Οντως φιλε απο τις πολυ λθγες που δεν κλαις τα λεφτα σου. Τελευταια ειχα περασει κοντα στα Χριστουγεννα και μου ειχε πει η ιδια πως θα ελλειπε για 2 εβδομαδες. Η τσα οσες φορες πηγα τωρα λεει εχει αδεια και δεν ξερεινποτε γυρναει. Ελπιζω να γυρισει τι να πω-1 στανταρακι αν δεν εμφανίζεται βραδινή η Έλενα ραισα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)
Wolverin889
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα ερώτηση αυτή η Αθήνα από το άλλο σίτε έχουμε καμιά πληροφορία αν δουλεύει και που ;
Να ξες δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο εχει αρκετα παραπανω κιλα, λογικα πουθενα αφου κλεισαν οι βιλλες. Σου προτεινω την Αθηνα απ τα paradise, οτι βλεπεις στις φωτο και πολυ τιμια μεσαΚαλησπέρα στην παρέα ερώτηση αυτή η Αθήνα από το άλλο σίτε έχουμε καμιά πληροφορία αν δουλεύει και που ;
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Φίλε δεν ξέρω για τις τελευταίες μέρεςΦιλε εχει γυρισει? Την Παρασκευη που περασα ειχε την Νεφελη ακομα?
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Η Σόνια με νέο όνομα Σάντρα βρίσκεται βραδινά στο InsideΑνεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει ακόμα κάποια από την Emma, την Σόνια ή την Αλινα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Μια Λουιζα αν θυμαμαι καλα. Ειχε λιγο κοιλια και ψιλο αδιαφορο προσωπο.Ποια ήταν στην θέση της?
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Δηλαδη αν δουλευε με το παλιο ονομα, θα ειχε θεμα γιατι κλεισαν τις βιλες;Η Σόνια με νέο όνομα Σάντρα βρίσκεται βραδινά στο Inside
Δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη σκεφτονται, φαντασου ποσοι πηγαν και δεν ηξερα οτι δουλευει εκει, οταν σου λεει η τσατσα οτι εχω την Σαντρα και π.χ ειναι στο δωματιο, θα φυγεις..που να φανταστεις οτι ειναι η Σονια. Ενταξει τωρα λογο μπου. θα την μαθουν με το καινουργιο ονομα.
Greek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 184
- Πόντοι
- 11
Από όψη καλή φαίνεται, μεγάλα πλαστικά βυζιά, στο δωμάτιο δεν λέει και πολλά πράγματα.αυτη η ελενα ελλνίδα ξερουμε πως είναι ?
Τώρα το "Ελληνίδα" δεν είμαι και σίγουρος, για Αλβανίδα την έκοψα...
georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.336
Σταθερά?Η Σόνια με νέο όνομα Σάντρα βρίσκεται βραδινά στο Inside
Γιατί τόσο καιρό ήταν αραιά και που
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Ναι και μένα Ελληνίδα μου έλεγε αλλά αλβανιδα την έκοψα που φοβάται να το πει,τεσπα αυτό που έχει σημασία μακριά απλάΑπό όψη καλή φαίνεται, μεγάλα πλαστικά βυζιά, στο δωμάτιο δεν λέει και πολλά πράγματα.
Τώρα το "Ελληνίδα" δεν είμαι και σίγουρος, για Αλβανίδα την έκοψα...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.206
- Πόντοι
- 37.965
Να βλεπεις το προγραμμα στο ινκαλλ.Σταθερά?
Γιατί τόσο καιρό ήταν αραιά και που
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Εν μέρει σωστός,αλλά δεν είναι πάντα σωστό το πρόγραμμα των 3 οίκων τους.Να βλεπεις το προγραμμα στο ινκαλλ.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Ρενάτα και Νταίζη που είχα πάρει,επέστρεψαν στη βραδινή βάρδια.Η Νάντια έχει να φανεί πάνω από έναν μήνα.Αν δε σε νοιάζει τόσο η εμφάνιση,καλή στις υπηρεσίες είναι η Χριστίνα Αλβανίδα,μια 50+ μέσης εμφάνισης.Στο Mona Lisa της Νικηφόρου Ουρανού 1.Καλημέρααα!τελικά για πρωινή βάρδια μόνο αυτή η Σάντρα που γράφτηκε αξίζει;;η υπάρχει και κάμια άλλη;;
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 718
- Πόντοι
- 86
Θα σου προτεινω 2 που αξιζουν απο αποψη εμφανισης συμφωνα με τα δικα μου γουστα ...δε ξερω μεσα πως ειναι αυτες που θα γραψω...Ντενις πετρου ερημιτη 2 στης μιρελλας,Γκαμπριελλα σε καποιο απο τα 3 του studio paradise....+ μια μπονους τωρα που θυμηθηκα αν σου αρεσουν οι πολυ skinny ,νικηφορου ουρανου 24 και εμπεδοκλεους το γωνιακο πρασινο δε θυμαμαι το ονομα ονομα της κοπελας δινει και τον κωλο της.Καλημέρααα!τελικά για πρωινή βάρδια μόνο αυτή η Σάντρα που γράφτηκε αξίζει;;η υπάρχει και κάμια άλλη;;
Ρουμανες ολες.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Tην Μπιανκα μαλλον λες.Θα σου προτεινω 2 που αξιζουν απο αποψη εμφανισης συμφωνα με τα δικα μου γουστα ...δε ξερω μεσα πως ειναι αυτες που θα γραψω...Ντενις πετρου ερημιτη 2 στης μιρελλας,Γκαμπριελλα σε καποιο απο τα 3 του studio paradise....+ μια μπονους τωρα που θυμηθηκα αν σου αρεσουν οι πολυ skinny ,νικηφορου ουρανου 24 και εμπεδοκλεους το γωνιακο πρασινο δε θυμαμαι το ονομα ονομα της κοπελας δινει και τον κωλο της.
Ρουμανες ολες.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41