Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Πριν από λίγη ώρα έκανα την πιο επιτυχημένη συνεδρία μου στα τόσα χρόνια πορνό καριέρας.
Βιαζόμουν απίστευτα πολύ οπότε μπήκα στην εβελίνα ενώ ήταν με συναγωνιστή στο δωμάτιο.
Περιμένω 5 λεπτά 10 λεπτά 15 λεπτά.
Τίποτα δεν έρχεται..
Βγαίνω έξω η τσατσά μιλούσε στο τηλέφωνο μου βγάζει τα λεφτά και μόνο που με είδε και η εβελίνα στραβωμένη μου λέει τι να κάνω έτρωγα.
Πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα ντους σε τζακούζι χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ.
Σούπερ value for money.
τελικα ετρωγε ή τον ετρωγε;

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Βραδινή Χθεσινή κατάθεση στην Ντιανα Πέτρου εριμιτη 4 μελαχρινή κοντά Μάλια σώμα κανονικό σφιχτό πεταχτό κολαρακι παράβολο 40 πιπα ακα σεχ με σκουφάκι ευδιάθετο το κοριτσάκι μου ήρθε στην πίπα καλή συμμετοχή και βουρ στα 4 τον έφαγε καλά με ψιλό φωνούλες

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Ερημιτη 5 το βραδυ η Ελενα με την σιλικονη και το τατου αναμεσα στα βυζια δεν εχει καρτελα;

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
21
Ερημιτη 5 το βραδυ η Ελενα με την σιλικονη και το τατου αναμεσα στα βυζια δεν εχει καρτελα;
Ως Ραισα θα την βρεις αν την βρεις, γενικα ειναι πολυ καλη και ας εχει παρει καποια κιλα γιατι εχει φουλ βυζι και κωλο, απο συμμετοχη ειναι πολυ δυνατη αν και ορισμενοι λενε οτι ειναι με τις μερες της, εγω θα πω μαλλον παιζει ρολο το αν της αρεσεις γιατι εγω γενικα την εχω στα πολυ στανταρ μου.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ως Ραισα θα την βρεις αν την βρεις, γενικα ειναι πολυ καλη και ας εχει παρει καποια κιλα γιατι εχει φουλ βυζι και κωλο, απο συμμετοχη ειναι πολυ δυνατη αν και ορισμενοι λενε οτι ειναι με τις μερες της, εγω θα πω μαλλον παιζει ρολο το αν της αρεσεις γιατι εγω γενικα την εχω στα πολυ στανταρ μου.
Εκείνες οι κριτικές είναι παλιές με όνομα Ραΐσα.Εδώ και χρόνια οι κριτικές της είναι με το όνομα Έλενα, όπως στην Π.Ερημίτη 3 που την έχω πάρει:

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
10
Like
376
Πόντοι
311
Ποιες είναι οι 1-2 πιο ωραίες γκόμενες αυτή τη στιγμή στα σπίτια; Δεν με νοιάζει να προσφέρουν ΤΙΣ υπηρεσίες, αρκεί να είναι καθαρές και να μην σου λένε στο δίλεπτο "τελείωνε". Αν θέλεις κάποιος, ας πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Ποιες είναι οι 1-2 πιο ωραίες γκόμενες αυτή τη στιγμή στα σπίτια; Δεν με νοιάζει να προσφέρουν ΤΙΣ υπηρεσίες, αρκεί να είναι καθαρές και να μην σου λένε στο δίλεπτο "τελείωνε". Αν θέλεις κάποιος, ας πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ.
Καρίνα, Μινωταυρου 3, ντουγρου!

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Είχα πάει να βρω την Σουζάνα στη Φρίξου την προηγούμενη Δευτέρα μεσάνυχτα αλλά και πάλι κλειστό το Blue Dreams. Μπαίνω στο δίπλα από δεξιά το τελευταίο νομίζω της Φρίξου και μέσα είναι η Πάολα αλλά λείπει η Αντριάνα (για την οποία θα γράψω κριτική από άλλη μέρα που είχα πάει και την βρήκα τυχαία). Μου λέει η τσατσά η Αντριάνα λείπει σήμερα από εδώ είναι στο ξύλινο Μινωταύρου μου λέει. Πάω εκεί, χτυπάω χτυπάω τίποτα ενώ έλεγε open! Φεύγω πάω ξανά Φρίξου λέω τι στο διάολο κάτι θα βρω. Μπαίνω στο Φρίξου 15 ή 15Α που είναι η νταρντάνα η αγριομούνα η ξανθιά νομίζω Βίκυ που είναι συνήθως με την πιτσιρίκα Τζωρτζίνα αλλά λείπει η Τζωρτζίνα. Φεύγω μπαίνω στο δίπλα το Χ incognito και βλέπω την Ελληνίδα Νταίζη που βγαίνει στο σαλόνι ψηλή περίπου 1,80 την λες νταρντάνα, γύρω στα 26 ετών, γλυκιά φωνούλα, προσωπάρα για μένα καθώς όπως λένε στο χωριό μου "το πρόσωπο γαμάει το μουνί", όπου πείθομαι κατόπιν παραίνεσης της τσατσάς ότι θα περάσω καλά και μπαίνω. Ένα θα πω και τα υπόλοιπα σε κριτική: ΤΡΗΛΑΘΚΑ που λέει και ένας φίλος μου βλάχος!

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Είχα πάει να βρω την Σουζάνα στη Φρίξου την προηγούμενη Δευτέρα μεσάνυχτα αλλά και πάλι κλειστό το Blue Dreams. Μπαίνω στο δίπλα από δεξιά το τελευταίο νομίζω της Φρίξου και μέσα είναι η Πάολα αλλά λείπει η Αντριάνα (για την οποία θα γράψω κριτική από άλλη μέρα που είχα πάει και την βρήκα τυχαία). Μου λέει η τσατσά η Αντριάνα λείπει σήμερα από εδώ είναι στο ξύλινο Μινωταύρου μου λέει. Πάω εκεί, χτυπάω χτυπάω τίποτα ενώ έλεγε open! Φεύγω πάω ξανά Φρίξου λέω τι στο διάολο κάτι θα βρω. Μπαίνω στο Φρίξου 15 ή 15Α που είναι η νταρντάνα η αγριομούνα η ξανθιά νομίζω Βίκυ που είναι συνήθως με την πιτσιρίκα Τζωρτζίνα αλλά λείπει η Τζωρτζίνα. Φεύγω μπαίνω στο δίπλα το Χ incognito και βλέπω την Ελληνίδα Νταίζη που βγαίνει στο σαλόνι ψηλή περίπου 1,80 την λες νταρντάνα, γύρω στα 26 ετών, γλυκιά φωνούλα, προσωπάρα για μένα καθώς όπως λένε στο χωριό μου "το πρόσωπο γαμάει το μουνί", όπου πείθομαι κατόπιν παραίνεσης της τσατσάς ότι θα περάσω καλά και μπαίνω. Ένα θα πω και τα υπόλοιπα σε κριτική: ΤΡΗΛΑΘΚΑ που λέει και ένας φίλος μου βλάχος!
Άρα η Νταίζη μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην πρωινή βάρδια,επέστρεψε στη βραδινή.Γενικά αρκετές αλλαξοκωλιές τελευταία στις βάρδιες

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Άρα η Νταίζη μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην πρωινή βάρδια,επέστρεψε στη βραδινή.Γενικά αρκετές αλλαξοκωλιές τελευταία στις βάρδιες
Όχι ρε μλκκ και ήμουν βράδυ φτου γμτ να κλείσω την χρονια μαζί της τόσο καιρό έλειπε απτην νύχτα ρ φίλε

Τελευταία τροποποίηση:

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
χαιρετώ τα αλανια........ για σημερα το βράδυ που να παω να ρίξω ένα πεο που θα περασω βιαστικός?? Στα ξύλινα στης Μινωταύρου τι παιζει??
Στο 14 είναι ακομη η Ελληνίδα και στο 16 ποια γιατί τελαυταια δεν ανοιγε με αναμενο φως

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
χαιρετώ τα αλανια........ για σημερα το βράδυ που να παω να ρίξω ένα πεο που θα περασω βιαστικός?? Στα ξύλινα στης Μινωταύρου τι παιζει??
Στο 14 είναι ακομη η Ελληνίδα και στο 16 ποια γιατί τελαυταια δεν ανοιγε με αναμενο φως
Αφροδίτη στο Playboy της Φρίξου,Νταίζη στο Incognito της Φρίξου,Έλενα (Ραΐσα) στην Π.Ερημίτη 3, Ρεμπέκα στη Ν.Ουρανού 26,Τζένη στο Godiva.Επιλογές υπάρχουν.Όλο και κάποιες θα δουλεύουν από αυτές.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Είχα όρεξη για μεγαλύτερες ηλικίες σήμερα το απογευματάκι.Κατέβηκα μήπως πετύχω την milf Ελένη στα case D'Amore που είχα δει μια φορά και μου άρεσε,αλλά δεν πέρασα τότε.

Ξεκίνησα από τα πρώτα της Νικηφόρου Ουρανού,1Β.Τελικά μου άνοιξε επιτέλους από το Mona Lisa για πρώτη φορά.Στο Avec Plaisir που ήταν ανοιχτό δεν χτύπησα.Χριστίνα από Αλβανία χωρίς τσατσά,50+.Το είδα σαν φαντασίωση τύπου γειτόνισσας από τη διπλανή πόρτα,οπότε έδωσα το παράβολο των 30 για το απλό,πίπα με λάστιχο.

Θετικό ότι έκανε και αυτή ντους,παρότι έχει έλλειψη χρόνου,γιατί έχει μεγάλη πελατεία και δουλεύει χωρίς τσα².Τα βυζιά έχουν μια πτώση και χαλάρωση,αλλά όχι κάτι το τρομερό,δεν έχουν "σταφιδοποιηθεί".Μια μικρή χαλάρωση στην κοιλίτσα,αλλά καλό κορμί για την ηλικίας της,ειδικά στον κώλο που έχει καλό σχήμα χωρίς κυτταρίτιδα.Σαφώς καλύτερος κώλος από τη Βλάντα και τη Ναταλί.Πρόσωπο συμπαθητικό για την ηλικία της.Κοντούλα σχετικά.Καλή στο σόσιαλ με κλασική αλβανική προφορά.

Έκανε κάποια προκαταρκτικά με χαϊδέματα,φιλάκια στο σώμα και ανταποκρίθηκε στο βυζογλείψιμο και στα φιλιά χωρίς γλώσσα που πήρα εγώ την πρωτοβουλία.Πίπα αργή και αισθησιακή,όπως πρέπει να είναι.Στην αρχή μέχρι τη μέση του πέους και στην πορεία βαθύ μπάσιμο μέχρι τη ρίζα,κοινώς βαθύ λαρύγγι.Καλή συμμετοχή στο σεξ και ειδικά στο cowgirl με βαθύ μπάσιμο μέχρι τέρμα.Μια καλή κατάθεση για μερακλήδες ή γενικά για κάτι διαφορετικό από τις αγαπημένες μου 30άρες και πιπίνια.Πρωινή βάρδια δουλεύει.Θα γράψω την κριτική και στην καρτέλα του οίκου.

Τελευταία τροποποίηση:

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Αφροδίτη στο Playboy της Φρίξου,Νταίζη στο Incognito της Φρίξου,Έλενα (Ραΐσα) στην Π.Ερημίτη 3, Ρεμπέκα στη Ν.Ουρανού 26,Τζένη στο Godiva.Επιλογές υπάρχουν.Όλο και κάποιες θα δουλεύουν από αυτές.
Ευχαριστώ πολυ΄φίλε θα ενημερώσω για την κατάθεσή μου.................

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ευχαριστώ πολυ΄φίλε θα ενημερώσω για την κατάθεσή μου.................
Σε αυτά που ρώτησες πριν,είχα δει πριν από έναν μήνα στο Venus μια ομορφούλα και χαμογελαστή Λατίνα Λορένα,γιατί η Λίντα μάλλον έχει σταματήσει.Στο Venus 2 μια επίσης ομορφούλα Ανναμπέλ λευκή Λατίνα.Στο παραδίπλα ξύλινο της Μινωταύρου 14 ήταν κλασικά η Ελληνίδα Μαρίνα.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Σε αυτά που ρώτησες πριν,είχα δει πριν από έναν μήνα στο Venus μια ομορφούλα και χαμογελαστή Λατίνα Λορένα,γιατί η Λίντα μάλλον έχει σταματήσει.Στο Venus 2 μια επίσης ομορφούλα Ανναμπέλ λευκή Λατίνα.Στο παραδίπλα ξύλινο της Μινωταύρου 14 ήταν κλασικά η Ελληνίδα Μαρίνα.
τελευταία φορά που περασα απ τα ξύλινα την Μαρίνα την είδα σαν χασισομένη............ είχα μπει δύο φορές μαζί της αλλα δεν αξίζει πλεον......... στο δίπλα το 16 χτυπαγαμε με 2 πελατες και δεν ανοιγανε.......... αλλα μάλλον για την Ραίσα με κόβω

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Η Μαρινα μηπως σταματησε;Με προβληματισε αυτο που γραφτηκε,πως φαινοταν να ειναι αλλου.
Δυο ερωτησεις ρε τσακαλοι.Διπλα απο την Μαρινα,στο ασπρο,μια 50+ ξανθια πως την λενε;Βαλερια η Βαλεντινα;
και η 2η:Σστα τριδυμα,στο Νο1,μια επισης 50-55 πολυ αδυνατη με κωλαρα λεγεται Ελενα;ΘΕλω να γραψω κριτικες αλλα δεν θυμαμαι ονοματα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Η Μαρινα μηπως σταματησε;Με προβληματισε αυτο που γραφτηκε,πως φαινοταν να ειναι αλλου.
Δυο ερωτησεις ρε τσακαλοι.Διπλα απο την Μαρινα,στο ασπρο,μια 50+ ξανθια πως την λενε;Βαλερια η Βαλεντινα;
και η 2η:Σστα τριδυμα,στο Νο1,μια επισης 50-55 πολυ αδυνατη με κωλαρα λεγεται Ελενα;ΘΕλω να γραψω κριτικες αλλα δεν θυμαμαι ονοματα
Στα τρίδυμα σωστά θυμάσαι,Έλενα τη λένε.Την έχω δει στην πρωινή βάρδια.Γράψε και στην κριτική την ηλικία της,για να μη γίνει μπέρδεμα με το συνονόματο πιπίνι που εμφανίζεται στα τρίδυμα.Ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να γράψεις το όνομα της με λατινικούς χαρακτήρες.Στο άσπρο Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού γωνία,δεν μου έχουν ανοίξει στην πρωινή βάρδια.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Δεν ξέρω μπορεί να απέχει λόγω αδιαθεσίας έχω πολύ καιρό να βγω τσάρκα και να την δω, αλλά μπορεί να ήταν και απο συνεχόμενα δωμάτια ζαλισμενη, βέβαια θα μου πεις Μαρίνα και υπερβολικές πουτσιές δεν κολάει αλλα ο συνδιασμός κόστους, στενου μουνιού και εντοποιότητας φαίνεται ότι μας εκανε πολλούς στον οντά της............ θα περασω και θα ρωτήσω για το τι απεγινε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δεν ξέρω μπορεί να απέχει λόγω αδιαθεσίας έχω πολύ καιρό να βγω τσάρκα και να την δω, αλλά μπορεί να ήταν και απο συνεχόμενα δωμάτια ζαλισμενη, βέβαια θα μου πεις Μαρίνα και υπερβολικές πουτσιές δεν κολάει αλλα ο συνδιασμός κόστους, στενου μουνιού και εντοποιότητας φαίνεται ότι μας εκανε πολλούς στον οντά της............ θα περασω και θα ρωτήσω για το τι απεγινε
Πραγματικά ελάχιστες οι Ελληνίδες στα σπιτάκια.Εκτός από τη Μαρίνα,Ειρήνη βραδινή στα μεσαία Eros και Love της Ερημίτη που έχει να φανεί μήνες,η πρωινή Νάντια στο Black Angels που θα απέχει έναν μήνα,η βραδινή Βικτώρια στη Φρίξου που παίζει μπάλα και ως βίζιτα με το όνομα Νεφέλη,και η Νταίζη στο Incognito.Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια.Η milf Έλενα των τριδύμων τι εθνικότητας είναι @Isidoro$ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom