Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Σίγουρα υπάρχει κλιμάκωση στο πόσο λεπτή είναι κάποια.Σίγουρα η Έμμα είναι λεπτότερη και η Μπιάνκα ακόμα περισσότερο,αλλά και η Καρολίνα υπάγεται στην κατηγορία skinny και όχι slim.Για να κάνουμε μια σύγκριση με slim κορμί,είναι η Ρεμπέκα στη Νικηφόρου Ουρανού 26.
Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;
Βραδινή είναι και έχει καλή συμμετοχή.Κάνει και προκαταρκτικά που είναι το αλατοπίπερο.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555
Η τζενη δουλευε στο πρασινο γωνιακο τανταλου με σαπφους και η μαιρουλα στη προμηθεως στο μπλε....πλεον ολα αυτα τα οικηματα κινεζοποιηθηκαν
και γιατι τρελη η τζενη;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.732
Πόντοι
2.046
Περασα χθες απο την περιοχη περιπου τετοια ωρα, εκτος απο μπελα ντονα και παρανταις αλλου δεν εβρισκες να παρκαρεις..τοσο αυτοκινητο πρωτη φορα ειδα,ισως φταιει οτι κανουν καποια εργα μπροστα απο το Godiva

Ο λογος που δεν κατεβηκα, δεν ειχα και πολυ ορεξη βεβαια.. περνοντας απο τα εργα εκοψα ταχυτητα και με κανει νοημα μια γυναικα μικρη σχετικα περιπου 30 στην αρχη νομιζα οτι εναι καμια καινουργια στα σπιτακια :grin: ανοιγω το παραθυρο και με ρωταει που ειναι η αχελωου και καποιο μαγαζι η συνεργειο δεν καταλαβα.. κολλησα και την λεω ολη την αριστερη μερια, φριξου, πετρου ερημιτη, ρωξανης μετα την λεω αυτη ειναι η νικηφορου αλλα αχελωου δεν ξερω που βρισκεται, με ευχαριστη και φευγει.. εντωμεταξυ η αχελωου ηταν διπλα μας στα δεξια. Αυτα τα ρδελα μας εχουν καψει το μυαλο.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Περασα χθες απο την περιοχη περιπου τετοια ωρα, εκτος απο μπελα ντονα και παρανταις αλλου δεν εβρισκες να παρκαρεις..τοσο αυτοκινητο πρωτη φορα ειδα,ισως φταιει οτι κανουν καποια εργα μπροστα απο το Godiva

Ο λογος που δεν κατεβηκα, δεν ειχα και πολυ ορεξη βεβαια.. περνοντας απο τα εργα εκοψα ταχυτητα και με κανει νοημα μια γυναικα μικρη σχετικα περιπου 30 στην αρχη νομιζα οτι εναι καμια καινουργια στα σπιτακια :grin: ανοιγω το παραθυρο και με ρωταει που ειναι η αχελωου και καποιο μαγαζι η συνεργειο δεν καταλαβα.. κολλησα και την λεω ολη την αριστερη μερια, φριξου, πετρου ερημιτη, ρωξανης μετα την λεω αυτη ειναι η νικηφορου αλλα αχελωου δεν ξερω που βρισκεται, με ευχαριστη και φευγει.. εντωμεταξυ η αχελωου ηταν διπλα μας στα δεξια. Αυτα τα ρδελα μας εχουν καψει το μυαλο.
Α-Hello! Θα κόμπλαρες μη σε θεωρήσει πουτανιάρη

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.732
Πόντοι
2.046
Α-Hello! Θα κόμπλαρες μη σε θεωρήσει πουτανιάρη
Το αντιθετο θα ελεγα.. και αν δεν ηξερε, χθες εμαθε σε ποιες οδους βρισκονται τα περισσοτερα σπιτακια. :grin: παντως ηταν ομορφη αν εβρισκα να παρκαρω θα πηγαινα να ψαξουμε μαζι την αχελωου η να κανουμε καμια τσαρκα!

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Το αντιθετο θα ελεγα.. και αν δεν ηξερε, χθες εμαθε σε ποιες οδους βρισκονται τα περισσοτερα σπιτακια. :grin: παντως ηταν ομορφη αν εβρισκα να παρκαρω θα πηγαινα να ψαξουμε μαζι την αχελωου η να κανουμε καμια τσαρκα!
Εγώ πάντως αποφεύγω τα σπιτάκια τις ώρες που είναι ανοιχτά τα συνεργεία εκεί γύρω.Όλο και κάποιον γνωστό μπορεί να πετύχω.Πρωινή βάρδια μόνο τα Σ/Κ

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.732
Πόντοι
2.046
Εγώ πάντως αποφεύγω τα σπιτάκια τις ώρες που είναι ανοιχτά τα συνεργεία εκεί γύρω.Όλο και κάποιον γνωστό μπορεί να πετύχω.Πρωινή βάρδια μόνο τα Σ/Κ
Εχω πετυχει και περιμενα να φυγει.. αν με δουν δικαιολογιες εχω, ασε που ξερουν οτι κατεβαινω για δουλειες εκει.
Απλα θελει να προσεχεις οταν μπαινεις σε καποιο σπιτακι ειδικα στην νικηφορου, ριχνεις καμια ματια γυρω μηπως περναει καποιος γνωστος.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.837
Πόντοι
8.255
και γιατι τρελη η τζενη;
Η Τζένη ήταν με τις ώρες της. Όχι με τις μέρες, με τις ώρες. Προς το τέλος της καριέρας της ήτανε τα λεπτά της... Μπορεί να της έλεγες κάτι για καλό και να τσαντιζόταν, οπότε χαλούσε και η διάθεση...

Βέβαια σε μένα ήταν πάντα καλή, οπότε δεν έχω να πω κακό λόγο.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Εγώ πάλι παλιά ντρεπόμουν μη με δει κάνεις, τώρα ούτε καν με νοιάζει! Στην τελική δεν κάνουμε τίποτα κακό και αν τύχει να πετύχω κανένα μέσα στο σαλόνι γνωστό τότε ή μισή ντροπή δική του που λένε…

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εγώ πάλι παλιά ντρεπόμουν μη με δει κάνεις, τώρα ούτε καν με νοιάζει! Στην τελική δεν κάνουμε τίποτα κακό και αν τύχει να πετύχω κανένα μέσα στο σαλόνι γνωστό τότε ή μισή ντροπή δική του που λένε…
Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζει

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν γύρισε η σαντρα ;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζει
ακριβώς τότε θα είναι μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια που λένε. Εν τω μεταξύ μου έχει τύχει 2 φορές με γνωστό. Ο ένας μάλιστα τον βλέπω συχνά ούτε κουβέντα δεν μου είπε την άλλη μέρα οπότε και εγώ δεν αναφέρθηκα και έκανα τον Κινέζο. Ο άλλος κανονικά με βλέπει τον βλέπω καθώς μπαίναμε σχεδόν μαζί και οι δύο παντρεμένοι και κάναμε και πλάκα! Έτσι πρέπει να είναι αυτά χωρίς ταμπού!

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025