Είχα όρεξη για μεγαλύτερες ηλικίες σήμερα το απογευματάκι.Κατέβηκα μήπως πετύχω την milf Ελένη στα case D'Amore που είχα δει μια φορά και μου άρεσε,αλλά δεν πέρασα τότε.
Ξεκίνησα από τα πρώτα της Νικηφόρου Ουρανού,1Β.Τελικά μου άνοιξε επιτέλους από το Mona Lisa για πρώτη φορά.Στο Avec Plaisir που ήταν ανοιχτό δεν χτύπησα.Χριστίνα από Αλβανία χωρίς τσατσά,50+.Το είδα σαν φαντασίωση τύπου γειτόνισσας από τη διπλανή πόρτα,οπότε έδωσα το παράβολο των 30 για το απλό,πίπα με λάστιχο.
Θετικό ότι έκανε και αυτή ντους,παρότι έχει έλλειψη χρόνου,γιατί έχει μεγάλη πελατεία και δουλεύει χωρίς τσα².Τα βυζιά έχουν μια πτώση και χαλάρωση,αλλά όχι κάτι το τρομερό,δεν έχουν "σταφιδοποιηθεί".Μια μικρή χαλάρωση στην κοιλίτσα,αλλά καλό κορμί για την ηλικίας της,ειδικά στον κώλο που έχει καλό σχήμα χωρίς κυτταρίτιδα.Σαφώς καλύτερος κώλος από τη Βλάντα και τη Ναταλί.Πρόσωπο συμπαθητικό για την ηλικία της.Κοντούλα σχετικά.Καλή στο σόσιαλ με κλασική αλβανική προφορά.
Έκανε κάποια προκαταρκτικά με χαϊδέματα,φιλάκια στο σώμα και ανταποκρίθηκε στο βυζογλείψιμο και στα φιλιά χωρίς γλώσσα που πήρα εγώ την πρωτοβουλία.Πίπα αργή και αισθησιακή,όπως πρέπει να είναι.Στην αρχή μέχρι τη μέση του πέους και στην πορεία βαθύ μπάσιμο μέχρι τη ρίζα,κοινώς βαθύ λαρύγγι.Καλή συμμετοχή στο σεξ και ειδικά στο cowgirl με βαθύ μπάσιμο μέχρι τέρμα.Μια καλή κατάθεση για μερακλήδες ή γενικά για κάτι διαφορετικό από τις αγαπημένες μου 30άρες και πιπίνια.Πρωινή βάρδια δουλεύει.Θα γράψω την κριτική και στην καρτέλα του οίκου.