απογευμα ειναι καθε μερα?Γνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
World-Class C
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγώ που πέρασα προχθές από την περιοχη μόνο το 1 ήταν ανοικτόΤο paradise 1 και super paradise ειναι ανοιχτα ξερει κανεις? Γιατι στο site δεν εχει προγραμμα
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, απλά με τη συγκεκριμένη μου κάνει εντύπωση που δεν εμφανίζεται καν. Φυσικά δεν σκάω και όπως λες υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιέςΠαίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρω
Η το κλασσικό την ξέρεις την κοπέλα...κάθε μέρα εδώ είσαι ...εεε σε ξέρω εσένα
Δε γαμιουνται ρε φίλε τσατσαδες και πουτανες. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Μη σκας και μην ασχολείσαι αν ανοίγουν η οχι
Βραδινή βάρδια. Φαντάζομαι δεν θα δουλεύει όλες τις μέρεςαπογευμα ειναι καθε μερα?
Κυρά-Καντίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή είναι συχνό φαινόμενο αυτό.Παίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρω
Η το κλασσικό την ξέρεις την κοπέλα...κάθε μέρα εδώ είσαι ...εεε σε ξέρω εσένα
Δε γαμιουνται ρε φίλε τσατσαδες και πουτανες. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Μη σκας και μην ασχολείσαι αν ανοίγουν η οχι
Εγώ βραδινή την πέτυχα. Καθαρά βραδυ, δηλαδή όχι 7 ή 8 που παίζουν αλλαγές βάρδιας.Γύρισε σε πρωινή ή κάθεται από 12 με 12 μεσάνυχτα;
Πηγαίνω κατά -αραιά- διαστήματα από Λιλιάνα αλλά ποτέ δεν έφαγα πόρτα. Ναι, μου έχουν πει είναι δωμάτιο θα αργήσει πέρνα σε μισή ώρα ή μια ώρα, αλλά όποτε πήγα μετά έμπαινα κανονικά. Μου έχει τυχεί να πάω και να μπαίνει άλλος και να μου λέει η τσα2 προηγείται ο κυρίος γιατι του είχα πει να έρθει μετά από τάδε ώρα αλλά και το αντίθετο να μου λέει έλα σε μισή ωρά να πηγαίνω εγώ και να μου δίνει προτερααιότητα.
Βασικά, νομίζω η συγκεκριμένη τσα2 μαζί με αυτήν της Καρίνας είναι οι πιο σωστές σε όλα.
Βασικά, νομίζω η συγκεκριμένη τσα2 μαζί με αυτήν της Καρίνας είναι οι πιο σωστές σε όλα.
Αριστερή πόρταΣε ποιο απτα δυο ειναι
Στη δεξια πορτα ;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Πορτα σε στουντιο της θεσσαλονικης ισοδυναμη με πορτα σε καφενειο!Πηγαίνω κατά -αραιά- διαστήματα από Λιλιάνα αλλά ποτέ δεν έφαγα πόρτα. Ναι, μου έχουν πει είναι δωμάτιο θα αργήσει πέρνα σε μισή ώρα ή μια ώρα, αλλά όποτε πήγα μετά έμπαινα κανονικά. Μου έχει τυχεί να πάω και να μπαίνει άλλος και να μου λέει η τσα2 προηγείται ο κυρίος γιατι του είχα πει να έρθει μετά από τάδε ώρα αλλά και το αντίθετο να μου λέει έλα σε μισή ωρά να πηγαίνω εγώ και να μου δίνει προτερααιότητα.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
Ειναι τσατσαδες αγενεστατες,αποτομες και ειρωνικες και τσατσαδες πολυ ευγενικεςΒασικά, νομίζω η συγκεκριμένη τσα2 μαζί με αυτήν της Καρίνας είναι οι πιο σωστές σε όλα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Αν δεν βγαζουν λεφτα ειναι αγενεστατες κτλ. αν βγαζουν ειναι ευγενικες.Ειναι τσατσαδες αγενεστατες,αποτομες και ειρωνικες και τσατσαδες πολυ ευγενικες
Παραδειγμα: Η τσατσα στο μπελα ντονα, μια ξανθια που οταν δουλευε με την Λαρα ηταν παρα πολυ ευγενικη και καλη. Τωρα αν πας ξινη, αποτομη και κρατιεται με το ζορι για να μην πει τα γνωστα που λενε πολλες οταν φευγεις.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Πρέπει να γυρίσει η Λάρα για να ηρεμήσουν όλοιΑν δεν βγαζουν λεφτα ειναι αγενεστατες κτλ. αν βγαζουν ειναι ευγενικες.ισ
Παραδειγμα: Η τσατσα στο μπελα ντονα, μια ξανθια που οταν δουλευε με την Λαρα ηταν παρα πολυ ευγενικη και καλη. Τωρα αν πας ξινη, αποτομη και κρατιεται με το ζορι για να μην πει τα γνωστα που λενε πολλες οταν φευγεις.
Aias Telamwios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά αυτη η Γκαμπριέλα στο inside που δηλώνει Κόστα Ρίκα φαίνεται πάρα πολύ καλή στις φωτό αλλά βλέπω δεν την έχει σχολιάσει κανείς. Τι φάση έχει πάει κανείς ;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.926
- Πόντοι
- 1.056
Με συγκεκριμένες τσατσαδες. Όπως στα Λας Βέγκας. Έχει μια μαλακιισμενη αλβανίδα με κοντό μαλλί που σπάει μπάλες και γεμάτη μαγκιά. Σου μιλάει αλβανικά όταν μπαίνεις μέσα λες κ είμαστε όλοι απογόνου του Σαλί Μπερίσα. Γενικά οσο αναφορά την Λιλιάνα πόρτα δεν έχω φάει αλλά και δεν περνάω από εκεί γτ πολύ απλά την βαρέθηκα τόσα χρόνια έχω να περάσω μαζί της τουλάχιστον μία 4 έτια .Ούτε στο διπλανό πάω αφού έφυγε η καλύτερη κατά την άποψη μου από της δύο ή Τανια. Όχι η γριά μην μπερδευτη κάνειςΔηλαδή είναι συχνό φαινόμενο αυτό.
Τελευταία τροποποίηση:
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.679
- Πόντοι
- 5.525
δεν γυρναει η λαρα φιλος...ξεχαστε τηνΠρέπει να γυρίσει η Λάρα για να ηρεμήσουν όλοι
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Το πιο δυνατο ηρεμιστικο.Πρέπει να γυρίσει η Λάρα για να ηρεμήσουν όλοι
Μολις τελειωσουν τα φραγκα θα ερθει για μεροκαματο....Δεν νομιζω ο γκομενο-νταβας να την ταιζει για ολη της τη ζωηδεν γυρναει η λαρα φιλος...ξεχαστε την
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.679
- Πόντοι
- 5.525
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρειςΜολις τελειωσουν τα φραγκα θα ερθει για μεροκαματο....Δεν νομιζω ο γκομενο-νταβας να την ταιζει για ολη της τη ζωη
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις