Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

ντουρασελ

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
90
Πόντοι
0
Πεμπτη προς το απογευμα εκανα μεγαλη γυρα για να γαμησω μερικες. Γαμησα την ρουμανα στο ξυλινο απο κωλο παλι με 70 η οποια ειναι καλη επαγγελματιας και στο δευτερο ηταν ακομα καλυτερη μαλλον καταλαβε οτι θα γινω πελατης, η δευτερη που ειναι μαζι ειχε ρεπο μου ειπαν. Αλλα προς μεγαλη απογοητευση επεσα και σε μια φαση την οποια εγω προσωπικα εχω να συναντησω απο βαρδαρη. Blue dreams ειναι 2 μιλφ μια μαυρομαλλα και μια ξανθια. Μπουκαρω μεσα μου λενε παρτουζες και κατι αλλα η ξανθια δεν μ αρεσε και επιλεγω την μαυρομαλλα δεν θυμαμαι ονομα. Την περνω πιπα γυμνο 40. Ετσι οπως με γλυφει τραβαω το στριγκακι βαζω μουνοδαχτυλο επιφανειακο και μαγκες τρωω μια μποχα μουνιλα τετοιο πραμα ειχα καιρο να μυρισω.... Αντε γεια... Σηκωθηκα λεω ευχαριστω δεν θα τελειωσω και πηγα απολυμανα το χερι μου και τον πουτσο μου.. Σιχαθηκα τον εαυτο μου. Μετα θυμηθηκα τελικα γιατι γαμαω συνεχεια τις ιδιες. Αντε εγω βγαζω λιγα λεφτα παραπανω και μπορω και γαμαω 2-3 διαφορετικες στην βολτα. Φαντασου ο αλλος που εχει μονο 30 ευρω και θελει να ξεκαυλωσει. Κριμα. Ειλικρινα δεν ξερω πως δουλευουν καποιες. Τεσπα Ναταλακι μετα για ξεσκισμα ελεεινο και βρωμικο και μετα Αλβανιδα Χριστινα για πιπα 1 ωρα και υπνο μεσα πινοντας και το ποτο μου.Επισης καπου διαβασα στο γωνιακο της Ουρανου με Μινωταυρου για 2 μιλφ. Ειχα παει ενα βραδυ σε εκεινο το ασπρο που μολις μπεις δεξια ειναι το δωματιο. Παιδια εκει ειναι απατεωνισες. Αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι κλεφτρα. Τις πηρα και τις 2 μονο πιπα γυμνη 80 ευρω και επειδη η μια η γιαγια οχι με τα τσιμπουκοχειλα η αλλη ειχε φαει σκορδο την εδιωξα κρατησα αυτη με τα τσιμπουκοχειλα και επειδη εδιωξα την αλλη μου ζητησε +20 ευρω. Τις λεω οχι και εφυγε απο το δωματιο η καριολα. Κλεφτρονια. Να πω και για αυτην την Σονια κατι το οποιο ειναι σιγουρο γιατι κατι συζητηθηκε για αυτην . Το καλοκαιρι ο κολλητος μου απο εξωτερικο την πηρε προγραμμα 350 ευρω πρωινη βαρδια αν θυμαμαι καλα. Του τα εκανε ολα. Και γλωσοφιλα και αλλα που δεν θελω να πω. Ο κολλητος μου ειναι και κουμπαρος μου και παπαριες δεν λεει. Σιγουρα οχι σε εμενα. Με λεφτα τα κανει ολα. Ολα ομως. Αυτα. Αυριο θα κανω βολτα μεσημερι και κωδικος της βολτας θα λεγετε ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. Καλη συνεχεια.
Πες τι φετίχ του κανε με €350 μπας και αηδιάσει κανένας μυγιαγγιχτος και δεν πάει αλλιώς αύριο προβλέπεται ουρά με 46 επισκέπτες έξω από το μπουρδέλο της

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Η σονια τώρα πάλι παρασκευή Σάββατο Κυριακή ξανά έρχεται

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Το παλιό βλέπει μάλλον
Το παλιό βλέπει μάλλον
Η κοπέλα είπε ότι θα είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το παλιο βλεπεις η το ειχανε βγαλει και το ξαναβαλανε?
Είπε ότι και αυτή την εβδομάδα θα έρθει πάλι

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Η κοπέλα είπε ότι θα είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα
Οκ ναι
Απλα το πρόγραμμα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα
Εκτός αν συγκυριακά θα είναι ίδιες ημέρες και ώρες και στα ίδια σπίτια

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Δοκίμασα Λουίζα στο poison. Κοντουλα με πλαστικά βυζια και κωλαρά κλασικός σωματοτυπος λατινας. Μπήκε στο δωμάτιο με τη σαγιονάρα σα να παμε να πλυνουμε το μπαλκονι. Σου λέει αφού με επιλέξες πάρτη σαγιονάρα τωρα. Ο κωλός βέβαια είναι μαγικός, απίστευτη αίσθηση έχει και απαλό δέρμα. Ευτυχώς με άφησε να τον επεξεργαστώ αρκετή ώρα στα όρθια. Μετά κλασσικα με έβαλε να ξαπλώσω. Πιπα άνευ ξεκίνησε χαλαρά αλλά προχώρησε σε δυνατο τσιμπουκι με βάθος το οποίο απόλαυσα ήθελα λίγο ακόμα σε χρόνο αλλά οκ. Πάμε τώρα στο κυρίως, αφού έβαλε το τζελ της αρχίσαμε. Συμμετοχή φουλ φεικ με λίγα βογγητα. Τελείωμα με doggy. Όλα τα λεφτά η κωλαρά τουρλα έχει και σχετικά λεπτή μέση.
Συμπέρασμα μάλλον θα ξαναδοκιμάσω. Δυνατά σημεία η πιπα και ο κωλός. Μικρή κοπέλα γυμνασμένη θα μπορούσε να ναι αστέρι. Δεν ξέρω αν της εξουθενώνει το συγκεκριμένο μαγαζί ή η νοοτροπία τους είναι τέτοια και κομοδινιζουν τελικά οι περισσότερες λατινες.

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Crystal & Eliza από το άλλο site που έχει μόνο Poison Sex and the city κλπ. σταμάτησαν?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Τελικά για επιστροφή μιρέλας ισχύει;

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Την καινούργια αλινα, άμα την δοκίμασε κάποιος να μας πει γνώμη

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
185
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδινή τσάρκα στα σπιτάκια. Δεν πέρασα από όλα λόγο χρόνου όποτε θα αναφέρω από αυτά που πέρασα . Στην εριμιτη όπως μπαίνεις από το χωματόδρομο αριστερά είχε Έλενα η οποία ήταν πολύ ανανεωμένη σε σχέση με την τελευταία φορά που την είδα και στα αλλά 2 νικολ και καταλινα λας βεγκας μου άνοιξαν μόνο σε αυτό που είναι 2 μαζί το αριστερο όπου είχε 2 κοπέλες η μια με τα σπαστά μαλλιά μου κίνησε το ενδιαφέρον αλλά θα την αφήσω για την επόμενη τσάρκα μαλλον καρινα στο γνωστό όπου τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική εντός της ημέρας. Απέναντι στο ξύλινο η μαρίνα όπου αρχίζει ελεύθερο στα 30€. Στην Φρίξου τα μισά ήταν κλειστα στα δεξιά κατερινα ουκρανεζα αδιάφορη για εμενα αριστερά στο πρώτο είχε την νεφέλη αδιάφορη και αυτή και στο ακριβώς δίπλα που ανεβαίνεις της σκαλες νομίζω ινκόγκνιτο άμα δεν κάνω λάθος ειχε 3 κοπέλες σιντυ καττυ και ακόμα μια λιγο πιο γεμάτη με πολυ ωραιο στήθος. Στις βίλες δεν πάτησα γενικά ψηλό μέτρια η κατάσταση

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Η Λατίνα Νικόλ από την Πέτρου Ερημίτη πως είναι εμφανισιακά;

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
796
Πόντοι
81
Εννοείς το Μινωταύρου 14, που είναι δίπλα στα Venus?Μια Νικόλ έχω πετύχει πρόσφατα απόγευμα λίγο πριν σχολάσει και πριν μερικές εβδομάδες βράδυ.Αυτή ήταν;
Γωνιακο μινωταυρου με ουρανου. Ενα ασπρο αν θυμαμαι καλα. αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι για πολλες μπατσες. φτωχοπουτανα αρπακτικο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Η Λατίνα Νικόλ από την Πέτρου Ερημίτη πως είναι εμφανισιακά;
Ανάμεσα σε 25-30 ετών,μέτριο πρόσωπο με καλούτσικο κορμί.Η πραγματικά σέξι Λατίνα εκεί στα μεσαία αριστερά της Ερημίτη,το "Love" και το "Eros",είναι το πιπίνι Μαριάνα με πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμάρα.Πρωινή βάρδια όμως,εγώ την είχα πετύχει μεσημέρι προς απόγευμα.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Γωνιακο μινωταυρου με ουρανου. Ενα ασπρο αν θυμαμαι καλα. αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι για πολλες μπατσες. φτωχοπουτανα αρπακτικο.
ΟΚ,αλλά εννοούσα ποιο είναι το ξύλινο που αναφέρεις;Είναι δίπλα στα Venus? Νωρίς το απόγευμα είχα πετύχει εκεί μια Νικόλ λίγο πριν σχολάσει.Καλό πρόσωπο και κορμί με πιασίματα.Με αυτήν πέρασες εκεί;

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Παιδιά η Καρίνα σε ποιο σπιτάκι είναι ακριβώς και επίσης τι ώρα ξεκινάει?

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Μάλλον τη Ρωσίδα η μολδαβεζα την milf αυτοί θα λες

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Εννοείς το Μινωταύρου 14, που είναι δίπλα στα Venus?Μια Νικόλ έχω πετύχει πρόσφατα απόγευμα λίγο πριν σχολάσει και πριν μερικές εβδομάδες βράδυ.Αυτή ήταν;
Οχι. Ρουμανα μιλφ. Σοφια-Σονια την ειπε η τσα τσα, Ρωταω Σοφια ή Σονια; Μου λεει το ιδιο ειναι, ενα το ρωσικο ενα το ελληνικο. Βγαλε ακρη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom