Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Παλικάρια είναι καμία που να έχει πρόγραμμα με κατούρημα ;;;
Για κατούρημα δεν ξέρω αλλά για τρελό squirting πάνε Ναταλία στο Godiva Νικηφόρου Ουρανού πρωινές ώρες! Κούγκαρ βέβαια στα 50 + αλλά τρελό πρόγραμμα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Πηγα για Λαλυ, poison, αλλα δεν μπηκα, μαλλον ειναι αρωστη.?? κατι με το λαιμο της, και δεν κανει τσιμπουκια.... μην κολλησουμε καμια γριπη φοβηθηκα.!!!!!! :2funny:

Μπηκα Φριξου 14β inside να δω το Λουσια, γαμευσιμο κοριτσακι, κοντο ομορφουλικο, και 2η κοπελα μεσα μαυρομαλα Ελιζα, ποιο ψιλη, μετριο προσωπο, πισω συστημα καλο με στοιχεια κυταριτηδας... Περασα με γενοσιμο Λουζιας, (fron paradise), 69 στα 70€.
Φολα κυριολεκτικη με Φ κεφαλαιο...
Αγγλικα μονο τα βασικα για συνενοηση, Λατινα δηλωνει και αυτη, δεν θυμαμαι που μου ειπε, ωραιο προσωπακι, γλυκο
νεανικο κορμακι, κοντουλα, με φυσικα βυζακια, σωματακι καραμελα.!!! 20ετιας λεει. ....και αν σου δινει την εντυπωση οτι θα μπει μεσα και θα σε τρελανει στο γαμισι, το κοριτσακι δεν το εχει καθολου με αυτο που κανει...με το που μπηκε ειπε οχι φιλια στα θεσπεσια φυσικα νεανικα βυζακια της, αλλα αφησε να τα χουφτωσω, οχι δαχτυλα στο πανεμοφο μουνακι της, φιλια δεν δινει πουθενα, προκαταρτικα ουτε για αστειο, κοιταζει να ξεκινησει την δουλεια, πιπα μετρια μου τον καθαρισε με 2 μωρομαντηλα, καθαρησε και το μουνι της για να το γλυψω.!!!!!!!! για τα ματια μου.??? δεν εκανε μπανιο.??? παντως δεν ειχε περιεργες οσμες, εδειχνε καπου καπου να της αρεσει αλλα εως εκει, κοιτουσε να αποφυγει το γαμισι.?? αυτη την εντυπωση μου εδωσε αφου ξαπλωσε και δεν εκανε κινηση να βαλει καποτα παρα μονο να την χαιδευω και να την πασπατευω....αφου περασε καποτα, εδωσε οδηγιες οτι το μουνι της ειναι στενο, και οτι θελει χαλαρα... αλλο τιποτα.??? :think: Ολο εβαζε ορια.... οπως και εβαλε 2 κιλα κρεμα, ακομα μυριζω την κρεμα πανω μου.!!! ποτισε στα ρουθουνια μου.!!! ...το μουνι της ομως δεν το βρηκα στενο, μια χαρα τον εβαλα, αλλα πονουσε αφανταστα και δεν με αφηνε να μπενω ολος μεσα, την εχουν ξεπατωσει το μουνι μαλλον αυτες τις μερες, σαν απειρη που ειναι τοση πουτσα θα της επεσε βουνο.!!! ....την λυπομουν να την γαμαω και να βλεπω τις εκφρασεις της, και τις ντεκαυλε φωνες της, οποτε προτεινα να την χυσω στα κωλομερια της, μιας και το γυρισαμε στα 4αρα, απο πανω που να της προτεινω.... φυσικα....αρνηθηκε.!!! ....τον επαιξα με καποτα και τελειωσα τριβοντας το στο μουνι της....απογοητευση..... τελειως το μικρο....καδο το 70ευρο....

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Αναχωρω με το αμαξι απο πετρου ερημιτη...μετρια κινηση...οσοι δε τα πατε καλα με τους gypsy μη κατεβειτε σημερα γιατι εχει παρα πολλους...εγω ξαναπηρα τον κωλο της καρλας στο πετρου ερημιτη 2 και παω για μπανιο...θα γραψω στη συνεχεια οτι θυμαμαι

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Ξέρει κανείς αν η Σάντρα δέχετε πακια,βρομα κτλπ?
H Σαντρα ειναι γυφτα λες να διωχνει τους δικους της....κανονικα τους περνει ΟΛΟΥΣ.
Σε ολα τα μπουρδελα που ειναι στην ερημιτη δεχονται πακια,λαθρο,γυφτους κτλ Με τις σαυρες που εχουν σε λιγο μονο αυτοι θα γαμανε στα μπουρδελα

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Αναχωρω με το αμαξι απο πετρου ερημιτη...μετρια κινηση...οσοι δε τα πατε καλα με τους gypsy μη κατεβειτε σημερα γιατι εχει παρα πολλους...εγω ξαναπηρα τον κωλο της καρλας στο πετρου ερημιτη 2 και παω για μπανιο...θα γραψω στη συνεχεια οτι θυμαμαι
Τι έγινε με τους γύφτους ρε μαν?

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Ξέρει κανένας αν δουλεύουν Έλενα και Εβελίνα?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Τι έγινε με τους γύφτους ρε μαν?
Ειχε πολλους.. ειδικα οταν μπηκα στη καρολινα περιμενε ολοι η παρεα να την παρει...και οχι μονο σε αυτη ..σε ολη την ερημιτη που γινεται πιο ευκολα πιατσα ειχει πολλους σε ολα

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Ειχε πολλους.. ειδικα οταν μπηκα στη καρολινα περιμενε ολοι η παρεα να την παρει...και οχι μονο σε αυτη ..σε ολη την ερημιτη που γινεται πιο ευκολα πιατσα ειχει πολλους σε ολα
Μάλλον θα μπήκε κανένα επιδομα

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Είναι ικανοί να πηγαίνουν όλοι μαζί παρέα και να ζητάνε ειδική προσφορά

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ..όχι ότι σε δίνω άδικο.. αλλά υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο να ρθει ξενοδοχείο;
Όχι φίλε δεν ερχονται ξενοδοχείο. Θα σου πει " οπότε θέλεις εμένα θα με βρίσκεις εδω".

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Όχι φίλε δεν ερχονται ξενοδοχείο. Θα σου πει " οπότε θέλεις εμένα θα με βρίσκεις εδω".
Στην πορνοκαριερα μου μεγαλο ονομα απο τα σπιτακια το γαμουσα στο μαγαζι μου κατω στο πατωμα. Ολα γινονται.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Στην πορνοκαριερα μου μεγαλο ονομα απο τα σπιτακια το γαμουσα στο μαγαζι μου κατω στο πατωμα. Ολα γινονται.
Στην πορνοκαριερα μου και γω γαμουσα κάποτε την Μια την και καλά "μογγολεζα ετσι μου ειχε πει" στην Ανδρέου Γεωργίου που έκανε και πιάτσα στο φανάρι στην κατηφόρα μετά το mediamarkt και αν ήθελες την πήγαινες και σε ξενοδοχείο (εγώ αυτό δεν το έκανα αλλά θα μπορούσα). Τώρα στην συντριπτική πλειοψηφία η κοπέλα θα σου πει αυτό που εγραψα στο 1ο μου μυνημα. "Εγω δουλεύω εδώ οπότε θες εδώ θα με βρίσκεις. " Ας πάει ο φίλος να το ζητήσει αυτο και μετά ας κανει τον κοπο να έρθει να μας γράψει τι του είπε. Είμαι σίγουρος πως θα γράψει αυτό που είπα....

hahahouha

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καμία πρόσφατη ενημέρωση επι του θέματος ; Να τσουγκρίσουμε αυγά μέρες που είναι τώρα

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Πηγα για Λαλυ, poison, αλλα δεν μπηκα, μαλλον ειναι αρωστη.?? κατι με το λαιμο της, και δεν κανει τσιμπουκια.... μην κολλησουμε καμια γριπη φοβηθηκα.!!!!!! :2funny:

Μπηκα Φριξου 14β inside να δω το Λουσια, γαμευσιμο κοριτσακι, κοντο ομορφουλικο, και 2η κοπελα μεσα μαυρομαλα Ελιζα, ποιο ψιλη, μετριο προσωπο, πισω συστημα καλο με στοιχεια κυταριτηδας... Περασα με γενοσιμο Λουζιας, (fron paradise), 69 στα 70€.
Φολα κυριολεκτικη με Φ κεφαλαιο...
Αγγλικα μονο τα βασικα για συνενοηση, Λατινα δηλωνει και αυτη, δεν θυμαμαι που μου ειπε, ωραιο προσωπακι, γλυκο
νεανικο κορμακι, κοντουλα, με φυσικα βυζακια, σωματακι καραμελα.!!! 20ετιας λεει. ....και αν σου δινει την εντυπωση οτι θα μπει μεσα και θα σε τρελανει στο γαμισι, το κοριτσακι δεν το εχει καθολου με αυτο που κανει...με το που μπηκε ειπε οχι φιλια στα θεσπεσια φυσικα νεανικα βυζακια της, αλλα αφησε να τα χουφτωσω, οχι δαχτυλα στο πανεμοφο μουνακι της, φιλια δεν δινει πουθενα, προκαταρτικα ουτε για αστειο, κοιταζει να ξεκινησει την δουλεια, πιπα μετρια μου τον καθαρισε με 2 μωρομαντηλα, καθαρησε και το μουνι της για να το γλυψω.!!!!!!!! για τα ματια μου.??? δεν εκανε μπανιο.??? παντως δεν ειχε περιεργες οσμες, εδειχνε καπου καπου να της αρεσει αλλα εως εκει, κοιτουσε να αποφυγει το γαμισι.?? αυτη την εντυπωση μου εδωσε αφου ξαπλωσε και δεν εκανε κινηση να βαλει καποτα παρα μονο να την χαιδευω και να την πασπατευω....αφου περασε καποτα, εδωσε οδηγιες οτι το μουνι της ειναι στενο, και οτι θελει χαλαρα... αλλο τιποτα.??? :think: Ολο εβαζε ορια.... οπως και εβαλε 2 κιλα κρεμα, ακομα μυριζω την κρεμα πανω μου.!!! ποτισε στα ρουθουνια μου.!!! ...το μουνι της ομως δεν το βρηκα στενο, μια χαρα τον εβαλα, αλλα πονουσε αφανταστα και δεν με αφηνε να μπενω ολος μεσα, την εχουν ξεπατωσει το μουνι μαλλον αυτες τις μερες, σαν απειρη που ειναι τοση πουτσα θα της επεσε βουνο.!!! ....την λυπομουν να την γαμαω και να βλεπω τις εκφρασεις της, και τις ντεκαυλε φωνες της, οποτε προτεινα να την χυσω στα κωλομερια της, μιας και το γυρισαμε στα 4αρα, απο πανω που να της προτεινω.... φυσικα....αρνηθηκε.!!!
Μας έσωσες Karaman καθώς ήμουν έτοιμος να πάω αφού οι φωτό στο ινκαλλ σε προδιαθέτουν όπως ανέφερες για τρελά γαμήσια με κοντοπούτανο πιτσιρίκι!
....τον επαιξα με καποτα και τελειωσα τριβοντας το στο μουνι της....απογοητευση..... τελειως το μικρο....καδο το 70ευρο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom