Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.819
Πόντοι
8.255
Αυτό είναι αλλαγή Δήμου. Από Β' Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης να πάει στο Δήμο Δέλτα. Και θα πρέπει να το δεχτεί ο Δήμος Δέλτα αυτό, δεν γίνεται απλά να τους πει "ορίστε πάρτε τα"

Όποιος θυμάται το 2012 ο Πάγκαλος σαν υπουργός Εσωτερικών (αν θυμάμαι καλά), ήθελε να διώξει τα σπιτάκια από το κέντρο της Αθήνας. Τα σπιτάκια ακόμα εκεί είναι αλλά ο Πάγκαλος μας κούνησε μαντήλι.

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
289
Πόντοι
21
Αυτό είναι αλλαγή Δήμου. Από Β' Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης να πάει στο Δήμο Δέλτα. Και θα πρέπει να το δεχτεί ο Δήμος Δέλτα αυτό, δεν γίνεται απλά να τους πει "ορίστε πάρτε τα"

Όποιος θυμάται το 2012 ο Πάγκαλος σαν υπουργός Εσωτερικών (αν θυμάμαι καλά), ήθελε να διώξει τα σπιτάκια από το κέντρο της Αθήνας. Τα σπιτάκια ακόμα εκεί είναι αλλά ο Πάγκαλος μας κούνησε μαντήλι.
Υπαρχει νομος που απαγορευει να γινοντε σπιτακια σε καποια αποσταση απο σχολεια εκκλησιες παιδικες χαρες παρκα και αστικες πλατειες...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.716
Πόντοι
2.046
Εγω εμαθα οτι ενα στουντιο στην νικηφορου πουληθηκε, μαλλον το προηγουμενο αφεντικο ξερει οτι θα φυγουν απο εκει. Αυτος που το πηρε δεν νομιζω.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
766
Πόντοι
361
Εχω γραψει ξανα και εγω και αλλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε ποιο εμφανίζεται αυτή?
Π.ερημιτη στο τερμα προς χωματοδρομο. Νομιζω κοκκινο χρωμα εχει το ντουβαρι του στουντιο

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.819
Πόντοι
8.255
Υπαρχει νομος που απαγορευει να γινοντε σπιτακια σε καποια αποσταση απο σχολεια εκκλησιες παιδικες χαρες παρκα και αστικες πλατειες...
Ανέκαθεν. Απλά με τον Ν. 2734/1999 ορίστηκε ελάχιστη απόσταση 200 μέτρων.
Εγω εμαθα οτι ενα στουντιο στην νικηφορου πουληθηκε, μαλλον το προηγουμενο αφεντικο ξερει οτι θα φυγουν απο εκει. Αυτος που το πηρε δεν νομιζω.
Η άδεια λειτουργίας οίκου ανοχής είναι ονομαστική και δεν μεταβιβάζεται (βάσει νόμου). - Ναι οκ συμφωνώ ότι η τήρηση του νόμου δεν είναι το δυνατό μας σημείο.

dodger4

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
53
Πόντοι
0
Πρωτη φορα πηγα στο Free House με σκοπο να δω την περιβοητη Λιλιαννα... Για την ηλικια της ειναι εντυπωσιακη γυνακα αλλα το βασικοτερο ειναι οτι περασα πολυ καλα-Τοπ υπηρεσιες...Οποιος δεν εχει περασει να παει και με ευχαριστει μετα...

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.382
Πόντοι
10.295
Πρωτη φορα πηγα στο Free House με σκοπο να δω την περιβοητη Λιλιαννα... Για την ηλικια της ειναι εντυπωσιακη γυνακα αλλα το βασικοτερο ειναι οτι περασα πολυ καλα-Τοπ υπηρεσιες...Οποιος δεν εχει περασει να παει και με ευχαριστει μετα...
Εσύ μας ευχαριστησες που την λέμε εδώ και χρόνια?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
647
Πόντοι
81
πηγα στο freehouse προχθες με σκοπο να δω την πολυπόθητη Λιλιάνα,ε λοιπον από πρόσωπο δε λέει και πολλά οπότε δεν πέρασα μαζί της,μέσα στο δωμάτιο είναι καλή??

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.256
Πόντοι
37.965
πηγα στο freehouse προχθες με σκοπο να δω την πολυπόθητη Λιλιάνα,ε λοιπον από πρόσωπο δε λέει και πολλά οπότε δεν πέρασα μαζί της,μέσα στο δωμάτιο είναι καλή??
Διαβασε τι λενε λιγο πιο πανω

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια λουνα στο ινσαιντ Κολομβιανή μήπως την ξέρει κάποιος;τι λέει;;

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
0
ΚΤΕΛ Μακεδονία εκεί κοντά παίζει τίποτα ; Μιας και κάνω στάση εκεί και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, μπορεί κανένας να βοηθήσει ;

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.382
Πόντοι
10.295
ΚΤΕΛ Μακεδονία εκεί κοντά παίζει τίποτα ; Μιας και κάνω στάση εκεί και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, μπορεί κανένας να βοηθήσει ;
Σχετικά κοντά είναι όλα τα σπιτάκια...βάλε σαν οδούς Φρίξου, Πέτρου ερημίτη κτλ και θα τα βρεις.

Επιτέλους ρωτάει κι ένας που ενημερώνει.

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.382
Πόντοι
10.295

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.819
Πόντοι
8.255
Εγώ είχα ακούσει ότι θα τα πήγαιναν ανατολικά προς Πυλαία κτλπ
Πάλι... Άλλος Δήμος. Μέσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης δεν έχει μείνει χωρίς που να πληρεί τις διατάξεις του νόμου. Και για να φύγουν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και να πάμε σ' άλλον είναι δύσκολο.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
647
Πόντοι
81
Λοιπόν ήμουνα στο δωμάτιο με μία μου άρεσε και είπα να πάρω το κινητό της γιατί μου είπε σε κάποια φάση οτί ειμαι και ομορφος,δε θέλω να πω ποια ήταν αλλά μου την έφερε για τα καλά,με ρωτάει τι δουλειά κάνω και αφού της είπα κι εγώ ο μαλάκας οτι ειμαι άνεργος αυτή την περίοδο μου λέει θα σου δώσω το κινητό μου μολις βγω απο το δωμάτιο,οκ της λέω κι εγώ,μολις τελειώσαμε βγαίνει απο το δωματιο,βάζω τα ρούχα μου εγώ βγαίνω εξω στο σαλονάκι έρχεται και μου δίνει ένα χαρτάκι που είχε γραμμενο το κινητό της,το παίρνω κι αφού ειπαμε καληνύχτα πήγα σπιτι,μετά από μερικές μέρες είπα να την πάρω τηλ,παίρνω τηλ στο κινητό που μου έδωσε και βγαίνει η τσατσα λεω θέλω την "τάδε" κοπέλα μου λεει αγόρι μου η "ταδε" δουλεύει τώρα,καταλαβα εγώ οτι κατι δεν παει καλα εδω,είναι δυνατον προσωπικο της νουμερο να βγαινει η τσατσα και να μιλαει,παιρνάνε κανα δυο μέρες,αντε να την παρω ξανα,την παιρνω καλει το κινητο αλλα δεν απαντησε κανεις,μετά απο μια ωρα ξαναπαίρνω βγαίνει παλι η τσατσα λεω θελω την τάδε κοπέλα μου λεει η ταδε κοπελα δουλευει αυτη τη στιγμη,οκ το κλεινω,σκεφτομαι μαλλον μου κανε μαλακια,αντί να μου δώσει το προσωπικό της κινητο μου εδωσε το κινητο του μπουρδελου,μου την έφερε για τα καλα,οποτε μην έχετε εμπιστοσύνη σε καμιά πουτάνα,όλες έχουν θεό το χρήμα ζούνε γι αυτό και πάντα θα το έχουν στο μυαλο τους,κατάλαβα για άλλη μια φορά το πόσο σκατόψυχες ειναι οι γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom