John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Όχι,εκείνη είναι η milf Σούζη πλέον στο Venus.Η Σουζάνα είναι πιπίνιΓια την ψηλή Σουζάνα λες που δούλευε στο Λας Βέγκας;
Όχι,εκείνη είναι η milf Σούζη πλέον στο Venus.Η Σουζάνα είναι πιπίνιΓια την ψηλή Σουζάνα λες που δούλευε στο Λας Βέγκας;
Δεν ξέρω πως είναιΓια την ψηλή Σουζάνα λες που δούλευε στο Λας Βέγκας;
Έκανε κανείς καμία τσάρκα χτες σήμερα να μας πει τι παίζει στην ερημίτη;
Ενα γυφτακι ειναι με ωραιο σωμα πολυ fit....μεσα στο δωματιο ειναι αναλογα τις μερες δεν εχει σταθερη αποδοση αμα της αρεσεις και σε γουσταρει κανει πολλα.Ρ μάγκες τόσο καλή είναι αυτή η σονια/σαντρα ? Δεν έτυχε να την πάρω
Σύντροφοι τι λέει; Έχω χαθεί λόγω στενού pressing της Πόντιας αλλά και άλλων προβλημάτων. Το σκέφτομαι να επανέλθω γιατί με έχει κουράσει πια, αλλά διαβάζω ψοφια πράγματα

Γεια σου Φακίρη άρχοντα!!!
Τουλαχστον σε προσεχει η ποντια?Γεια σου Φακίρη άρχοντα!!!
Εντάξει ναι δεν λέω ότι είναι άσχημη σε καμία περίπτωσηΑυστηρό σε βρίσκω.Έχει πιασίματα αλλά γιουβαρλάκι δεν τη λες.Είναι καλά κατανεμημένα τα κιλά,όχι ατσούμπαλα ούτε χαλαρά.
Καλή είναι μωρέ αλλά άρχισε να με κουράζειΤουλαχστον σε προσεχει η ποντια?
Κανει κανενα καλο φαι..?Καλή είναι μωρέ αλλά άρχισε να με κουράζει
Πισια τούμπανο χαχαΚανει κανενα καλο φαι..?
Αμα σε κουραζει,μπουλο..
Κάτσε ρε μαν...εγώ πρώτη φορά την είδα προπερσι...Να μαζέψει πελατεία αη Σάντρα..;;;.μάλιστα .Μετά από 10 χρόνια στα μπουρδέλα η Σαντρα και με τόση διαφήμιση από τους Κολόμβους λες και ανακάλυψαν την Αμερικη ξαφνικά δεν νομίζω να έχει ανάγκη από πελάτες. Υποτίθεται ότι είστε μπουρδέλα ίριδες χρόνια παρόλο που γράφτηκατε κάποιοι πρόσφατα ,ξαφνικά μάθατε την Σάντρα;;;