Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Αφροδίτη ουκρανη Φρίξου 12 άνετοι παρουσία με αναλογίες γυναίκας βυζαρες με ωραία κωλαρα και τα κιλά τής κατανεμημένα σωστά κατά την γνώμη μού πρόγραμμα 50 ήρθε χαμογελαστη σύντομο χούφτωμα στα όρθια την κωλάρα και τα βυζια της (οχι φιλιά από εμένα) ενώ με έπαιζε το εργαλείο τον πείρε στο στόμα με καλή αίσθηση αφού με καυλοσε την γυρίζω στα τέσσερα να βλέπω την υπέροχη κωλάρα της τον έφαγε καλά με γκάζια. τίμια επιλογή για εμένα

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Πετρου ερημιτη 5α που λες ειναι η 20χρονη καρολινα ..την παιρνω τακτικα λογο εμφανισης στα απλα προγραμματα... μεσα ειναι τυπικοτατη ,αποφευγει να κοιταει κλπ αλλα στηνεται καλα και τον τρωει χωρις πολλες διαμαρτυριες....σε μενα τουλαχιστον αυτα.πιθανο να γραψω κριτικη για αυτην
Εγώ ξενερώσω μαζί της στο τελείωμα κιόλας σαν ρομπότ τα έκανε ολα το μόνο καλό που την κουμανταρα οπωσ ήθελα δεν αντιδράει καθόλου απλά σε κοιτάει όσο τον παίρνει στον καθρέφτη

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Εγώ ξενερώσω μαζί της στο τελείωμα κιόλας σαν ρομπότ τα έκανε ολα το μόνο καλό που την κουμανταρα οπωσ ήθελα δεν αντιδράει καθόλου απλά σε κοιτάει όσο τον παίρνει στον καθρέφτη
Η Καρολίνα φίλε ειναι Βραδυνή βάρδια;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Βραδυνή βόλτα μετά από καιρό. Κάτι πρεπει να γίνει με τους ενοχλητικούς που σε ζαλίζουν στο δρόμο να σου πουλησουν διάφορα. Στο θέμα μας τώρα, εντυπωσιακή η κοπελιτσα στην Π. Ερημίτη 5. Τελικά κάτι μου λεγε να περασω με Έρρικα κάπου Ν. Ουρανου με Ερημίτη; γωνιακό είναι. Λοιπόν μάγκες η κοπέλα έχει παθει μετάλλαξη. Θυμάστε την Μιρελα όταν προτοηρθε αρχές 2000 στην προμηθεως; Δουλευε μόνο με την ομορφιά της. Πήγαινες να πιασεις βυζί... ΜΗ, ακόμη κι όταν έκανε πιπα , παντα με προφυλακτικό κι έλεγε μη χυσεις με πιπα. Ε η Έρρικα τώρα, ενώ πριν κάτι μήνες ήταν κρυα, σήμερα μεταμορφώθηκε, δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Χόρτασα τα βυζιά της και είχε πολυ καλη συμμετοχή. Η τσατσά , που δεν ήταν η χοντρουλα ευγενική αλλα μια άλλη, την φώναξε τρεις φορές, αλλά η Έρρικα την έγραψε κανονικά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Εμένα η Έρικα η και καλά Ουγγαρέζα με ειχε τρελάνει στην πιπα όταν της το ζήτησα. Έφτυνε και ξαναέφτυνε και ρουφουσε Την Πουτσα καλά. Με ειχε γεμίσει σάλια αλλά χαλάλι. Πιστεύω περνάς καλά αν της φερθείς καλά και την πετύχεις σε καλή μέρα. Οτι είπες για τη Μιρελα παρτο πισω αδελφέ! Θα σε πιασουν ορισμενοι θαυμαστες της απ το λαιμο! Οχι αρχες 2000 πες τελη!Οταν τα είχα γράψει εγώ πέρυσι οτι την πηδουσα πριν 20 χρονια Στην Προμηθεως και δεν έκανε απολύτως κανένα προγραμμα ούτε πιπα χωρις κάποιοι έπεσαν να με φάνε! Όχι έλεγαν έκανε προγραμμα και ήρθε το 2008 άλλωστε τοτε πρωτογραφτηκε κριτική για αυτη το 2008 άρα τοτε ηρθε! Άκουσον Άκουσον! Η Μιρελα το 2008. Ρε τι θα διαβάσω αλλο εδω μεσα!!!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Βραδυνή βόλτα μετά από καιρό. Κάτι πρεπει να γίνει με τους ενοχλητικούς που σε ζαλίζουν στο δρόμο να σου πουλησουν διάφορα. Στο θέμα μας τώρα, εντυπωσιακή η κοπελιτσα στην Π. Ερημίτη 5. Τελικά κάτι μου λεγε να περασω με Έρρικα κάπου Ν. Ουρανου με Ερημίτη; γωνιακό είναι. Λοιπόν μάγκες η κοπέλα έχει παθει μετάλλαξη. Θυμάστε την Μιρελα όταν προτοηρθε αρχές 2000 στην προμηθεως; Δουλευε μόνο με την ομορφιά της. Πήγαινες να πιασεις βυζί... ΜΗ, ακόμη κι όταν έκανε πιπα , παντα με προφυλακτικό κι έλεγε μη χυσεις με πιπα. Ε η Έρρικα τώρα, ενώ πριν κάτι μήνες ήταν κρυα, σήμερα μεταμορφώθηκε, δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Χόρτασα τα βυζιά της και είχε πολυ καλη συμμετοχή. Η τσατσά , που δεν ήταν η χοντρουλα ευγενική αλλα μια άλλη, την φώναξε τρεις φορές, αλλά η Έρρικα την έγραψε κανονικά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Είναι η Έρικα η Ουγγαρέζα στο άσπρο της Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου ή η συνονόματή της μελαχρινή πετίτ Ρουμάνα στο απέναντι πράσινο γωνιακό;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Εμένα η Έρικα η και καλά Ουγγαρέζα με ειχε τρελάνει στην πιπα όταν της το ζήτησα. Έφτυνε και ξαναέφτυνε και ρουφουσε Την Πουτσα καλά. Με ειχε γεμίσει σάλια αλλά χαλάλι. Πιστεύω περνάς καλά αν της φερθείς καλά και την πετύχεις σε καλή μέρα. Οτι είπες για τη Μιρελα παρτο πισω αδελφέ! Θα σε πιασουν ορισμενοι θαυμαστες της απ το λαιμο! Οχι αρχες 2000 πες τελη!Οταν τα είχα γράψει εγώ πέρυσι οτι την πηδουσα πριν 20 χρονια Στην Προμηθεως και δεν έκανε απολύτως κανένα προγραμμα ούτε πιπα χωρις κάποιοι έπεσαν να με φάνε! Όχι έλεγαν έκανε προγραμμα και ήρθε το 2008 άλλωστε τοτε πρωτογραφτηκε κριτική για αυτη το 2008 άρα τοτε ηρθε! Άκουσον Άκουσον! Η Μιρελα το 2008. Ρε τι θα διαβάσω αλλο εδω μεσα!!!!
Αυγουστο το 2009 την πληρωσα εγω, προγραμματα δεν ξερω αν εκανε τοτε, αλλα για βαρδαρη, αντε κανα ακαποτο να εκανε.??? ....δεν θυμαμαι ο βαρδηρης να ειχε προγραμματα. 1η κριτικη εχει τον Ιανουαριο του 2009, αρα παιζει να γαμιοταν απο το 2008....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Αυγουστο το 2009 την πληρωσα εγω, προγραμματα δεν ξερω αν εκανε τοτε, αλλα για βαρδαρη, αντε κανα ακαποτο να εκανε.??? ....δεν θυμαμαι ο βαρδηρης να ειχε προγραμματα.
Και όμως είχε ενίοτε ο Βαρδάρης.Το αποδεικνύει η παρακάτω κριτική ενός παλιού συναγωνιστή,με πρωκτικό,ελεύθερο στοματικό και 69.Το 2013 που συνυπήρχαν με στούντιο,λόγω του ανταγωνισμού μάλλον:

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Αυγουστο το 2009 την πληρωσα εγω, προγραμματα δεν ξερω αν εκανε τοτε, αλλα για βαρδαρη, αντε κανα ακαποτο να εκανε.??? ....δεν θυμαμαι ο βαρδηρης να ειχε προγραμματα. 1η κριτικη εχει τον Ιανουαριο του 2009, αρα παιζει να γαμιοταν απο το 2008....
Το είχα γράψει και πέρυσι και το λέω άλλη μια φορά τελευταία. Δε θα ασχοληθώ αλλο. Τζάμπα χρόνο χαλάω για μαλακές. Ειναι εδω απο το 2005 εχει σίγουρα 20 χρονια στο κουρμπέτι. Με επιβεβαίωσε εντελώς τυχαία ο συνάδελφος. Οι κριτικές δεν δηλώνουν ποτε ήρθε η κοπελα. Δηλαδή η Τζούντι που δούλευε πριν την Μιρελα που για μενα δεν εχει περασει καλυτερο μωρο απο την προμηθεως και δεν υπάρχει κριτική σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και ψευδομαι; Έλεος ρε φίλε!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Nομίζω ότι το σημαντικό είναι να επιβεβαιωθούν οι φήμες ενός συναγωνιστή ότι η μιρέλα επιστρέφει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Το είχα γράψει και πέρυσι και το λέω άλλη μια φορά τελευταία. Δε θα ασχοληθώ αλλο. Τζάμπα χρόνο χαλάω για μαλακές. Ειναι εδω απο το 2005 εχει σίγουρα 20 χρονια στο κουρμπέτι. Με επιβεβαίωσε εντελώς τυχαία ο συνάδελφος. Οι κριτικές δεν δηλώνουν ποτε ήρθε η κοπελα. Δηλαδή η Τζούντι που δούλευε πριν την Μιρελα που για μενα δεν εχει περασει καλυτερο μωρο απο την προμηθεως και δεν υπάρχει κριτική σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και ψευδομαι; Έλεος ρε φίλε!
Γραψε λαθος, υπεθεσα οτι εγραφες 2010 και μετα, ενω γραφεις 2000 και μετα, για αυτο βγηκα να γραψω 2008-09.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
457
Πόντοι
36
Σημερινή καταδρομική για ελενα milf στο case d amore, ατυχησα, κλειστό any tips?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Γραψε λαθος, υπεθεσα οτι εγραφες 2010 και μετα, ενω γραφεις 2000 και μετα, για αυτο βγηκα να γραψω 2008-09.
Το εγραψα στο παλικάρι καλοπροαίρετα γιατί έγραψε αρχές του 2000 και του είπα παρτο πισω γιατι εμένα έπεσαν να με φανε. Το παλικάρι καλά θυμάται και το ξερω. Κοιτα φίλε εγώ απο το 2009 και μετά δεν ξαναπατησα στο βαρδαρη. Πήγαινα Ανδρέου Γεωργίου και Νικηφόρου ουρανου στο 1ο μολις άνοιξε οπως ερχόμαστε απο τις γραμμές του τρένου δεξιά στο 1ο αριστερά. Εκεί πρωτοσυναντησα την εβελινα και την Ανδριάνα. Αν με ρωτούσες τότε για τη Μιρελα θα σου έλεγα την επαιρνα πριν 4 χρονια. Οπως αυτη ετσι και την Όλγα όπως και την Νατάσα όπως και τη Βερονικα. Είχα βαρεθεί να τις γαμαω.
Ολες ίδια σειρά ειναι στα μαγαζάκια γύρω απ το υπόστεγο δούλευαν. Στα λέω καλοπροαίρετα πάντα! Ετσι;

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα θέλω απόψε να περάσω από Καρολίνα. Δεν την έχω πάρει ποτέ. Τι πρόγραμμα να πάρω. Μου είχε πει η τσατσά στα 70 2 εκτονωσεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Καλησπέρα θέλω απόψε να περάσω από Καρολίνα. Δεν την έχω πάρει ποτέ. Τι πρόγραμμα να πάρω. Μου είχε πει η τσατσά στα 70 2 εκτονωσεις.
Σε πόση ώρα 2 εκτονωσεις...; Γιατί αν μπορέσεις στο περίπου 20-25λεπτο πάω πάσο.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Η Έρρικα που λέω εγώ είναι Ρουμάνα και παλια δουλευε στα ξυλινα, ως Άννα. Η Μιρελα στάνταρ ξεκίνησε λιγο μετά το Μιλενιουμ

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Είναι η Έρικα η Ουγγαρέζα στο άσπρο της Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου ή η συνονόματή της μελαχρινή πετίτ Ρουμάνα στο απέναντι πράσινο γωνιακό;
Δεν θυμάμαι αν είναι πρασινο, αλλά είναι Ρουμάνα και δουλευε παλιά στα ξυλινα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
40 απλο
50 γυμνο
60 69....
Αυτα παιρνω...
80 μιση ωρα
100 ευρω 40 λεπτα
150 2 φορες τελειωμα

Τσατσος καταντησα ρε

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Των 50 πηρα, αλλά μετάνιωσα που δεν πηρα των 80 ή 100, επειδή είχα αμφιβολίες
Master pro τελικα περασες με καρολινα??πως σου φανηκε εσενα γιατι ακουγονται κια γραφονται διαφορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom