Π. Ερημίτη 5 συνήθως.Η καρολίνα σε ποιο σπιτάκι της οδού ειναι ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.491
- Πόντοι
- 4.005
εν τω μεταξύ εχθές που την πέτυχες δεν την είχε στο πρόγραμμα το site Σήμερα που την έχει είναι κλειστό το inside Άντε βγάλε άκρη τώρα..Πέρασμα εχθές κατά τις 10 βράδυ από Inside Φρίξου. Κατόπιν τηλεφωνήματος (τηλέφωνο στην ιστοσελίδα ινκαλλ.γκρ), βρήκα επιτέλους την Νταίζη. Δεύτερη μου φορά με το μωρό, την πρώτη φορά την είχα βρει πάλι βράδυ στο Ινκόγκνιτο απέναντι. Ντάξ να πούμε ανωμάλιασα όπως λέει και ένας συναγωνιστής από Αθήνα ο Reuzel!!! Θα ανεβάσω και κριτική.
Petros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από Καρολίνα πριν λίγο. Στα 50€ με 69.
Πολύ ωραίο μωρό αλλά στο κρεβάτι έπιπλο. Απάθεια.
Την είπα ότι είναι σαν μοντέλο και κατάλαβε ότι είμαι ατζέντης μοντέλων κλπ... Τεσπα.
Μετά καζίνο για να ρεφαρω πήρα 25€ κέρδος. Τώρα επιστροφή σπίτι.
Υ.Γ λόγω του ότι είχα φάει πιο πρίν μια μπριτζολα και κάτι λουκάνικα με έπιασε χέσιμο και το έριξα στο δωμάτιο του οίκου στο καλάθι σκουπιδιών.
Σόρρυ στην τσατσα και καλή χρονιά.
Τα σκατα φέρνουν λεφτά λένε....
Την είπα ότι είναι σαν μοντέλο και κατάλαβε ότι είμαι ατζέντης μοντέλων κλπ... Τεσπα.
Υ.Γ λόγω του ότι είχα φάει πιο πρίν μια μπριτζολα και κάτι λουκάνικα με έπιασε χέσιμο και το έριξα στο δωμάτιο του οίκου στο καλάθι σκουπιδιών.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 5.504
- Πόντοι
- 5.866
Petro μπουχεσα μη χέζεις εδώ μέσα!Πέρασμα από Καρολίνα πριν λίγο. Στα 50€ με 69.

PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
50 εχει ελε στοματικο...το 69 το κοστολογουν στα 60Πέρασμα από Καρολίνα πριν λίγο. Στα 50€ με 69.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
WC υπάρχουν ρε μαν,έπρεπε να το ζητήσεις.Δεν σκέφτηκες ότι διαβάζουν το φόρουμ; Υπάρχει περίπτωση η τσα² να σε δεχτεί στο ίδιο τσαρδί;Έκανα παζάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άκυρο,αλλά υπάρχει WC για τους πελάτες?
Να ξέρω αν χρειαστεί κάτι ξανά...
γιατι ξερει ποιος ειναι?WC υπάρχουν ρε μαν,έπρεπε να το ζητήσεις.Δεν σκέφτηκες ότι διαβάζουν το φόρουμ; Υπάρχει περίπτωση η τσα² να σε δεχτεί στο ίδιο τσαρδί;
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Ειδατε νεες φωτο απο Αφροδιτη Paradise? 
Περιμενω πως κ πως να επιστρεψει.
Περιμενω πως κ πως να επιστρεψει.
Μάρτιο είπεΚαλησπέρα!
Ξέρουμε πότε επιστρέφει η Ρίτα;
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ τελικά έφυγα χωρίς κατάθεση δεν ενέδωσα φοβήθηκα την φόλα από τις Λατίνες αν και μουνάρες.. Η Ρεβέκκα πάντως δούλευε στο Ν. Ουρανού 24 επειδή με ρώτησες πιο πάνω.Την Μαρία την έχεις δοκιμάσει στο δωμάτιο; Την έχω πετύχει με μια άλλη Βραζιλιάνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και μου είχαν πέσει τα σαγόνια και οι 2 τούμπανα! Αλλά επειδή είναι λατίνες και φοβήθηκα την (πολυδοκιμασμένη) λατινο-φόλα, την έκανα με ελαφρά...
Ωραίος φίλε!Κι εγώ τελικά έφυγα χωρίς κατάθεση δεν ενέδωσα φοβήθηκα την φόλα από τις Λατίνες αν και μουνάρες.. Η Ρεβέκκα πάντως δούλευε στο Ν. Ουρανού 24 επειδή με ρώτησες πιο πάνω.
Thnx
Έφη στουντιο έχω σταματήσει να πηγαίνω λόγο ηλιωθιων τσατσαδωνπήγα μια βόλτα σήμερα, στο incognito η τσατσά ήταν τραβελι και η κοπέλα που δούλευε ήταν μια γυφτισα, πρώτη φορά αυτό στα χρονικά, σαπίλα, πρώην studio efi ένα κόκκινο διπλα ή τσατσά επειδή την είπα ότι κάνω βόλτα και ψάχνω κάτι καλό δε μ'αφησε να δω την κοπελα, άλλη μαλακισμενη αυτή, πηγαίνω paradise το 2 ήταν κλειστό, μπαίνω στο 1 δούλευε μια σάρα ελλεηνιδα ήταν τι σκατα γυρευα μπαίνω μέσα να την δοκιμάσω, φόλα η κατάσταση δεν με άφησε να τη γλείψω, δεν με άφησε να τη χουφτωσω το μουνι και τα βυζια, ήρθε από πάνω τελικά δεν ήξερε να γαμιεται, πήγαμε σε πισοκολλητο με σταμάτησε και με άφησε στα κρύα του λουτρού γιατί αργούσα να τελειώσω, μου λέει γιατί πήρες 40αρι πρόγραμμα αφού αργείς να χυσεις, παλιόβρωμα θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, το κορίτσι ούτε για τον πουτσο δεν είναι, μείνετε μακριά από σάρα του paradise...
VladimirPutan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Τόσο όμορφη είναι πια αυτή η Καρολίνα; Δεν κατάφερα να την δω ποτέ.Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.
Είναι κούκλα! Όποτε πέρασα 2-3 άτομα αναμονήΤόσο όμορφη είναι πια αυτή η Καρολίνα; Δεν κατάφερα να την δω ποτέ.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.417
- Πόντοι
- 2.046
Παντα ετσι γινεται με τα μοντελακια, τραβαει η εμφανιση αλλα για μια δυο φορες το πολυ, μετα μετραει και το τι κανει μεσα.Είναι κούκλα! Όποτε πέρασα 2-3 άτομα αναμονή
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Σ αυτό εχεις δίκιο κοιτάζει τον καθρέφτη δίπλα της. Αν όμως γλυψεις με επιμονή το μουνάκι της και το κωλαράκι της για ώρα το απολαμβάνει, δείχνει να της αρέσει και δε λέει σταμάτα. Οι τρύπες της ειναι πεντακάθαρες 2 φορες τις γευτηκα μολις ηρθε στις 19.00.Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.
Κοιτάζει τον καθρέφτη γιατί δεν γουστάρει τη φάση ή γιατί θέλει να βλέπει τη φάση. Το δεύτερο δεν είναι κακό... Μάλλον καυλωτικό είναι.Σ αυτό εχεις δίκιο κοιτάζει τον καθρέφτη δίπλα της. Αν όμως γλυψεις με επιμονή το μουνάκι της και το κωλαράκι της για ώρα το απολαμβάνει, δείχνει να της αρέσει και δε λέει σταμάτα. Οι τρύπες της ειναι πεντακάθαρες 2 φορες τις γευτηκα μολις ηρθε στις 19.00.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις