Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Οι αγαπουληδες εχουν κανει μεγαλη ζημια και στις πουτανες και στις γκομενες εξω και μετα λεμε γιατι εχουν σηκωσει τη μυτη στο θεο...

ΥΓ. Στη Λαρα εχω πετυχει αγαπουλη με λουλουδια και σοκολατακια στις 10 το πρωι
Ακομα και η Λαρα τους κοροιδευε μου ελεγε στο δωματιο: " μερικοι Δεν καταλαβαινουν οτι εδω δουλευω δεν ψαχνω να βρω γκομενο και γελουσε"...
Αγαπουληδες παντα ειχε, απο εποχες βαρδαριου.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Πραγματικά, που κολλάει ο Επσταιν σε αυτό το θρεντ.
Επίσης
Φίλε έχεις καταλάβει ότι εδώ έχουμε σημαντικότερα προβλήματα στην καθημερινότητά μας από τον Επσταιν?
Εδώ πολλοί έχουν θέμα επιβίωσης στην Ελλάδα 2.0 και θαασχοληθουν με τον Επσταιν?
Σοβαρο θεμα παγκοσμιος.
Ο κοσμος ομως εχει γινει τοσο αναισθητος, που πιστευω οτι αν σκασει πυρηνικη βομβα αρκετα μακρια μας αλλα ορατη. Θα λεμε κοιτα καπνος που σηκωθηκε.

Feeling Dumb Jim Carrey GIF

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Οι αγαπουληδες εχουν κανει μεγαλη ζημια και στις πουτανες και στις γκομενες εξω και μετα λεμε γιατι εχουν σηκωσει τη μυτη στο θεο...

ΥΓ. Στη Λαρα εχω πετυχει αγαπουλη με λουλουδια και σοκολατακια στις 10 το πρωι
Ακομα και η Λαρα τους κοροιδευε μου ελεγε στο δωματιο: " μερικοι Δεν καταλαβαινουν οτι εδω δουλευω δεν ψαχνω να βρω γκομενο και γελουσε"...
Μήπως γι 'αυτό πολλές δεν δίνουν γλωσσόφιλα;
Για να μην δίνουν δικαιώματα.

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Οχι, παραπανω λεφτα θελουν.
Πάντως , τα φιλιά στα στόμα είναι σχετικά ακίνδυνα. Πιο επικίνδυνο είναι μια εργαζόμενη στο σεξ , το γυμνό στοματικό.
Απορώ πως οι εργαζόμενες στο σεξ κάνουν γυμνά στοματικά. Δεν φοβούνται;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Πάντως , τα φιλιά στα στόμα είναι σχετικά ακίνδυνα. Πιο επικίνδυνο είναι μια εργαζόμενη στο σεξ , το γυμνό στοματικό.
No owo no party!:pipa1:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Γλωσσοφιλα φιλε, αξια ανεκτιμητη! να μπερδευονται οι γλωσσες και τα σαλια.
Μετα με αυτα τα σαλια να σου φτυνει τον πουτσο και να σου παιρνει πιπα χωρις. Ονειρο λεμε!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Ακριβώς αυτο. Ελπίζω να το διαβασε ο φίλος που ρώτησε νωρίτερα. Η Καρολίνα ξέρεις δουλεύει τη νύχτα; Βράδυ δεν Πέρασα. Ειναι ανοιχτα; Πέρασα πρωί να δω ποια ειναι πρωινή και όσες φορές πέρασα ήταν κλειστά.

βράδυ έχω πολύ καιρό να βγω και δεν ξέρω τι παίζει. Πλέον καλές υπηρεσίες μόνο πρωί και μεσημέρι έχει η πιάτσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Ευχαριστώ.Τουλάχιστον με αυτα΄που έχω δει και εγώ συμφωνώ μαζί σου.Είναι πολύ καλή στο marketing και με έχει ψήσει. Μου θύμιζει και μια πρώην μου .

μαρκετινγκ καλό με υπηρεσίες μέτριες. Μάζεψε σπέρμα 1 εβδομάδας και πήγαινε ρίχτα, διότι αν πας χορτάτος θα θέλεις παραπάνω υπηρεσίες και συμμετοχή με αποτέλεσμα να απογοητευτείς

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Γλωσσοφιλα φιλε, αξια ανεκτιμητη! να μπερδευονται οι γλωσσες και τα σαλια.
Μετα με αυτα τα σαλια να σου φτυνει τον πουτσο και να σου παιρνει πιπα χωρις. Ονειρο λεμε!
Ποια φτηνει τον πουτσο ρε συναγωνιστή να πάμε να γουστάρουμε επιτέλους?

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
μαρκετινγκ καλό με υπηρεσίες μέτριες. Μάζεψε σπέρμα 1 εβδομάδας και πήγαινε ρίχτα, διότι αν πας χορτάτος θα θέλεις παραπάνω υπηρεσίες και συμμετοχή με αποτέλεσμα να απογοητευτείς
Μέσα δεν ξέρω πως είναι αλλά μου βγάζει κάτι το ναζιάρικο.
Δεν ξέρω όμως. Σκέφτομαι να πάω ξανά στην Ειρήνη.
Από την Ειρήνη έχω μείνει ικανοποιημένος. Δεν βιάζεται μέσα στο δωμάτιο. Ούτε δείχνει να κουράζεται ή να βαριέται.
Έχει συμμετοχή η κοπέλα . Είναι τίμια επιλογή η Ειρήνη.Ρίσκο είναι.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Αφού κανείς δεν απάντησε στις ερωτήσεις μου, πήγα και δοκίμασα την κοπέλα στο Βένους 2. Ε λοιπόν είναι το κάτι άλλο, νεαρή, ψηλή αδύνατη, με πολύ γλυκό πρόσωπο, κάνει και καλό σεξ, προκαταρκτικά, φιλιά, τριψιματα, στήνεται τέλεια και δίνει πόνο στο cowgirl. Απίστευτο το κορίτσι. Στο τέλος με περιποιήθηκε και καλά βγάζοντας μου την καπότα με μωρομαντηλο. Το αν θα την προτιμήσω ξανά δεν νομίζω να χρειάζεται και ερώτημα. Βραδινή βάρδια στο Βένους 2.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Θέλω να πάω να ξεπατώσω αυτό το
Αφού κανείς δεν απάντησε στις ερωτήσεις μου, πήγα και δοκίμασα την κοπέλα στο Βένους 2. Ε λοιπόν είναι το κάτι άλλο, νεαρή, ψηλή αδύνατη, με πολύ γλυκό πρόσωπο, κάνει και καλό σεξ, προκαταρκτικά, φιλιά, τριψιματα, στήνεται τέλεια και δίνει πόνο στο cowgirl. Απίστευτο το κορίτσι. Στο τέλος με περιποιήθηκε και καλά βγάζοντας μου την καπότα με μωρομαντηλο. Το αν θα την προτιμήσω ξανά δεν νομίζω να χρειάζεται και ερώτημα. Βραδινή βάρδια στο Βένους 2.
απογευματιτνη βάρδια είπες ;; Πως την λένε ;

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Σκέφτομαι να δοκιμάσω γκαμπι για το κωλαράκι της