TANKS ειναι.....!!! Απευθυνετε αυστηρα στους Τερατολαγνους...Και μπαίνει μπροστά δεν χώρας να βγεις απο την πορτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
Πρωί ή βράδυ η Έμμα? Σου είπε από πόσο ξεκινάει?Χθες Κυριακη στο sex and the city δουλευε η εμμα η γνωστη η ρουμανα για οσους την ψαχνουν
Σημερα στο 10 λεπτο που προλαβαη σαντρα δουλευει στο τερμα πανω ζυγο αριθμο της πετρου ερημιτη..κατα τα αλλα πολλα κλειστα
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
Πρωι η εμμα 40 ξεκιναει ...σημερα ελειπεΠρωί ή βράδυ η Έμμα? Σου είπε από πόσο ξεκινάει?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.379
- Πόντοι
- 10.135
δεν την θυμαμαι να σου πω την αληθεια...μαλλον γερασα.Θυμησε μου λιγο εποχη...2009 ηταν και μια γερμανιδα με τατουαζ στη σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο
θυμαμαι Μαιρουλα με τις βυζαρες,Μαρινα Πολωνεζα,Ραμονα,Αφροδιτη κτλ
Γενικα Σαπφους-Προμηθεως-Τανταλου γαμουσε τοτε,ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλλη μουναρα κ αυτη...Το 2004 προς 2005 θυμάται κάποιος μια Ολλανδέζα ξανθιά πολύ όμορφη?Μια φορά πήγα νέωπας τότε, ούτε όνομα δεν εμαθα
κάποια στιημή ξεκινούσε απο 50 το απλό. Δεν κάνει ακάποτο. Ήρθε λιγο σε πιο νορμάλ τιμές.Πρωι η εμμα 40 ξεκιναει ...σημερα ελειπε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 15.355
Κριστίν και Μάντυ λες μήπως?Θυμησε μου λιγο εποχη...2009 ηταν και μια γερμανιδα με τατουαζ στη σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.859
- Πόντοι
- 8.295
Θυμάσαι τη Μάντυ στο Βαρδάρη?Κριστίν και Μάντυ λες μήπως?
Εγώ μόνο μύλο.
Αδερφέ τρόμαξα να ξερεις, απέκτησα κλειστοφοβιαTANKS ειναι.....!!! Απευθυνετε αυστηρα στους Τερατολαγνους...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 15.355
Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω όλες οι κοπέλες του villa erotica των πρώτων 2-3 ετών, πέρασαν και από το Σαπφούς 7 για λίγο... ήταν μαζί αυτά τα μαγαζιά εκείνη την εποχή.Θυμάσαι τη Μάντυ στο Βαρδάρη?
Εγώ μόνο μύλο.
Μία από τις δύο έχει περάσει σίγουρα αν όχι και οι δύο όπως επίσης και η Πολωνέζα Μαντελαιν ένα ψηλό τούμπανο με τατουάζ...
Οπότε κάποια από αυτές εννοεί πιστεύω
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.926
- Πόντοι
- 1.056
Δεν εννοώ μια 60αρα που ήταν εκεί .αλλά μια γύρω στα 30.εχει και ταττοο στο πόδιΣτο άσπρο το γωνιακό λες?Είναι μια ψηλή με ωραίο σώμα και πρόσωπο μποτοξαρισμενο,με χείλη λίγο φουσκωμένα?αν λες αυτή,εμφανισιακά είναι σούπερ κ κάποια στιγμή θα πάω...Εάν είναι καλή μεσα,τότε θα πάει για στάνταρ η τυπισσα
Chaldianthegreat8
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2025
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Την μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες λες;Αυτήν ψάχνω εδώ και πόσο καιρό..Την έπαιρνα παλιά με 30 ευρώ και με έκανε εξτραδακια πλέον δεν ξέρω τι κάνει.Πρωινή βάρδια την πέτυχες;Μια jesica τσεχα που δουλευει σημερα στο inside την εχει παρει κανεις? Αξιζει?
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 371
πωωωωππωωωωω Μαιρουλα στο μπλε αριστερά ανεβαίνοντας την Προμυθέως και η Μαρινα παντα χαμογελαστή στην Τανταλου........... ενδοξες εποχες Βαρδαρίσιεςδεν την θυμαμαι να σου πω την αληθεια...μαλλον γερασα.
θυμαμαι Μαιρουλα με τις βυζαρες,Μαρινα Πολωνεζα,Ραμονα,Αφροδιτη κτλ
Γενικα Σαπφους-Προμηθεως-Τανταλου γαμουσε τοτε,ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλλη μουναρα κ αυτη...
Τελευταία τροποποίηση:
Μια ψηλη μελαχρινη αδυνατη λεω.....ΟΧΙ νταρνταναΤην μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες λες;Αυτήν ψάχνω εδώ και πόσο καιρό..Την έπαιρνα παλιά με 30 ευρώ και με έκανε εξτραδακια πλέον δεν ξέρω τι κάνει.Πρωινή βάρδια την πέτυχες;
Νομιζω υπαρχνουν 2 με το ιδιο ονομα
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 10.555
Κι εγω μονο μυλο. Ανορθογραφο;; πωω συγκινηθηκα τωραΘυμάσαι τη Μάντυ στο Βαρδάρη?
Εγώ μόνο μύλο.
Πολλα γαμησια ειχα ριξει στη Μαιρουλα!!! Οπως και στην Βερονικα με το "βατραχακι" χαχαχαχαχα!!!!!!πωωωωππωωωωω Μαιρουλα στο μπλε αριστερά ανεβαίνοντας την Προμυθέως και η Μαιρουλα παντα χαμογελαστή στην Τανταλου........... ενδοξες εποχες Βαρδαρίσιες
Ωραιες εποχες 2 φορες τη βδομαδα πηγαινα για καταθεση στα κοριτσια και ειχα και γκομενα απο το πανεπιστημιο......εκεινα τα χρονια δεν ηξερες που να πρωτογαμησεις
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Ρουμανες εγγυησηΧθες Κυριακη στο sex and the city δουλευε η εμμα η γνωστη η ρουμανα για οσους την ψαχνουν
Σημερα στο 10 λεπτο που προλαβαη σαντρα δουλευει στο τερμα πανω ζυγο αριθμο της πετρου ερημιτη..κατα τα αλλα πολλα κλειστα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις