Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Διάβαζα κάτι σχόλια για την σονια στο άλλο σάιτ τι ξευτίλες είναι ορισμένοι …ευτυχώς εμείς εδώ δεν φτάσαμε σε τέτοιο σημείο
Πραγματικά απαράδεκτοι!Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στο σάιτ ένα ξανθό κοντό τούμπανο ονόματι Kasandra.Ξέρει κάποιος πού εμφανίζεται και αν είναι καλή;Δεν αναφέρει ακόμα σε ποιον οίκο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.153
Πόντοι
17.116
Πραγματικά απαράδεκτοι!Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στο σάιτ ένα ξανθό κοντό τούμπανο ονόματι Kasandra.Ξέρει κάποιος πού εμφανίζεται και αν είναι καλή;Δεν αναφέρει ακόμα σε ποιον οίκο.
Η Κασσάνδρα του βρωμιάρη κ του ντάμες είναι!:grin:

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Οχι δεν την ξέρω την κυρία

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Η Κασσάνδρα του βρωμιάρη κ του ντάμες είναι!:grin:
Τότε είναι πολύ επεξεργασμένες οι φωτογραφίες,και μάλιστα με AI.Αλλά ρε συ αυτή φαίνεται πιο κοντή και το πρόσωπο τελείως διαφορετικό

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Το αλινακι είναι εγγύηση που δουλεύει στο κόκκινο διαμάντι δεν πολύ αναφέρεται τι μουναρα είναι
Ποια από τις δύο; Αυτή που είναι εδώ και καιρό στη βραδινή βάρδια ή η άλλη που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο σάιτ και είναι στην πρωινή βάρδια; (και είναι αυτή με το στήθος έξω στις φωτό)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Ποια από τις δύο; Αυτή που είναι εδώ και καιρό στη βραδινή βάρδια ή η άλλη που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο σάιτ και είναι στην πρωινή βάρδια; (και είναι αυτή με το στήθος έξω στις φωτό)
Βραδινή στο κόκκινο διαμάντι είναι …η γνωστή είναι

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Αυτή η Ρεμπεκα στο Νικηφόρου Ουρανού Βραδυνή είναι συνήθως; Επίσης είναι συμμετοχική κλπ;
Αν είναι αυτή με το μαύρο μαλλί και την φράντζα, η ψιλή , πέρασα μαζί της με το χαλαρό πρόγραμμα (40€) το προηγούμενο σκ. Αξίζει να δοκιμάσεις. Ωραίο σώμα, απαλό δέρμα, καλά προκαταρκτικά με φιλιά παντού στο σώμα και πέρασμα από μπάλες. Ψεύτικα βογκιτα. Αρνήθηκε deep throat, γενικά ψιλοβαριοταν. Και επειδή την εγλειψα αρκετά σε στήθος κτλ μου την είπε ψιλσπασμενη. Γενικά λιγακι διεκπαιρεωτικη ήταν αλλά την προτείνω .

kassler

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.827
Πόντοι
11.795
Ξέρει κανείς αν επέστρεψε η Νταίζη στο blue και αν τι ώρες είναι εκεί ;
Η βραδινή νομίζω εκεί ήταν μαζί με μια άλλη...
Η πρωινή Τζέσυ...ντεζυ επίσης μαζί με Βικτώρια.

Σε λίγο θα θυμηθούμε και τη Μαιρούλα και την τρελό τζενη
Η Ζωή η 50ρα ακα Άννα λαφαμ, νομίζω δούλευε κανονικά ως call girl στο νήμα με τα call girls....είχα και το τηλέφωνο της...
6980062701

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.434
Πόντοι
3.506
Ξέρει κανείς ποτέ είμαι ανοιχτό το godiva?
Έχει site και τηλέφωνο καλύτερα πάρε πριν πας γιατί με τις μέρες τους είναι και εκεί. Στο πρόγραμμα συνέχεια ανοιχτό φαίνεται αλλά έχω περάσει και είναι κλειστό.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Αν είναι αυτή με το μαύρο μαλλί και την φράντζα, η ψιλή , πέρασα μαζί της με το χαλαρό πρόγραμμα (40€) το προηγούμενο σκ. Αξίζει να δοκιμάσεις. Ωραίο σώμα, απαλό δέρμα, καλά προκαταρκτικά με φιλιά παντού στο σώμα και πέρασμα από μπάλες. Ψεύτικα βογκιτα. Αρνήθηκε deep throat, γενικά ψιλοβαριοταν. Και επειδή την εγλειψα αρκετά σε στήθος κτλ μου την είπε ψιλσπασμενη. Γενικά λιγακι διεκπαιρεωτικη ήταν αλλά την προτείνω .
Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω να δω τι παίζεται!

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
715
Πόντοι
81
Μέσα στο σαλόνι προφανώς και δεν αποτελεί πρόβλημα.Η εχεμύθεια θα είναι αμοιβαία για ευνόητους λόγους.Κακό δεν κάνουμε αλλά αποτελεί μεγάλο ταμπού για την κοινωνία που σε στιγματίζει
Εμένα με έχει πετύχει μια φορά ένας από το χωριό, δεν έχει πει τίποτα.

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.502
Πόντοι
10.295
Η βραδινή νομίζω εκεί ήταν μαζί με μια άλλη...
Η πρωινή Τζέσυ...ντεζυ επίσης μαζί με Βικτώρια.

Η Ζωή η 50ρα ακα Άννα λαφαμ, νομίζω δούλευε κανονικά ως call girl στο νήμα με τα call girls....είχα και το τηλέφωνο της...
6980062701
Δούλευε ναι, αλλά όπως και την πρώτη φορά εξαφανίστηκε.

Άφησε την εκεί που είναι, να κάνει τα κουλουράκια της, να τη χαίρεται και ο άλλος που μου είχε στείλε pm ότι είναι ζευγάρι και όλα καλά.

Ήταν μια τίμια και συμπαθητική γυναίκα, πρόσφερε, πήρε, να είναι καλά εκεί που είναι.

Εξάλλου πλέον θα έχει φτάσει 55, γιατί να πληρώνεις μια 55αρα.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Ρε παιδιά το Free House (αν δεν κάνω λάθος) έκλεισε η μεταφέρθηκε; Ψάχνω την Λιλιάνα και είναι κλειστό Αυτό στην Μινωταυρου 10 δεν ήταν; Τώρα έχει απ έξω ένα προβολέα αναμμένο τα βράδια αλλά τίποτα

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Καλημέρες, πρωινή βάρδια πέρα από Σονια τι άλλο καλό έχουμε ; (Μην βάλουμε τπτ ηλικίες άνω των 40) Έισης αυτή η Νταίζη που ακούγεται πολύ και ξαναρώτησα έχει επιστρέψει blue dreams ή κάπου αλλού και αν τι βάρδια;

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Καλημέρες, πρωινή βάρδια πέρα από Σονια τι άλλο καλό έχουμε ; (Μην βάλουμε τπτ ηλικίες άνω των 40) Έισης αυτή η Νταίζη που ακούγεται πολύ και ξαναρώτησα έχει επιστρέψει blue dreams ή κάπου αλλού και αν τι βάρδια;
Η ναστια από μπελα Ντόνα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.876
Πόντοι
496
Ξερει κανεις πότε μπορω να βρω την Ναντια στο Black Angels ; το προγραμμα στην αλλη σελλιδα ειναι οτι να ναι πολλες φορες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom