You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Πραγματικά απαράδεκτοι!Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στο σάιτ ένα ξανθό κοντό τούμπανο ονόματι Kasandra.Ξέρει κάποιος πού εμφανίζεται και αν είναι καλή;Δεν αναφέρει ακόμα σε ποιον οίκο.Διάβαζα κάτι σχόλια για την σονια στο άλλο σάιτ τι ξευτίλες είναι ορισμένοι …ευτυχώς εμείς εδώ δεν φτάσαμε σε τέτοιο σημείο
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 17.116
Η Κασσάνδρα του βρωμιάρη κ του ντάμες είναι!Πραγματικά απαράδεκτοι!Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στο σάιτ ένα ξανθό κοντό τούμπανο ονόματι Kasandra.Ξέρει κάποιος πού εμφανίζεται και αν είναι καλή;Δεν αναφέρει ακόμα σε ποιον οίκο.
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Οχι δεν την ξέρω την κυρίαΠραγματικά απαράδεκτοι!Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στο σάιτ ένα ξανθό κοντό τούμπανο ονόματι Kasandra.Ξέρει κάποιος πού εμφανίζεται και αν είναι καλή;Δεν αναφέρει ακόμα σε ποιον οίκο.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Τότε είναι πολύ επεξεργασμένες οι φωτογραφίες,και μάλιστα με AI.Αλλά ρε συ αυτή φαίνεται πιο κοντή και το πρόσωπο τελείως διαφορετικόΗ Κασσάνδρα του βρωμιάρη κ του ντάμες είναι!![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Ποια από τις δύο; Αυτή που είναι εδώ και καιρό στη βραδινή βάρδια ή η άλλη που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο σάιτ και είναι στην πρωινή βάρδια; (και είναι αυτή με το στήθος έξω στις φωτό)Το αλινακι είναι εγγύηση που δουλεύει στο κόκκινο διαμάντι δεν πολύ αναφέρεται τι μουναρα είναι
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Βραδινή στο κόκκινο διαμάντι είναι …η γνωστή είναιΠοια από τις δύο; Αυτή που είναι εδώ και καιρό στη βραδινή βάρδια ή η άλλη που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο σάιτ και είναι στην πρωινή βάρδια; (και είναι αυτή με το στήθος έξω στις φωτό)
Candycrash
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Αν είναι αυτή με το μαύρο μαλλί και την φράντζα, η ψιλή , πέρασα μαζί της με το χαλαρό πρόγραμμα (40€) το προηγούμενο σκ. Αξίζει να δοκιμάσεις. Ωραίο σώμα, απαλό δέρμα, καλά προκαταρκτικά με φιλιά παντού στο σώμα και πέρασμα από μπάλες. Ψεύτικα βογκιτα. Αρνήθηκε deep throat, γενικά ψιλοβαριοταν. Και επειδή την εγλειψα αρκετά σε στήθος κτλ μου την είπε ψιλσπασμενη. Γενικά λιγακι διεκπαιρεωτικη ήταν αλλά την προτείνω .Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;
kassler
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 45
- Like
- 3.827
- Πόντοι
- 11.795
Η βραδινή νομίζω εκεί ήταν μαζί με μια άλλη...Ξέρει κανείς αν επέστρεψε η Νταίζη στο blue και αν τι ώρες είναι εκεί ;
Η πρωινή Τζέσυ...ντεζυ επίσης μαζί με Βικτώρια.
Η Ζωή η 50ρα ακα Άννα λαφαμ, νομίζω δούλευε κανονικά ως call girl στο νήμα με τα call girls....είχα και το τηλέφωνο της...Σε λίγο θα θυμηθούμε και τη Μαιρούλα και την τρελό τζενη
6980062701
Candycrash
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς ποτέ είμαι ανοιχτό το godiva?
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.434
- Πόντοι
- 3.506
Όχι τυχαία περνούσε από εκεί αλλά μια ξενάγηση απλή της την έκανεΑ-Hello! Θα κόμπλαρες μη σε θεωρήσει πουτανιάρη
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.434
- Πόντοι
- 3.506
Έχει site και τηλέφωνο καλύτερα πάρε πριν πας γιατί με τις μέρες τους είναι και εκεί. Στο πρόγραμμα συνέχεια ανοιχτό φαίνεται αλλά έχω περάσει και είναι κλειστό.Ξέρει κανείς ποτέ είμαι ανοιχτό το godiva?
Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω να δω τι παίζεται!Αν είναι αυτή με το μαύρο μαλλί και την φράντζα, η ψιλή , πέρασα μαζί της με το χαλαρό πρόγραμμα (40€) το προηγούμενο σκ. Αξίζει να δοκιμάσεις. Ωραίο σώμα, απαλό δέρμα, καλά προκαταρκτικά με φιλιά παντού στο σώμα και πέρασμα από μπάλες. Ψεύτικα βογκιτα. Αρνήθηκε deep throat, γενικά ψιλοβαριοταν. Και επειδή την εγλειψα αρκετά σε στήθος κτλ μου την είπε ψιλσπασμενη. Γενικά λιγακι διεκπαιρεωτικη ήταν αλλά την προτείνω .
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Εμένα με έχει πετύχει μια φορά ένας από το χωριό, δεν έχει πει τίποτα.Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζει
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.502
- Πόντοι
- 10.295
Δούλευε ναι, αλλά όπως και την πρώτη φορά εξαφανίστηκε.Η βραδινή νομίζω εκεί ήταν μαζί με μια άλλη...
Η πρωινή Τζέσυ...ντεζυ επίσης μαζί με Βικτώρια.
Η Ζωή η 50ρα ακα Άννα λαφαμ, νομίζω δούλευε κανονικά ως call girl στο νήμα με τα call girls....είχα και το τηλέφωνο της...
6980062701
Άφησε την εκεί που είναι, να κάνει τα κουλουράκια της, να τη χαίρεται και ο άλλος που μου είχε στείλε pm ότι είναι ζευγάρι και όλα καλά.
Ήταν μια τίμια και συμπαθητική γυναίκα, πρόσφερε, πήρε, να είναι καλά εκεί που είναι.
Εξάλλου πλέον θα έχει φτάσει 55, γιατί να πληρώνεις μια 55αρα.
jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Καλημέρες, πρωινή βάρδια πέρα από Σονια τι άλλο καλό έχουμε ; (Μην βάλουμε τπτ ηλικίες άνω των 40) Έισης αυτή η Νταίζη που ακούγεται πολύ και ξαναρώτησα έχει επιστρέψει blue dreams ή κάπου αλλού και αν τι βάρδια;
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Η ναστια από μπελα ΝτόναΚαλημέρες, πρωινή βάρδια πέρα από Σονια τι άλλο καλό έχουμε ; (Μην βάλουμε τπτ ηλικίες άνω των 40) Έισης αυτή η Νταίζη που ακούγεται πολύ και ξαναρώτησα έχει επιστρέψει blue dreams ή κάπου αλλού και αν τι βάρδια;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.876
- Πόντοι
- 496
Ξερει κανεις πότε μπορω να βρω την Ναντια στο Black Angels ; το προγραμμα στην αλλη σελλιδα ειναι οτι να ναι πολλες φορες
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις