Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Το φιλτρο στο ινστα παει συννεφο δηλαδη.Σε λίγους μήνες θα γίνει 38.
Ανασφαλειες...
Το φιλτρο στο ινστα παει συννεφο δηλαδη.Σε λίγους μήνες θα γίνει 38.
FBΤο φιλτρο στο ινστα παει συννεφο δηλαδη.
Ανασφαλειες...
Ε??αρχικα προσεχε το πως μιλας, δευτερον διαβασε πιο προσεχτικα τι λεει ο συναδελφος. Δεν μιλησε για σωστο και λαθος, ειπε να επιστρεφει τα λεφτα οταν δεν μπορει ακομα και ολο το ποσο και να σταματαει το ραντεβου, οχι σε φαση "α δεν μπορω πρωκτικο, θα σου δωσω πισω τα μισα". Οσο για αυτες που θελουν να κανουν πρωκτικο ξερουν μια χαρα το πως να "ανοιξουν", ξερουν οτι δεν υπαρχει πουτσα σε σχημα στυλο. Επισης πλακα εχεις που μιλας για Ριτα τη στιγμη που λες οτι δεν εχεις παει. Σε πληροφορω ουτε τα καταπινει ολα, ουτε 55+ ειναι
Ινστα χειροτερα
για αλλη Έλενα μιλάτε.....Αυτή που λές εσυ δεν ξέρω καν αν δουλέυει ,ή Ελενα η πρασινομάτα είναι άλλη δεν εχει καμία σχέση με το προφιλ που αναφέρειςΤο φιλτρο στο ινστα παει συννεφο δηλαδη.
Ανασφαλειες...
Ευχαριστω πολυ φιλε, περασα χθες και την ειδα αλλα εμπαινε σε μεγαλο προγραμμα και εφυγα. Απο εμφανιση ειναι καλη παντωε σιγουρα. Θα επισκεφθω συντομα και θα γραψω ενημερωσηΔυο φορες τη πηρα φιλε..καλη ειναι μεσα σε αποδοση...βεβαια ισχυει το οτι οσο πιο νωρις πας τοσο πιο καλη αποδοση θα εχει σε σχρση αν πας 05.30 στο σχολασμα
Έχει μία samira 20 χρόνον μελαχρινή κοντούλα σπαστά σγουρά Μάλια Φρίξου 17 δίπλα στο igognito μαζί με Βίκυ και μια μελαχρινή λεπτή τσιγγανο ρουμανα ξεκινάνε με απλό 30Καμία γεματουτσικη εμφάνιση έχουμε ;
Άμα είχαμε μπουρδελα θεσσαλονικη θα ηταν 10-20 οπως αθηναΣορρυ αλλα παλι ακυρες μαλακιες λες.
Δεν υπαρχει "σωστο" πρωκτικο.
Αυτες που το κανουν μπορει να εχουν διαφορους περιορισμους οπως μεγεθος, ενταση κλπ. Η Μπιανκα ειναι 26 χρονων μιση σταλια ανθρωπος, ζοριστηκε και απτις 2 εισοδους της οταν πηγα πιο δυνατα. Η Ριτα (δεν εχω παει) τα καταπινει ολα με τον κωλο της, ειναι 55-φευγα χρονων και της εχει γινει σαμπρελα.
ΕΣΕΙΣ σεβαστητε τα λεφτα σας και μαθετε να λειτουργειτε με τον ανθρωπο που εχετς μπροστα σας. Δε μπορεις να πας μεσα , και επειδη πληρωσες , να την ξεχειλωσεις. Προφανως και θα θυμωσει η γκομενα. Ειδες εσυ οτι η ταδε εφαγε 2 μαυρες ψωλες απο κωλο σε τσοντα και εχεις συμπερανει το "σωστο" πρωκτικο.
Εχω παει 6-7 φορες. Στο πρωτο πρωκτικο μου το ειπε ευγενικα και ωραια οπως το λες "δεν ξερω αν θα μπορεσω να το βαλω ολο". Την αφησα να το κανει μονη της και να παρει το χρονο της, δεν της το καρφωσα ολο μεσα και αρχισα να την σφυροκοπαω.
Η τριτη μαλακια-δικιολογια ειναι το οτι καποιοι δουλευουν 12ωρα για 40 ευρω. Οχι δεν υπαρχουν τετοιοι. Αν υπαρχουν τοτε προβλημα τους, αυτοι δεν σεβοντε τον εαυτο τους, το χρονο, τη ζωη τους και τα λεφτα τους. Η πορνη που ζηταει 40 το απλο δεν εχει κανενα λογο να συγκριθει με το οικονομικο στατους σας. Αλλοι δουλευουν για 500-600 το μηνα, πρεπει δηλαδη οι τανες να το πανε 5-10 ευρω το απλο?
Καθομαι τωρα και εξηγω σε μεγαλους ανθρωπους τα αυτονοητα....
αδερφέ ξες τι άλλα κάνει η σαμιρα και η βυκι εκτός από απλο και αν η Ρουμάνα ειναι καινούργιαΈχει μία samira 20 χρόνον μελαχρινή κοντούλα σπαστά σγουρά Μάλια Φρίξου 17 δίπλα στο igognito μαζί με Βίκυ και μια μελαχρινή λεπτή τσιγγανο ρουμανα ξεκινάνε με απλό 30
Αθηνα μπαινοβγαινουν περισσοτεροι βρωμιαριδεςΆμα είχαμε μπουρδελα θεσσαλονικη θα ηταν 10-20 οπως αθηνα
Αν εννοείς για πρωκτικο δεν μου αναφερθηκαν για σαμιρα εγω πρωτη φορα την είδα όπως και την άλληαδερφέ ξες τι άλλα κάνει η σαμιρα και η βυκι εκτός από απλο και αν η Ρουμάνα ειναι καινούργια
Ναι αλλα αν υπηρχαν και στη Θεσσαλονικη μπουρδελα με 10€-20€ θα γινονταν διαχωρισμος οι πακιστανο-γυφτοι θα πηγαιναν στα φθηνα και στα studio θα ειχε καλυτερο κοσμο ετσι ειναι στην Αθηνα....φυσικα στα studio θα επρεπε να εχει κοπελες με ΤOP εμφανηση για να αξιζουν τα extra λεφτα...!!!Αθηνα μπαινοβγαινουν περισσοτεροι βρωμιαριδες
Εγω δε μιλαω με υποθετικα και ιδανικα σεναρια σε εναν αλλο κοσμο που συμφερουν τους παντες.Ναι αλλα αν υπηρχαν και στη Θεσσαλονικη μπουρδελα με 10€-20€ θα γινονταν διαχωρισμος οι πακιστανο-γυφτοι θα πηγαιναν στα φθηνα και στα studio θα ειχε καλυτερο κοσμο ετσι ειναι στην Αθηνα....φυσικα στα studio θα επρεπε να εχει κοπελες με ΤOP εμφανηση για να αξιζουν τα extra λεφτα...!!!
είχε καρέ η ρουμανα και μιλούσε ψιλό ελληνικά?Αν εννοείς για πρωκτικο δεν μου αναφερθηκαν για σαμιρα εγω πρωτη φορα την είδα όπως και την άλλη
πες μας ποιες εχεις παρει και πως ητανΒλεπω οτι μιλατε για πρωκτικο!
Ειμαι ο ανθρωπο σας, ρωτηστε οτι θελετε
![]()
Πολλες και καλα ηταν.πες μας ποιες εχεις παρει και πως ηταν