Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
905
Πόντοι
96
Γνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακά
απογευμα ειναι καθε μερα?

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Το paradise 1 και super paradise ειναι ανοιχτα ξερει κανεις? Γιατι στο site δεν εχει προγραμμα

gskipper

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2026
Κριτικές
3
Like
86
Πόντοι
0
Παίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρω
Η το κλασσικό την ξέρεις την κοπέλα...κάθε μέρα εδώ είσαι ...εεε σε ξέρω εσένα
Δε γαμιουνται ρε φίλε τσατσαδες και πουτανες. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Μη σκας και μην ασχολείσαι αν ανοίγουν η οχι
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, απλά με τη συγκεκριμένη μου κάνει εντύπωση που δεν εμφανίζεται καν. Φυσικά δεν σκάω και όπως λες υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
905
Πόντοι
96
Σε ποιο απτα δυο ειναι
Στη δεξια πορτα ;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Παίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρω
Η το κλασσικό την ξέρεις την κοπέλα...κάθε μέρα εδώ είσαι ...εεε σε ξέρω εσένα
Δε γαμιουνται ρε φίλε τσατσαδες και πουτανες. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Μη σκας και μην ασχολείσαι αν ανοίγουν η οχι
Δηλαδή είναι συχνό φαινόμενο αυτό.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πηγαίνω κατά -αραιά- διαστήματα από Λιλιάνα αλλά ποτέ δεν έφαγα πόρτα. Ναι, μου έχουν πει είναι δωμάτιο θα αργήσει πέρνα σε μισή ώρα ή μια ώρα, αλλά όποτε πήγα μετά έμπαινα κανονικά. Μου έχει τυχεί να πάω και να μπαίνει άλλος και να μου λέει η τσα2 προηγείται ο κυρίος γιατι του είχα πει να έρθει μετά από τάδε ώρα αλλά και το αντίθετο να μου λέει έλα σε μισή ωρά να πηγαίνω εγώ και να μου δίνει προτερααιότητα.

Βασικά, νομίζω η συγκεκριμένη τσα2 μαζί με αυτήν της Καρίνας είναι οι πιο σωστές σε όλα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Πηγαίνω κατά -αραιά- διαστήματα από Λιλιάνα αλλά ποτέ δεν έφαγα πόρτα. Ναι, μου έχουν πει είναι δωμάτιο θα αργήσει πέρνα σε μισή ώρα ή μια ώρα, αλλά όποτε πήγα μετά έμπαινα κανονικά. Μου έχει τυχεί να πάω και να μπαίνει άλλος και να μου λέει η τσα2 προηγείται ο κυρίος γιατι του είχα πει να έρθει μετά από τάδε ώρα αλλά και το αντίθετο να μου λέει έλα σε μισή ωρά να πηγαίνω εγώ και να μου δίνει προτερααιότητα.

Βασικά, νομίζω η συγκεκριμένη τσα2 μαζί με αυτήν της Καρίνας είναι οι πιο σωστές σε όλα.
Πορτα σε στουντιο της θεσσαλονικης ισοδυναμη με πορτα σε καφενειο!
Laugh Lol GIF by 1tv

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Ειναι τσατσαδες αγενεστατες,αποτομες και ειρωνικες και τσατσαδες πολυ ευγενικες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ειναι τσατσαδες αγενεστατες,αποτομες και ειρωνικες και τσατσαδες πολυ ευγενικες
Αν δεν βγαζουν λεφτα ειναι αγενεστατες κτλ. αν βγαζουν ειναι ευγενικες.
Παραδειγμα: Η τσατσα στο μπελα ντονα, μια ξανθια που οταν δουλευε με την Λαρα ηταν παρα πολυ ευγενικη και καλη. Τωρα αν πας ξινη, αποτομη και κρατιεται με το ζορι για να μην πει τα γνωστα που λενε πολλες οταν φευγεις.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Αν δεν βγαζουν λεφτα ειναι αγενεστατες κτλ. αν βγαζουν ειναι ευγενικες.ισ
Παραδειγμα: Η τσατσα στο μπελα ντονα, μια ξανθια που οταν δουλευε με την Λαρα ηταν παρα πολυ ευγενικη και καλη. Τωρα αν πας ξινη, αποτομη και κρατιεται με το ζορι για να μην πει τα γνωστα που λενε πολλες οταν φευγεις.
Πρέπει να γυρίσει η Λάρα για να ηρεμήσουν όλοι

Aias Telamwios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτη η Γκαμπριέλα στο inside που δηλώνει Κόστα Ρίκα φαίνεται πάρα πολύ καλή στις φωτό αλλά βλέπω δεν την έχει σχολιάσει κανείς. Τι φάση έχει πάει κανείς ;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
Δηλαδή είναι συχνό φαινόμενο αυτό.
Με συγκεκριμένες τσατσαδες. Όπως στα Λας Βέγκας. Έχει μια μαλακιισμενη αλβανίδα με κοντό μαλλί που σπάει μπάλες και γεμάτη μαγκιά. Σου μιλάει αλβανικά όταν μπαίνεις μέσα λες κ είμαστε όλοι απογόνου του Σαλί Μπερίσα. Γενικά οσο αναφορά την Λιλιάνα πόρτα δεν έχω φάει αλλά και δεν περνάω από εκεί γτ πολύ απλά την βαρέθηκα τόσα χρόνια έχω να περάσω μαζί της τουλάχιστον μία 4 έτια .Ούτε στο διπλανό πάω αφού έφυγε η καλύτερη κατά την άποψη μου από της δύο ή Τανια. Όχι η γριά μην μπερδευτη κάνεις

Τελευταία τροποποίηση:

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.679
Πόντοι
5.525
  • Χαχα