Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
1
-1 στανταρακι αν δεν εμφανίζεται βραδινή η Έλενα ραισα
Οντως φιλε απο τις πολυ λθγες που δεν κλαις τα λεφτα σου. Τελευταια ειχα περασει κοντα στα Χριστουγεννα και μου ειχε πει η ιδια πως θα ελλειπε για 2 εβδομαδες. Η τσα οσες φορες πηγα τωρα λεει εχει αδεια και δεν ξερεινποτε γυρναει. Ελπιζω να γυρισει τι να πω

Jad91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
782
Πόντοι
81
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει ακόμα κάποια από την Emma, την Σόνια ή την Αλινα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα ερώτηση αυτή η Αθήνα από το άλλο σίτε έχουμε καμιά πληροφορία αν δουλεύει και που ;

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
222
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην παρέα ερώτηση αυτή η Αθήνα από το άλλο σίτε έχουμε καμιά πληροφορία αν δουλεύει και που ;
Να ξες δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο εχει αρκετα παραπανω κιλα, λογικα πουθενα αφου κλεισαν οι βιλλες. Σου προτεινω την Αθηνα απ τα paradise, οτι βλεπεις στις φωτο και πολυ τιμια μεσα

giannhsf

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
13
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια εχει πετυχει κανεις κοπελα ebony γυρω στα 30 με ταττουαζ στο λαιμο mandala και σγουρο μαλλι? εχω τρελαθει δεν μπορω να την βρω και εχω ξεχασει ονομα

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.290
Πόντοι
4.546
Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη μετά από καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω εάν δουλεύει ακόμα κάποια από την Emma, την Σόνια ή την Αλινα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Η Σόνια με νέο όνομα Σάντρα βρίσκεται βραδινά στο Inside

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.742
Πόντοι
2.046
Η Σόνια με νέο όνομα Σάντρα βρίσκεται βραδινά στο Inside
Δηλαδη αν δουλευε με το παλιο ονομα, θα ειχε θεμα γιατι κλεισαν τις βιλες;
Δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη σκεφτονται, φαντασου ποσοι πηγαν και δεν ηξερα οτι δουλευει εκει, οταν σου λεει η τσατσα οτι εχω την Σαντρα και π.χ ειναι στο δωματιο, θα φυγεις..που να φανταστεις οτι ειναι η Σονια. Ενταξει τωρα λογο μπου. θα την μαθουν με το καινουργιο ονομα.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
184
Πόντοι
11
αυτη η ελενα ελλνίδα ξερουμε πως είναι ?
Από όψη καλή φαίνεται, μεγάλα πλαστικά βυζιά, στο δωμάτιο δεν λέει και πολλά πράγματα.
Τώρα το "Ελληνίδα" δεν είμαι και σίγουρος, για Αλβανίδα την έκοψα...

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
712
Πόντοι
81
Από όψη καλή φαίνεται, μεγάλα πλαστικά βυζιά, στο δωμάτιο δεν λέει και πολλά πράγματα.
Τώρα το "Ελληνίδα" δεν είμαι και σίγουρος, για Αλβανίδα την έκοψα...
Ναι και μένα Ελληνίδα μου έλεγε αλλά αλβανιδα την έκοψα που φοβάται να το πει,τεσπα αυτό που έχει σημασία μακριά απλά

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.290
Πόντοι
4.546

Stalke

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ξερουμε αν η Αλεξανδρα η κυπρια δουλευει;Γιατι δεν υπαρχει προγραμμα

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
108
Πόντοι
1
Καλημέρααα!τελικά για πρωινή βάρδια μόνο αυτή η Σάντρα που γράφτηκε αξίζει;;η υπάρχει και κάμια άλλη;;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.290
Πόντοι
4.546
Καλημέρααα!τελικά για πρωινή βάρδια μόνο αυτή η Σάντρα που γράφτηκε αξίζει;;η υπάρχει και κάμια άλλη;;
Ρενάτα και Νταίζη που είχα πάρει,επέστρεψαν στη βραδινή βάρδια.Η Νάντια έχει να φανεί πάνω από έναν μήνα.Αν δε σε νοιάζει τόσο η εμφάνιση,καλή στις υπηρεσίες είναι η Χριστίνα Αλβανίδα,μια 50+ μέσης εμφάνισης.Στο Mona Lisa της Νικηφόρου Ουρανού 1.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
718
Πόντοι
86
Θα σου προτεινω 2 που αξιζουν απο αποψη εμφανισης συμφωνα με τα δικα μου γουστα ...δε ξερω μεσα πως ειναι αυτες που θα γραψω...Ντενις πετρου ερημιτη 2 στης μιρελλας,Γκαμπριελλα σε καποιο απο τα 3 του studio paradise....+ μια μπονους τωρα που θυμηθηκα αν σου αρεσουν οι πολυ skinny ,νικηφορου ουρανου 24 και εμπεδοκλεους το γωνιακο πρασινο δε θυμαμαι το ονομα ονομα της κοπελας δινει και τον κωλο της.
Ρουμανες ολες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.742
Πόντοι
2.046
Θα σου προτεινω 2 που αξιζουν απο αποψη εμφανισης συμφωνα με τα δικα μου γουστα ...δε ξερω μεσα πως ειναι αυτες που θα γραψω...Ντενις πετρου ερημιτη 2 στης μιρελλας,Γκαμπριελλα σε καποιο απο τα 3 του studio paradise....+ μια μπονους τωρα που θυμηθηκα αν σου αρεσουν οι πολυ skinny ,νικηφορου ουρανου 24 και εμπεδοκλεους το γωνιακο πρασινο δε θυμαμαι το ονομα ονομα της κοπελας δινει και τον κωλο της.
Ρουμανες ολες.
Tην Μπιανκα μαλλον λες.

Gio_94.

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα η σαντρα η Ρουμάνα γνωρίζουμε μέχρι τι ώρες δουλεύει η αν εχει κάποιο τρόπο επικοινωνίας το στούντιο γιατί ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης και μην κανω τσάμπα δρόμο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom