Ουτε ζεστη ουτε κρυο. Προμιλφ και οι 2 θα ελεγα. Παντως επαγγελματιες. Ειδικα αυτη που δινει κωλο ειναι μηχανημα. Πως θες να με γαμησεις ρωταει ευγενικα και τετοια, για μενα η κωλοτρυπιδα ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχουν πολλες. Με την Ριτα το παλεψα 2-3 φορες δεν εχω χημεια με αυτην την κοπελα και δεν ξερω γιατι. Η Βασιλισσα της κωλοτρυπιδας Ειρηνη τον εκοψε εδω και καιρο τον κωλο και δεν υπαρχουν επιλογες. Οποτε και μονο στην ιδεα και στο δακτυλιασμα μου φτανει να καυλωσω. Απλα η χθεσινη εχει μια σουφρα αν πας θα με θυμηθεις. Πολυ δουλεμενη. Η πουτσα μου αν και αρκετα μεγαλη κολυμπησε εχτες. Και αυτη δεν εδειξε να μασαει και πολυ αν και καρφωσα βαθεια. Ειχα παρει και μια Λατινα πτιν λιγο καιρο κωλο. Καλη αλλα Λατινα....... Εγω θελω Ρουμανακια.... Ειδικα αυτα που ειναι λιγο ψηλα απο Πιτεστι και πανω. Ειναι πιο ανοικτοχρωμα και πιο καυλιαρικα. Με Ουκρανες πεφτει πολυ σκορδο και ψιλοχαλιεμαι και Ρωσσιδες δεν υπαρχουν. Ελληνιδες δυσκολα αν πετυχεις κτλ κτλ... Αλλα οφειλω να μνημονευσω μια πολυ δυνατη Ελληνιδα η οποια περασε μαλλον απαρατηρητη. Κατερινα Κρητικια. Την επερνα στο Βενους, Αυτη μου τα εδωσε ολα και βρωμικα. Την γνωρισα σε παρτουζα στο εν λογω μαγαζι με 2 ακομα τις πηρα τριαδα, Απο τοτε την επερνα συνεχεια μονη φουλ και οπως ηθελα. Πολυ δυνατο. Και σχετικα ομορφουλα σε εμφανιση. Χαθηκε εν μια νυκτη. Αυτο ειναι το κακο με την Ελληνικη κουζινα. Τεσπα παω να κακοποιησω, Καλη συνεχεια.