Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (5 μέλη και 252 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Εχω παει και με 8 σε μια μερα. Απλα δεν χυνω. Μ αρεσει να τις γαμαω. εχτες πηρα 4 διαφορετικες και 2 φορες εχυσα. Με καποιες οταν ειναι να χυσω τραβιεμαι για να παω να γαμησω και αλλου. Το κανω απο παλια αυτο,
μπραβο αφου τα καταφερνεις. Αυτες οι ρουμανες νεες ειναι οι θειτσες; περασες καλα εν ολιγοις;

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
799
Πόντοι
81
μπραβο αφου τα καταφερνεις. Αυτες οι ρουμανες νεες ειναι οι θειτσες; περασες καλα εν ολιγοις;
Ουτε ζεστη ουτε κρυο. Προμιλφ και οι 2 θα ελεγα. Παντως επαγγελματιες. Ειδικα αυτη που δινει κωλο ειναι μηχανημα. Πως θες να με γαμησεις ρωταει ευγενικα και τετοια, για μενα η κωλοτρυπιδα ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχουν πολλες. Με την Ριτα το παλεψα 2-3 φορες δεν εχω χημεια με αυτην την κοπελα και δεν ξερω γιατι. Η Βασιλισσα της κωλοτρυπιδας Ειρηνη τον εκοψε εδω και καιρο τον κωλο και δεν υπαρχουν επιλογες. Οποτε και μονο στην ιδεα και στο δακτυλιασμα μου φτανει να καυλωσω. Απλα η χθεσινη εχει μια σουφρα αν πας θα με θυμηθεις. Πολυ δουλεμενη. Η πουτσα μου αν και αρκετα μεγαλη κολυμπησε εχτες. Και αυτη δεν εδειξε να μασαει και πολυ αν και καρφωσα βαθεια. Ειχα παρει και μια Λατινα πτιν λιγο καιρο κωλο. Καλη αλλα Λατινα....... Εγω θελω Ρουμανακια.... Ειδικα αυτα που ειναι λιγο ψηλα απο Πιτεστι και πανω. Ειναι πιο ανοικτοχρωμα και πιο καυλιαρικα. Με Ουκρανες πεφτει πολυ σκορδο και ψιλοχαλιεμαι και Ρωσσιδες δεν υπαρχουν. Ελληνιδες δυσκολα αν πετυχεις κτλ κτλ... Αλλα οφειλω να μνημονευσω μια πολυ δυνατη Ελληνιδα η οποια περασε μαλλον απαρατηρητη. Κατερινα Κρητικια. Την επερνα στο Βενους, Αυτη μου τα εδωσε ολα και βρωμικα. Την γνωρισα σε παρτουζα στο εν λογω μαγαζι με 2 ακομα τις πηρα τριαδα, Απο τοτε την επερνα συνεχεια μονη φουλ και οπως ηθελα. Πολυ δυνατο. Και σχετικα ομορφουλα σε εμφανιση. Χαθηκε εν μια νυκτη. Αυτο ειναι το κακο με την Ελληνικη κουζινα. Τεσπα παω να κακοποιησω, Καλη συνεχεια.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Ουτε ζεστη ουτε κρυο. Προμιλφ και οι 2 θα ελεγα. Παντως επαγγελματιες. Ειδικα αυτη που δινει κωλο ειναι μηχανημα. Πως θες να με γαμησεις ρωταει ευγενικα και τετοια, για μενα η κωλοτρυπιδα ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχουν πολλες. Με την Ριτα το παλεψα 2-3 φορες δεν εχω χημεια με αυτην την κοπελα και δεν ξερω γιατι. Η Βασιλισσα της κωλοτρυπιδας Ειρηνη τον εκοψε εδω και καιρο τον κωλο και δεν υπαρχουν επιλογες. Οποτε και μονο στην ιδεα και στο δακτυλιασμα μου φτανει να καυλωσω. Απλα η χθεσινη εχει μια σουφρα αν πας θα με θυμηθεις. Πολυ δουλεμενη. Η πουτσα μου αν και αρκετα μεγαλη κολυμπησε εχτες. Και αυτη δεν εδειξε να μασαει και πολυ αν και καρφωσα βαθεια. Ειχα παρει και μια Λατινα πτιν λιγο καιρο κωλο. Καλη αλλα Λατινα....... Εγω θελω Ρουμανακια.... Ειδικα αυτα που ειναι λιγο ψηλα απο Πιτεστι και πανω. Ειναι πιο ανοικτοχρωμα και πιο καυλιαρικα. Με Ουκρανες πεφτει πολυ σκορδο και ψιλοχαλιεμαι και Ρωσσιδες δεν υπαρχουν. Ελληνιδες δυσκολα αν πετυχεις κτλ κτλ... Αλλα οφειλω να μνημονευσω μια πολυ δυνατη Ελληνιδα η οποια περασε μαλλον απαρατηρητη. Κατερινα Κρητικια. Την επερνα στο Βενους, Αυτη μου τα εδωσε ολα και βρωμικα. Την γνωρισα σε παρτουζα στο εν λογω μαγαζι με 2 ακομα τις πηρα τριαδα, Απο τοτε την επερνα συνεχεια μονη φουλ και οπως ηθελα. Πολυ δυνατο. Και σχετικα ομορφουλα σε εμφανιση. Χαθηκε εν μια νυκτη. Αυτο ειναι το κακο με την Ελληνικη κουζινα. Τεσπα παω να κακοποιησω, Καλη συνεχεια.
αδιαβαστο με πιανεις, Πιτεστι... ανοιχτοχρωμα....σκορδο..... Κατερινα κρητικια κι εγω ειχα παρει 2 φορες, η 1η καλη εντυπωση, στην 2η βαριοταν και δεν ηθελε κωλο πολλη ωρα. Η λατινα που πηρες ποια ηταν; σε ποιο;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.643
Πόντοι
3.936
H Katerina οντος καλη περιπτωση κριμα που δεν εκατσε πολυ

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
Σε λιγο όπως βλεπω θα γυρισει και η γνωστή απο το πρόσφατο παρελθόν 60 70 Αμαλία

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.120
Πόντοι
456
Η Νάντια σε ποιο μασάζ δούλευε και με τι όνομα?

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
στο pimp εχει μια μεγαλη ρωσιδα εχω παει με αυτην πολυ καβλιαρα
Τι ώρες λειτουργεί αυτό το Pimp;Βράδυ και μεσημέρι κατά τις 3-3μιση συνέχεια κλειστό το βλέπω.Εκτός αν εννοείς το Avec Plaisir παραδίπλα με τη φωτεινή πινακίδα.Όσες φορές και αν χτύπησα δεν άνοιξε.Ίσως ήταν στο δωμάτιο και χωρίς τσα² στο σαλόνι.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
996
Πόντοι
96
στο pimp εχει μια μεγαλη ρωσιδα εχω παει με αυτην πολυ καβλιαρα
δεν ξερω αν ειναι ακομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ξερω αν ειναι ανοικτο εγω βραδυ πηγα

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Btw πριν από λίγο εγκρίθηκε και η κριτική μου για τη Νάντια.Το αφεντικό του "σάη" άνοιξε καρτέλα για το Black Angels.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom