Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.198
Πόντοι
37.965
"Η Τσαρκα ειναι το οπιο του Μπουρδελιαρη"
~North people~
Να ριξω και εγω ενα.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης ξερει τι θα πει να περιμενει στο δωματιο και χαρει οταν ακουσει τα τακουνακια να ερχοντε προς την πορτα του.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.453
Πόντοι
486
Εγώ ευτυχώς 3 φορές τιμήσα την νταιζι ..

Να ριξω και εγω ενα.
Ο πραγματικος μπουρδελιαρης ξερει τι θα πει να περιμενει στο δωματιο και χαρει οταν ακουσει τα τακουνακια να ερχοντε προς την πορτα του.
Πόσο ταυτίζομαι!! Ο ήχος αυτός των τακουνιών!! «Κυριάκος Παπαχρόνης 1982»

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση, η Νεφέλη στην Ερημίτη είναι η ίδια Νεφέλη που δουλεύει και ως ανεξάρτητη;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
689
Πόντοι
81
Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.326
Πόντοι
10.295
Πήγα εχθές το απογευματάκι μια βολτιτσα αλλά ξενέρωσα με αυτά που είδα,τελικά μπήκα στη Μαρίζα που δουλευε στα ξυλινα,τιποτα το ιδιαιτερο,νορμάλ πραγματα,από τότε που τα μαγαζιά των αλυσίδων δε δουλεύουν έχει πέσει και η κίνηση,δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει?? ελπίζω στο μυλο να δημιουργηθούν νέα μαγαζιά για να έχουμε πληθώρα επιλογών σε γυναίκες....
Ποιες είναι αυτές οι ομάδες...για ένα φίλο ρωτάω

Agriniotis27

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομαδα. Ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι νεος στην ολη φαση, υπαρχει περιπτωση να παω σε μαγαζι και να κανω στην κοπελα golden shower?

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.742
Πόντοι
2.046
Το τζαμπα πεθανε αδερφε! και εξω λεφτα θελει να εχεις για να γαμησεις!

Η βασικη διαφορα του σεξ επι πληρωμη και του δωρεαν σεξ ειναι οτι συνηθως το πληρωμενο σεξ κοστιζει λιγοτερο. ~North people~

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
818
Πόντοι
361
Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.
Πως κολλησε το προβλημα (του λιγοστου κοσμου και λιγοτερης δουλειας) με το οτι γαμανε τσαμπα καποιοι? Και αυτο απο που προκυπτει? Και τι σχεση εχει με το προβλημα?

Και τι θες να πεις οτι για καποιο λογο υπαρχει κοσμος που παει μπουρδελα και γαμαει τσαμπα? Δηλαδη ατομο παει στο δωματιο με την Τσα αλλα δεν της δινει λεφτα για το κοριτσι? What??

Τοσες ιδιαιτερες μεταχειρισεις ειχα απο τα κοριτσια εκει, δεν ετυχε ποτε να γαμησω τσαμπα. Και αν δεν γαμησα τσαμπα εγω που λεν "εισαι ο 1ας στους 10 που ξεχωριζει" (λογο συμπεριφορας), οι "ΟΜΑΔΕΣ" ατομων (ακουσων ακουσων) πως σκατα το καταφεραν και τι διαφορετικο καναν απο εμενα?

Αντιφασκει πολυ η ιστορια αυτη. Ελπιζω να ειναι επειδη δεν καταλαβα εγω κατι.

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
297
Πόντοι
21
Φιλε αυτο το "δεν έχει κόσμο και δεν έχει κόσμο γιατί μέσα στην κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πάει ο ένας με την άλλην κτλπ πηδιούνται τζάμπα,ο άλλος γιατί μετά να πάει στα μπουρδέλα να πληρώσει??" δεν εβγαλε καθολου νοημα.
Πως κολλησε το προβλημα (του λιγοστου κοσμου και λιγοτερης δουλειας) με το οτι γαμανε τσαμπα καποιοι? Και αυτο απο που προκυπτει? Και τι σχεση εχει με το προβλημα?

Και τι θες να πεις οτι για καποιο λογο υπαρχει κοσμος που παει μπουρδελα και γαμαει τσαμπα? Δηλαδη ατομο παει στο δωματιο με την Τσα αλλα δεν της δινει λεφτα για το κοριτσι? What??

Τοσες ιδιαιτερες μεταχειρισεις ειχα απο τα κοριτσια εκει, δεν ετυχε ποτε να γαμησω τσαμπα. Και αν δεν γαμησα τσαμπα εγω που λεν "εισαι ο 1ας στους 10 που ξεχωριζει" (λογο συμπεριφορας), οι "ΟΜΑΔΕΣ" ατομων (ακουσων ακουσων) πως σκατα το καταφεραν και τι διαφορετικο καναν απο εμενα?

Αντιφασκει πολυ η ιστορια αυτη. Ελπιζω να ειναι επειδη δεν καταλαβα εγω κατι.
Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.355
Πόντοι
14.415

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
818
Πόντοι
361
Οτυπος μαλλον εννοει οτι γαμανε καποιες εκτος μπουρδελων και για αυτο δεν εχει κοσμο.....εγω παλι λεω οτι ειναι θεμα αφραγκιας οτι δεν εχει κοσμο και οτι πλεον δεν εχει επιλογες καλες..
Παλι ειναι ακυρο. Εκτος αν εννοει οτι υπαρχει λογος που ξαφνικα οι περισσοτεροι αντρες αρχισαν να γαμανε εξω χωρις να χρειαζεται να πληρωσουν.
Που και παλι δεν κολλαει με το θεμα των κοριτσιων στα στουντιο.

Vexilla

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ένα θέμα θέλω να θίξω. Πόσο εύκολο είναι να πάρεις τηλέφωνο από κοπέλα που δουλεύει σε σπιτάκι με σκοπό να την συναντήσεις έξω. Φυσικά με χρέωση αλλά σε άλλο χώρο; Το κάνουν το κορίτσια; Έχει κανείς κάποια εμπειρία να μοιραστεί;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.692
Πόντοι
3.936
O αντρας τυπε αν δεν πληρωσει δε θα γαμησει ποτε ποιος σου πε οτι γαμανε τζαμπα αυτοι μποροι να δινουν και περισσοτερα απ οτι οι μπουρδελιαρηδες

pierceskg

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
76
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι για εδώ ?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom