Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
Η Τζούλια έχει καμία 6 με 7 χρόνια εδώ .Μινοταύρου με Νίκη.ουρανου.....τωρα την ανακαλύψατε και αυτή ;;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Χθες Κυριακη στο sex and the city δουλευε η εμμα η γνωστη η ρουμανα για οσους την ψαχνουν
Σημερα στο 10 λεπτο που προλαβαη σαντρα δουλευει στο τερμα πανω ζυγο αριθμο της πετρου ερημιτη..κατα τα αλλα πολλα κλειστα
Πρωί ή βράδυ η Έμμα? Σου είπε από πόσο ξεκινάει?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.379
Πόντοι
10.135
Θυμησε μου λιγο εποχη...2009 ηταν και μια γερμανιδα με τατουαζ στη σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο
δεν την θυμαμαι να σου πω την αληθεια...μαλλον γερασα.:(
θυμαμαι Μαιρουλα με τις βυζαρες,Μαρινα Πολωνεζα,Ραμονα,Αφροδιτη κτλ
Γενικα Σαπφους-Προμηθεως-Τανταλου γαμουσε τοτε,ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το 2004 προς 2005 θυμάται κάποιος μια Ολλανδέζα ξανθιά πολύ όμορφη?Μια φορά πήγα νέωπας τότε, ούτε όνομα δεν εμαθα
αλλη μουναρα κ αυτη...

dodger4

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
45
Πόντοι
0
Χθες το πρωι εκανα την τσαρκα μου....Το σαλοναρισμα της Ριτας/Las Vegas δε το ειχε καμμια....αερατη μου εκανε εντυπωση,ειχε 2 δωματια και ενας ακομα περιμενε,δεν ειχα χρονο αλλα σιγουρα θα την επισκεφτω την επομενη φορα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Θυμάσαι τη Μάντυ στο Βαρδάρη?
Εγώ μόνο μύλο.
Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω όλες οι κοπέλες του villa erotica των πρώτων 2-3 ετών, πέρασαν και από το Σαπφούς 7 για λίγο... ήταν μαζί αυτά τα μαγαζιά εκείνη την εποχή.
Μία από τις δύο έχει περάσει σίγουρα αν όχι και οι δύο όπως επίσης και η Πολωνέζα Μαντελαιν ένα ψηλό τούμπανο με τατουάζ...
Οπότε κάποια από αυτές εννοεί πιστεύω

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
Στο άσπρο το γωνιακό λες?Είναι μια ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο μποτοξαρισμενο,με χείλη λίγο φουσκωμένα?αν λες αυτή,εμφανισιακά είναι σούπερ κ κάποια στιγμή θα πάω...Εάν είναι καλή μεσα,τότε θα πάει για στάνταρ η τυπισσα
Δεν εννοώ μια 60αρα που ήταν εκεί .αλλά μια γύρω στα 30.εχει και ταττοο στο πόδι

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Μια jesica τσεχα που δουλευει σημερα στο inside την εχει παρει κανεις? Αξιζει?

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Μια jesica τσεχα που δουλευει σημερα στο inside την εχει παρει κανεις? Αξιζει?
Την μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες λες;Αυτήν ψάχνω εδώ και πόσο καιρό..Την έπαιρνα παλιά με 30 ευρώ και με έκανε εξτραδακια πλέον δεν ξέρω τι κάνει.Πρωινή βάρδια την πέτυχες;

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
δεν την θυμαμαι να σου πω την αληθεια...μαλλον γερασα.:(
θυμαμαι Μαιρουλα με τις βυζαρες,Μαρινα Πολωνεζα,Ραμονα,Αφροδιτη κτλ
Γενικα Σαπφους-Προμηθεως-Τανταλου γαμουσε τοτε,ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλη μουναρα κ αυτη...
πωωωωππωωωωω Μαιρουλα στο μπλε αριστερά ανεβαίνοντας την Προμυθέως και η Μαρινα παντα χαμογελαστή στην Τανταλου........... ενδοξες εποχες Βαρδαρίσιες

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Την μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες λες;Αυτήν ψάχνω εδώ και πόσο καιρό..Την έπαιρνα παλιά με 30 ευρώ και με έκανε εξτραδακια πλέον δεν ξέρω τι κάνει.Πρωινή βάρδια την πέτυχες;
Μια ψηλη μελαχρινη αδυνατη λεω.....ΟΧΙ νταρντανα
Νομιζω υπαρχνουν 2 με το ιδιο ονομα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
πωωωωππωωωωω Μαιρουλα στο μπλε αριστερά ανεβαίνοντας την Προμυθέως και η Μαιρουλα παντα χαμογελαστή στην Τανταλου........... ενδοξες εποχες Βαρδαρίσιες
Πολλα γαμησια ειχα ριξει στη Μαιρουλα!!! Οπως και στην Βερονικα με το "βατραχακι" χαχαχαχαχα!!!!!!
Ωραιες εποχες 2 φορες τη βδομαδα πηγαινα για καταθεση στα κοριτσια και ειχα και γκομενα απο το πανεπιστημιο......εκεινα τα χρονια δεν ηξερες που να πρωτογαμησεις

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Χθες Κυριακη στο sex and the city δουλευε η εμμα η γνωστη η ρουμανα για οσους την ψαχνουν
Σημερα στο 10 λεπτο που προλαβαη σαντρα δουλευει στο τερμα πανω ζυγο αριθμο της πετρου ερημιτη..κατα τα αλλα πολλα κλειστα
Ρουμανες εγγυηση

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Σημερα μολις 9 η ωρα κλειστη η Καρολινα η νεαρη στην Ερημιτη... Τσαμπα κατεβηκα θεσνικη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom