησα αν θα είναι στην ''γύρα'' και μου είπε ότι δουλεύει στο Μύλο (τι πρωτότυπο!) και ότι ήρθε στην γειτονιά από καραμπόλα περιόδων! Θα βρίσκεται στην περιοχή για περίπου μία βδομάδα σε διάφορα σπίτια και βέρδιες, οπότε δεν με κατατόπισε ιδιαίτερα!

Αυτά
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
trelo agori θεσπεσιο το report αλλα παρελειψες κατι βασικο... απ ολες αυτες θυμασαι ποιες φορουσαν μποτες?
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν, χμμμμμμ,

Νομίζω (νομίζω λέμε) ότι η μόνη που φορούσε μπότες είναι η Αλβανογκόμενα με το υπέροχο τσιμπούκι που βρίσκεται στην σαπφούς έναντι ανορθόγραφου σπιτιού (και πρώην ανορθόγραφου ''ψυλικατζίδικου'')

Κάνε μια βόλτα, αξίζει, αν και από εμφάνιση είπαμε, ψιλομπάζο!

Όποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες, στέλνει ποστ ή pm ελεύθερα
 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
γεια σας, ειμαι  νεος στην παρεα σας αλλα παλιος στα κολπα.

αυτο που θα η θελα να σας ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις νεα απο τη ρωσσιδα βικτωρια(φορουσε παντα μποτες). στο μαγαζι αναμεσα στο ανορθογραφο και στο σπιτακι με τα πρασινα πατζουρια.
φοβερη περιποιηση, την εχω παρει 4-5 φορες και για μενα ειναι η καλυτερη και με διαφορα απο ολες τις αλλες. εδω και δυο μηνες ομως περιπου το μαγαζι ηταν κλειστο.
:(
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
γεια σας, ειμαι  νεος στην παρεα σας αλλα παλιος στα κολπα.

αυτο που θα η θελα να σας ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις νεα απο τη ρωσσιδα βικτωρια(φορουσε παντα μποτες). στο μαγαζι αναμεσα στο ανορθογραφο και στο σπιτακι με τα πρασινα πατζουρια.
φοβερη περιποιηση, την εχω παρει 4-5 φορες και για μενα ειναι η καλυτερη και με διαφορα απο ολες τις αλλες. εδω και δυο μηνες ομως περιπου το μαγαζι ηταν κλειστο.
:(

Μάλλον εννοείς την ξανθιά με το στητό βυζί, η οποία φορούσε ένα see-thru λευκό φόρεμα και έπαιζε πάντα rave μουσική στη διαπασών!

Καλούτσικη ήταν αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο! Μία φορά την πήρα και μπορεί να βελτιώθηκε. Πολύ χαλαρός πωπός (αν και η ίδια δείχνει fit!) και δεν στήνεται ωραία στα 4!!!

Στο θέμα μας τώρα, η συγκεκριμένη όντως χάθηκε από τότε που έκλεισε το μαγαζί! Μάλλον θα πρέπει να την ψάξεις κατά Μύλο μεριά (αν την βρεις!!!).

Καλή επιτυχία!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
δουλευει στο σπιτι πριν την εγνατια...απεναντι απο το κολομπαρο..εκει την πετυχα πριν 20 μερες..αν μιλαμε για μια με μετρια φατσα και ποθ φορα παντα μαυρες μποτες ψηλες,ξανθια.,
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
δουλευει στο πσιτι πριν την εγνατια...απεναντι απο το κολομπαρο..εκει την πετυχα πριν 20 μερες

Υπάρχει περίπτωση να την μπερδεύεις με άλλη ξανθιά!

Στο μαγαζί πριν την Εγνατία δούλευε μια ξανθια ψηλή και αδύνατη ανατολικού μπλοκ, η οποία όμως δεν έχει δουλέψει ποτε σε άλλο μαγαζί (από όσο ξέρω). Η κοπέλα που ζητάει ο συναγωνιστής agelooos είναι πιο αθλητική, πιο ''καμαρωτή'', πιο εντυπωσιακή, αν και, κατα τη γνώμη μου, μέτρια στο δωμάτιο. Η κοπέλα που δούλευε στο μαγαζί έναντι κωλόμπαρου πριν 20 μέρες βραδυνή βάρδια, είναι λιγότερο εντυπωσιακή αν και επίσης όμορφη (δεν την έχω πάρει όμως!)

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και πάντα καλοπροαίρετα :)
 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
Ποιό μαγαζί ενοείτε πριν την Εγνατία; Πραγματι αυτή που λέω είναι αρκετά καμαρωτη.
 

mixalisgsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
σε ενα μπουρδελο στην προμηθεως 19 δουλευε μια μελαχρινη με σγουρο μαλλι και μεγαλο βυζι. μηπως ξερει κανεις που δουλευει τωρα?
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Ποιό μαγαζί ενοείτε πριν την Εγνατία; Πραγματι αυτή που λέω είναι αρκετά καμαρωτη.

Ανεβαίνοντας την ''Ιστορική''  Προμηθέως, στο αριστερό σου χέρι απέναντι από τα κωλόμπαρα με τις ενοχλητικές κράχτρες, 10 μ. πριν την Εγνατία. Ελπίζω να σε κατατόπισα, αν και η κοπέλα που ψάχνεις μάλλον δεν βρίσκεται εκεί!

Ίσως να είναι στις πιάτσες του Μύλου!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
σε ενα μπουρδελο στην προμηθεως 19 δουλευε μια μελαχρινη με σγουρο μαλλι και μεγαλο βυζι. μηπως ξερει κανεις που δουλευει τωρα?

Εννοείς μία αδύνατη μελαχρινή με άσπρη επιδερμίδα που δούλευε με την ''γκεσταπίτισσα'' τσατσά που δεν σ'αφήνει ούτε να καθήσεις εκεί που θέλεις?

Αν είναι αυτή, δούλευε πράγματι για χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι (μπλε σπιτάκι με ηχιτική ένδειξη κάθε φορά που κάποιος διαβαίνει την πόρτα!) απογευματινή βάρδια, αν και έχει περίπου 3 βδομάδες που εξαφανίστηκε!

Κρίμα γιατί είχε πράγματι ''καλή περιποιησούλα'' (που έλεγε και η γκεσταπίτισσα) και δεν βιαζώταν στο δωμάτειο!

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τη γκεσταπίτισσα (δουλεύει ακόμα εκεί τα απογεύματα μετά τις 7)
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Υπάρχει περίπτωση να την μπερδεύεις με άλλη ξανθιά!

Στο μαγαζί πριν την Εγνατία δούλευε μια ξανθια ψηλή και αδύνατη ανατολικού μπλοκ, η οποία όμως δεν έχει δουλέψει ποτε σε άλλο μαγαζί (από όσο ξέρω). Η κοπέλα που ζητάει ο συναγωνιστής agelooos είναι πιο αθλητική, πιο ''καμαρωτή'', πιο εντυπωσιακή, αν και, κατα τη γνώμη μου, μέτρια στο δωμάτιο. Η κοπέλα που δούλευε στο μαγαζί έναντι κωλόμπαρου πριν 20 μέρες βραδυνή βάρδια, είναι λιγότερο εντυπωσιακή αν και επίσης όμορφη (δεν την έχω πάρει όμως!)

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και πάντα καλοπροαίρετα :)

και ομως αυτη που λεω εγω δουλευε στον καθετο δρομο στην προμηθεως (σιγα μην  θυμαμαι πως λεγετε..εκει που ειναι ολα μαζεμενα)στο σπιτι που ειχε 6-7 σκαλακια..φορουσε μαυρες πλαστικες μποτες,ηταν ξανθια,ειχε στυλ στριπτιζους αλλα με μετρια φατσα και στο κρεβατι μετρια.εχω φωνη οτι λεω αυτη που ενοει ο φιλος ¨)
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν, είχαμε tour χθες! Πριν αρχίσω όμως να σας εξιστορώ, θα απαντήσω στο μήνυμα του Kompaiasi λέγοντας ότι από την συμπληρωματική περιγραφή που έδωσε, φαίνεται ότι μιλάμε για την ίδια κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτισης της είδησης που έδωσε σε παλιότερο post. Ζητώ συγνώμη αν προκάλεσα σύγχυση και ανακατωσούρα  :'(

Και τώρα στα χθεσινά. Η επίσκεψη έλαβε χώρα την 7η απογευματινή και ήταν πιο φτωχή από την προηγούμενη επίσκεψή μου από άποψη ''υλικού''.

Έχω ευχάριστα νέα για τον φίλο aggeloooo! Η κοπέλα για την οποία είχαμε διχογνωμία με τον Kompaiasi, ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριέυει χαρίζοντας απλόχερα ... μέτριο σεξ (εδώ συμφωνούσαμε με τον Kompaiasi από την αρχή  :grin: :grin: :grin:)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Η χθεσινή επίσκεψη χαρακτηρίζεται ως ''θεματική'' επίσκεψη και ο λόγος είναι ότι έψαχνα για τη Ρουμάνα που πήρα την προηγούμενη φορά, ονόματι Χριστίνα με κώλο-μηλαράκι! Μου είχε πει ότι θα βρίσκεται στην περιοχή μέχρι Δευτέρα, οπότε και έκανα την εκδρομή μου!

Ταντάλου 8Α, η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία.

Ταντάλου 9, έπαιζε η πανεμορφη γκομενίτσα της οποίας οι φωτογραφίες κοσμούν το σαλόνι του σπιτιού. Είναι το σπίτι με την πινακίδα Eros στην είσοδο! όπως είπα, πανέμορφη γκόμενα αλλά από service και στησίματα λίγο υστερεί. Αξίζει να την δοκιμάσετε.

Επί της οδού Σαπφούς, το πρώην ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία ψηλή (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψηλή) νταρντανογκω, την οποία δεν έχω πάρει, αν και θα το πράξω σύντομα!!! Η γκόμενα ενδείκνειται για leg-fetish! Είναι 2 μέτρα νταμάρι με μεγάλα αν και κάπως πεσμένα βυζιά και ατελείωτα πόδια! Δεν ξέρω (ακόμη) τι κάνει μέσα στο δωμάτιο! Την βάζω στα προσεχώς.

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι ... η καμαρωτή στριπτηζοειδής ξανθια, για την οποία σφάχτηκαν παλικάρια! Εντυπωσιακό σώμα, αλλά μέτρια περιποίηση (κατά τη γνώμη μου).

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . Εκεί υπάρχει μια ρωσογκο, τύπου ''νοικοκυρά''! Σητεμενάκι και πολύ φιλότιμη στο δωμάτειο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μια χτικιάρα ξανθιά την οποία δεν προκειται να πάρω στον αιώνα τον άπαντα γιατί εκτός των άλλων είναι και κρύα! (Ναι λοιπόν, είναι η ίδια που υπήρχε και στην προηγούμενη επίσκεψή μου)

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε πάλι τη μαύρη, με τις βυζάρες και τις κωλάρες αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ σας εφιστώ την προσοχή!!!

Στο Προμηθέως 14, εκεί που ΘΑ κατέθετα αν υπήρχε η Χριστίνα, υπήρχε μια όμορφούλα νεαρή ξανθιά η οποία όμως δε μου έκανε κλικ! Ρώτησα την τσατσα αν θα δούλευε η Χριστίνα ή η Τζόρτζια κάποια στιγμή εκεί ή σε άλλο μαγαζί της πιάτσας! Μου είπε ότι η Τζόρτζια επιστρέφει τις επόμενες μέρες ( :cheesy:) ενώ την Χριστίνα ούτε καν την ήξερε ( :'() Τελικό σκορ 1-1!

Και πάμε τελευταία στο σπίτι που με έκανε να καταθέσω χθες! Ήταν το σπιτάκι στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο παίζει η θηρειώδης Ζανέτα! Γερμανίδα πανυψηλη, μεγάλη σε ηλικία (περι τα 50), με μεγάλο κώλο και μεγάλα πλαστικά βυζιά. Λίγο υπερβολική αλλά ζεστή στις αντιδράσεις της, κάνει γαμίσι με ISO!!! Δηλαδή δεν κάνει ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΑ αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να φύγεις ποτέ δυσαρεστημένος! Είναι λίγο βίαιη με το εργαλείο του πελάτη και ζουλάει λίγο υπερβολικά τα μπαλάκια αλλά μάλλον έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή! Το καλύτερο νέο της βραδιάς είναι η επιστροφή την νταρντανοολλανδέζας με τα πλαστικά βυζιά και το σκουλαρίκι στην κλειτορίδα! Δουλεύει εναλλάξ με την Ζανέτα. Μας έλειψε εμας τους λάτρεις των πορνοσταρ! Ειδικά οι φωνες που βγάζει στο γαμίσι είναι άλλο πράμα!  :o :o :o Δίνει την αίσθηση στους συναγωνιστές ότι είσαι κάτι μεταξει Τζον Χολμς και Πήτερ Νορθ!!! ΕΠΟΣΣΣΣ!!! Θα την επισκευθώ από βδομάδα!


Έτσι μπράβο! Να ανεβαίνει το επίπεδο!!!

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom