Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 793
- Πόντοι
- 361
Την @Nefelh22 απο εδω. Την κοιμησμενη που το γυρισε στα μπουρδελα μετα απο εσκορτ και την εκραζαν ολοι.Επειδή μπερδεύτηκα για πια κοπέλα λέτε?
Την @Nefelh22 απο εδω. Την κοιμησμενη που το γυρισε στα μπουρδελα μετα απο εσκορτ και την εκραζαν ολοι.Επειδή μπερδεύτηκα για πια κοπέλα λέτε?
Δεν την έχω πάρει ποτέ δεν έχω αποψηΤην @Nefelh22 απο εδω. Την κοιμησμενη που το γυρισε στα μπουρδελα μετα απο εσκορτ και την εκραζαν ολοι.
Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"Δεν την έχω πάρει ποτέ δεν έχω αποψη
σε ποιο εμφανίζεται αυτή?Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"
ΟΥΣΙΕΣ;;;Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"
Σάββατο μεσημέρι (πρωινή βάρδια) ήταν στο PLAYBOY Φρίξου 12 πάνω.Μια Ελληνίδα Ιωάννα ,από Πέτρου Ερημίτη 3Α , που ήταν 50+ που εξαφανίστηκε;
εννοείς εκεί που δουλεύει η Ελενα Ραισα? Δίπλα στης Ιωάννας?Περασμα τις προαλλες με Σονια πρωινη βαρδια Ερημητη το 1ο αριστερα ετσι οπως φευγεις απ τα λας βεγκας. Αυτη δεν πρεπει να ειναι η 2η Σονια που λεγατε επειδη και εκεινη σκινυ την περιγραφατε οπως την 1η. Αυτη πρεπει να ειναι 3η, Ουκρανιδα μουναρα πεντακαθαρη γυρω στα 40 μπορει και λιγο πιο νεα. Μιλαει καλα αγγλικα και μες στο δωματιο πολυ καλη συμμετοχη.Στο τελος μου ειπε οτι προτιμαει τα πρωινα για να αποφευγει τους μεθυσμενους που βρωμανε οποτε προσοχη με το κοριτσι
Το πρώτο μετά τα Λας Βέγκας ...εννοείς εκεί που δουλεύει η Ελενα Ραισα? Δίπλα στης Ιωάννας?
Γενικά από ότι έμαθα σε δύο χρόνια θα έχουν κλείσει όλα από την περιοχή και θα πάνε προς καλόχωρικαι τα paradise δουλεύουν τα μισά,δουλεύουν ολο οι ίδιες κοπέλες,το paradise 1 και το super paradise ειναι κλειστά,ρώτησα και μου είπαν οτι κάνουν εργασίες,χάνουμαι κι από κει μουνιά που θα μπορούσαν να δουλέψουν,δηλαδη οι επιλογές μας ειναι πιο περιορισμένες,δε δουλεύουν και τα μαγαζιά της αλυσίδας,red diamond,red night,red light,αστα να πάνε...
Δεν υπαρχει περιπτωση....το καλοχωρι ειναι κατοικημενη περιοχη...θα φυγουν δηλαδη απο εναν χωρο που δεν εχει σπιτια και θα παει στο καλοχωρι?Γενικά από ότι έμαθα σε δύο χρόνια θα έχουν κλείσει όλα από την περιοχή και θα πάνε προς καλόχωρι
Εκει ναι μπορει να γινουν,αλλα για καλοχωρι το αποκλειω...Πριν 2,5 χρόνια που δούλευα στο hub 26, το τεράστιο συγκρότημα επί της 26ης Οκτωβρίου άκουγα τους manager που λέγανε ότι θα γίνουν υποδομές σε λίγα χρόνια για τα σπίτια σε χώρο από την πλευρά που είναι οι φυλακές τών Διαβατών σε εκείνη την περιοχή. Το σίγουρο είναι ότι θα φύγουν κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια γιατί έχουν πέσει πολλά λεφτά στην ανάπλαση, και τώρα θα ξεκινήσει η ανάπλαση στο Φιξ απέναντι από το hub 26.
Στο μύλο έχουν σηκωθεί πολλά κτίρια και έχει αναβαθμιστεί η περιοχή και ετοιμάζεται και άλλο ξενοδοχείο στο φιξποιο καλοχώρι ρε παιδιά,σκεφτήτε λίγο κι αυτους που έρχονται απο επαρχία,εκεί δίπλα στις φυλακές να μην έχουμε πολλούς αλλοδαπούς και γύφτους,πανε καλά??? μια χαρα ειναι στον μυλο!!!