John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
0/3 φίλε μου.Μελαχρινό μαλλί,ωραίο κορμί slim (όχι skinny),λίγο κάτω από 30 μάλλον.εννοεις μια ξανθια γεματουλα γυρω στα 50;
0/3 φίλε μου.Μελαχρινό μαλλί,ωραίο κορμί slim (όχι skinny),λίγο κάτω από 30 μάλλον.εννοεις μια ξανθια γεματουλα γυρω στα 50;
Πες τι φετίχ του κανε με €350 μπας και αηδιάσει κανένας μυγιαγγιχτος και δεν πάει αλλιώς αύριο προβλέπεται ουρά με 46 επισκέπτες έξω από το μπουρδέλο τηςΠεμπτη προς το απογευμα εκανα μεγαλη γυρα για να γαμησω μερικες. Γαμησα την ρουμανα στο ξυλινο απο κωλο παλι με 70 η οποια ειναι καλη επαγγελματιας και στο δευτερο ηταν ακομα καλυτερη μαλλον καταλαβε οτι θα γινω πελατης, η δευτερη που ειναι μαζι ειχε ρεπο μου ειπαν. Αλλα προς μεγαλη απογοητευση επεσα και σε μια φαση την οποια εγω προσωπικα εχω να συναντησω απο βαρδαρη. Blue dreams ειναι 2 μιλφ μια μαυρομαλλα και μια ξανθια. Μπουκαρω μεσα μου λενε παρτουζες και κατι αλλα η ξανθια δεν μ αρεσε και επιλεγω την μαυρομαλλα δεν θυμαμαι ονομα. Την περνω πιπα γυμνο 40. Ετσι οπως με γλυφει τραβαω το στριγκακι βαζω μουνοδαχτυλο επιφανειακο και μαγκες τρωω μια μποχα μουνιλα τετοιο πραμα ειχα καιρο να μυρισω.... Αντε γεια... Σηκωθηκα λεω ευχαριστω δεν θα τελειωσω και πηγα απολυμανα το χερι μου και τον πουτσο μου.. Σιχαθηκα τον εαυτο μου. Μετα θυμηθηκα τελικα γιατι γαμαω συνεχεια τις ιδιες. Αντε εγω βγαζω λιγα λεφτα παραπανω και μπορω και γαμαω 2-3 διαφορετικες στην βολτα. Φαντασου ο αλλος που εχει μονο 30 ευρω και θελει να ξεκαυλωσει. Κριμα. Ειλικρινα δεν ξερω πως δουλευουν καποιες. Τεσπα Ναταλακι μετα για ξεσκισμα ελεεινο και βρωμικο και μετα Αλβανιδα Χριστινα για πιπα 1 ωρα και υπνο μεσα πινοντας και το ποτο μου.Επισης καπου διαβασα στο γωνιακο της Ουρανου με Μινωταυρου για 2 μιλφ. Ειχα παει ενα βραδυ σε εκεινο το ασπρο που μολις μπεις δεξια ειναι το δωματιο. Παιδια εκει ειναι απατεωνισες. Αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι κλεφτρα. Τις πηρα και τις 2 μονο πιπα γυμνη 80 ευρω και επειδη η μια η γιαγια οχι με τα τσιμπουκοχειλα η αλλη ειχε φαει σκορδο την εδιωξα κρατησα αυτη με τα τσιμπουκοχειλα και επειδη εδιωξα την αλλη μου ζητησε +20 ευρω. Τις λεω οχι και εφυγε απο το δωματιο η καριολα. Κλεφτρονια. Να πω και για αυτην την Σονια κατι το οποιο ειναι σιγουρο γιατι κατι συζητηθηκε για αυτην . Το καλοκαιρι ο κολλητος μου απο εξωτερικο την πηρε προγραμμα 350 ευρω πρωινη βαρδια αν θυμαμαι καλα. Του τα εκανε ολα. Και γλωσοφιλα και αλλα που δεν θελω να πω. Ο κολλητος μου ειναι και κουμπαρος μου και παπαριες δεν λεει. Σιγουρα οχι σε εμενα. Με λεφτα τα κανει ολα. Ολα ομως. Αυτα. Αυριο θα κανω βολτα μεσημερι και κωδικος της βολτας θα λεγετε ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.. Καλη συνεχεια.
Το παλιο βλεπεις η το ειχανε βγαλει και το ξαναβαλανε?Η σονια τώρα πάλι παρασκευή Σάββατο Κυριακή ξανά έρχεται
Το παλιό βλέπει μάλλονΤο παλιο βλεπεις η το ειχανε βγαλει και το ξαναβαλανε?
Το παλιό βλέπει μάλλον
Η κοπέλα είπε ότι θα είναι εδώ και αυτή την εβδομάδαΤο παλιό βλέπει μάλλον
Είπε ότι και αυτή την εβδομάδα θα έρθει πάλιΤο παλιο βλεπεις η το ειχανε βγαλει και το ξαναβαλανε?
Οκ ναιΗ κοπέλα είπε ότι θα είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα
Αυτό είναι καλό, πολύ καλό!Καλημέρα κόσμε
Η Ρίτα επέστρεψε στο πόστο της
Γωνιακο μινωταυρου με ουρανου. Ενα ασπρο αν θυμαμαι καλα. αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι για πολλες μπατσες. φτωχοπουτανα αρπακτικο.Εννοείς το Μινωταύρου 14, που είναι δίπλα στα Venus?Μια Νικόλ έχω πετύχει πρόσφατα απόγευμα λίγο πριν σχολάσει και πριν μερικές εβδομάδες βράδυ.Αυτή ήταν;
Ανάμεσα σε 25-30 ετών,μέτριο πρόσωπο με καλούτσικο κορμί.Η πραγματικά σέξι Λατίνα εκεί στα μεσαία αριστερά της Ερημίτη,το "Love" και το "Eros",είναι το πιπίνι Μαριάνα με πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμάρα.Πρωινή βάρδια όμως,εγώ την είχα πετύχει μεσημέρι προς απόγευμα.Η Λατίνα Νικόλ από την Πέτρου Ερημίτη πως είναι εμφανισιακά;
ΟΚ,αλλά εννοούσα ποιο είναι το ξύλινο που αναφέρεις;Είναι δίπλα στα Venus? Νωρίς το απόγευμα είχα πετύχει εκεί μια Νικόλ λίγο πριν σχολάσει.Καλό πρόσωπο και κορμί με πιασίματα.Με αυτήν πέρασες εκεί;Γωνιακο μινωταυρου με ουρανου. Ενα ασπρο αν θυμαμαι καλα. αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι για πολλες μπατσες. φτωχοπουτανα αρπακτικο.
Μάλλον τη Ρωσίδα η μολδαβεζα την milf αυτοί θα λεςΓωνιακο μινωταυρου με ουρανου. Ενα ασπρο αν θυμαμαι καλα. αυτη με τα τσιμπουκοχειλα ειναι για πολλες μπατσες. φτωχοπουτανα αρπακτικο.
Οχι. Ρουμανα μιλφ. Σοφια-Σονια την ειπε η τσα τσα, Ρωταω Σοφια ή Σονια; Μου λεει το ιδιο ειναι, ενα το ρωσικο ενα το ελληνικο. Βγαλε ακρη....Εννοείς το Μινωταύρου 14, που είναι δίπλα στα Venus?Μια Νικόλ έχω πετύχει πρόσφατα απόγευμα λίγο πριν σχολάσει και πριν μερικές εβδομάδες βράδυ.Αυτή ήταν;