Ειναι εκειΠοτε; δεν ειναι στο προγραμμα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.330
- Πόντοι
- 10.295
Μόνο ερωτήσεις κάνεις παίχτη...οπότε δεν αράζω.Μια ερώτηση έκανα άραξε.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.198
- Πόντοι
- 37.965
Να ριξω και εγω ενα."Η Τσαρκα ειναι το οπιο του Μπουρδελιαρη"
~North people~
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης ξερει τι θα πει να περιμενει στο δωματιο και χαρει οταν ακουσει τα τακουνακια να ερχοντε προς την πορτα του.
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 486
Εγώ ευτυχώς 3 φορές τιμήσα την νταιζι ..
Πόσο ταυτίζομαι!! Ο ήχος αυτός των τακουνιών!! «Κυριάκος Παπαχρόνης 1982»Να ριξω και εγω ενα.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης ξερει τι θα πει να περιμενει στο δωματιο και χαρει οταν ακουσει τα τακουνακια να ερχοντε προς την πορτα του.
και κανει μαγικα....στον εξαφανιζει μεχρι λαρυγγαΕιναι εκει
PetitLovers
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μια ερώτηση, η Νεφέλη στην Ερημίτη είναι η ίδια Νεφέλη που δουλεύει και ως ανεξάρτητη;
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 822
- Πόντοι
- 361
Ναι. ΦολαΠαιδιά μια ερώτηση, η Νεφέλη στην Ερημίτη είναι η ίδια Νεφέλη που δουλεύει και ως ανεξάρτητη;
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 691
- Πόντοι
- 81
Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.330
- Πόντοι
- 10.295
Ποιες είναι αυτές οι ομάδες...για ένα φίλο ρωτάωΠήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.198
- Πόντοι
- 37.965
Εγω παντως ξερω εναν απο αυτους που πλεον γαμανε τζαμπα. ενας φιλος μου ειναι.Ποιες είναι αυτές οι ομάδες...για ένα φίλο ρωτάω
Agriniotis27
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομαδα. Ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι νεος στην ολη φαση, υπαρχει περιπτωση να παω σε μαγαζι και να κανω στην κοπελα golden shower?
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Το τζαμπα πεθανε αδερφε! και εξω λεφτα θελει να εχεις για να γαμησεις!Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Η βασικη διαφορα του σεξ επι πληρωμη και του δωρεαν σεξ ειναι οτι συνηθως το πληρωμενο σεξ κοστιζει λιγοτερο. ~North people~
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 822
- Πόντοι
- 361
Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Πως κολλησε το προβλημα (του λιγοστου κοσμου και λιγοτερης δουλειας) με το οτι γαμανε τσαμπα καποιοι? Και αυτο απο που προκυπτει? Και τι σχεση εχει με το προβλημα?
Και τι θες να πεις οτι για καποιο λογο υπαρχει κοσμος που παει μπουρδελα και γαμαει τσαμπα? Δηλαδη ατομο παει στο δωματιο με την Τσα αλλα δεν της δινει λεφτα για το κοριτσι? What??
Τοσες ιδιαιτερες μεταχειρισεις ειχα απο τα κοριτσια εκει, δεν ετυχε ποτε να γαμησω τσαμπα. Και αν δεν γαμησα τσαμπα εγω που λεν "εισαι ο 1ας στους 10 που ξεχωριζει" (λογο συμπεριφορας), οι "ΟΜΑΔΕΣ" ατομων (ακουσων ακουσων) πως σκατα το καταφεραν και τι διαφορετικο καναν απο εμενα?
Αντιφασκει πολυ η ιστορια αυτη. Ελπιζω να ειναι επειδη δεν καταλαβα εγω κατι.
Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.
Πως κολλησε το προβλημα (του λιγοστου κοσμου και λιγοτερης δουλειας) με το οτι γαμανε τσαμπα καποιοι? Και αυτο απο που προκυπτει? Και τι σχεση εχει με το προβλημα?
Και τι θες να πεις οτι για καποιο λογο υπαρχει κοσμος που παει μπουρδελα και γαμαει τσαμπα? Δηλαδη ατομο παει στο δωματιο με την Τσα αλλα δεν της δινει λεφτα για το κοριτσι? What??
Τοσες ιδιαιτερες μεταχειρισεις ειχα απο τα κοριτσια εκει, δεν ετυχε ποτε να γαμησω τσαμπα. Και αν δεν γαμησα τσαμπα εγω που λεν "εισαι ο 1ας στους 10 που ξεχωριζει" (λογο συμπεριφορας), οι "ΟΜΑΔΕΣ" ατομων (ακουσων ακουσων) πως σκατα το καταφεραν και τι διαφορετικο καναν απο εμενα?
Αντιφασκει πολυ η ιστορια αυτη. Ελπιζω να ειναι επειδη δεν καταλαβα εγω κατι.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 14.415
Μηπως ειναι επαγκελματικο τρικ στυλ...πυξ λαξ.???Φιλε, καλυτερα πανε σημερα..αυριο μπορει να αλλαξει γνωμη και να σταματησει.![]()
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 822
- Πόντοι
- 361
Παλι ειναι ακυρο. Εκτος αν εννοει οτι υπαρχει λογος που ξαφνικα οι περισσοτεροι αντρες αρχισαν να γαμανε εξω χωρις να χρειαζεται να πληρωσουν.Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..
Που και παλι δεν κολλαει με το θεμα των κοριτσιων στα στουντιο.
Καλησπέρα συναγωνιστές, ένα θέμα θέλω να θίξω. Πόσο εύκολο είναι να πάρεις τηλέφωνο από κοπέλα που δουλεύει σε σπιτάκι με σκοπό να την συναντήσεις έξω. Φυσικά με χρέωση αλλά σε άλλο χώρο; Το κάνουν το κορίτσια; Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί;
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 3.936
O αντρας τυπε αν δεν πληρωσει δε θα γαμησει ποτε ποιος σου πε οτι γαμανε τζαμπα αυτοι μποροι να δινουν και περισσοτερα απ οτι οι μπουρδελιαρηδεςΠήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Ξέρουμε κάτι για εδώ ?
kanesex.com
ΕΛΣΑ - 6978253981 - WhatsApp
Προσφέρω σεξ με πάθος και ένα στοματικό χωρίς προφυλακτικό με πολλά σάλια ! 6978253981 - μόνο με μηνύματα στο WhatsApp! Μόνο στον χώρο μου. Για λόγους ασφαλείας και εχεμύθειας του πελάτη δεν καλούμε ποτέ πίσω, αν δεν απαντάμε δοκιμάστε ξανά.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις