Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.491
Πόντοι
4.005
Πέρασμα εχθές κατά τις 10 βράδυ από Inside Φρίξου. Κατόπιν τηλεφωνήματος (τηλέφωνο στην ιστοσελίδα ινκαλλ.γκρ), βρήκα επιτέλους την Νταίζη. Δεύτερη μου φορά με το μωρό, την πρώτη φορά την είχα βρει πάλι βράδυ στο Ινκόγκνιτο απέναντι. Ντάξ να πούμε ανωμάλιασα όπως λέει και ένας συναγωνιστής από Αθήνα ο Reuzel!!! Θα ανεβάσω και κριτική.
εν τω μεταξύ εχθές που την πέτυχες δεν την είχε στο πρόγραμμα το site Σήμερα που την έχει είναι κλειστό το inside Άντε βγάλε άκρη τώρα..

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Πέρασμα από Καρολίνα πριν λίγο. Στα 50€ με 69.
Πολύ ωραίο μωρό αλλά στο κρεβάτι έπιπλο. Απάθεια.
Την είπα ότι είναι σαν μοντέλο και κατάλαβε ότι είμαι ατζέντης μοντέλων κλπ... Τεσπα.
Μετά καζίνο για να ρεφαρω πήρα 25€ κέρδος. Τώρα επιστροφή σπίτι.
Υ.Γ λόγω του ότι είχα φάει πιο πρίν μια μπριτζολα και κάτι λουκάνικα με έπιασε χέσιμο και το έριξα στο δωμάτιο του οίκου στο καλάθι σκουπιδιών.
Σόρρυ στην τσατσα και καλή χρονιά.
Τα σκατα φέρνουν λεφτά λένε....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Πέρασμα από Καρολίνα πριν λίγο. Στα 50€ με 69.
Πολύ ωραίο μωρό αλλά στο κρεβάτι έπιπλο. Απάθεια.
Την είπα ότι είναι σαν μοντέλο και κατάλαβε ότι είμαι ατζέντης μοντέλων κλπ... Τεσπα.
Μετά καζίνο για να ρεφαρω πήρα 25€ κέρδος. Τώρα επιστροφή σπίτι.
Υ.Γ λόγω του ότι είχα φάει πιο πρίν μια μπριτζολα και κάτι λουκάνικα με έπιασε χέσιμο και το έριξα στο δωμάτιο του οίκου στο καλάθι σκουπιδιών.
Σόρρυ στην τσατσα και καλή χρονιά.
Τα σκατα φέρνουν λεφτά λένε....
Petro μπουχεσα μη χέζεις εδώ μέσα!:2funny:

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Έκανα παζάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άκυρο,αλλά υπάρχει WC για τους πελάτες?
Να ξέρω αν χρειαστεί κάτι ξανά...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Έκανα παζάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άκυρο,αλλά υπάρχει WC για τους πελάτες?
Να ξέρω αν χρειαστεί κάτι ξανά...
WC υπάρχουν ρε μαν,έπρεπε να το ζητήσεις.Δεν σκέφτηκες ότι διαβάζουν το φόρουμ; Υπάρχει περίπτωση η τσα² να σε δεχτεί στο ίδιο τσαρδί;

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
WC υπάρχουν ρε μαν,έπρεπε να το ζητήσεις.Δεν σκέφτηκες ότι διαβάζουν το φόρουμ; Υπάρχει περίπτωση η τσα² να σε δεχτεί στο ίδιο τσαρδί;
γιατι ξερει ποιος ειναι?

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Την Μαρία την έχεις δοκιμάσει στο δωμάτιο; Την έχω πετύχει με μια άλλη Βραζιλιάνα μαζί (δεν θυμάμαι όνομα) και μου είχαν πέσει τα σαγόνια και οι 2 τούμπανα! Αλλά επειδή είναι λατίνες και φοβήθηκα την (πολυδοκιμασμένη) λατινο-φόλα, την έκανα με ελαφρά...
Κι εγώ τελικά έφυγα χωρίς κατάθεση δεν ενέδωσα φοβήθηκα την φόλα από τις Λατίνες αν και μουνάρες.. Η Ρεβέκκα πάντως δούλευε στο Ν. Ουρανού 24 επειδή με ρώτησες πιο πάνω.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Κι εγώ τελικά έφυγα χωρίς κατάθεση δεν ενέδωσα φοβήθηκα την φόλα από τις Λατίνες αν και μουνάρες.. Η Ρεβέκκα πάντως δούλευε στο Ν. Ουρανού 24 επειδή με ρώτησες πιο πάνω.
Ωραίος φίλε!
Thnx

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
πήγα μια βόλτα σήμερα, στο incognito η τσατσά ήταν τραβελι και η κοπέλα που δούλευε ήταν μια γυφτισα, πρώτη φορά αυτό στα χρονικά, σαπίλα, πρώην studio efi ένα κόκκινο διπλα ή τσατσά επειδή την είπα ότι κάνω βόλτα και ψάχνω κάτι καλό δε μ'αφησε να δω την κοπελα, άλλη μαλακισμενη αυτή, πηγαίνω paradise το 2 ήταν κλειστό, μπαίνω στο 1 δούλευε μια σάρα ελλεηνιδα ήταν τι σκατα γυρευα μπαίνω μέσα να την δοκιμάσω, φόλα η κατάσταση δεν με άφησε να τη γλείψω, δεν με άφησε να τη χουφτωσω το μουνι και τα βυζια, ήρθε από πάνω τελικά δεν ήξερε να γαμιεται, πήγαμε σε πισοκολλητο με σταμάτησε και με άφησε στα κρύα του λουτρού γιατί αργούσα να τελειώσω, μου λέει γιατί πήρες 40αρι πρόγραμμα αφού αργείς να χυσεις, παλιόβρωμα θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, το κορίτσι ούτε για τον πουτσο δεν είναι, μείνετε μακριά από σάρα του paradise...
Έφη στουντιο έχω σταματήσει να πηγαίνω λόγο ηλιωθιων τσατσαδων

VladimirPutan

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Καρολίνα=μέγιστη ξενέρα. Ο μόνος τρόπος να περάσεις καλά μαζί της είναι να είσαι ήδη φουλ καυλωμένος επειδή τον έπαιζες κ να της τον καρφώσεις κατευθείαν χωρίς κουβέντα. Κατά προτίμηση από πίσω για να μη βλέπεις τα ξινισμένα μούτρα της. Ποτέ δεν έχω κλάψει τόσο πολύ λεφτά σε δελομπουρ όσο έκλαψα το πενηντάρικο που της έσκασα. Καλύτερα μια λιγότερο όμορφη που ξέρει να τσιμπουκώνει και να γαμιέται καλά, παρά αυτή η παγοκολώνα.
Τόσο όμορφη είναι πια αυτή η Καρολίνα; Δεν κατάφερα να την δω ποτέ.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Είναι κούκλα! Όποτε πέρασα 2-3 άτομα αναμονή
Παντα ετσι γινεται με τα μοντελακια, τραβαει η εμφανιση αλλα για μια δυο φορες το πολυ, μετα μετραει και το τι κανει μεσα.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Σ αυτό εχεις δίκιο κοιτάζει τον καθρέφτη δίπλα της. Αν όμως γλυψεις με επιμονή το μουνάκι της και το κωλαράκι της για ώρα το απολαμβάνει, δείχνει να της αρέσει και δε λέει σταμάτα. Οι τρύπες της ειναι πεντακάθαρες 2 φορες τις γευτηκα μολις ηρθε στις 19.00.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Σ αυτό εχεις δίκιο κοιτάζει τον καθρέφτη δίπλα της. Αν όμως γλυψεις με επιμονή το μουνάκι της και το κωλαράκι της για ώρα το απολαμβάνει, δείχνει να της αρέσει και δε λέει σταμάτα. Οι τρύπες της ειναι πεντακάθαρες 2 φορες τις γευτηκα μολις ηρθε στις 19.00.
Κοιτάζει τον καθρέφτη γιατί δεν γουστάρει τη φάση ή γιατί θέλει να βλέπει τη φάση. Το δεύτερο δεν είναι κακό... Μάλλον καυλωτικό είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom