Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (0 μέλη και 324 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Δεν την έχω πάρει ποτέ δεν έχω αποψη
Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
236
Πόντοι
291
Βόλτα σήμερα βράδυ με στόχο την πιπίνα καρολίνα. Μπαίνω πετρου εριμήτη 5 μου λέει μια ευγενική τσατσά ειναι η αμαλία σε πρόγραμμα... και τρώω ξενέρωμα. Πάω σεξ εν δε σιτυ για την λάλυ βγαίνει μια μαυρούλα κάτυ αδιάφορη για μένα. Πάω πόισον πίσω βλέπω τη σειλα μελανούρι καμια 25-30 όμορφο πρόσωπο σωματάκι αδύνατο ήμουν στα 2 να περάσω και τελικά έφυγα. Πέρασα απο βιλα ερωτικα ήταν η βικτώρια απο βενεζουέλα όπου τελικά πέρασα για βαριόμουν τη γύρα. Ηλικιακά πάνω απο 35 -40 κώλος πεταχτος με καβλόφατσα. Απο τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει αισθησιακή σαν να παίζει σε τσόντα. Αλλα ήμουν ξενερωμένος γιατι πήγαινα για πιπινι και πάλι κατέληξα σε σχετικά μεγάλη.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.103
Πόντοι
371
Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"
σε ποιο εμφανίζεται αυτή?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.982
Πόντοι
1.346

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
204
Πόντοι
0
Περασμα τις προαλλες με Σονια πρωινη βαρδια Ερημητη το 1ο αριστερα ετσι οπως φευγεις απ τα λας βεγκας. Αυτη δεν πρεπει να ειναι η 2η Σονια που λεγατε επειδη και εκεινη σκινυ την περιγραφατε οπως την 1η. Αυτη πρεπει να ειναι 3η, Ουκρανιδα μουναρα πεντακαθαρη γυρω στα 40 μπορει και λιγο πιο νεα. Μιλαει καλα αγγλικα και μες στο δωματιο πολυ καλη συμμετοχη.Στο τελος μου ειπε οτι προτιμαει τα πρωινα για να αποφευγει τους μεθυσμενους που βρωμανε οποτε προσοχη με το κοριτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom