Λοιπόν ήμουνα στο δωμάτιο με μία μου άρεσε και είπα να πάρω το κινητό της γιατί μου είπε σε κάποια φάση οτί ειμαι και ομορφος,δε θέλω να πω ποια ήταν αλλά μου την έφερε για τα καλά,με ρωτάει τι δουλειά κάνω και αφού της είπα κι εγώ ο μαλάκας οτι ειμαι άνεργος αυτή την περίοδο μου λέει θα σου δώσω το κινητό μου μολις βγω απο το δωμάτιο,οκ της λέω κι εγώ,μολις τελειώσαμε βγαίνει απο το δωματιο,βάζω τα ρούχα μου εγώ βγαίνω εξω στο σαλονάκι έρχεται και μου δίνει ένα χαρτάκι που είχε γραμμενο το κινητό της,το παίρνω κι αφού ειπαμε καληνύχτα πήγα σπιτι,μετά από μερικές μέρες είπα να την πάρω τηλ,παίρνω τηλ στο κινητό που μου έδωσε και βγαίνει η τσατσα λεω θέλω την "τάδε" κοπέλα μου λεει αγόρι μου η "ταδε" δουλεύει τώρα,καταλαβα εγώ οτι κατι δεν παει καλα εδω,είναι δυνατον προσωπικο της νουμερο να βγαινει η τσατσα και να μιλαει,παιρνάνε κανα δυο μέρες,αντε να την παρω ξανα,την παιρνω καλει το κινητο αλλα δεν απαντησε κανεις,μετά απο μια ωρα ξαναπαίρνω βγαίνει παλι η τσατσα λεω θελω την τάδε κοπέλα μου λεει η ταδε κοπελα δουλευει αυτη τη στιγμη,οκ το κλεινω,σκεφτομαι μαλλον μου κανε μαλακια,αντί να μου δώσει το προσωπικό της κινητο μου εδωσε το κινητο του μπουρδελου,μου την έφερε για τα καλα,οποτε μην έχετε εμπιστοσύνη σε καμιά πουτάνα,όλες έχουν θεό το χρήμα ζούνε γι αυτό και πάντα θα το έχουν στο μυαλο τους,κατάλαβα για άλλη μια φορά το πόσο σκατόψυχες ειναι οι γυναίκες.