Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
τι εγινε,υπαρχει μαυρο μουνακι;

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Παω πριν λιγες μερες για την Σαντρα κρατωντας 30 ευρω στο χερι.Κανω τον ανηξερο,φτανω μεχρι το δωματιο και μου λεει η κυρια Λορα πως τωρα ειναι 40.Ευχαριστω,μεταβολη και δρομο

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
έχω ανεβάσει κάτι κριτικές αλλά μια δεν ανεβαίνει παρόλο που την ανέβασα 2 φορές τι να κάνω?

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασμα από την βραδινή βραδιά με απορία να δω τι παίζει λίγο πολύ.Η κατάσταση στα περισσότερα σπιτάκια τραγική με αρκετούς γύφτους και παραβατικές φυσιογνωμίες να πηγαινοέρχονται πράγμα που με χαλάει αφάνταστα.Πέρασα μια βόλτα από το Καρινόσπιτο η Τσατσά κλασικά τα ίδια και τα ίδια πόσα χρόνια περί του πώς καταπίνει την πουτσα η Καρίνα και ότι ότι υπηρεσίες ζητήσεις θα τις πάρεις και με το παραπάνω.Σκάει μύτη η Καρίνα…ομολογώ ότι δεν την αναγνώρισα.Υπερβολικά αδυνατισμένη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια που την θυμάμαι,βυζι οχι κάτι το ιδιαίτερο και πίσω κίνηση φλατ.Μετά μια βόλτα από Λας Βεγκας που είδα την Ιζαμπέλα η οποία εμφανισιακά δεν είναι κακή αλλά μια φορά που την πήρα στις υπηρεσίες της ήταν ανύπαρκτη οπότε δεν το τόλμησα.Τελευταίο σπιτάκι είπα να πάω μια βόλτα στην Έλενα-Ραίσαα που είχ- καιρό να την δω και όντως έμεινα έκπληκτος με την αλλαγή στην εμφάνιση της.Έχει όντως πάρει κάποια κιλά τα οποία μπήκανε σε κωλαράκι,μπούτια και λίγο μάγουλα χωρίς να με χαλάει προσωπικά.Γενικά πολύ ευδιάθετη και ομιλητική με παρακαλουσε να περάσω μαζί της και ότι θα περάσω καλά και άλλα τέτοια…Φαίνεται έχει πέσει πείνα και βαράνε μύγες οπότε είπε να αλλάξει τακτική.Τεσπά είπα να περάσω να δω τι ψάρια πιάνει και ούτε απογοητεύθηκα αλλά ούτε έβγαλα και τρελά γούστα.Στα θετικά η πίπα της είναι αρκετά καλή και δουλεμένη,ξέρει να τσικπουκώνει καλά και άμα θέλει σε τελειώνει για πλάκα αν δεν έχεις να χύσεις καιρό…από κει και πέρα δεν κάνει deep mouth fuck(λέει δεν της αρέσει και την πνίγει),χουφτώματα σε βυζια και κωλο δέχεται,και στο 69 δείχνει να γουστάρει γλυφομουνι.Στο γαμησι πάνω δείχνει να μην αντέχει σε δυνατό τέμπο ιδίως σε μεγάλες ψωλές(όπως η δική μου)έκανε κάτι σπαστικά ότι πονούσε και μου είπε κάνα 2 φορές πιο σιγά γιατί με πονάς αλλά οκ δεν θα το σχολιάσω γιατί όντως έχω αρκετά μεγάλο πέος οπότε την καταλαβαίνω.Σε γενικές γραμμές ένα πρόγραμμα των 40 ευρώ είναι καλά για να περάσεις μαζί της αλλά μην περιμένετε καταστάσεις brazzers και ξεφτιλίκια τέτοια σενάρια μαζί της δεν παίζουν.Για ένα απλό πρόγραμμα είναι τίμια επιλογή αλλά μέχρι εκεί για εμένα.

OnomaName

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
139
Πόντοι
0
Χθεσινό βραδινό πέρασμα μου βγαλε τα σωθηκα νιώθεις ότι κινδυνεύει η ζωή σου από τον τρόπο που ρουφάει μακάρι να υπήρχαν περισσότερες επιλογές στην θεσσα ειναι για χρονια στην κορυφή για μενα η τύπισσα αξιζει και με το παραπάνω καρινα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Χθεσινό βραδινό πέρασμα μου βγαλε τα σωθηκα νιώθεις ότι κινδυνεύει η ζωή σου από τον τρόπο που ρουφάει μακάρι να υπήρχαν περισσότερες επιλογές στην θεσσα ειναι για χρονια στην κορυφή για μενα η τύπισσα αξιζει και με το παραπάνω καρινα
Για ποια λες φιλε??

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Εγώ ξέρω ότι η Νταίζη ιδιωτεύει πλέον και μάλιστα είχε ανάρτηση στο Κανεσεξ. Μίλησα και μαζί της πριν καμιά βδομάδα και κάνει συναντήσεις στην Μοναστηρίου στο Rex. Αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να δουλεύει και στο Incognito. Αν ξέρει κανείς ας πει. Ένα θέμα που είχε με άσχημη μυρωδιά κάτω στην περιοχή της έχει λυθεί; Είχα ξενερώσει όταν μου είχε συμβεί και δεν ξαναπήγα έκτοτε αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να ξαναπάω γιατί κάνει προγραμματάρα. Έχω πάει τρεις φορές συνολικά μαζί της και την μια φορά ήταν απίστευτη η μπόχα αλλά αξίζει μια ευκαιρία πιστεύω ακόμα.
πως επικοινωνουμε μαζί της

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Παω πριν λιγες μερες για την Σαντρα κρατωντας 30 ευρω στο χερι.Κανω τον ανηξερο,φτανω μεχρι το δωματιο και μου λεει η κυρια Λορα πως τωρα ειναι 40.Ευχαριστω,μεταβολη και δρομο
το γάνιασες το κορίτσι............

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
έχω ανεβάσει κάτι κριτικές αλλά μια δεν ανεβαίνει παρόλο που την ανέβασα 2 φορές τι να κάνω?
στους όρους των κριτικών γράφει ότι δεν μπορεί να δεχθει το σύστημα δύο κριτικές συνεχόμενες για την ίδια κοπελα απ τον ίδιο πελατη............ αν υπαρξει και καποιος άλλος ενδιαμεσα μαλλον θα ανεβει

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
η κατάσταση όπως είναι τώρα χωρίς τα υπόλοιπα μαγαζιά της αλυσίδας ειναι τραγική,αντί να αυξάνονται τα μαγαζια μειώνονται και αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνονται και οι επιλογές μας,θέλουμε περισσότερα μαγαζιά με περισσότερα κορίτσια,τελευταια φορά που πήγα πριν δύο εβδομάδες η απόλυτη ξενέρα,ήταν ανοιχτά λίγα και τα κορίτσια σχεδόν ίδιες και ίδιες,τα μπουρδέλα όπως γράφω είναι τρόπος ζωής,εμείς δεν τα κόβουμε για κανένα λόγο ακόμη κι αν μια μέρα παντρευτώ θα πηγαίνω μια στις τόσες να γαμάω,προς όλους τους μπουρδελάκιδες υπομονή πιστεύω οτί έρχονται καλύτερες μέρες για μας!!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
η κατάσταση όπως είναι τώρα χωρίς τα υπόλοιπα μαγαζιά της αλυσίδας ειναι τραγική,αντί να αυξάνονται τα μαγαζια μειώνονται και αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνονται και οι επιλογές μας,θέλουμε περισσότερα μαγαζιά με περισσότερα κορίτσια,τελευταια φορά που πήγα πριν δύο εβδομάδες η απόλυτη ξενέρα,ήταν ανοιχτά λίγα και τα κορίτσια σχεδόν ίδιες και ίδιες,τα μπουρδέλα όπως γράφω είναι τρόπος ζωής,εμείς δεν τα κόβουμε για κανένα λόγο ακόμη κι αν μια μέρα παντρευτώ θα πηγαίνω μια στις τόσες να γαμάω,προς όλους τους μπουρδελάκιδες υπομονή πιστεύω οτί έρχονται καλύτερες μέρες για μας!!!
Καμια μερα να μην παντρευτεις, ειδικα αμα σκεφτεσαι ετσι.
Τα υπολοιπα σωστα που γραφεις, δεν υπαρχουν κοπελες.. κλεινουν τα μαγαζια, λογικο.
Μονο διαφωνω στο ερχονται καλυτερες μερες, εγω θα πω καθε περυσι και καλυτερα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.811
Πόντοι
7.195
Βραδινή τσάρκα μετά από καιρό
Παρανταις είδα αυτό τον καιρό
Σανέλ , ομορφούλα αρκετά μπαμπατσικια και χαλαρή,αν και δεν φαινόταν καλά ο πάτος της.Φορουσε ένα συνολικό με φουστιτσα που μάζευε την κωλάρα της.
Το ύφος της ήταν "Χάρη σας κάνω "Δεν είχε και πελάτες μέσα οπότε θεωρώ πως πρέπει να είναι φόλα.....
Κολομβία μεριά η κοπέλα, είδα Γκαμπι και Ανχελινα σε επίσης βραδινή τσάρκα στα μαγαζιά της αλυσίδας.Ειδα και την Λουσια η οποία πρέπει να έχει πάρει όλα τα λεφτά με αυτές τις κριτικές τελευταία,γιατί όλο έχει προγράμματα......
Πάμε παρακάτω.
Ινσαιντ Κολομβιανή μαύρη κοπέλα με πολύ όμορφο πρόσωπο και φοβερό πίσω σύστημα, στο όνομα Λάλυ.
Δεν ξέρω η τσατσά παινεύε την Πραμάτεια της
Φρίξου Σεξ εντ δε Σίτυ δύο κοπέλες μια Ανχελινα με πολύ πολύ μεγάλη περιφέρεια και μια άλλη της οποίας το όνομα μου διαφεύγει. Με Τσάτσο ένα αλάνι..
Απέναντι στο Μπλε ή Σάντρα από Βουλγαρία,ωραία μου φάνηκε και μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά.....
Στο μαγαζί στη Φρίξου 12 το παλιό της αλυσίδας που έχει κλείσει πλέον και μάλλον δεν θα ανοίξει από όσο λέγεται στην πιάτσα ήταν μια άσπρη κοπέλα που προσωπικά δεν μου έκανε καμία εντύπωση...
Φρίξου στην γωνία απέναντι από το σεξ εντ δε Σίτυ μια κοπέλα λεπτουλα με γυαλακια,ακωλη,αβυζη, απλά δεν...
Ανδρέου Γεωργίου στο ειρηνοσπιτο η Ρεβέκκα,και στην γωνία πριν Ανδρέου Γεωργίου με Μινώταυρου είχε μια κοπέλα που βγήκε με παντόφλες,αβαφη....ατιμελητη...
Μινώταυρου με Ανδρέου Γεωργίου από την πλευρά του Βενους είχε δύο κοπέλες μια Αλίσα κοκκινομαλα σαρανταπενταρα χυμωδη πολλά υποσχόμενη και μια ακόμα μελαχρινή χαμογελαστή κοπέλα....
Μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις.
Βένους η Λίντα Ισπανίδα κοπέλα,μακράν από τις καλύτερες παρουσίες σε κωλο και σωματακι.....και μέσα ήταν πολύ καλή όσο τη θυμάμαι.
Μινώταυρου στο ξύλινο είχε δύο κοπέλες μια μελαχρινή σαν την Ποκαχόντας λεπτή 22-25με καλο πρόσωπο αλλά αρκετά λεπτή και μια κοκκινομαλα λεπτή 45-50αγρια μου θύμισε μια παλιά πολύ παλιά παρουσία ...προσωπικά δεν.
Περού ερημίτη μπαίνοντας από το χωματόδρομο αριστερά στο πρώτο η Ελένα ήΡαισα με πολύ ωραία παρουσία,ίσως από τις καλύτερες,καλό τσιμπούκι αλλά στο γαμησι μέτρια πράγματα.....
Το επόμενο μαγαζί είχε την Νεφέλη,μεθεπόμενο μια Ισπανίδα κοραλ άσπρη σαν το γάλα με χοντρό αφράτο τροφαντο πίσω σύστημα.....αλλά προσωπικά δεν με γέμισε η παρουσία της,πιο δίπλα δεν άνοιξαν και στο σπίτι που δουλεύει η Ελένα το πρωί ήταν μια λεπτή ομορφούλα Καρολίνα.....προσωπικά δεν με έπεισε και μυριζομαι αποτυχία....
Απέναντι σε εκείνο που είναι η Σάντρα το πρωί ήταν μια ξανθιά Νικόλ....ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν παρουσία,δίπλα στο σπίτι εκείνου δούλευε η Ρουμάνα που έμοιαζε την Δέσποινα Βανδή ήταν μια ομορφούλα λεπτή κοπέλα της οποίας επίσης το όνομα ξέχασα....Καλή σαν παρουσία,πιο δίπλα ξέχασα πως την λέγανε την κοπέλα....στα υπόλοιπα στα πόστα τους η Καρίνα στο καρινοσπιτο....

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Πολύ μουφα το κάνεις να ακούγεται η κατάσταση! Αυτό μ βγάζει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Laly που πέρασα στο ινσαιντ ηταν πολυ καλη και ωραιο σωμα θα γίνει κριτικη
Περιμενω κριτικη για αυτο το...''ιντσαγκραμικο'' γκομενακι.!!! Το ειδα με ενθουσιασε θα ελεγα, αλλα ηθελα σημερα ξανα Λουσια παρανταιζ....καλα ρε χυστες...σημερα ολοι την κλεινατε (Λουσια) προγραμμα μιας ωρας.???
Με γαμισατε μεχρι να....πηδηξω ο φτωχος.!!! ΛΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.!!!!

cole sprouse GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom