Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;Σίγουρα υπάρχει κλιμάκωση στο πόσο λεπτή είναι κάποια.Σίγουρα η Έμμα είναι λεπτότερη και η Μπιάνκα ακόμα περισσότερο,αλλά και η Καρολίνα υπάγεται στην κατηγορία skinny και όχι slim.Για να κάνουμε μια σύγκριση με slim κορμί,είναι η Ρεμπέκα στη Νικηφόρου Ουρανού 26.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Βραδινή είναι και έχει καλή συμμετοχή.Κάνει και προκαταρκτικά που είναι το αλατοπίπερο.Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 710
- Πόντοι
- 86
Η τζενη δουλευε στο πρασινο γωνιακο τανταλου με σαπφους και η μαιρουλα στη προμηθεως στο μπλε....πλεον ολα αυτα τα οικηματα κινεζοποιηθηκανσε ποια ηταν;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.082
- Πόντοι
- 10.555
και γιατι τρελη η τζενη;Η τζενη δουλευε στο πρασινο γωνιακο τανταλου με σαπφους και η μαιρουλα στη προμηθεως στο μπλε....πλεον ολα αυτα τα οικηματα κινεζοποιηθηκαν
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 2.046
Περασα χθες απο την περιοχη περιπου τετοια ωρα, εκτος απο μπελα ντονα και παρανταις αλλου δεν εβρισκες να παρκαρεις..τοσο αυτοκινητο πρωτη φορα ειδα,ισως φταιει οτι κανουν καποια εργα μπροστα απο το Godiva
Ο λογος που δεν κατεβηκα, δεν ειχα και πολυ ορεξη βεβαια.. περνοντας απο τα εργα εκοψα ταχυτητα και με κανει νοημα μια γυναικα μικρη σχετικα περιπου 30 στην αρχη νομιζα οτι εναι καμια καινουργια στα σπιτακια
ανοιγω το παραθυρο και με ρωταει που ειναι η αχελωου και καποιο μαγαζι η συνεργειο δεν καταλαβα.. κολλησα και την λεω ολη την αριστερη μερια, φριξου, πετρου ερημιτη, ρωξανης μετα την λεω αυτη ειναι η νικηφορου αλλα αχελωου δεν ξερω που βρισκεται, με ευχαριστη και φευγει.. εντωμεταξυ η αχελωου ηταν διπλα μας στα δεξια. Αυτα τα ρδελα μας εχουν καψει το μυαλο.
Ο λογος που δεν κατεβηκα, δεν ειχα και πολυ ορεξη βεβαια.. περνοντας απο τα εργα εκοψα ταχυτητα και με κανει νοημα μια γυναικα μικρη σχετικα περιπου 30 στην αρχη νομιζα οτι εναι καμια καινουργια στα σπιτακια
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Α-Hello! Θα κόμπλαρες μη σε θεωρήσει πουτανιάρηΠερασα χθες απο την περιοχη περιπου τετοια ωρα, εκτος απο μπελα ντονα και παρανταις αλλου δεν εβρισκες να παρκαρεις..τοσο αυτοκινητο πρωτη φορα ειδα,ισως φταιει οτι κανουν καποια εργα μπροστα απο το Godiva
Ο λογος που δεν κατεβηκα, δεν ειχα και πολυ ορεξη βεβαια.. περνοντας απο τα εργα εκοψα ταχυτητα και με κανει νοημα μια γυναικα μικρη σχετικα περιπου 30 στην αρχη νομιζα οτι εναι καμια καινουργια στα σπιτακιαανοιγω το παραθυρο και με ρωταει που ειναι η αχελωου και καποιο μαγαζι η συνεργειο δεν καταλαβα.. κολλησα και την λεω ολη την αριστερη μερια, φριξου, πετρου ερημιτη, ρωξανης μετα την λεω αυτη ειναι η νικηφορου αλλα αχελωου δεν ξερω που βρισκεται, με ευχαριστη και φευγει.. εντωμεταξυ η αχελωου ηταν διπλα μας στα δεξια. Αυτα τα ρδελα μας εχουν καψει το μυαλο.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 2.046
Το αντιθετο θα ελεγα.. και αν δεν ηξερε, χθες εμαθε σε ποιες οδους βρισκονται τα περισσοτερα σπιτακια.Α-Hello! Θα κόμπλαρες μη σε θεωρήσει πουτανιάρη
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ πάντως αποφεύγω τα σπιτάκια τις ώρες που είναι ανοιχτά τα συνεργεία εκεί γύρω.Όλο και κάποιον γνωστό μπορεί να πετύχω.Πρωινή βάρδια μόνο τα Σ/ΚΤο αντιθετο θα ελεγα.. και αν δεν ηξερε, χθες εμαθε σε ποιες οδους βρισκονται τα περισσοτερα σπιτακια.παντως ηταν ομορφη αν εβρισκα να παρκαρω θα πηγαινα να ψαξουμε μαζι την αχελωου η να κανουμε καμια τσαρκα!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.732
- Πόντοι
- 2.046
Εχω πετυχει και περιμενα να φυγει.. αν με δουν δικαιολογιες εχω, ασε που ξερουν οτι κατεβαινω για δουλειες εκει.Εγώ πάντως αποφεύγω τα σπιτάκια τις ώρες που είναι ανοιχτά τα συνεργεία εκεί γύρω.Όλο και κάποιον γνωστό μπορεί να πετύχω.Πρωινή βάρδια μόνο τα Σ/Κ
Απλα θελει να προσεχεις οταν μπαινεις σε καποιο σπιτακι ειδικα στην νικηφορου, ριχνεις καμια ματια γυρω μηπως περναει καποιος γνωστος.
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 8.255
Η Τζένη ήταν με τις ώρες της. Όχι με τις μέρες, με τις ώρες. Προς το τέλος της καριέρας της ήτανε τα λεπτά της... Μπορεί να της έλεγες κάτι για καλό και να τσαντιζόταν, οπότε χαλούσε και η διάθεση...και γιατι τρελη η τζενη;
Βέβαια σε μένα ήταν πάντα καλή, οπότε δεν έχω να πω κακό λόγο.
ΕυχαριστώΒραδινή είναι και έχει καλή συμμετοχή.Κάνει και προκαταρκτικά που είναι το αλατοπίπερο.
Εγώ πάλι παλιά ντρεπόμουν μη με δει κάνεις, τώρα ούτε καν με νοιάζει! Στην τελική δεν κάνουμε τίποτα κακό και αν τύχει να πετύχω κανένα μέσα στο σαλόνι γνωστό τότε ή μισή ντροπή δική του που λένε…Εγώ πάντως αποφεύγω τα σπιτάκια τις ώρες που είναι ανοιχτά τα συνεργεία εκεί γύρω.Όλο και κάποιον γνωστό μπορεί να πετύχω.Πρωινή βάρδια μόνο τα Σ/Κ
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζειΕγώ πάλι παλιά ντρεπόμουν μη με δει κάνεις, τώρα ούτε καν με νοιάζει! Στην τελική δεν κάνουμε τίποτα κακό και αν τύχει να πετύχω κανένα μέσα στο σαλόνι γνωστό τότε ή μισή ντροπή δική του που λένε…
Νομιζω εφυγε μονιμαΞέρει κανείς αν γύρισε η σαντρα ;
ακριβώς τότε θα είναι μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια που λένε. Εν τω μεταξύ μου έχει τύχει 2 φορές με γνωστό. Ο ένας μάλιστα τον βλέπω συχνά ούτε κουβέντα δεν μου είπε την άλλη μέρα οπότε και εγώ δεν αναφέρθηκα και έκανα τον Κινέζο. Ο άλλος κανονικά με βλέπει τον βλέπω καθώς μπαίναμε σχεδόν μαζί και οι δύο παντρεμένοι και κάναμε και πλάκα! Έτσι πρέπει να είναι αυτά χωρίς ταμπού!Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζει
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Μιλάμε για τη γνωστή Σάντρα της πρωινής βάρδιας στην Π.Ερημίτη 4Α,δίπλα στη Μέδουσα;Θα είναι μεγάλη απώλεια.Νομιζω εφυγε μονιμα
Συναγωνιστης μου ανεφερε οτι του το ειπεΜιλάμε για τη γνωστή Σάντρα της πρωινής βάρδιας στην Π.Ερημίτη 4Α,δίπλα στη Μέδουσα;Θα είναι μεγάλη απώλεια.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Ευτυχώς την πρόλαβα στα τελευταία της.Εξαιρετική!Συναγωνιστης μου ανεφερε οτι του το ειπε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις