Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Δεν την έχω πάρει ποτέ δεν έχω αποψη
Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
252
Πόντοι
291
Βόλτα σήμερα βράδυ με στόχο την πιπίνα καρολίνα. Μπαίνω πετρου εριμήτη 5 μου λέει μια ευγενική τσατσά ειναι η αμαλία σε πρόγραμμα... και τρώω ξενέρωμα. Πάω σεξ εν δε σιτυ για την λάλυ βγαίνει μια μαυρούλα κάτυ αδιάφορη για μένα. Πάω πόισον πίσω βλέπω τη σειλα μελανούρι καμια 25-30 όμορφο πρόσωπο σωματάκι αδύνατο ήμουν στα 2 να περάσω και τελικά έφυγα. Πέρασα απο βιλα ερωτικα ήταν η βικτώρια απο βενεζουέλα όπου τελικά πέρασα για βαριόμουν τη γύρα. Ηλικιακά πάνω απο 35 -40 κώλος πεταχτος με καβλόφατσα. Απο τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει αισθησιακή σαν να παίζει σε τσόντα. Αλλα ήμουν ξενερωμένος γιατι πήγαινα για πιπινι και πάλι κατέληξα σε σχετικά μεγάλη.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
Ε μην την παρεις. Μην αφησεις τους αλλους να σε επηρεασουν. Εκοψε τις ουσιες αυτη τωρα, αδυνατισε και εμεινε με το ιδιο θειτσοπροσωπο και το λενε "αλλαγη"
σε ποιο εμφανίζεται αυτή?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.990
Πόντοι
1.346

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
222
Πόντοι
20
Περασμα τις προαλλες με Σονια πρωινη βαρδια Ερημητη το 1ο αριστερα ετσι οπως φευγεις απ τα λας βεγκας. Αυτη δεν πρεπει να ειναι η 2η Σονια που λεγατε επειδη και εκεινη σκινυ την περιγραφατε οπως την 1η. Αυτη πρεπει να ειναι 3η, Ουκρανιδα μουναρα πεντακαθαρη γυρω στα 40 μπορει και λιγο πιο νεα. Μιλαει καλα αγγλικα και μες στο δωματιο πολυ καλη συμμετοχη.Στο τελος μου ειπε οτι προτιμαει τα πρωινα για να αποφευγει τους μεθυσμενους που βρωμανε οποτε προσοχη με το κοριτσι

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
683
Πόντοι
81
και τα paradise δουλεύουν τα μισά,δουλεύουν ολο οι ίδιες κοπέλες,το paradise 1 και το super paradise ειναι κλειστά,ρώτησα και μου είπαν οτι κάνουν εργασίες,χάνουμαι κι από κει μουνιά που θα μπορούσαν να δουλέψουν,δηλαδη οι επιλογές μας ειναι πιο περιορισμένες,δε δουλεύουν και τα μαγαζιά της αλυσίδας,red diamond,red night,red light,αστα να πάνε...

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
184
Πόντοι
11

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
Περασμα τις προαλλες με Σονια πρωινη βαρδια Ερημητη το 1ο αριστερα ετσι οπως φευγεις απ τα λας βεγκας. Αυτη δεν πρεπει να ειναι η 2η Σονια που λεγατε επειδη και εκεινη σκινυ την περιγραφατε οπως την 1η. Αυτη πρεπει να ειναι 3η, Ουκρανιδα μουναρα πεντακαθαρη γυρω στα 40 μπορει και λιγο πιο νεα. Μιλαει καλα αγγλικα και μες στο δωματιο πολυ καλη συμμετοχη.Στο τελος μου ειπε οτι προτιμαει τα πρωινα για να αποφευγει τους μεθυσμενους που βρωμανε οποτε προσοχη με το κοριτσι
εννοείς εκεί που δουλεύει η Ελενα Ραισα? Δίπλα στης Ιωάννας?

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
147
Πόντοι
1
και τα paradise δουλεύουν τα μισά,δουλεύουν ολο οι ίδιες κοπέλες,το paradise 1 και το super paradise ειναι κλειστά,ρώτησα και μου είπαν οτι κάνουν εργασίες,χάνουμαι κι από κει μουνιά που θα μπορούσαν να δουλέψουν,δηλαδη οι επιλογές μας ειναι πιο περιορισμένες,δε δουλεύουν και τα μαγαζιά της αλυσίδας,red diamond,red night,red light,αστα να πάνε...
Γενικά από ότι έμαθα σε δύο χρόνια θα έχουν κλείσει όλα από την περιοχή και θα πάνε προς καλόχωρι

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
καλοχώρι ποιος θα παει, αντε εμείς με αμαξι αμέσως αμεσως χανονται τα λεφτά απ τους ναυτικούς, τους πιτσιρικάδες και όσους μετακινουνται με τα αστικά και καλα για να πανε στις αγορές της περιοχης........... δεν νομίζω να είναι κατι τετοιο βιώσιμο

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
291
Πόντοι
21
Γενικά από ότι έμαθα σε δύο χρόνια θα έχουν κλείσει όλα από την περιοχή και θα πάνε προς καλόχωρι
Δεν υπαρχει περιπτωση....το καλοχωρι ειναι κατοικημενη περιοχη...θα φυγουν δηλαδη απο εναν χωρο που δεν εχει σπιτια και θα παει στο καλοχωρι?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Και εγω ακουσα απο ελληνιδα τσατσα οτι καποια στιγμη θα κλεισουν τα σπιτια..και μας κακοφανηκε οταν εκλεισε ο βαρδαρης...

Vexilla

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
46
Πόντοι
0
Πριν 2,5 χρόνια που δούλευα στο hub 26, το τεράστιο συγκρότημα επί της 26ης Οκτωβρίου άκουγα τους manager που λέγανε ότι θα γίνουν υποδομές σε λίγα χρόνια για τα σπίτια σε χώρο από την πλευρά που είναι οι φυλακές τών Διαβατών σε εκείνη την περιοχή. Το σίγουρο είναι ότι θα φύγουν κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια γιατί έχουν πέσει πολλά λεφτά στην ανάπλαση, και τώρα θα ξεκινήσει η ανάπλαση στο Φιξ απέναντι από το hub 26.

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
291
Πόντοι
21
Πριν 2,5 χρόνια που δούλευα στο hub 26, το τεράστιο συγκρότημα επί της 26ης Οκτωβρίου άκουγα τους manager που λέγανε ότι θα γίνουν υποδομές σε λίγα χρόνια για τα σπίτια σε χώρο από την πλευρά που είναι οι φυλακές τών Διαβατών σε εκείνη την περιοχή. Το σίγουρο είναι ότι θα φύγουν κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια γιατί έχουν πέσει πολλά λεφτά στην ανάπλαση, και τώρα θα ξεκινήσει η ανάπλαση στο Φιξ απέναντι από το hub 26.
Εκει ναι μπορει να γινουν,αλλα για καλοχωρι το αποκλειω...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
683
Πόντοι
81
ποιο καλοχώρι ρε παιδιά,σκεφτήτε λίγο κι αυτους που έρχονται απο επαρχία,εκεί δίπλα στις φυλακές να μην έχουμε πολλούς αλλοδαπούς και γύφτους,πανε καλά??? μια χαρα ειναι στον μυλο!!!

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
147
Πόντοι
1
ποιο καλοχώρι ρε παιδιά,σκεφτήτε λίγο κι αυτους που έρχονται απο επαρχία,εκεί δίπλα στις φυλακές να μην έχουμε πολλούς αλλοδαπούς και γύφτους,πανε καλά??? μια χαρα ειναι στον μυλο!!!
Στο μύλο έχουν σηκωθεί πολλά κτίρια και έχει αναβαθμιστεί η περιοχή και ετοιμάζεται και άλλο ξενοδοχείο στο φιξ

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
683
Πόντοι
81
βλέπω στο google map τώρα,ακριβώς κάτω από τις φυλακές έχει μια τεράστια μη κατοικημένη έκταση,μάλλον εκεί μέσα θα τα πάνε αλλά οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων θα χρειαστεί να κάνουν νέες επενδύσεις,να χτιστούν κτήρια,θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη...δηλαδή ο δήμος αποφάσισε να τα πάει εκεί?? οι ιδιοκτήτες συμφωνούν με το project? πρέπει να πέσουν πολλά χιλιάδες ευρώ πάλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom