giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 466
- Πόντοι
- 21
Όχι ρε η σαντρα παει μόνο με γαλαζοαίματους…Ξέρει κανείς αν η Σάντρα δέχετε πακια,βρομα κτλπ?
Όχι ρε η σαντρα παει μόνο με γαλαζοαίματους…Ξέρει κανείς αν η Σάντρα δέχετε πακια,βρομα κτλπ?
Λογικά μερικοί θα είναι... Τώρα ποιοι ..Συνάδελφοι γνωρίζετε αν αύριο Μ. Παρασκευή είναι ανοιχτοί οι οίκοι;
Για κατούρημα δεν ξέρω αλλά για τρελό squirting πάνε Ναταλία στο Godiva Νικηφόρου Ουρανού πρωινές ώρες! Κούγκαρ βέβαια στα 50 + αλλά τρελό πρόγραμμα!Παλικάρια είναι καμία που να έχει πρόγραμμα με κατούρημα ;;;

H Σαντρα ειναι γυφτα λες να διωχνει τους δικους της....κανονικα τους περνει ΟΛΟΥΣ.Ξέρει κανείς αν η Σάντρα δέχετε πακια,βρομα κτλπ?
Τι έγινε με τους γύφτους ρε μαν?Αναχωρω με το αμαξι απο πετρου ερημιτη...μετρια κινηση...οσοι δε τα πατε καλα με τους gypsy μη κατεβειτε σημερα γιατι εχει παρα πολλους...εγω ξαναπηρα τον κωλο της καρλας στο πετρου ερημιτη 2 και παω για μπανιο...θα γραψω στη συνεχεια οτι θυμαμαι
Ειχε πολλους.. ειδικα οταν μπηκα στη καρολινα περιμενε ολοι η παρεα να την παρει...και οχι μονο σε αυτη ..σε ολη την ερημιτη που γινεται πιο ευκολα πιατσα ειχει πολλους σε ολαΤι έγινε με τους γύφτους ρε μαν?
Η έλενα η πρασινοματα συνηθως πετρου ερημιτη 5α πρωινη ,η εβελινα νομιζω σταματησε,εχω καιρο να την δωΞέρει κανένας αν δουλεύουν Έλενα και Εβελίνα?
Ναι η βυζαρουΗ έλενα η πρασινοματα συνηθως πετρου ερημιτη 5α πρωινη ,η εβελινα νομιζω σταματησε,εχω καιρο να την δω
Μάλλον θα μπήκε κανένα επιδομαΕιχε πολλους.. ειδικα οταν μπηκα στη καρολινα περιμενε ολοι η παρεα να την παρει...και οχι μονο σε αυτη ..σε ολη την ερημιτη που γινεται πιο ευκολα πιατσα ειχει πολλους σε ολα
Όχι φίλε δεν ερχονται ξενοδοχείο. Θα σου πει " οπότε θέλεις εμένα θα με βρίσκεις εδω".Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ..όχι ότι σε δίνω άδικο.. αλλά υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο να ρθει ξενοδοχείο;
Αν μπουν τα filaraqia μου στους 2 ο 3ος τζαμπα;Είναι ικανοί να πηγαίνουν όλοι μαζί παρέα και να ζητάνε ειδική προσφορά
Στην πορνοκαριερα μου μεγαλο ονομα απο τα σπιτακια το γαμουσα στο μαγαζι μου κατω στο πατωμα. Ολα γινονται.Όχι φίλε δεν ερχονται ξενοδοχείο. Θα σου πει " οπότε θέλεις εμένα θα με βρίσκεις εδω".
Στην πορνοκαριερα μου και γω γαμουσα κάποτε την Μια την και καλά "μογγολεζα ετσι μου ειχε πει" στην Ανδρέου Γεωργίου που έκανε και πιάτσα στο φανάρι στην κατηφόρα μετά το mediamarkt και αν ήθελες την πήγαινες και σε ξενοδοχείο (εγώ αυτό δεν το έκανα αλλά θα μπορούσα). Τώρα στην συντριπτική πλειοψηφία η κοπέλα θα σου πει αυτό που εγραψα στο 1ο μου μυνημα. "Εγω δουλεύω εδώ οπότε θες εδώ θα με βρίσκεις. " Ας πάει ο φίλος να το ζητήσει αυτο και μετά ας κανει τον κοπο να έρθει να μας γράψει τι του είπε. Είμαι σίγουρος πως θα γράψει αυτό που είπα....Στην πορνοκαριερα μου μεγαλο ονομα απο τα σπιτακια το γαμουσα στο μαγαζι μου κατω στο πατωμα. Ολα γινονται.
Μας έσωσες Karaman καθώς ήμουν έτοιμος να πάω αφού οι φωτό στο ινκαλλ σε προδιαθέτουν όπως ανέφερες για τρελά γαμήσια με κοντοπούτανο πιτσιρίκι!Πηγα για Λαλυ, poison, αλλα δεν μπηκα, μαλλον ειναι αρωστη.?? κατι με το λαιμο της, και δεν κανει τσιμπουκια.... μην κολλησουμε καμια γριπη φοβηθηκα.!!!!!!
Μπηκα Φριξου 14β inside να δω το Λουσια, γαμευσιμο κοριτσακι, κοντο ομορφουλικο, και 2η κοπελα μεσα μαυρομαλα Ελιζα, ποιο ψιλη, μετριο προσωπο, πισω συστημα καλο με στοιχεια κυταριτηδας... Περασα με γενοσιμο Λουζιας, (fron paradise), 69 στα 70€.
Φολα κυριολεκτικη με Φ κεφαλαιο...
Αγγλικα μονο τα βασικα για συνενοηση, Λατινα δηλωνει και αυτη, δεν θυμαμαι που μου ειπε, ωραιο προσωπακι, γλυκο
νεανικο κορμακι, κοντουλα, με φυσικα βυζακια, σωματακι καραμελα.!!! 20ετιας λεει. ....και αν σου δινει την εντυπωση οτι θα μπει μεσα και θα σε τρελανει στο γαμισι, το κοριτσακι δεν το εχει καθολου με αυτο που κανει...με το που μπηκε ειπε οχι φιλια στα θεσπεσια φυσικα νεανικα βυζακια της, αλλα αφησε να τα χουφτωσω, οχι δαχτυλα στο πανεμοφο μουνακι της, φιλια δεν δινει πουθενα, προκαταρτικα ουτε για αστειο, κοιταζει να ξεκινησει την δουλεια, πιπα μετρια μου τον καθαρισε με 2 μωρομαντηλα, καθαρησε και το μουνι της για να το γλυψω.!!!!!!!! για τα ματια μου.??? δεν εκανε μπανιο.??? παντως δεν ειχε περιεργες οσμες, εδειχνε καπου καπου να της αρεσει αλλα εως εκει, κοιτουσε να αποφυγει το γαμισι.?? αυτη την εντυπωση μου εδωσε αφου ξαπλωσε και δεν εκανε κινηση να βαλει καποτα παρα μονο να την χαιδευω και να την πασπατευω....αφου περασε καποτα, εδωσε οδηγιες οτι το μουνι της ειναι στενο, και οτι θελει χαλαρα... αλλο τιποτα.???Ολο εβαζε ορια.... οπως και εβαλε 2 κιλα κρεμα, ακομα μυριζω την κρεμα πανω μου.!!! ποτισε στα ρουθουνια μου.!!! ...το μουνι της ομως δεν το βρηκα στενο, μια χαρα τον εβαλα, αλλα πονουσε αφανταστα και δεν με αφηνε να μπενω ολος μεσα, την εχουν ξεπατωσει το μουνι μαλλον αυτες τις μερες, σαν απειρη που ειναι τοση πουτσα θα της επεσε βουνο.!!! ....την λυπομουν να την γαμαω και να βλεπω τις εκφρασεις της, και τις ντεκαυλε φωνες της, οποτε προτεινα να την χυσω στα κωλομερια της, μιας και το γυρισαμε στα 4αρα, απο πανω που να της προτεινω.... φυσικα....αρνηθηκε.!!!
....τον επαιξα με καποτα και τελειωσα τριβοντας το στο μουνι της....απογοητευση..... τελειως το μικρο....καδο το 70ευρο....