Ειναι εκειΠοτε; δεν ειναι στο προγραμμα;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειναι εκειΠοτε; δεν ειναι στο προγραμμα;
Μόνο ερωτήσεις κάνεις παίχτη...οπότε δεν αράζω.Μια ερώτηση έκανα άραξε.
Να ριξω και εγω ενα."Η Τσαρκα ειναι το οπιο του Μπουρδελιαρη"
~North people~
Εγώ ευτυχώς 3 φορές τιμήσα την νταιζι ..
Πόσο ταυτίζομαι!! Ο ήχος αυτός των τακουνιών!! «Κυριάκος Παπαχρόνης 1982»Να ριξω και εγω ενα.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης ξερει τι θα πει να περιμενει στο δωματιο και χαρει οταν ακουσει τα τακουνακια να ερχοντε προς την πορτα του.
και κανει μαγικα....στον εξαφανιζει μεχρι λαρυγγαΕιναι εκει
Ναι. ΦολαΠαιδιά μια ερώτηση, η Νεφέλη στην Ερημίτη είναι η ίδια Νεφέλη που δουλεύει και ως ανεξάρτητη;
Ποιες είναι αυτές οι ομάδες...για ένα φίλο ρωτάωΠήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Εγω παντως ξερω εναν απο αυτους που πλεον γαμανε τζαμπα. ενας φιλος μου ειναι.Ποιες είναι αυτές οι ομάδες...για ένα φίλο ρωτάω
Το τζαμπα πεθανε αδερφε! και εξω λεφτα θελει να εχεις για να γαμησεις!Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.
Πως κολλησε το προβλημα (του λιγοστου κοσμου και λιγοτερης δουλειας) με το οτι γαμανε τσαμπα καποιοι? Και αυτο απο που προκυπτει? Και τι σχεση εχει με το προβλημα?
Και τι θες να πεις οτι για καποιο λογο υπαρχει κοσμος που παει μπουρδελα και γαμαει τσαμπα? Δηλαδη ατομο παει στο δωματιο με την Τσα αλλα δεν της δινει λεφτα για το κοριτσι? What??
Τοσες ιδιαιτερες μεταχειρισεις ειχα απο τα κοριτσια εκει, δεν ετυχε ποτε να γαμησω τσαμπα. Και αν δεν γαμησα τσαμπα εγω που λεν "εισαι ο 1ας στους 10 που ξεχωριζει" (λογο συμπεριφορας), οι "ΟΜΑΔΕΣ" ατομων (ακουσων ακουσων) πως σκατα το καταφεραν και τι διαφορετικο καναν απο εμενα?
Αντιφασκει πολυ η ιστορια αυτη. Ελπιζω να ειναι επειδη δεν καταλαβα εγω κατι.
Μηπως ειναι επαγκελματικο τρικ στυλ...πυξ λαξ.???Φιλε, καλυτερα πανε σημερα..αυριο μπορει να αλλαξει γνωμη και να σταματησει.![]()
Παλι ειναι ακυρο. Εκτος αν εννοει οτι υπαρχει λογος που ξαφνικα οι περισσοτεροι αντρες αρχισαν να γαμανε εξω χωρις να χρειαζεται να πληρωσουν.Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..
O αντρας τυπε αν δεν πληρωσει δε θα γαμησει ποτε ποιος σου πε οτι γαμανε τζαμπα αυτοι μποροι να δινουν και περισσοτερα απ οτι οι μπουρδελιαρηδεςΠήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....